مادر شوهرى كه بدون پول عروسش رو از خونه بندازه بيرون همون بهتر كه نباشه... اونم فقط واسه اين كه عروسش چادر سرش نيست، بعضيا فقط از ايمان حجاب و دولا راست شدن رو ياد گرفتن، ميدونم الان همتون مى ريزين سرم ولى من جاى اين خانم بودم يه ثانيه همچين خونواده اى رو تحمل نمى كردم، خودشون خودشون رو نقض مى كنند
حالا نميدونم كى محرمه كى نامحرم ولى مادر شوهر چهارصد ساله ى آدم بياد بگه چرا عموى شوهرتو بوس كردى ولى من نكردم خيلى زور داره، اونم عمويى كه ديگه اينو جاى دخترش ديده خودش اومده جلو... بعد باز همونم از حجاب مى بينن ميگن چون روسرى سرت نبود اون اومد ماچت كرد:161: خب وقتى اينقدر كوته فكرين چرا مياين با يه خونواده امروزى وصلت مى كنين كه بعدا دختر بيچاره رو بدبخت كنين
حالا شما هم كه اينقدر تبريك و دست و سوت و هورا كشيدين فكر نكنين مشكلات مراجع هم همينجا تموم شد، اون جواب هاى قلمبه سلمبه اى كه شوهرشون دادن كاملا مشخصه كه چى تو سرشونه، ميخوان اين خانم رو از اين رو به اون رو كنند، اصلا شوهرشون هم بشه پنجه ى آفتاب اون مادر شوهر و پدر شوهرى كه واسه يه قهر دوره نامزدى تهديد كردن ميريم واسه پسرمون زن مى گيريم رو بايد با تريلى از روشون رد شد، ببخشيد ولى خيلى حرص خوردم، قبلا هم نوشتم، كاش زودتر تاپيكتو مى ديدم
متاسفانه اينجا همه ميگن خفه خون بگير تا مادرشوهرت دوستت داشته باشه، به نظرم بايد راجع به رفتارهاى زشت مادرشوهر و پدرشوهرت با همسرت حرف بزنى، وگرنه باز تقى به توقى ميخوره قهر و دعوا و حرف طلاق (آخه كدوم مرد سالمى چون همسرش بهش گير ميده حرف طلاق ميزنه)
- - - Updated - - -
خود شوهرم يبار رفتيم شمال خونه گرفتيم شب بود همسايشون تشرف داشت به بالکن بدونه شرت رفت تو بالکن منم ناراحت شدم گفتم حداقل اين پارچه رو بپيچ دورت . شايد به خيالش گفته شبه کي ميبنه.
آخه مادر همچين مردى چطور به خودش اجازه ميده به عروسش بگه چادرى شو؟ مردى كه دست بلند مى كنه، خسيسه، حالا چهارتا آيت الكرسى و آيه ى قران خوند شد فرشته ى بى بال؟ چرا آخه بعضى از شماها اينقدر بد قضاوت مى كنين و همه تقصيرهارو انداختين گردن طلوع زيبا؟ واقعا چشم نداشتين درد دلهاشو بخونين
ميدونين مشكل اينجاست كه خودش هم جورى رفتار مى كنه كه انگار مقصره
دوستم اميدوارم خوشبخت شى ولى حتما يه مشاوره برو، من بوهاى خوبى از رفتار شوهرت و خونواده ش به مشامم نمى رسه