سلام اکوجان .
شما یه مقدار هم زودرنجی هم پرتوقع دوست من. چرا به دلایل زیر
1) تاپیک شما جز معدود تاپیکهایی که همزمان 4 مشاور بررسیش کردن: مدیر همدردی _فرشته مهربان _بالهای صداقت _بهار68. دوست من می دونین این مشاوران خودشون زندگی دارن بچه دارن کار دارن گرفتارن . می دونین چقدر تاپیک هست که مشکلات جدی دارن اما متاسفانه دریغ از حضور یه مشاور . گله ای وارد نیس اما چقدر خوب می شد که به اونها هم سری زده می شد چون واقعا هم مراجع مشتاق هم مشکل حاد
2) تاپیک شما جز معدود تاپیکهایی که وقتی چند روز نبودی فرشته مهربان پست گداشت و دوباره از احوالت جویا شد
3) تاپیک قبلی شما فکر کنم چیزی حدود 80 تا پست خورد درحالیکه معمولا 50 تا که شد قفل میشه
4) دوست نازنین من این مشاوره ها کاربردی و عملیاتی باید بشن یعنی مشاور باید بازخورد بگیره از شما نیاز به زمان داره شما باید نظرشون رو اجرا کنی و بعد بیای بگی نتیجه رو. خب شما هنوز از یه مرحله وارد مرحله بعد نشدی چطور مشاوره ادامه پیدا کنه یه نمونه بهت گفتن ملکه باش گفتن و... به تصمیمات شوهرت احترام بزار .. کو چی شد؟!! گفتن 6 ماه از شوهرت هیچی نخای ...!!!!
5) دوست نازنین بعد از این همه پست که دوستان برات گداشتن الان میگین خوشحالم به حرفای شوهرم گوش نمی دم چون خلافش ثابت میشه. یعنی شما می خای روشت رو تغییر ندی اما زندگیت تغییر کنه !!! خیلی از کاربرای اینجا نظر دادن که شوهر شما نسبت به سنش درک بالایی داره. این ادما معمولا خوب بلدن مشکلاتشون رو حل کننا!!! معمولا وقتی نموتنن راه حل پیدا کنن صورت مساله رو پاااک می کننا!!!!! حواست جمع باشه. دلت برا زندگیت بسوزه. مشکل اون و مشکل شما نداره این مشکل هردوتاتونه
6) من پیشنهاد می کنم برای ایکه تاپیکت رو نق داشته باشه بیا یکی از مشکلاتت رو بگو و نطر بخاه و فوکوس کن رو اون تا حل شه
7) از طلاق عاطفی چیزی شنیدی؟ شمام مثل ما فکر می کنی این چیزا واسه مردم!!!
اگه که هم رفتی که هیچ خدانگهدارت
- - - Updated - - -
راستی اکو جان اینکه مشاوران زیادی امدن به تاپیک شما و همین طور دوستان زیادی می دونی علت اصلیش چیه؟
چون برای زندگی تو احساس خطر کردن .