به نام خدا
سلام
من اساسا با این افکار ماکیاولیستی مشکل دارم : "ببين در كل قانون دنيا يي كه زندگي ميكنيم اين شده : نخوري ! ميخورنت . بخور تا خورده نشوي . اگر اينطور رفتار كني همه بهت احترام و حريم قائل ميشوند ."
.
خانم she با این طرز نگاه فوق الذکر در بهترین شرایط که شما از چنین مدرسه ای با این افکار فارغ التحصیل بشید ، میشوید یکی به مراتب بدتر از شوهرتون. در آن شرایط شاید به طور موقت دلتون خنک بشه اما در درازمدت همه ادمها به جز نفرت از شما چیزی دریافت نخواهند کرد که بیش از همه این خود شما خواهید بود که ضرر خواهید کرد. نه نیازی هست که دیگران را بخوری و نه باید بگذاری که دیگران تو را بخورند! باریکی صراط مستقیم یعنی رعایت چنین مرزهای ظریفی که هنر مردان و زنان خدایی را میطلبد!
.
رفتار "جراتمندانه" با "رفتار تلافی جویانه" دو سر یک طنابند. که یکی در عرش هست و دیگری در فرش! حال شما میخواهید در کدام موقعیت زندگانی باشید؟ برای رسیدن به بالای این طناب زحمت و خودسازی لازم هست. و برای رسیدن به پایین این طناب کافیست تلاشی نکنید و مراقبت از خود را رها کنید. انتخاب با شماست.
.
در مورد بعضی پستهای این تاپیک و راهنمایی های به ظاهر جراتمندانه و در باطن خودخواه پرورانه حرف زیاد دارم. اما ظرف مکانی و زمانی آن اینجا نیست.
.
در پناه حق.