RE: همسر صیغه ای من و بچه دار شدن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
سلام آقای ایمانی
به همدردی خوش آمدید
شرایط همسر دوم گرفتن ( چه دائم و چه صیغه ) آنچنانکه اسلام تعیین کرده و برخلاف تصورها ، آسان هم نیست ، هرگز مانع تأمین حق طبیعی نمی شود . همچنین در شکل صیغه معمولش این هست که زن شرط می کند و مرد می پذیرد شاید بخاطر اینکه از نفقه محروم هست و ..... در هرصورت همسر شما یک زن هست و میل به مادر شدن دارد و بچه دوست دارد ، و تقاضا می کند . شما پاسخ های زیر را برای او پیش رو دارید :
1 - تمام تبعات مسئله برای همسرتان را را روشن و اضح بگید به گونه ای که او بداند با چه مشکلاتی روبرو خواهد شد و بخواهید بخاطر خودش صرفنظر کند .
2 - تبعات موضوع برای خودتان را بیان کنید ( آنچه دغدغه شماست و نمی خواهید پیش بیاید ) و از او بخواهید که بخاطر شما از خواست و میل طبیعی اش بگذرد .
3 - با ذکر تبعات آن برای خودش و خودتان ، بخواهید او تصمیم بگیرد و اگر همچنان تصمیمش داشتن بچه بود موافقت کنید .
4 - محکم و بی چون و چرا توافق اولیه را یادآوری کرده و بی توجه به خواست او باشید و قبول نکنید .
5 - بخاطر این میل و خواسته اش . وقتی شما نمی توانید بپذیرید . بخاطر او ایثار کنید ، و از علاقه و احساسات خود چشم پوشی کرده و با ظرافت و با روشهای مناسب او را از وابستگی خود خارج ساخته و از وی قاطعانه جدا شده و کمک کنید همسری مناسب و دائم اختیار کند .
هرکدام از این تصمیمات را به شکل زیر توصیف می کنیم :
اولی >>> اگر صادقانه بخاطر سختی های بچه داشتن برای
اوست و نگران خود او باشید ، نه خودتان،
خیرخواهانه است
اما اگر او تبعات را پذیرفت و باز هم
شما موافق نبودید خودخواهانه است .
دومی >>> خودخواهانه
سومی >>> منطقی و خدا پسندانه
چهارمی >>>خشن و خودخواهانه
پنجمی >>> منطقی و خداپسندانه
حال اختیار با شماست که کدام راه را برگزینید .
موفق باشید
.
.
آقای ایمانی
شما در موقعیت حساسی برای گفتگو با همسر دوم و به تصمیم رسیدن هستید ، به این جهات توجه کنید :
1 - نیاز و حقوق طبیعی وی را کاملاً در نظر داشته باشید و حق گرایی را پیشه کنید .
2 - خواسته ها ، و احساسات ، و وابستگی خود را محور قرار ندهید و به ایشون و محرومیتهایی که باید متحمل شود به خاطر شما و علاقه و وابستگیتان توجه کرده محور حرفهاو تصمیهایتان در رابطه با وی را رضایت خدا و توجه به تبعات حتمی ظلم قرار دهید ( ولو ظلم نامحسوس که معمولاً شیطان با نفوذ در نفس مصوله و مزینه با توجیه و تزیین ما را عامل آن می سازد و قطعاً شما نیز اعتقاد دارید که هیچ کس از شر شیطان و این نفوس در امان نیست )
3 - اگر همسر دوم شما بنا به هر دلیلی جزء شخصیتهای وابسته ، احساس محور ، منفعل باشد ، شما خیلی باید مراقب نفستان باشید که با توجیهاتی که در بند 2 گفتم ایشان را به سمت حفظ وی برای خود و منصرف شدنش از صاحب فرزند شدن توجیه ننمایید .
4 - در پاسخ هایی که در پستهایتان مطالعه کردم دو نکته مهم را حائز اهمیت دیدم :
الف >> کلاً در موضوع همسر دومتان دچار عقلانی سازیها هستید ( که اگر بند 2 این پست را خوب دقت کرده و در موردش مطالعه کنید ) یا پستهایی که در تالار در مورد عقلانی سازی هست را مطالعه کنید ، متوجه هستید چگونه و چه مواقع ، در معرض عقلانی سازی هستید ( البته گرفتاری خیلی از ماهاست اگر مراقب نباشیم ) در ادامه در فرصت مقتضی نمونه ی از عقلانی سازیهایتان را اشاره خواهم داشت .
ب >> در خصوص همسر دوم و کلاً تعدد زوجات بنا به همان عقلانی سازی و البته فریبهای ذهن سطحی ( که احتمالاً در مورد عملکرد این لایه از ذهن آگاهی ندارید ) فقط به مجوز شرعی آن توجه دارید و به شرایط و تبعات توجه نمی کنید ، با نظر به فرهنگ و وضعیت جامعه ای که در آن زندگی می کنیم تبعات زیادی برای این موضوع هست که خود شما از ترس آن همسر دوم را مخفی نگه داشته و مایل به فرزند دار شدن از وی نیستید که مبادا در آینده همین بچه باعث از پرده برون افتادن راز باشد .
لذا در خصوص ادامه حفظ این همسر و محدود کردن وی در رابطه با حقوق طبیعی . حتماً به تبعاتش بخصوص لو رفتن احتمالی آن فکر کن .
دو دلیل قرص و محکم من برای اینکه قوی بدانید که ممکنه روزی موضوع آشکار شود :
قانون عمل و عکس العمل در طبیعت :( یعنی هرچقدر شما ظلم پنهان و خودخواهی احتمالی برای حفظ وی و محروم کردنش از بچه دار شدن داشته باشید عکس العمل مقابله ای طبیعت آشکار شدن هرآنچه هست که از آن ترس دارید ) پس مواظب باشید که با خلوص پیش بروید
شیطان : شیطان دشمن قسم خورده هست و به هیچ کس رحم نمی کند و خودش گفته همه را گمراه می کنم الا مخلصین ( که روزنه ای برای ورود به درون آنها ندارد ) و عجیب هم پی گیر ایجاد دشمنی میان مردم هست که قرآن هم تصریح و تأکید کرده ، و بخصوص از هم پاشیدن خانواده ها بیشتر محور کار اوست ، پس هرقدر شما خودخواهی و ظلم احتمالی روا بدارید حتی اگر خود ندانید . روزنه نفوذ وی را باز کرده اید آنوقت خودش برای افشای راز شما فعال ما یشاء خواهد شد ، پس با اخلاص پیش بروید تا در امان باشید ( بند ب را بخاطر معتقد و مقید بودن شماآوردم )
بگذریم از تبعات عدیده روانشناختی ، اجتماعی ، و فرهنگی و ..... که این ازدوجها را بطور طبیعی بسیار محدود می کند . و اتفاقاً شرایط شرع هم به گونه ای هست که تعدد زوجات را بسیار محدود می کند یعنی کمتر کسی در موقعیتی که شرع مجاز دانسته قرار می گیرد ، و خارج از ین شرایط اضطرار ، اگر چه همین شرع مجوز می شود اما جزء نفسانیات و خودخواهی و تنوع طلبیهامی داند ( چون در جای حق خود استفاده نشده و منشاء هر عمل غیر حقی نفس هست) اگر نظام حقوق زن در اسلام شهید مطهری در این رابطه را عمیق مطالعه کنید به اطلاعات بیشتری در خصوص این محدودیتها دست پیدا می کنید . لذا اگر ازدواجتان کاملاً منطبق بر شرایط و اضطرار بوده در ادامه و در موضوع بچه مواظب باشید که ظلمی پیش نیاید
من بنا به توضیحات خودتون ( بخصوص بعضی عقلانی سازی ها ) بیم تبعات برای آینده زندگی خانوادگی شما را که بسیار هم دوستش می دارید و قابل تحسین است دارم ، برای همین مواظب باشید که عقلانی سازی در موضوع بچه شما را آلوده نکند .
این آنالیز برای کمک به شما جهت مدیریت درست موضوع و تقاضای همسر دومتان هست که با نظر به عقیده مند بودن و اهل مشورت بودنتان ان شاءالله به خوبی از عهده بر خواهید آمد
.
سلام آقای ایمانی
ممکنه لطفا به تاپیک من هم سری بزنید. مایلم از نظرات شما بعنوان یه آقا بهره مند بشم.
http://www.hamdardi.net/thread-23266.html
سلام.فکر نمیکنید بجای این همه بحث و جنجال بهتره برید و با همسر دومتون صحبت کنید و تکلیفشو روشن کنید.شاید ایشون حس مادرانشون قویتراز حسی باشه که بشما دارن.میگید این خانم کسی رو بغیر مادرشون ندارن وبالاخره تنها میشن وطبیعیه که بفکر ایندشون باشن.انشاالله 120سال عمرکنید ولی بعد از شما تکلیف این خانم چی میشه؟الان که این خانم از مادر الزایمریشون پرستاری میکنن حتما فکر اینو میکنن که اگر خودشون به این حال بیافتن چه کسی باید ازشون مراقبت کنه؟فقط پول شما نمیتونه حلال مشکلشون باشه.تازه این یه طرف سکه !خانم اولتون چی ..........؟
ایمانی گرامی
این تاپیک به دلیل تکمیل ظرفیت قفل می شود . اگر شما همچنان خواهان راهنمایی هستید می توانید تاپیک جدیدی باز کنید .
.
.