RE: وابستگی شدید فکری و عاطفی به پسری که بهم گفته خانوادش با ازدواج ما مخالف هستند
سلام الهام عزیزم
این حال تو طبیعیه اما می گذره!
الهام جان اون اگر تو رو می خواست در جواب ایمیل تو سکوت نمی کرد اما سکوت اون علامت رضایت به این اتمام رابطه هست!
اون تنها میخواسته تنهایی و استرس دوران پایان نامه ش رو با تو بگذرونه و حالا با یک بهانه الکی
و سکوتش به همه چیز پایان داده...
الهام جان سعی کن با راز و نیاز با خدا خودت رو آروم کنی و از خدا آرامش بخوای!
اگر میتونی به مکان های زیارتی یا حتی مشهد برو تا آرامش پیدا کنی...اگر اشک ریختن آرومت
می کنه این کار رو انجام بده اما منتظر چیزی نباش!
انتظار بیهوده فقط دوران بهبود تو رو به تاخیر میندازه عزیزم
میدونم چه حالی داری اما تا فکرش میاد توی ذهنت بگو S T O P!!!!!
خودت را با کار دیگه یا فکر دیگه مشغول کن! نگذار افکارت تو رو هدایت کنن!
تو افکارت رو هدایت کن عزیزم
انقدر خودت رو خسته و مشغول کن که وقت فکر کردن پیدا نکنی!
این مطلب رو بخونی بد نیست تا بتونی افکارت رو کنترل کنی!
کلیک کن!
هر چقدر دوست داری برامون بنویس تا آروم بشی
از خدا طلب صبر و آرامش کن!
ما هم برات دعا می کنیم
:72:
RE: وابستگی شدید فکری و عاطفی به پسری که بهم گفته خانوادش با ازدواج ما مخالف هستند
الهام جان بعضی وقتها بعضی حرفها رو لازم نیست به زبون بیاذ.اون اقا بارفتارشبه شما گفته که نمیخواد شما رو.اما به خاطر همکاری مشترک شما روی پایان نامه موقتا باهم در ارتباطید.اگههمکاری مشترک شما تموم شده بوداین اقا بازم با شما تماس میگرفت؟
دوستان خوبم که طی این دو هفته ای که من عضو این سایت شدم و مشکلم رو با شما در میون گذاشتم، من رو راهنمایی کردین
اومدم بگم از همتون ممنونم
چون تونستم اون حس وابستگیم رو از بین ببرم، و درسی که گرفتم این بود که دیگه نباید به پسری که هنوز خودش رو بهت ثابت نکرده دل بست.
عشق باید دو طرفه باشه، نباید از معشوقت یه شخصیت خیالی بسازی و تو خیال باهاش زندگی کنی.
باید تو دنیای واقعی خودش رو بهت ثابت کنه و رفتاراش و حرفهاش تو دنیای واقعی باید ملاک عشق باشند نه حرفاش تو دنیای مجازی. معشوق من خیالی بود. واقعی نبود و من دیگه نسبت بهش احساس عشقی ندارم. دیگه آزاد و رها می خوام زندگی کنم و قدر فرصت ها و موقعیت های خوبم رو بدونم و به خاطر یه عشق خیالی از دستشون ندم.
از همه شما که بسیار با حوصله من رو راهنمایی کردین سپاس گزارم و برای همتون آرزوی موفقیت و خوشبختی دارم.:72:
این تاپیک از ظرفیت مجاز عبور کرده است
لطفاً یک جمعبندی از راهکارها داشته باشید و سعی کنید به کار ببندید و تنها در صورت ضرورت تاپیک جدید در این موضوع باز کنید .
.