-
RE: **صندلی داغ1390**((سری ششم))
سلام دخترمهربون
حالت خوبه؟
چندتاسوال جالب ودرعین حال خیلی سخت ازدوستان پرسیدی که دوست داشتم توذهنم نگه دارم وازخودت بپرسم،تا ببینم خودت نظرت چیه؟
- اگه خداهمین الان جلوت باشه وبتونی یه سوال ازش بپرسی چی می پرسی؟
- وازهمین خدایی که روبروته وهمین الان اجابتت می کنه یه درخواست کن.
- خداکجای زندگیته؟
حالا ایناروجواب بده تابعد.
-
نقل قول:
سلام دختر مهربون72
چطوری؟برو به سوالا جواب بده ببینیم چیکار میکنی.
سلام. ممنونم شایانا جان.
1.چرا اکثر شبها انلاینی؟بچه جون مگه نمیدونی بچه باید ساعت 10 لالا کنه؟
میبینم که آمار میگیری:) چرا نداره. اعتیاد پیدا کردم دیگه. اعتیاد هم که روز و شب نمیشناسه:)
2.شبا دیر میخابی صبا میتونی راحت بلند شی؟روزای تعطیل تا ساعت چند میخابی؟
نه اتفاقا. خیلی به سختی خودم رو میکنم از رختخواب. هستم تا ساعت 11، 12، و ... :D
3.کار خونه هم میکنی؟خودت میری کمک مامانت یا با زور و کتک؟
نه، گناه داره مامانم. میرم خودم.
4.تا حالا شده بابا مامانت خونه نباشن مهمون سرزده بیاد براتون؟دست و پاتو چرا گم میکنی خب مهمونن دیگه لولو که نیستن
فکر کنم شده باشه. ولی من دبستانی بودم از این چیزا حالیم نبوده که اون موقع. ولی دوس ندارم وقتی نیستن مهمون بیاد. البته نه از نظر پذیرایی و اینا مشکلی ندارم مامانم هم که باشن، قاطی مهمونا از اول تا آخر میشینن:) منو برادرام هی عین ذرت روی آتیش بین سالن و آشپزخونه در حال جلز و ولز کردنیم:311: از یه جهت دیگه میگم. آخه آدم میمونه چی بگه. مخصوصا که مثلا دو تا آدم بزرگ باشن. آدم حرفی نداره که بگه. سکوت مطلق میشه.
5.کمترین و بیشترین نمره ای که دانشگاه گرفتی؟
ای بابا... این سوالا چیه؟ ریا میشه یه وقت:311:
چون اینجا باید صادقانه جواب بدیم، مجبورم دیگه
بیشترین:20 کمترین:6.7 (البته آخرش توی کارنامه 9 وارد شد.)
6.اقتدار یعنی چی؟(با مثال توضیح بده)داری؟
دقیقا نمیدونم راستش. نه میدونم یعنی چی، نه نمیدونم دارم یا نه.
7.تا حالا الکی از کسی تعریف کردی؟اخه چرا؟؟؟
نه. چه دلیلی داره این کارو بکنم!! نشده تا حالا. فکر هم نکنم در آینده یه همچین کاری ازم سر بزنه.
8.چرا میگن تا شقایق هست زندگی باید کرد؟یه گل دیگرو نمیگن؟
شاید چون اینجوری شعرش آهنگین تر میشه. اما در کل فکر میکنم شقایق نماد عشق و محبته. خب تا عشق هست زندگی باید کرد دیگه.
9.چند بار تا حالا ارزو کردی کاش فلان کس ازم خواستگاری کنه؟عاشق شدی تا حالا؟
وای نه!!! تا حالا یه همچین آرزویی نکردم. شایدم تا حالا توی دور و بری هام کسی نبوده که تا این جد قبولش داشته باشم. یا آشناییمون در اون حد نبوده که بتونم بشناسم و به همچین چیزی فکر کنم.
اون عشقی که شما دنبالشی نه :D. (البته یه توضیحی بدم که من عمیقاً اینو قبول دارم که عشق اگه بخواد وجود داشته باشه، فقط بعد ازدواج، و بعد از مدت زیادی با هم بودن بوجود میاد. این عشق اولیه که در زمان آشنایی اولیه هست و خیلی پر شوره و بهش میگن عشق، بنظرم چیز دیگه ای هست. نمیدونم چرا به هر دوی اینها همون یه کلمه نسبت داده میشه.)
10.دیدی بعضی فیلما قبلش مینویسه زیر18سال نگا نکنن،بنظرت همین باعث نمیشه بیشتر تحریک بشن و نیگا کنن؟
من خودم اونوقت که زیر 18 سال بودم، از این کارا مد نبود که زیر فیلم بنویسن. بخاطر همین حال بچه های الان رو نمیتونم درک کنم. اما الان خودم تا میبینم نوشته زیر 18 سال ممنوع، حتما میبینم. بیشتر فکر میکنم برای پدر مادرا میزنن. چون بچه ها که همه چی میبینن. پدر مادرا باید حواسشون باشه و تا یه همچین چیزی دیدن زیر فیلم، یه جوری بچه رو دور کنن از ضررایی که دیدن اون فیلم داره.
11.تا حالا تو جلسه خاستگاری چایی بردی،دوس داری بعد چایی بردن رویت بشی یا از همون اول بشینی پیش خاستگارا؟
نه. تا حالا نبردم. البته اگه مادرش اول بیاد میبرم. اما جلوی پسره و باباهه، اصلا. دوس دارم از همون اول باشم. اونجوری روم نمیشه. فک کن همه نشستن یهو میری همه بلند میشن... وای آدم آب میشه از خجالت..
12.شعرایی که تو تالار مینویسیو از حفظی یا کپی پیست میکنی؟یه بیت شعر پر مغز بنویس.
من استعداد فوق العاده بدی توی حفظ کردن شعر دارم. کپی پیست هم نمیکنم. کتاب شعر هام رو میارم و از روی اون مینویسم. همین که میخوام یه بیت شعر انتخاب کنم و اینجا بنویسم، کتاب رو هی ورق میزنم و شاید هر بار چندین بیت شعر جدید بخونم. این برام خیلی لذت بخشه.
شعر پر مغز....... الان این به ذهنم میرسه که قبلا هم نوشته بودم اینجا:
صد بار بدی کردی و دیدی ثمرش را
|
خوبه چه بدی داشت که یکبار نکردی |
|
13.میتونی با یه سیاه پوست ازدواج کنی؟اگه نه پس این خارجیا چرا راحت میتونن اینکارو بکنن؟
نه. نمیتونم. نمیدونم واقعا. اما من توی خودم نمیبینم بتونم.
14.چرا میوه ابی نداریم؟راستی ابی یا قرمز؟
گلابی چیه پس؟:311:
معلومه قرمز (البته زیاد فوتبالی نیستم)
15.تا حالا با سر رفتی تو دیوار؟
نه. ولی توی در شیشه ای رفتم. کلی خندیدیم با دوستام:311:
16.تا حالا شده يه جايي كه نبايد بخندي كلي خندت بگيره؟؟
آره. رفته بودیم خواستگاری برای برادرم. من و مامان و برادرم بودیم. اونا هم دختره و مادرش بودن. یه خرده حرف زد هر کس، بعد سکوت شده بود، هیچ کس دیگه هیچ حرفی نمیزد. یه کمی زیادی سکوت طولانی شد. من داشتم منفجر میشدم از خنده. خیلی کنترل کرده بودم خودمو، چند لحظه بعدش دیگه نتونستم خودمو زیاد کنترل کنم. خب آدم خندش میگیره دیگه. البته بلند نخندیدم ها. ولی لبخنده اومد دیگه. بقیه هم که سوژه حرف زدن نداشتن، مادر دختره گفت شمام که خندت گرفته از سکوت. دیگه همه راحت خندیدن:311:
(آقا حامد این رو به پای خاطره بذار لطفاً)
سر کلاسم که تا دلت بخواد پیش اومده. از بس که بچه هامون سوژه خندیدن هستن.
17.چرا وقتی به دنیا میایم با گریه میایم؟نمیخندیم؟؟[تصویر: 1304062457_27603_0fdb55e5c5.gif]
چونکه واقعا زندگی توی این دنیا به اون قشنگی ها هم نیس. اون بچه میدونه اینو فکر میکنم.
18. اگه یه روز از خواب پاشی ببینی همه جا سیاه و تاریکه چی فکر میکنی؟قشنگ توضیح بده.
بعد از یه کمی چک کردنِ دور و برم، خب فکر میکنم که نابینا شدم. حس خیلی بدیه.
19. غروبای جمعه چرا انقد دلگیره؟به نظرت واسه خارجیا هم همین طوریه؟
راستش من زیاد دلگیر نمیشم. نمیگم تا حالا نشده. شده. ولی هر جمعه واسم پیش نمیاد. خیلی از حالتای روحی که ما ایرانیا داریم واسه بقیه قابل درک نیست. شاند اونا هم از اینکه فردای آخرین روز تعطیلیشون میخوان برن سر کار ناراحت باشن. اما این دلگیری ای که میگی فرق داره با اون.
20.فک کن الان تو پرورشگاهی،کدوم یکی ازین بچه ها رو به سرپرستی قبول میکنید؟یکیشو بگو.
وای چقده نازن. همه رو برمیدارم. ولی این آخریه که خوابه بد جوری به دلم نشسته.
-
ببخشید شعره غلط تایپی داره
صد بار بدی کردی و دیدی ثمرش را |
خوبی چه بدی داشت که یکبار نکردی |
|
نقل قول:
سلام خانم دختر مهر بون سو ا ل از شما
سلام.:72:
1ـ چه خواننده موسیقی دوست دارید
اگه توی گوشی من رو ببینید، آهنگای خواننده های زیادی توش هستن. بذارید نام ببرم: شجریان، اصفهانی، افتخاری(البته فقط قدیمی هاش) ، فرزاد فرزین، مازیار فلاحی، احسان خواجه امیری، محسن یگانه، مهدی مقدم، لهراسبی و ...
کلا روی اسم خواننده تعصب ندارم. هرآهنگی که به دلم بشینه، گوش میکنم. حتی شاید فقط یه تیکه از یه آهنگ طولانی به دلم نشسته باشه. اما بخاطر همون یه تیکه گوش میکنم.
2ـ چه رشته و رزشی دوست دارید
شنا، والیبال، بسکتبال هم بد نیس
3ـ زییاترین تصویر ذهنی یا خاطره تان چیست
اینکه دارم پرواز میکنم. حس سبکی و توی آسمون بودن خیلی زیباست برام.
4ـ یک جمله محمد ابراهیمی خانم شیدا حاتمی بگوید
این دو تا عزیز، خیلی فعال و دلسوزن. بابت تمام لحظات خوشی که برای ما درست کردن ازشون ممنونم.
5ـ بهترین هدیه ای که تا حالا گرفتی
کلا از هدیه گرفتن لذت میبرم. امابهترینشو فکر کنم هنوز نگرفتم :)
6ـ مهمترین نقطه قوت شما چیست
شاید همین حس دلسوزی و مهربونی ای که نسبت به همنوعم دارم. و همین باعث میشه با خیلی از انسانهایی که با من تفاوت های اساسی دارن؛ بتونم یه رابطه ی خوب و مفید داشته باشم.
7ـ کی رو بیشتر از همه تو زندگیت قبو ل داری؟
اگه قبول داشتن به این معنا باشه که چه کسی بوده که تا الان بیشتر به حرفاش گوش کردی و به اونا عمل کردی، جواب میشه مشاورم.
8ـ دوست داری نفر بعد صندلی داغ چه باشد
چه باشد یا که باشد؟ بذارید تا آخرش ببینم کی بیشتر اذیتم میکنه،:) دوس دارم اون بیاد که محبتاش رو جبران کنم:)
9ـ منطقی ترین فرد توی تالار رو معرفی کن
فرشته مهربان و آقای مدیر همدردی. فکر میکنم آقای کامران 2007 هم بعضی از پستاشون از همین دست بود.
10ـ بهترین کتابی که مطالعه کردید نام ببرید
سوال خیلی کلی هست. خب توی هر زمانی یه کتاب بهترین بوده واسه من. توی دوران نوجوانیم، کتابای علمی تخیلی ای که میخوندم خب واسم دوست داشتنی و خوب بوده. بعد ها کتابای علمی که چیزای آموزنده ای داشتن برام مفید بوده. اما این اواخر کتاب روی ماه خداوند را ببوس رو خوندم که خوب بود بنظرم.
11ـ اولین جمله ای که با خواندن این کلمات به ذهن تان می رسد
خدا.........تکیه گاه روزای سخت
جنگ...........حماقت انسانها
خوشبختی..........خیلی شیرینه
تحصیل...............اگه یه هدف پشتش باشه، همه سختی هاش آسون میشه برای آدم.
تالار..................خرج تالار زیاده. بیچاره برادرم.
صندلی داغ.................دور هم خوش میگذره.
فرشته....................همه ی مامانای دنیا فرشته اند.
موفقیت...................هیچ وقت متوجه نشدم این راههایی که برای رسیدن بهش فرموله کردن بدرد میخوره یا نه.
12ـایا تالار توانسته تغییر مثبتی در شما ایجاد کنه چه تغییری
بله. اولا یه سرگرمی مفید و سالم میتونه باشه که کلی چیزا هم یاد میگیریم.
دوما میگن "اگه همه مردم دنیا بیان و دردهاشون رو برزن توی یه میدون و به تو بگن یه درد بردار، بازم درد خودت رو بر میداری. با اینکه ازش جونت به لبت اومده. " منم وقتی میام اینجا و مشکلات بقیه رو میبینم، مشکلات خودم حقیر میشن توی ذهنم.
13ـ احساسا تنون رو چگونه مدیریت می کنید
دقیقا این کاریه که بلد نیستم.
14ـبهترین فیلمی که دیدی
فیلم "دستهای خالی" رو دوس داشتم. دو سه تا تله فیلم هم تلویزیون خودمون نشون داده، به دلم نشسته. یکیش "تنهایی" بود . یکیش" یک داستان کوتاه و چند داستان دیگر" بود. یکی دیگش هم فکر کنم" ژرفا" بود. از فیلمای خارجی هم "چه رویاهایی که میآیند" رو دوس داشتم. (اسم اصلیش رو یادم نیس ولی فکر کنم دقیقا ترجمش همین میشد)فیلمای زیادی الان توی ذهنم هست که متاسفانه اسمشون یادم نیست.
15ـ زییاترین شکل دوست داشتن و ابرا ز محبت چی می تونه باشه
خب بستگی داره چه رابطه ای باشه. ضمنا شاید نشه اینجا توضیح داد...
16ـبهترین رو ز زندگی ات کی بوده
سوالای سخت نپرسید دیگه. توی سوال 7 آقا حامد توضیح دادم یه خورده.
الان یه چیزی یادم اومد. روزی که برادر بزرگم عقد کرد، روز خیلی خوبی بود. ما به یه سری مشکل برخورده بودیم. حدود 6، 7 ماه درگیر بودیم. ولی اونروز همه چی به خوبی تموم شد. باور کردنش سخت بود بعد از اون همه اعصاب خوردی.
17ـیک جمله اموزنده مفید
از خودم بگم؟ اینکه.... همه رو دوس داشته باشید اما به هیچ کس وابسته نشید
18ـیک ضرب المثل بگوید
خشت اول چون نهد معمار کج
تا ثریا میرود دیوار کج
نقل قول:
امیدوارم همیشه موفق باشید
ممنونم. شما هم همینطور:72::72:
نقل قول:
سلام دخترمهربون
حالت خوبه؟
سلام ممنونم خوبم.:72:
نقل قول:
چندتاسوال جالب ودرعین حال خیلی سخت ازدوستان پرسیدی که دوست داشتم توذهنم نگه دارم وازخودت بپرسم،تا ببینم خودت نظرت چیه؟
دقیقا به تنها چیزی که آدم موقع پرسیدن سوال فکر نمیکنه، اینه که یه روزی از خودش بپرسن:)
- اگه خداهمین الان جلوت باشه وبتونی یه سوال ازش بپرسی چی می پرسی؟
ازش میپرسم برای من، با این پیشینه، هنوز راهی هست واسه بازگشت به آغوشت؟ و ازش میخوام اون راه رو بهم نشون بده.
- وازهمین خدایی که روبروته وهمین الان اجابتت می کنه یه درخواست کن.
اگه میتونستم 2 تا داشته باشم اینا بود:
همه اونایی که خواسته و ناخواسته به من ظلم کردن رو ببخشه.
و دومی اینکه ظرف اراده و صبرم رو (که چیزی ازشون نمونده)، پر کنه. با این دو تا دیگه مشکلاتم برام قابل تحمل میشن.
اما حالا که یه درخواست هست، دومی رو انتخاب میکنم. چون اگه من توی دلم از اونا راضی باشم، خدا هم میبخششون.
- خداکجای زندگیته؟
توی زندگیم، مشکلات دارم، کارهای اشتباه دارم، دلتنگی و غصه دارم، شادی و خوشحالی دارم و ...
وقتایی که زیر بار مشکلات طاقتم داره تموم میشه. وقتایی که از انجام یه کار اشتباه به غلط کردن افتادم. وقتایی که از دیدن یه نعمت که آرزوی دیروزم بوده خوشحال میشم، وقتایی که میبینم خودش یکی رو فرستاده تا منو از تنهایی دربیاره (و اینو واقعا حس میکنم که خودش فرستاده) وقتایی که از شادی دیگه دلم سر جاش بند نمیشه و... اینجور وقتا خدا توی نزدیکترین حالت ممکنه. خدا کنار منه.پا به پای من.
اما بعضی وقتا نمیدونم چی میشه که مثلا بعد یه مدتی میبینم حواسم نبوده و چقدر از خدا دور شدم. اما حتی همون موقع ها هم خدا پیش من بوده. ولی من حواسم به چیزای دیگه بوده و خودم رو از نگاه مهربونش محروم کردم.
خدا همیشه توی زندگی من جاریه. همیشه.
خیلی داغ شد دیگه. اینهمه فرهنگ زحمت کشید صندلی به اون خوبی و راحتی آورد. منه خوشخیالم نشستم. خبر نداشتم بقیه میان زیرش گاز پیکنیکی روشن میکنن که:311:
-
تشکر از جوابهای دختر مهربون،
سوال 5 من هنوز مونده ولی! :)
جوابت به سوال "خدا کجای زندگیته" تحسین برانگیز بود :104:
هر چی می گذره سوال پرسیدن سختتر میشه، چون آدم نمی خواهد سوالهای تکراری بپرسه.
1- اگر توی خیابون 1 میلیون پول پیدا کنی، هر چی بگردی صاحبش رو پیدا نکنی، چی کار می کنی؟
2- معنی این شعر چیه:
هر چه هست از قامت ناساز بی اندام ماست
ورنه تشریف تو بر بالای کس کوتاه نیست
(اگر شعر رو درست گفتی، کلمه ترکیبهای تازه رو هم ازت می پرسم :311: یاد کتاب فارسی به خیر)
3- چرا آدمها دوست دارند یکی رو بزرگ کنند؟ مثلاً یک دفعه یکی رو معروف می کنند، در صورتی که شاید خیلی های دیگه از اون بهتر باشند، ولی همه اون رو تک می دونند. طرف میشه الگوی جوونها. البته معمولاً خیلی زود (فوقش بعد از چند سال) از یادها میره...
4- اگر خواننده مورد علاقه ات رو ببینی و یک ساعت مهمانت باشه، چه حرفهایی با او می زنی؟
هنرپیشه مورد علاقه ات چی؟ آخه به خواننده می شه گفت یک دهن بخون، ولی به هنر پیشه نمی شه گفت یک صحنه بازی کن :) فکر کن به پرویز پرستویی بگی جون من یک تیکه آژانس شیشه ای بیا! :311:
5- اینکه گفتی افتخاری فقط آهنگهای قدیمیش خوبه رو خیلی خوب گفتی! به نظرت چرا این خواننده با این همه توانایی حنجره و زیبایی صدا در 10 سال گذشته نسبت به قبل خیلی افت کرده؟
6- تاحالا یک بازی فوتبال رو از اول تا آخر دیدی؟ آخرین بار کدوم بازی رو دیدی؟
7- شطرنج بلدی؟
8- از نام کاربری کدوم یک از اعضای تالار بیشتر از همه خوشت میاد؟
9- فکر می کنی چرا شکلک دعا برای دخترها داریم (:323:)، ولی برای پسرها نداریم؟ من بدبخت وقتی می خوام برای کسی دعا کنم چه شکلکی بزنم آخه؟ :)
10- چاله اسکندرون کجاست؟ :)
-
دخترمهربون واقعا که گل کاشتی باجوابایی که درمورد"خدا" دادی!!!!!!!!!
بهت تبریک میگم به این نگاهت!الان من خیلی احساساتی شدم!
حالا ازت میخوام:
1- نظرت راجع به زندگی چیه؟
2- اصلازندگی ماها ارزش اینهمه سختی روداره؟
3-شنیدی بعضی هامیگن "من که به دلخواه خودم به دنیانیومدم،خدا منوآورده پس خودش هم بایدهمه جوره هوامو داشته باشه!"؟ من که هیچوقت نتونستم جواب این جوآدمارو درست وحسابی بدم،نظرتوچیه؟
4- به نظرت ازکجامیشه فهمیدکه خدا بخشیدتت؟تاحالادرکش کردی؟
مرسی خانومی ازجوابات.
-
سلام خانومي. ميبينم كه كم كم قراره صندليتو به آتيش بكشن. اما نگران نباش. من درجه رو ميارم پايين و ديگه سر به سرت نميذارم. البته خيلي دوست داشتم اذيتت كنم اما فرشته ي مهربان عزيز خواستن سؤالات غني باشه. منم كه سؤالات غني بلد نيستم. فقط سؤالا ي ذهن خودمو ميپرسم. پيشاپيش ممنون.
1. دختر مهربون، نشانه ي بارز افراد مهربون چيه؟
2. مهربانيت ذاتيه يا نيازمند تلاشه؟
3. تا حالا برات پيش اومده پر از حرف باشي ولي هيچي نگي؟ اگر بله، چرا سكوت؟
4. با حرف هايي كه رو دلت سنگيني ميكنه و نميدوني بايد به كي بگي چيكار ميكني؟
5. امروز تو دلنوشته هام اين پاراگراف رو نوشتم:
".... تقدير، سرنوشت، اختيار، انتخاب... گاه گمان ميكنم تنها بازي كلماتند. كلماتي كه با عقل جور در مي آيد اما با تجربه هايم نه! فقط همين را به ياد دارم كه مسيري را زندگي كردم. هرچه را آرزو كردم، چيز ديگري نصيبم شد. و امروز بعد از مدت ها گذشته هايم را ورق ميزنم، خنده ي تمسخر آميزي بر لبانم نقش ميبندد، به اين فكر ميكنم كه: نه شكست هايم مال خودم است و نه پيروزي هايم!....."
ميدونم افكار غلطيه. توجيه ام كن كه اشتباهه.
6. نظرت راجع به اين جمله چيه: "در دنيايي كه نفي انگيزه ي آن است و از هر دوره اي مردان به يكديگر بيگانه ترند، ترس از آدم ها جانشين ترس از خدا شده."
7. چه جوري بايد احساس سركش رو سركوب كرد؟
8. "گاهي آنقدر زندگي ميكنم كه فراموش ميكنم چرا زندگي ميكنم..."
اين جمله رو تو پروفايل يكي از بچه ها ديدم .يادم نيست كي بود اما هيچ وقت اين جمله اش يادم نميره . من كه حس غريبي نسبت به اين جمله دارم. شما چه برداشتي داري؟
9. به نظرت استمرا انجام يه كار دشوار نيازمند چه چيزيه؟
10. چرا ما سعي ميكنيم حرف هاي فلسفي و زيبايي رو بزنيم كه خيلي مواقع خودمون بهش عمل نميكنيم؟ فكر ميكني براي اينگونه نبودن، كدوم خصوصيت اخلاقي رو بايد حذف يا كدوم رو تقويت كرد؟
ممنونم از وقتي كه قراره بذاري دختر مهربون.:227: فرشته ي مهربان عزيز حاشيه پردازي رو ممنوع كردند! منم ديگه جعبه شانس نميدم. عوضش اين دسته گل رز تقديم به شما:
http://www.askquran.ir/gallery/image...l_MRI__18_.jpg
-
سلام دختر مهربون سو ا ل از شما
1ـ مهمترین چیزی که از همدردی یاد گرفتی
2ـ میزان توجه شما به علم و منطق و معنویات چه قدر است
3ـ اگر این قدرت را داشتید که برای یک رو ز به یک دوره از زندگیتان بروید کدام دوره را انتخاب می کردید
4ـ مهمترین هدف زندگی ات چیست
5ـ چه رنگی را دوست داری
6ـ دنیا براتون چه رنگیه
7ـ سه مطلب یا پست در تالار که از ان خوشتان ا مده یا برایتان جا لب مفید بوده نام ببرید
8ـ ایا به ارزو های دوران کودکی خود رسیده اید اگر رسیده اید را بیان کنید
9ـ کدام خیابان تهران دوست دارید
10ـ چه مطلب یا پستی در تالار برای شما خنده دار بود
11ـ یک جمله که در زندگی برایتان جا لب یا اموزنده و مفید بوده یا از ان ا لهام گرفته اید بیان کنید
12ـ یک بیت شعر بگو
13ـ وقتی غمگینی چه می کنی
14ـ به یاد موندنی اهنگی که شنیدی
15ـ چه غذایی رو بیشتر از همه دوست دارید
16ـ مجری و گوینده مو رد علاقت
17ـ تو عزت نفس چطو ر تعریف می کنی
18ـ یک جمله دربا ره مادر پدر بگوید
19ـ یک جمله درباره مکه مدینه کربلا بگوید
20ـ با لوله کتاب و زرشک یک جمله بسا ز
21ـ یک نمونه از زییایی معنوی رو بگوید
امیدوارم همیشه موفق باشید:72::72::72:
-
نقل قول:
تشکر از جوابهای دختر مهربون،
سوال 5 من هنوز مونده ولی!
جوابت به سوال "خدا کجای زندگیته" تحسین برانگیز بود
خواهش میکنم. ولی دیگه بیشتر از این داغش نکنید دیگه.
نقل قول:
هر چی می گذره سوال پرسیدن سختتر میشه، چون آدم نمی خواهد سوالهای تکراری بپرسه.
از همه ممنونم. واقعا سوال طرح کردن توی صندلی داغ سخته.
1- اگر توی خیابون 1 میلیون پول پیدا کنی، هر چی بگردی صاحبش رو پیدا نکنی، چی کار می کنی؟
مسؤلیت زیادی داره اینکار. از نظر شرعی خیلی مسؤلیت گردن آدم میاد (از راههای مختلف و به مدت طولانی باید دنبال صاحبش بگردی.). سعی میکنم بر ندارم و رهاش کنم همونجا. اما اگه برداشتم و پیدا نشد، از یکی که مسائل شرعی میدونه میپرسم. فکر میکنم راهی که پیشنهاد میدن اینه که به نیت صاحب پول، اون رو خیرات کن.
2- معنی این شعر چیه:
هر چه هست از قامت ناساز بی اندام ماست
ورنه تشریف تو بر بالای کس کوتاه نیست
(اگر شعر رو درست گفتی، کلمه ترکیبهای تازه رو هم ازت می پرسم 311 یاد کتاب فارسی به خیر)
گفتم ادبیات دوست دارم ولی دلیل نمیشه از این سوالا بلد باشم. میترسم یه چی بگم مسخرم کنین... دیگه از دست شما. میگم حالا:
فکر کنم قد شاعر از قد معشوقه بلند تر بوده. خواسته بخاطر این گستاخی (بلند بودن قدش) از معشوقه ش عذر خواهی کنه. (ببخشید اگه طنز شد. سوادم بیشتر از این اجازه نمیده)
3- چرا آدمها دوست دارند یکی رو بزرگ کنند؟ مثلاً یک دفعه یکی رو معروف می کنند، در صورتی که شاید خیلی های دیگه از اون بهتر باشند، ولی همه اون رو تک می دونند. طرف میشه الگوی جوونها. البته معمولاً خیلی زود (فوقش بعد از چند سال) از یادها میره...
راستش احساس میکنم جواب این سوال سیاسی بشه. یا شایدم من منظور سوال رو اشتباه متوجه شدم. اگه دوس داشتی بیشتر توضیح بده تا متوجه منظورت بشم.
4- اگر خواننده مورد علاقه ات رو ببینی و یک ساعت مهمانت باشه، چه حرفهایی با او می زنی؟
هنرپیشه مورد علاقه ات چی؟ آخه به خواننده می شه گفت یک دهن بخون، ولی به هنر پیشه نمی شه گفت یک صحنه بازی کن فکر کن به پرویز پرستویی بگی جون من یک تیکه آژانس شیشه ای بیا!
من دیدم مثلا بعضی ها عکس خواننده ی مورد علاقشون رو میزنن به در و دیوار اتاقشون. اما من دلیلی برای اینکار نمیبینم. چون من شاید از قیافه ی طرف خوشم نیاد. من از صدای اون خوشم میاد و به همین خاطر آهنگاشو دارم. اما تصویرش... نمیدونم. روی همین حساب، کنسرت چیز زیاد جالبی نیست برای من.
اینا رو گفتم که بگم دیدن یه خواننده زیاد برام جالب نیس. بجز اینکه شاید یه خورده راجع به نحوه انتخاب شعر و آهنگ و اینا ازش بپرسم.
در مورد بازیگر هم همینطوره. البته شاید شنیدن اطلاعاتی در مورد زندگیشون برام جالب باشه. که البته تا دلتون بخواد سایت و مجله هست درباره اینا.
5- اینکه گفتی افتخاری فقط آهنگهای قدیمیش خوبه رو خیلی خوب گفتی! به نظرت چرا این خواننده با این همه توانایی حنجره و زیبایی صدا در 10 سال گذشته نسبت به قبل خیلی افت کرده؟
واقعا من حیفم میاد که با این صدا چیزایی میخونه که هر کس دیگه ای هم میتونه بخونه. حتی قشنگ تر از افتخاری. بنظرم اصلا این حنجره و صدا برای این تیپ آهنگا تربیت نشده. واقعا دلیلی جز دلیل مالی نمیبینم. هر چند خود افتخاری منکر این قضیه هست. دوس دارم ازش بپرسم واقعا از اون وقت به بعد، وضعیت مالیش بد تر شده یا بهتر.
6- تاحالا یک بازی فوتبال رو از اول تا آخر دیدی؟ آخرین بار کدوم بازی رو دیدی؟
از اول تا آخر...... شاید دیده باشم. اما یادم نمیاد.
آخرین بار و بیشترین میزانی که پای تلویزیون نشستم برای فوتبال، فکر میکنم بازی های جام جهانی بود. کلًا اون موقع زیاد میدیدم. جالب و هیجانی بود.
7- شطرنج بلدی؟
بله.
8- از نام کاربری کدوم یک از اعضای تالار بیشتر از همه خوشت میاد؟
"آشنای دیروز" و "شب بارونی" برام جالب بودن.
9- فکر می کنی چرا شکلک دعا برای دخترها داریم ، ولی برای پسرها نداریم؟ من بدبخت وقتی می خوام برای کسی دعا کنم چه شکلکی بزنم آخه؟
آره واقعاً. شاید بخاطر اینکه تصویر بیرونیِ نماز و دعای خانما حالت روحانی بیشتری داره. شما همینو بزن ما تبدیل میکنیم توی ذهنمون:)
10- چاله اسکندرون کجاست؟
تو یه شهری پایین تر از فسا:311:
دوستان، یه کمی رحم بفرمایین!! من 3 روز دیگه هم هستم روی این صندلی. روز اولی کباب شدم. :311:انرژیتون رو برای روزها آینده هم نگه دارید.:72::72:
ببخشید بابت تاخیر هام. آخه باید روی سوالا فکر هم بکنم.:72::72:
-
دختر مهربون گل: می دونی خیلی قشنگ داری جواب میدی؟
:104:
منم دلم می خواد سوال بپرسم ازت خب!
1- دلت می خواد یه پاک کن بهت بدن یه جایی از زندگیت رو کلن پاک کنی؟ کجاشو؟
2- اگه بهت بگن فقط تا سه روز دیگه چشمات می بینه... چیکار می کنی؟
3- توی یه جمله بگو آدم خوب کیه؟ خودت رو آدم خوبی می دونی؟
4- جمع خودیه. راستشو بگو! موقع عصبانیت بدترین فحشت چیه؟ :D
5- "گلیم بخت کسی را که بافتند سیاه، به آب زمزم و کوثز سفید نتوان کرد" ... درست میگه حافظ؟
6- می برمت توی یه اتاق تاریک، وقتی چراغ روشن بشه، اولین چیزی که می بینی و میگی چیه؟
7- تو کدوم یکی ای؟ چرا؟
ابر
بهار
بارون
نسیم
کوه
گل
8- افتخار آمیز ترین کاری که تا حالا کردی چی بوده؟
9- خجالت آور ترین کاری که کردی؟
10- هفته ای چن بار مامانت رو می بوسی؟
11- این چن تا جمله رو تموم کن:
هر وقت به بچگیم فکر می کنم ...
من احساس می کنم ....
یه روزی بالاخره میاد که ...
12- یکی از این شکلکای همدردی رو واسه خودت انتخاب کن
13- روی ماه خداوند رو چه جوری میشه بوسید؟
14- به نظرت وقتی گنجیشکا رو درختا دارن جیر جیر می کنن، در مورد چی دارن حرف می زنن؟
15- یه چیزی بگو بنویسم رو دیوار اتاقم، یه شعر، یه خاطره، یه جمله ... هر چی که خودت دوست داشتی...
16- می خندی؟ :46:
-
نقل قول:
دخترمهربون واقعا که گل کاشتی باجوابایی که درمورد"خدا" دادی!!!!!!!!!
بهت تبریک میگم به این نگاهت!الان من خیلی احساساتی شدم!
خواهش میکنم. ازت ممنونم بابت سوالای این دفعه. کلی به مغزم فشار اومد:)
1- نظرت راجع به زندگی چیه؟
بنظرم اگه اون اختیاری که خدا به ما داده رو ما میتونستیم توی زندگیمون استفاد کنیم، خیلی خوب میشد. اما حالا در مورد خودم، من به دلایل زیادی نمیتونم زندگیم رو اونجوری که خودم میخوام رقم بزنم. هر کسی از آدم یه توقعی داره. نمیگم طبق توقعات مردم زندگی میکنم. نه. اما پدر مادر آدم وقتی ازش یه چیزی بخوان، نمیتونه راه خودش رو بره. توی یه چارچوبی قرار گرفته اختیاراتم.
2- اصلازندگی ماها ارزش اینهمه سختی روداره؟
بعضی وقتا ما خودمون زندگی رو برای خودمون سخت میکنیم. من خیلی دیدم که طرف بخاطر مسائل مالی چه سختیهایی به خودش و خانوادش داده که مثلا جلوی فلانی کم نیاره. (و خیلی چیزای مشابه) اینا چیزایی هست که خودمون به سختیای زندگی اضافه میکنیم. اینجور سختی ها رو اگه میگی، نه.
اما یه سری سختی ها هست که خودش پیش میاد توی زندگیمون. و اکثراً میگن امتحان الهیه. اینا رو هم اگه به این دید نگاه کنیم،معلومه ارزشش رو داره.
3-شنیدی بعضی هامیگن "من که به دلخواه خودم به دنیانیومدم،خدا منوآورده پس خودش هم بایدهمه جوره هوامو داشته باشه!"؟ من که هیچوقت نتونستم جواب این جوآدمارو درست وحسابی بدم،نظرتوچیه؟
آره شنیدم.منم واقعا نمیدونم در جواب همچین حرفی چی باید گفت. بنظرم توی همچین بحثی وارد نشی بهتره. چون پشتش دوباره یه چیز دیگه میاد و اگه توی یه همچین بحثی بمونی، شاید توی ذهن خودت هم دچار تناقض بشی با اینکه قبول نداری حرفشو.
اما در کل، خدا که ما رو بوجود آورده یه سری قابلیت ها هم بهمون داده. درسته باید هوامونو داشته باشه. اما نه اینکه ما هم هیچ کاری نکنیم. بقول معروف از تو حرکت از خدا برکت. تو یه قدم بردار، خدا صد تا قدم برای تو برمیداره.
4- به نظرت ازکجامیشه فهمیدکه خدا بخشیدتت؟تاحالادرکش کردی؟
این چیزیه که آدم هیچ وقت نمیتونه بگه 100% اتفاق افتاده. از یه جهت هم خوبه. اگه مطمئن باشی بخشیدتت، شاید گستاخ بشی. و اگه مطمئن باشی نبخشیدتت، شاید نا امید بشی و خودت رو غرق کنی توی گناه. بنظرم این یکی از قوانین خداست. تا یه جایی بین بخشیده شدن و بخشیده نشدن معلق بمونی. تا هم بیم داشته باشی ازش و هم امید داشته باشی بهش. البته من همیشه فکر میکنم طرفِ بخشیده شدن سنگین تره. آخه خدا خودش گفته اگه توبه کنی، مبیخشمت و حتی به خاطر اینکه روز قیامت جلوی من شرمنده نباشی، از توی ذهن خودت هم اون گناه رو پاکش میکنم. آدم اینا رو که میشنوه امیدوار میشه.
یه حالتایی تا حالا درک کردم. اینکه فکر یه خطایی که انجام دادم از ذهنم میره و جاش (به جای عذاب وجدان) یه آرامش میاد. شاید خدا بخشیده باشه منو.
نقل قول:
سلام خانومي. ميبينم كه كم كم قراره صندليتو به آتيش بكشن. اما نگران نباش. من درجه رو ميارم پايين و ديگه سر به سرت نميذارم. البته خيلي دوست داشتم اذيتت كنم اما فرشته ي مهربان عزيز خواستن سؤالات غني باشه. منم كه سؤالات غني بلد نيستم. فقط سؤالا ي ذهن خودمو ميپرسم. پيشاپيش ممنون.
سلام عزیزم. ممنونم که هوامو داری. من تحملم زیاده. نگران صندلی فرهنگم. امانت گذاشت رفت. با چه رویی بهش برگردونم!!
1. دختر مهربون، نشانه ي بارز افراد مهربون چيه؟
اینکه خیلی بیشتر از خودشون دیگران رو میبینند.
2. مهربانيت ذاتيه يا نيازمند تلاشه؟
مال من؟ منظورت اینه که خود جوشه یا باید به زور بیدارش کنم؟ نه. بیداره بیداره همیشه.
3. تا حالا برات پيش اومده پر از حرف باشي ولي هيچي نگي؟ اگر بله، چرا سكوت؟
آره. شده. چون گوشی برای شنیدن حرفام پیدا نشده.
4. با حرف هايي كه رو دلت سنگيني ميكنه و نميدوني بايد به كي بگي چيكار ميكني؟
یا میبرمشون خالیشون میکنم روی کاغذای سفیدم، یا میبرمشون پیش خدا تا مرهم بذاره روش.
5. امروز تو دلنوشته هام اين پاراگراف رو نوشتم:
".... تقدير، سرنوشت، اختيار، انتخاب... گاه گمان ميكنم تنها بازي كلماتند. كلماتي كه با عقل جور در مي آيد اما با تجربه هايم نه! فقط همين را به ياد دارم كه مسيري را زندگي كردم. هرچه را آرزو كردم، چيز ديگري نصيبم شد. و امروز بعد از مدت ها گذشته هايم را ورق ميزنم، خنده ي تمسخر آميزي بر لبانم نقش ميبندد، به اين فكر ميكنم كه: نه شكست هايم مال خودم است و نه پيروزي هايم!....."
ميدونم افكار غلطيه. توجيه ام كن كه اشتباهه.
تبریک میگم شب بارونی عزیز. :72::72:چقدر قلمت قشنگه. به دل میشینه:72:
اما اتفاقا هر دوی اینها مال خودمونه. من قبلا یه دید اشتباه نسبت به تقدیر داشتم. اونو در تضاد با اختیار و همسو با جبر میدیدم. اما اون حدیثی که از امام علی (ع) شنیدم، فکرم رو عوض کرد. شاید شنیده باشی که (حدیث رو عینا یادم نمیاد. مضمونش رو میگم) به جنگ رفته بودن و یه پیرمردی اومد و گفت "اینی که من اومدم جنگ، به توی تقدیرم بوده؟ "و امام علی میگن که "بله. همه ی حرکات و رفتارای تو توی تقدیرت نوشته شده بوده." و اون پیر مرد ناراحت میشه که "من فکر میکردم به اختیار خودم اومدم. پس کاری نکردم. و فقط به سمت تقدیرم که نقشی توش نداشتم رفتم. "اینجا امام علی میگن که "اما در تقدیر تو چندین چیز دیگه هم بوده و تو از میان اونها این راه رو انتخاب کردی. و از این بابت کار تو ارزش زیادی داره"
یعنی ما توی هر برهه از زندگیمون، چندین راه مختلف (تقدیرمون) جلوی پامون هست که هر کدوم رو که بخوای میتونی انتخاب کنی. و این منافاتی با اختیار نداره.
راجع به اینکه هر چی آرزو کردی، چیز دیگه ای نصیبت شده، بهت پیشنهاد میدم سخنرانی های دکتر فرهنگ رو گوش بدی. یه سرچ کنی پیداش میکنی. سخنرانی مربوط به هدف و موفقیت. مطمئنم جواب سوالت رو توش پیدا می کنی. بحثش طولانیه. شاید 5، 6 جلسه 1.5 ساعته راجع به همین چیزا صحبت کرده.
6. نظرت راجع به اين جمله چيه: "در دنيايي كه نفي انگيزه ي آن است و از هر دوره اي مردان به يكديگر بيگانه ترند، ترس از آدم ها جانشين ترس از خدا شده."
زیاد حرفای فیلسوفانه و دانشمندانه رو نمیفهمم------------------------------------
شاید منظورش اینه که آدما بخاطر ترس از همدیگه ترس از خدا رو فراموش کردن. اما اگه منظورش این باشه باهاش موافق نیستم.
7. چه جوري بايد احساس سركش رو سركوب كرد؟
احساس سرکش رو نمیشه سرکوب کرد. حتی اگه یکی بتونه این کار رو بکنه، خیلی ضربه میخوره. اصولا احساس رو نباید بذاری سرکش بشه. یه جوری، بسته به اینکه اون احساس از چه جنسی هست، باید باهاش مدارا کنی تا سرکش نشه.
8. "گاهي آنقدر زندگي ميكنم كه فراموش ميكنم چرا زندگي ميكنم..."
اين جمله رو تو پروفايل يكي از بچه ها ديدم .يادم نيست كي بود اما هيچ وقت اين جمله اش يادم نميره . من كه حس غريبي نسبت به اين جمله دارم. شما چه برداشتي داري؟
قبول دارم تقریبا. آدما غرق میشن توی نیازهاشون و توی مسیر رفع نیازهاشون. نیاز ها جزئی از زندگیه. اما وقتیکه برای آدم میشه عینِ زندگی، همین حالتی که جمله گفته بوجود میاد.
9. به نظرت استمرار انجام يه كار دشوار نيازمند چه چيزيه؟
اول باید یه هدفی پشت این کار دشوار و انجام مسمترش باشه. هدفی که تو رو بکشونه به سمتش. بعد از اون، صبر و پشتکار و وابسته نبودن به نتیجه همه ی مشکلات رو از مسیرت برمیداره.
10. چرا ما سعي ميكنيم حرف هاي فلسفي و زيبايي رو بزنيم كه خيلي مواقع خودمون بهش عمل نميكنيم؟ فكر ميكني براي اينگونه نبودن، كدوم خصوصيت اخلاقي رو بايد حذف يا كدوم رو تقويت كرد؟
بعضی اوقات آدم یادش میره که این مورد رو چک کنه. لازمه چند وقت یه بار خود آدم به خودش تلنگر بزنه که یادش نره.
اما اگه اینو یادش باشه و بگه، بنظرم اگه صداقت داشته باشه، حداقل با خودش، بنظرم هیچ وقت یه همچین کاری رو انجام نمیده.
منظورت به شخص خاصی نبود که؟ مثلا یکی به اسم دختر مهربون؟!!
نقل قول:
ممنونم از وقتي كه قراره بذاري دختر مهربون. فرشته ي مهربان عزيز حاشيه پردازي رو ممنوع كردند! منم ديگه جعبه شانس نميدم. عوضش اين دسته گل رز تقديم به شما:
ممنونم عزیزم. ایشالا همیشه گل باشی:46:
-
گنجشکها جیر جیر !!:104::104: پس جیرجیرکها .....
1.خانواده تعصبی دارین یا دموکراتند و آزادی نسبی و مطلوب رو به فرزندانشون برای حق انتخاب(در هر زمینه ای) دادند؟
2.تا حالا فکر کردی چه کار میشه کرد تا کسانیکه در جایگاه خودشون نیستند و دارن به تو ضربه میزنن کنار بزنی تا شایسته تر از اون جاشو بگیره؟
3.از چه قشری ( افرادی) در جامعه متنفر هستید؟
4چرا دختران ایرانی در خرید لوازم آرایش در جهان رکورد دار هستند؟ (چرا خانمها به نسبت زیادی آرایش می کنن؟)
5.اغلب مشورت میکنید؟
6.از مردایی که در رفتارشون خواص زنونه بروز میدن و یه جورایی اِوا هستند چه طور حسی بهت دست میده؟
7.بهتر بودن را در چه چیز یا چیز هایی می بینید؟ برترین انسان از دید شما چه کسی هست؟
8.بزرگترین یا بهترین کاری که تا حالا انجام داده اید چه بوده؟
9. ملاک های انتخاب همسر از دیدگاه شما چی بود ؟
10- تفاوت عشق و محبت ؟
11- تفاوت تعصب با غیرت ؟
12.تا به حال کسی را رنجانده اید یا کسی شما را رنجانده؟ یا چه چیزی برای شما آزار دهنده هست؟
13. مرز مهربونی / صمیمیت با قاطعیت ؟
14. بهترین سفری که داشته اید به کجا بوده؟
15. دوس داشتید جای چه کسی تو تالار بودید ؟چرا؟
-
نقل قول:
سلام دختر مهربون سو ا ل از شما
دوباره سلام. چقدر زیاده لطف شما:) ممنونم بابت 21 سوال!!!
1ـ مهمترین چیزی که از همدردی یاد گرفتی
اینکه هنوزم توی این دنیا میشه همدردی کرد. و بی تفاوت از کنار بقیه رد نشد. کاری که فکر میکردم فراموش شده توی این دوره زمونه.
2ـ میزان توجه شما به علم و منطق و معنویات چه قدر است
همشون خوبن. یادگیری علم برام لذت بخشه. با منطق بعضی وقتا گیج شدم. معنویات هم که همیشه به آدم آرامش میده. شاید از اون دوتایِ دیگه یه روزی خسته بشم. اما از این آخری هرگز.
3ـ اگر این قدرت را داشتید که برای یک رو ز به یک دوره از زندگیتان بروید کدام دوره را انتخاب می کردید
به دوره ی کودکیم که معنی بی محلیای نزدیکترین کسام رو متوجه نمیشدم. و همیشه خودم رو بهشون نزدیک میدیدم. حتی تجربه ی دوباره ی یک روز از دوران کودکیم برام لذت بخشه.
5ـ چه رنگی را دوست داری
همه رنگی رو دوس دارم. اما فکر میکنم توی چیزایی بغیر از لباس، رنگ زرد رو بیشتر به کار میبرم.
6ـ دنیا براتون چه رنگیه
بستگی به موقعیتم داره. بعضی وقتا سفیدِ سفید بدونِ حتی یه لکه. بعضی وقتا سیاه، بعضی وقتا آبی، بعضی وقتا سبز. رنگارنگه دنیام:)
7ـ سه مطلب یا پست در تالار که از ان خوشتان ا مده یا برایتان جا لب مفید بوده نام ببرید
علاوه برپستهایی که توی تاپیکای خودم بچه ها گذاشتن و خیلی برام خوب و مفید بوده، اینا برام جالب بوده:
توی این لینک پست دومم:http://www.hamdardi.net/thread-12066.html
و توی این لینک همه پست ها: http://www.hamdardi.net/thread-13352.html
8ـ ایا به ارزو های دوران کودکی خود رسیده اید اگر رسیده اید را بیان کنید
جایی اونا رو یادداشت نکرده بودم. یادم نمیاد. فقط فضانورد شدن رو یادم میاد که خب نشدم دیگه:)
9ـ کدام خیابان تهران دوست دارید
همه خیابوناش خوبه. به شرطی که خلوت باشه. اما گاهی وقتا یه تیکه از مسیر دانشگاه تا خونه رو پیاده میام. خیلی لذت بخشه و فکر کنم در آینده برام خاطره انگیز باشه. اون مسیر رو دوست دارم. اما اسم خیابون رو بگم لو میرم که:)
10 و 11 12 رو به نوعی در پست ها قبلی جواب دادم.
13ـ وقتی غمگینی چه می کنی
یا با یکی درد و دل میکنم، یا با خدا راز و نیاز میکنم، یا میام اینجا پست میزنم، یا دلنوشته مینویسم، یا دعا میخونم و اگه خیلی غمگین باشم، همراه همه ی کارهایی که گفتم گریه هم میکنم.
14ـ به یاد موندنی اهنگی که شنیدی
خیلی آهنگا برام به یاد موندنی هستن. مثلا از آهنگای استاد شجریان، "سرو چمان" رو خیلی دوست دارم و به یادم مونده.از آهنگای همایون شجریان، "هوای گریه"، از آهنگای مازیار فلاحی، "دلم گرفته" و خیلی های دیگه.
15ـ چه غذایی رو بیشتر از همه دوست دارید
همه چی دوست دارم. سخته انتخاب:) اما شاید ماکارونی گزینه ی خوبی باشه.
16ـ مجری و گوینده مو رد علاقت
نمیدونم شماها اهل رادیو بودید یا نه. میگم بودید چون دیگه الان گویندگی نمیکنه. "فرشید منافی" توی رادیو جوان. حیف شد خیلی استعداد داره. نمیدونم چرا دیگه نیومده رادیو.
17ـ تو عزت نفس چطو ر تعریف می کنی
یه چیزی بین خود بزرگ بینی و حقارت، میشه عزت نفس. چیزی که نه خودت ازش آزار ببینی نه بقیه.
18ـ یک جمله دربا ره مادر پدر بگوید
هیچ وقت نمیتونم زحمتاشون رو جبران کنم.
19ـ یک جمله درباره مکه مدینه کربلا بگوید
هنوز لیاقت درک این مکان های عزیز رو نداشتم. امیدوارم بتونم لیاقتم رو به صاحبان این مکانها ثابت کنم.
20ـ با لوله کتاب و زرشک یک جمله بسا ز
در حالیکه کتاب رو لوله کرده بودم توی دستم، تند تند زرشک پلوی لذیذ سلف رو خوردم تا به کلاسم برسم.
21ـ یک نمونه از زییایی معنوی رو بگوید
دقیقا متوجه منظور سوال نشدم اما فکر میکنم قرآن پر از این زیبایی ها باشه.
نقل قول:
ممنون. شما هم همینطور:72::72:
من همین جا از خانم شب بارونی عذر میخوام. بازم ازت ممنونم شب بارونیِ عزیز بابت سوالای قشنگت:72::72:
خب نوبت آویژه ی عزیز رسید..
نقل قول:
دختر مهربون گل: می دونی خیلی قشنگ داری جواب میدی؟
ممنونم لطف داری شما:72:
1- دلت می خواد یه پاک کن بهت بدن یه جایی از زندگیت رو کلن پاک کنی؟ کجاشو؟
آره. اما نه یه تیکه از زندگیم رو. یه سری از اشتباهاتم رو. اشتباهاتی که شاید تا الان جبرانشون کرده باشم. اما یه اثری ازشون مونده هنوز.
2- اگه بهت بگن فقط تا سه روز دیگه چشمات می بینه... چیکار می کنی؟
تا جایی که میتونم به متن قرآن نگاه میکنم و خیره میشم به صورت عزیز ترین اشخاص توی زندگیم. فکر کنم اون سه روز رو اصلا نخوابم و تا جایی که میشه پلک هم نزنم.
3- توی یه جمله بگو آدم خوب کیه؟ خودت رو آدم خوبی می دونی؟
کسیکه خوب باشه دیگه:) توی لحظه لحظه زندگیش، باید معیارهاش رو با معیارای خدا محک بزنه و هماهنگ کنه.
با این تعریف، نه. من آدم خوبی نیستم.
4- جمع خودیه. راستشو بگو! موقع عصبانیت بدترین فحشت چیه؟ Big Grin
زیاد فحش به زبونم نمیاد. اگه هم بیاد به شوخیه. مثلا بیششششششور (با شینِ مشدد) البته بین دوستام فقط. توی خونه اصلا.
5- "گلیم بخت کسی را که بافتند سیاه، به آب زمزم و کوثر سفید نتوان کرد" ... درست میگه حافظ؟
اگه هم درست گفته باشه، کی میتونه ثابت کنه که گلیم بخت کدوم بنده از بنده های خدا سیاه بافته شده؟ اگه ثابت کرد کسی، من قبول میکنم که "سفید نتوان کرد".
6- می برمت توی یه اتاق تاریک، وقتی چراغ روشن بشه، اولین چیزی که می بینی و میگی چیه؟
چون توی تاریکی چشمام رو تا جایی که جا داشته باز کرده بودم، اولین چیزی که میگم: خاموش کن چشمم درد گرفت :311:
اولین چیزی که میبینم، یه میزه که یه کیک تولد روشه :Dآخه میخواستی سورپرایزم کنی:)
7- تو کدوم یکی ای؟ چرا؟
ابر
بهار
بارون
نسیم
کوه
گل
بهار بیشترِ اونای دیگه رو داره. من بهارم که بارون و نسیم و گل و ابر رو میاره. تا لذت ببرم از این همه بخششم.
8- افتخار آمیز ترین کاری که تا حالا کردی چی بوده؟
فکر کنم نداشتم به اون صورت.
9- خجالت آور ترین کاری که کردی؟
روم نمیشه اینجا بگم. با اون پاک کنی که بهم دادی، این رو هم پاک میکردم. مطمئن باش.
10- هفته ای چن بار مامانت رو می بوسی؟
شماها که اینجا همه میدونین. هیچ بار.
11- این چن تا جمله رو تموم کن:
هر وقت به بچگیم فکر می کنم ... دوست دارم برم پیشش و بابت تمام کمبوداش بهش محبت کنم.
[color=#0000CD]من احساس می کنم ....[/ color] باید تا دیر نشده کاری کنم.
[color=#0000CD]یه روزی بالاخره میاد که ...[/ color]من با همه ی مشکلاتم کنار اومده باشم.
12- یکی از این شکلکای همدردی رو واسه خودت انتخاب کن
:310:خوشگله دوسش دارم. مخصوصاً اون دو تا تار موش که تو هوا تکون میخورن
13- روی ماه خداوند رو چه جوری میشه بوسید؟
:D نمیشه.
14- به نظرت وقتی گنجیشکا رو درختا دارن جیر جیر می کنن، در مورد چی دارن حرف می زنن؟
بقول بیبی، وقتی گنجشکا جیر جیر میکنن پس جیر جیرکا چی کار میکنن؟
نمیدونم چی میگن اما تنها هدفشون کوفت کردنِ خواب انسانهاست. وگرنه میتونستن یواش تر حرف بزنن:)
15- یه چیزی بگو بنویسم رو دیوار اتاقم، یه شعر، یه خاطره، یه جمله ... هر چی که خودت دوست داشتی...
حدیث قدسی: "لو علم المدبرون کیف اشتیاقی بهم لماتوا شوقا "، اگر آنان که از درگاه من روی برتافتند، میدانستند که چقدر مشتاق آنان هستم ، هر آینه از شوق جان میسپردند.
16- می خندی؟
بله. از دست سوالات مگه میشه نخندید:) ممنونم ازت آویژه ی عزیزم.:72:
-
سلام آقای بیبی، لطف فرمودین اومدین اینجا وقتتون رو گذاشتین:72:
نقل قول:
گنجشکها جیر جیر !!پس جیرجیرکها .....
جیک جیک:)
1.خانواده تعصبی دارین یا دموکراتند و آزادی نسبی و مطلوب رو به فرزندانشون برای حق انتخاب(در هر زمینه ای) دادند؟
نه. اگه کلی نگاه کنم، خیلی جاها ما اجازه حرف زدن هم نداشتیم. چه برسه به انتخاب.
2.تا حالا فکر کردی چه کار میشه کرد تا کسانیکه در جایگاه خودشون نیستند و دارن به تو ضربه میزنن کنار بزنی تا شایسته تر از اون جاشو بگیره؟
راستش فکر میکنم این مسائل بیشتر توی کار پیش میاد. من شاغل نیستم و زیاد بلد نیستم توی این شرایط چه باید کرد.
3.از چه قشری ( افرادی) در جامعه متنفر هستید؟
از اشخاص متنفر نمیشم. از کاراشون متنفر میشم. از هر کاری که بوی دورویی و ریا و دروغ بده.
4چرا دختران ایرانی در خرید لوازم آرایش در جهان رکورد دار هستند؟ (چرا خانمها به نسبت زیادی آرایش می کنن؟)
موارد زیر رو بی تاثیر نمیبینم:
1. اعتماد به نفس دختر خانمی پایینه با این میخواد جبران کنه.
2.حرف و قضاوت بقیه بیش از حد برای دختر مهم شده.
3. یه عادته که از مادر به ارث برده.
4. دختر خانم زیبایی رو توی این میبینه.
5.تا حالا اینو شنیده بودین؟ طبق 2 تا نظر سنجی داخلی و خارجی، معیار های مردها برای انتخاب همسر اینجوریه:
آقایون ایرانی:1)نجابت 2)زیبایی 3) کد بانو بودن
آقایون خارجی(فکرکنم نظر سنجی در سطح اروپا بوده): 1)باهوش بودن 2)هیجان انگیز بودن 3)باز بودن از نظر احساسی.
میبینید؟ دیگه لزومی به توضیح برای مورد 5 نیست!!
5.اغلب مشورت میکنید؟
بله. اما در آخر خودم تصمیم میگیرم.
6.از مردایی که در رفتارشون خواص زنونه بروز میدن و یه جورایی اِوا هستند چه طور حسی بهت دست میده؟
خب اگه واقعا مشکل داشته باشن، چیزی امروز بهش میگن بیماری، ناراحت میشم و دعا میکنم زودتر علاج بشن.
اما اگه بیماری نباشه و یه جور ادای خانم ها رو در آوردن باشه (که البته نمیدونم بعضی از آقایون ممکنه اینجوری هم باشن یا نه) حس تنفر نسبت بهشون پیدا میکنم.
7.بهتر بودن را در چه چیز یا چیز هایی می بینید؟ برترین انسان از دید شما چه کسی هست؟
همونا که خوبن. توی جواب آویژه گفتم. توی لحظه لحظه زندگیش، باید معیارهاش رو با معیارای خدا محک بزنه و هماهنگ کنه.
8.بزرگترین یا بهترین کاری که تا حالا انجام داده اید چه بوده؟
چیزی به خاطرم نمیاد. فک کنم نداشتم:)
9. ملاک های انتخاب همسر از دیدگاه شما چی بود ؟
چی بود؟!!!!! :163:من هنوز در صدد انتخاب همسر هستم!!!!
اگه بخوام همه رو بگم که خیلی میشه. اما اصلی ترین محک برای من، ویژگی های خودمه. باید به خودم نزدیک باشه.
10- تفاوت عشق و محبت ؟
محبت، ابزارِ بوجود آوردنِ عشقه. از دو جنس مختلف هستن. غیر قابل مقایسه اند.
11- تفاوت تعصب با غیرت ؟
توی تعصب منطقی نمیبینم. تعصب، شکل غیر منطقیِ غیرته.
12.تا به حال کسی را رنجانده اید یا کسی شما را رنجانده؟ یا چه چیزی برای شما آزار دهنده هست؟
بله. کسی رو رنجوندم. تاجایی هم که میشده سعی کردم جبرانش کنم. نمیدونم موفق شدم یا نه.
کلاً توی یه رابطه، اینکه طرفم انعطاف از خودش نشون نده برام آزار دهنده میشه. اینکه فکر کنه من همه چیز رو میدونم و نیازی به آموزش توی هیچ زمینه ای ندارم.
13. مرز مهربونی / صمیمیت با قاطعیت ؟
بسته به اینکه طرفت چقدر جنبه داره، این مرز ممکنه تغییر کنه. اگه ببینم داره از مهربونیم سوء استفاده میشه، سعی میکنم تا اونجایی که میشه، بدون ناراحت کردنش، از قاطعیتم استفاده کنم.
14. بهترین سفری که داشته اید به کجا بوده؟
به شمال. بخاطر خیلی چیزاش.
15. دوس داشتید جای چه کسی تو تالار بودید ؟چرا؟
جای خودم رو دوست دارم. خوبه. شما ناراحتین از جاتون؟ میخواین با من جابجا کنیم جاهامون رو؟
آخیش بالاخره بهتون رسیدم. مردم از بس تایپ کردم.
اینم سوال جامونده ی شما، آقا حامد:
5- آیا همدردی بهت تونسته کمک کنه که دیدت نسبت به زندگی عوض شه؟ اگر بله، چرا تو پروفایت "رضایتمندی نسبت از زندگی" هنوز رو 30-40 مونده؟ کی بیشترش می کنی؟
راستش برای تغییر دید، خیلی عوامل باید دست به دست هم بدن. شاید همدردی یکی از عوامل مثبت توی این زمینه برام باشه. اما هنوز اون تغییری که میگی رو توی زندگیم حس نکردم.اما به جرأت میتونم بگم دیدم بهتر شده.
وقتی چندین سال به یه شکل بد زندگی میکنی و خودت رو عادت میدی به بی ریخت زندگی کردن، حتی همون وقتی هم که تصمیم میگیری عوضش کنی و از اون وضعیت بیای بیرون، اثراتِ اون چند سال هنوز توی روح و جسمت هستن. و باید با دقت ترکشای همه ی اون حسای بد رو از توی روحت بکشی بیرون. و این طول میکشه. و تا تموم نشه، دیدت عوض نشده.
تغییر طول میکشه. اما دارم صدای پای اومدنش رو میشنوم.
-
نقل قول:
گنجشکها جیر جیر !! پس جیرجیرکها ...
آفرین، صد آفرین، هزار و شونصد آفرین :104::104:
می خواستم دقت نظر بقیه رو بسنجم :P
ولی جهت اطلاع حضرتعالی و دختر مهربون و باقی دوستان عرض می کنم :
جیک جیک: صدای یک گنجشک
جیر جیر: صدای پیوسته ای که با جلسه گرفتن دهها و شاید صد ها گنجشک و به منظور کوفت کردن خواب صبحگاهی و یا عصرگاهی، روی درخت خانه مان نواخته می شود. بهله! :D
البته من دوستش دارم ...
بعدشم دختر مهربون جونم:
در مورد سوال شماره سیزده من:
پس چرا "مصطفی مستور" میگه ببوس؟ بیخود میگه؟
-
سلام ا فرین هزار افرین به خانم دختر مهربون:72::72::72:
خانم دختر مهربون به زییایی به سو ا لات اعضا پاسخ میدهد:72::72::72:
-
ولی جهت اطلاع حضرتعالی و دختر مهربون و باقی دوستان عرض می کنم :
جیک جیک: صدای یک گنجشک
جیر جیر: صدای پیوسته ای که با جلسه گرفتن دهها و شاید صد ها گنجشک و به منظور کوفت کردن خواب صبحگاهی و یا عصرگاهی، روی درخت خانه مان نواخته می شود. بهله!
البته من دوستش دارم ...
بله الان که دقت میکنم به جیر جیر هم شبیهه. ولی گناه دارن. دارن ذکر خدا رو میگن. ما بعضی وقتا بی ذوق میشیم.
بعدشم دختر مهربون جونم:
در مورد سوال شماره سیزده من:
پس چرا "مصطفی مستور" میگه ببوس؟ بیخود میگه؟
بعضی چیزا رو وقتی به خدا نسبت میدی، قشنگ و جالب میشه برای آدم. من خودم الان در این زمینه ها درگیری ذهنی دارم (خودت که بهتر میدونی). مثلا توی بعضی از دعاها داریم که یه جوری خدا رو خطاب قرار میده که ظاهرا به خدا یه جسم نسبت داده شده. اما من نمیدونم این کار چه سودی داره. و خیلی سوالای دیگه...
راستش اینو بری از خود "مصطفی مستور" بپرسی بهتره :)
-
سلام دخترمهربون
من بازم اومدم.
بااین همه سوال سخت حالت خوبه؟
1-تاحالاقهوه تلخ خوردی؟ازکجاسردرآوردی؟:311:
2-تاحالاشده به یکی کمک کنی بعدابفهمی طرف خلاف کاربوده؟پشیمون شدی؟
3-دوست داری کجاسفرکنی؟
4-آشپزی بلدی؟به نظرخودت کدوم یکی ازغذاهات خوشمزه تره؟
5-کارتن "بابا لنگ دراز" یادته؟دوست داشتی؟
6-یه خاطره.....
7-یه آرزو.......
خانمم سوالهاروخیلی خوب جواب میدی.:R
-
سلام
حالا که سوال پرسیدن مفته خب من هم می پرسم حالش رو می برم:227:
سوال کلیشه ای : حالتون چطوره؟خوبید؟ممنون من هم خوبم.
(به اینجا که رسیدم تازه یادم افتاد اول ارسالم سلام هم بکنم)
ای بابا . همه سوالات رو دوستان پرسیدن که.حالا که به اینجا رسیدم موندم چی بپرسم
آهان
چرا پروفایلتون رو عوض نمی کنید؟فکر کنم چند تا جاش هست که نیاز به تغییر داره.مثل "رضایت نسبی از زندگی" و "امضا".اینا مال قدیما بود دیگه نه؟;)
خب سوال بعدی :
نقل قول:
بله الان که دقت میکنم به جیر جیر هم شبیهه. ولی گناه دارن. دارن ذکر خدا رو میگن. ما بعضی وقتا بی ذوق میشیم.
یعنی من که از صدای مگس خوشم نمیاد بی ذوقم؟:)
ااا ببینم دیگه چی بپرسم :
تا حالا شده یک کار مهمی رو به خاطر عشق و حال رها کنی؟مثلا مسافرت پیش اومد من با بچه ها شب امتحان رفتم شمال درسم و افتادم ولی خیلی کیف کردم.
چه چیزی توی زندگی ات از همه چیز مهم تره؟(که الان داشته باشی)
از لحاظ مادی داشتن چی رو توی زندگی از همه چیز بیشتر دوست داری؟یک خونه بزرگ؟ماشین خوشگل و ...
راستی بحث ماشین شد کدوم یکی از ماشین های زیر رو دوست داری؟
1- بنز
2-کوچولوی جمع و جور ولی خوشگل
3-شاسی بلند
4-همین که چهار تا چرخ داشته باشه کافیه
امضای چه کسی رو از همه بیشتر دوست داری؟(منظورم توی همین تالاره ها ، نیای بگی امضای اوباما)؟
خب دیگه حس می کنم زیادی سوالای بی ربط کردم.(خب همه ، همه چیز رو پرسیدن برای من همینا مونده دیگه) !
امیدوارم هر جا که هستی ، شاد باشی
:72::72::72:
-
نقل قول:
سلام دخترمهربون
من بازم اومدم.
بااین همه سوال سخت حالت خوبه؟
سلام خوش اومدی:72::72: ممنون. خوبم. تا الان که دووم آوردم:)
1-تاحالاقهوه تلخ خوردی؟ازکجاسردرآوردی؟
آره خوردم. ولی هر چی منتظر موندم از جام تکون نخوردم:162:
2-تاحالاشده به یکی کمک کنی بعدابفهمی طرف خلاف کاربوده؟پشیمون شدی؟
اینجوری نه. اما شده یکی بیاد جلومو بگیره و بهم بگه کیف پولم رو جا گذاشتم و بهم پول کرایه تاکسی بده. از طرز گفتنش و اینکه خیلی بی خجالت این چیزا رو میگفت، شک کردم که الکی میگه (البته بازم نمیتونم صد در صد بگم. شایدم بنده خدا واقعا جا گذاشته بوده) اما دادم و پشیمون هم نیستم الان. دیگه من به اون نیت دادم. راست و دروغش پای خودش.
البته فکر میکنم منظور شما یه کمک زیادِ مالی بود. اگه منظورت این بود، نه. نشده.
3-دوست داری کجاسفرکنی؟
خیلی جاها هست که دوس دارم برم. اما اولین جا، مکه.
4-آشپزی بلدی؟به نظرخودت کدوم یکی ازغذاهات خوشمزه تره؟
:) والا من زیاد آشپزی نمیکنم. اگه لازم باشه بلدم اما حس میکنم تا توی خونه مامانم اینا هستم و مشغول درسم زیاد نباید سراغش برم. اما 2، 3 بار پیش اومده که مامانم کمرش گرفته و هر دفه تا 3 روز نباید از جاش تکون میخورد. اون چند روز همه ی کارای خونه با من بوده دیگه. چیزای مختلفی درست کردم که یادم نمیاد چطور شده بود. اما یه قیمه هم درست کردم، فکر کنم خوشمزه شده بود.
5-کارتن "بابا لنگ دراز" یادته؟دوست داشتی؟
آره. مگه میشه یادم بره!خیلی دوست داشتم. بعضی کارای جودی ابوت شبیه من بود. هم ذات پنداری های زیادی باهاش داشتم. یادش بخیر. همیشه دوس دارم برم و سی دیش رو بگیرم. اما فرصت نشده تا حالا.
6-یه خاطره.....
خاطره رو گفتم که... همون خواستگاریه و اینا...
7-یه آرزو.......
آرزوم رو زیاد شخصیش نمیکنم.
آرزوم اینه که یه روزی بیاد که همه ی پدر مادرا، دست از لجبازی بردارن و یه محیط بدون استرس و ترس برای امانت هایی که خدا پیششون گذاشته فراهم کنن.
نقل قول:
خانمم سوالهاروخیلی خوب جواب میدی.
ممنونم. سوالای قشنگ شما منو سر ذوق میاره:72::72:
-
-
نقل قول:
سلام
حالا که سوال پرسیدن مفته خب من هم می پرسم حالش رو می برم
سوال کلیشه ای : حالتون چطوره؟خوبید؟ممنون من هم خوبم.
(به اینجا که رسیدم تازه یادم افتاد اول ارسالم سلام هم بکنم)
به به علک سلام جناب arix. چه عجب این طرفا؟
دقیقا ممنون. من هم خوبم.
نقل قول:
ای بابا . همه سوالات رو دوستان پرسیدن که.حالا که به اینجا رسیدم موندم چی بپرسم
فکر کنم اولین باره اینجا سوال میپرسین. منم اولین بار خیلی سخت به ذهنم میرسید که چی بپرسم. یواش یواش دستتون میاد.
چرا پروفایلتون رو عوض نمی کنید؟فکر کنم چند تا جاش هست که نیاز به تغییر داره.مثل "رضایت نسبی از زندگی" و "امضا".اینا مال قدیما بود دیگه نه؟
راستش نه. یادتونه گفته بودم توی زندگی واقعیم، پیش بقیه یه نقاب خوشحال و شاد و خندون بودن میزنم؟ نمیدونم چرا اینجا هم دارم اونجوری میشم. انگار که دیگه روم نشه از دلتنگی هام با بچه های اینجا حرف بزنم. نمیدونم چرا. شاید به همین خاطر شما این حس رو پیدا کردی که امضام دیگه حرف من نیست. وقتی ادم یه جمله ای رو میخونه، اگه حرف دلش باشه، عجیب به دلش میشینه. شاید الان تعداد روزایی که این حس توی من بوجود نیاد زیاد شده باشه. اما هنوزم حرف دلمه. (dolme نخونیدش. بخونید: delame :311:) این آخری واسه این بود که از دلتون در بیاد تلخیِ جمله های اخیرم.:72:
یعنی من که از صدای مگس خوشم نمیاد بی ذوقم؟
:311: حالا شما گیر نده. صدای گنجیشکا قشنگه آخه. البته دم خونه ما از این صداها نمیاد. خونه یکی از اقوام که میریم مسافرت، صبحا با صدای گنجشکا بیدار مشم. خیلی برام لذت بخش و خاطره انگیزه. اما اگه هر روز صبح قرار بود باشه، نمیدونم همین نظر رو داشتم یا نه!!
تا حالا شده یک کار مهمی رو به خاطر عشق و حال رها کنی؟مثلا مسافرت پیش اومد من با بچه ها شب امتحان رفتم شمال درسم و افتادم ولی خیلی کیف کردم.
اینجوری که شما میگی پیش نیومده تا حالا. از این کارای عجیب غریب اکثراً از پسرا بر میاد. من که اگه یه همچین کاری بکنم به 10 نفر باید جواب پس بدم. شاید از افتادنش نترسم یا ناراحت نشم. اما جواب پس دادنه ارزشش رو نداره.
چه چیزی توی زندگی ات از همه چیز مهم تره؟(که الان داشته باشی)
یه همسر خوب و همراه :)
از لحاظ مادی داشتن چی رو توی زندگی از همه چیز بیشتر دوست داری؟یک خونه بزرگ؟ماشین خوشگل و ...
اونطوری خیلی آرزوم نیست که مثلا ای کاش خونه فلان جوری داشتم یا ماشین فلان مدل و... اما دوست دارم که خونه و ماشین و وسایل رفاهی تا حدی که لازمه برای یه زندگی معمولی رو داشته باشم.
راستی بحث ماشین شد کدوم یکی از ماشین های زیر رو دوست داری؟
1- بنز
2-کوچولوی جمع و جور ولی خوشگل
3-شاسی بلند
4-همین که چهار تا چرخ داشته باشه کافیه
قبلش یه توضیح: من اصولا از ماشینایی که بنز میزنه خوشم نمیاد. نمیدونم چرا. فکر کنم درصد خانمایی که همچین سلیقه ای دارن کم نباشه. چند نفری دیدم که با خودم هم عقیده هستن.
سلیقم بیشتر به مورد 2 نزدیکتره. از این ماشینای 2 نفره که توی ایران نداریم هم خیلی دوس دارم.
امضای چه کسی رو از همه بیشتر دوست داری؟(منظورم توی همین تالاره ها ، نیای بگی امضای اوباما)؟
الان پیداش نکردم اما یادمه حتی بابتش به صاحبش رتبه هم داده بودم.رتبه هایی که دادیم رو نمیشه از جایی آورد؟!! پیدا شد میام و مینویسم.
نقل قول:
خب دیگه حس می کنم زیادی سوالای بی ربط کردم.(خب همه ، همه چیز رو پرسیدن برای من همینا مونده دیگه) !
اختیار دارین. خیلی هم عالی بود.:72::72:
سلام بر فرهنگِ سرما خورده.
عکس جدید آواتار مبارک! بامزه ست
تا حالاhttp://smileys.smileycentral.com/cat/2010/0/1017.gif کردی؟
بله. کلی هم کیف میده. البته فقط اولاش. بعدش از خستگی از زیر کار در رفتم.
تا حالاhttp://smileys.smileycentral.com/cat/28/28_4_13.gif کردی؟
نه.
امسالhttp://smileys.smileycentral.com/cat/28/28_4_9.gifساختی؟
نه. دیگه از این کارا نمیکنم. خیلی وقته ترک کردم. شایدم اگه وقت میشد درست میکردم.
وقتی برف میاد این شکلیhttp://smileys.smileycentral.com/cat/28/28_4_1v.gifمیشی؟
بله. خیلی دوست دارم برف رو. مخصوصا وقتی فردا صبحش میرم و پامو میذارم روی برفای تازه، برفا زیر کفشم فشرده میشن. حس خوبی بهم میده (آخی یاد زمستون افتادم چه خنکن سوالا)
http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_68.gif یا http://smileys.smileycentral.com/cat/28/28_2_5v.gif
معلومه اونی که ابری و بارونیه. البته آفتابم میچسبه اما توی زمستون و پاییز.
http://smileys.smileycentral.com/cat/18/18_4_100v.gifمیری؟
بله.
سوالام اینجوریتhttp://smileys.smileycentral.com/cat/11/11_9_10.gifکرد یا اینجوری؟http://smileys.smileycentral.com/cat/3/3_8_12v.gif
اولیش.
http://smileys.smileycentral.com/cat/28/28_4_8.gifدت شد؟
بله. حسابی. ممنونم ازت.
میخواستم دو سه تا شکلک بذارم نشد. مثلا آخرش طبق عادتم برای تشکر،گل بذارم:72::72::72:
-
سلامی دوباره،
یکم بحث رو بکشونیم طرف مجلس خواستگاری.
با اجازه من از این صندلی داغ یک سوء استفاده کنم برای تعریف یک خاطره. :)
من توی عمرم فقط یکبار رفتم خواستگاری. اومده بودم ایران، ولی چون قرار نبود بریم خواستگاری لباس مناسب نیاورده بودم. البته به نظر خودم شلوارم خوب بود. ولی بابام گیر داد که نه، بیا این شلوار من رو بپوش. گشادم بود، ضایع بود! :) هر کاری کردم کوتاه نیومد. کتش اینقدر گشاد بود که نپوشیدم.
یادمه ما نشستیم یکم صحبت کردیم. وقتی دختر خانم اومد همه بلند شدن. بعد از سلام و علیک، من هول کرده بودم. وقتی می خواستیم بشینیم من زودتر از همه نشستم. اینقدر هول بودم، با سرعت نشستم روی مبل و یک صدای بلند داد. همه برگشتند من رو نگاه کردند. بعد تازه پدر دختر خانم گفت بله، بفرمایید، بفرمایید بنشینید :311:
1- دوست داشتی سیستم خواستگاری برعکس بود؟ یعنی شما دخترها یک پسری رو می دیدید، بعد می رفتین خواستگاریش. بعد پسره از توی آشپزخونه چایی می آورد؟ :311:
2- اگه می رفتی خواستگاری، وقتی بهتون می گفتند بروید با هم صحبت کنید، اولین سوالی که ازش می پرسیدی چی بود؟ یعنی چطور بحث رو شروع می کردی؟
3- اولین خواستگارت چه لباسی پوشیده بود؟ چه رنگی؟
4- اولین خواستگارت اولین سوالی که ازت کرد چی بود؟ تو چی جواب دادی؟
اولین سوال خودت معمولاً چیه؟
5- تا حالا شده سر خواستگاری خودت خنده ات بگیره؟
6- تا حالا شده خواستگار بیاد، تا ببینیش بگی من این رو نمی خوام؟
یک سری سوالات متفرقه:
7- فرق حقیقت و واقعیت رو می دونی؟
8- سریال شلیک نهایی رو یادته؟
9- سریال شهریار رو دیدی؟ خوشت اومد؟ به نظر تو هم از وقتی هنرپیشه عوض شد، سریال افت کرد؟
10- قهوه تلخ رو دیدی؟ کپی کردی یا اصلش رو خریدی؟
11- آلبوم سرو چمان شجریان و نسیم وصل همایون شجریان رو خریدی؟ اگه نه، آخه چرا کپی می کنی و حق هنرمند رو نمی پردازی؟ :)
12- به نظرت چرا باید اینقدر هزینه بشه و شبکه هایی مثل فارسی 1، من و تو، و ... راه اندازی بشه؟ این شبکه ها تبلیغات زیادی هم ندارند و درآمدزا نیستند. پس هدف از تولید و پخش این برنامه هایی که کم هزینه هم نیستند چی می تونه باشه؟
-
1.شده خوابی ببینی انقدر شیرین باشه که نخای بیدار شی؟چی بود؟
2.تشکر کدوم یک از اعضارو تو پستات ببینی در پوست خود نمیگنجی؟فقط اسم یه نفر بجز فرشته و مدیر وانی و بالهای صداقت؟:D
3.موافقی با این:ای کاش میشد هیچ وقت نفهمید؟
4.تا حالا به کسی گفتی تو دلت:هر چه هستی باش!
اما باش!!!
5.با کدوم ازدواج میکنی؟ با کسی که دوستت داره،دوستش داری ،هیچکدوم؟
6.چرا اشک ادم طعم شوری داره؟
7.چه سوالایی از زندگی داری که تا حالا به جوابش نرسیدی؟
8.کدوم ویژگی وخصوصیت باعث جلب توجه دیگران میشه؟
9.چرا "کار ما نیست شناسایی راز گل سرخ"؟
10.اگه پنج دقه بتونی اینا رو ببینی چی بهشون میگی یا ازشون میخای:
امام زمان(عج)
رییس جمهور
فرشید منافی:P
11.اگه همسر ایندت اجازه نده با خونوادت رفت وامد کنی چیکار میکنی؟
12.چرا ما اکثر ایرانی ها بلد نیستیم شادی کنیم؟
13. "دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد،جز غم که هزار آفرین بر غم باد"
نظرت چیه؟
14.شبای امتحان هوا چطوریه؟
15.برای اینکه "عقیده عقده نشه" چه باید کرد؟
16.تا حالا کسی باورها واعتقاداتتو به سخره گرفته؟اگه اره چیکار کردی؟
17 اگه ميگم راضيم و خدا رو شکر .... همون خدا ميدونه که اين رو از ترس اين گفته ام تا همين چيزهاي بهم ريخته رو از دست ندم...
تو هم ازین حرفا میزنی؟
-
سلام.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed65
سلامی دوباره،
یکم بحث رو بکشونیم طرف مجلس خواستگاری.
با اجازه من از این صندلی داغ یک سوء استفاده کنم برای تعریف یک خاطره. :)
من توی عمرم فقط یکبار رفتم خواستگاری. اومده بودم ایران، ولی چون قرار نبود بریم خواستگاری لباس مناسب نیاورده بودم. البته به نظر خودم شلوارم خوب بود. ولی بابام گیر داد که نه، بیا این شلوار من رو بپوش. گشادم بود، ضایع بود! :) هر کاری کردم کوتاه نیومد. کتش اینقدر گشاد بود که نپوشیدم.
یادمه ما نشستیم یکم صحبت کردیم. وقتی دختر خانم اومد همه بلند شدن. بعد از سلام و علیک، من هول کرده بودم. وقتی می خواستیم بشینیم من زودتر از همه نشستم. اینقدر هول بودم، با سرعت نشستم روی مبل و یک صدای بلند داد. همه برگشتند من رو نگاه کردند. بعد تازه پدر دختر خانم گفت بله، بفرمایید، بفرمایید بنشینید :311:
:311: فکر کنم همه فهمیدن که اولین بارت بوده:311:
1- دوست داشتی سیستم خواستگاری برعکس بود؟ یعنی شما دخترها یک پسری رو می دیدید، بعد می رفتین خواستگاریش. بعد پسره از توی آشپزخونه چایی می آورد؟ :311:
نه! بعدش فک کن پسره بخواد ناز کنه، هی ما زنگ بزنیم، هی بگن پسر ما قصد ازدواج نداره. میخواد درس بخونه:311: اصلا همه چی جابجا میشد. یا اگه جواب منفی بده وااااااااااای!!
2- اگه می رفتی خواستگاری، وقتی بهتون می گفتند بروید با هم صحبت کنید، اولین سوالی که ازش می پرسیدی چی بود؟ یعنی چطور بحث رو شروع می کردی؟
خب از اینایی که اومدن یاد گرفتم. یه کوچولو راجع به خودم صحبت میکردم و کلی خودم رو میبردم بالا بالا ها، بعد میگفتم حالا شما یه خورده از خودتون و معیاراتون بگید.
البته برای خودم، همیشه اولش با کلی تعارف شروع میشه هی پسره میگه شما اول بفرمایین من میگم نه خواهش میکنم شما بفرمایین. هی تا چند لحظه تعارفات ادامه داره، بعد از اونجایی که فکر میکنه اگه اون شروع کنه بی احترامیه، آخر آخرش پاس میده به من. منم کم نمیارم. میگم اگه میشه لطف کنید شما شروع کنین که من راحت تر باشم. دیگه روی این حرف نمیتونه حرفی بزنه.
3- اولین خواستگارت چه لباسی پوشیده بود؟ چه رنگی؟
لباسشو یادم نیست. اما فکر کنم کت شلوار سورمه ای پوشیده بود.
4- اولین خواستگارت اولین سوالی که ازت کرد چی بود؟ تو چی جواب دادی؟
معیارهای شما برای انتخاب همسر چیه؟ من یه سری کلیات رو گفتم. که از نظر ایمانی و اعتقادی شبیه من باشه، اخلاقش خیلی برام مهمه و اینجور چیزا. اصولا جلسه اول واسه دست گرمیه. وقت نمیشه دو طرف زیاد باز کنن موضوعات مختلف رو.
اولین سوال خودت معمولاً چیه؟
معمولا آقا پسر شروع میکنه حرف زدن. من از توی حرفاش سوال میکنم ازش. مثلا یه چیزی رو میخواسته توضیح نده سرسری ازش رد میشه، من دست میذارم رو همون تا برام روشن نشه ول نمیکنم. البته اینا مال جلسه اوله. جلسات بعدی سوالات طبقه بندی شده میبرم براش:)
5- تا حالا شده سر خواستگاری خودت خنده ات بگیره؟
وای آره. انقدر بده.... ولی تونستم کنترل کنم خودم رو. جوری نبوده که کسی متوجه بشه.
6- تا حالا شده خواستگار بیاد، تا ببینیش بگی من این رو نمی خوام؟
بله. شده. البته این فکر هم به ذهنم میاد که شاید اخلاق خوبی داشته باشه و اگه یکی بیاد که خیلی قیافش به دلت بشینه اما اخلاق خوبی نداشته باشه که خیلی بدتره. اما معمولا توی اینجور موارد خود والدین محترم خودشون میبرن و میدوزن.مثلا میگن ب هم نمیاید. باید یه کمی به هم بخورین از نظر ظاهری و از این جور چیزا.
7- فرق حقیقت و واقعیت رو می دونی؟
نه. فک کنم مثل سرفرازی و سرافرازی باشه. نه؟
8- سریال شلیک نهایی رو یادته؟
آره. همون که داریوش فرهنگ توش بود؟ تیتراژش هم یه تفنگ داشت که شلیک میکرد؟ در همین حد یادمه. داستانش یادم نیس چی بوده.
9- سریال شهریار رو دیدی؟ خوشت اومد؟ به نظر تو هم از وقتی هنرپیشه عوض شد، سریال افت کرد؟
جسته و گریخته دیدم. من شنیده بودم که یه خورده فرق داده بودن داستان زندگی شهریارو. از این جهت خیلی خوشم نیومد. اگه یه فیلمِ همینجوری بود، بد نبود. اما وقتی به اسم شهریاره باید همونو میذاشتن. راجع به افت بعد از تغغیر بازیگر، آره. منم موافقم .اون قسمتایی هم که دیدم بیشتر مربوط به دوران جوونیش بود.اولاش جالب تر بود.
10- قهوه تلخ رو دیدی؟ کپی کردی یا اصلش رو خریدی؟
بله. اصلش رو دیدم.
11- آلبوم سرو چمان شجریان و نسیم وصل همایون شجریان رو خریدی؟ اگه نه، آخه چرا کپی می کنی و حق هنرمند رو نمی پردازی؟
:D آخه اینا آلبومای قدیمی هستن توی بازار هم کپیش پیدا میشه. باور کن آلبوم ناشکیبای همایون شجریان رو باکلی گشتن پیداش کردم. هر جا میرفتم میگفت" دارم. برات بزنم؟ تازهmp3 هم هست." تازه کلی باید تا انقلاب پاشم برم اگه پیدا بشه اونجا. خب وقتی کپیه، مگه مریضم برم به یکی که نه سر پیازه نه ته پیاز پول بدم؟
12- به نظرت چرا باید اینقدر هزینه بشه و شبکه هایی مثل فارسی 1، من و تو، و ... راه اندازی بشه؟ این شبکه ها تبلیغات زیادی هم ندارند و درآمدزا نیستند. پس هدف از تولید و پخش این برنامه هایی که کم هزینه هم نیستند چی می تونه باشه؟
من نمیدونم هدف چیست :162:
-
1.شده خوابی ببینی انقدر شیرین باشه که نخای بیدار شی؟چی بود؟
آره. خواب پرواز:310:. انقدر خوبه. انقدر واقعی بود........
2.تشکر کدوم یک از اعضارو تو پستات ببینی در پوست خود نمیگنجی؟فقط اسم یه نفر بجز فرشته و مدیر وانی و بالهای صداقت؟
تشکر اون کسی که توی تاپیکش نظر گذاشتم:P
3.موافقی با این:ای کاش میشد هیچ وقت نفهمید؟
نه. اتفاقا از اطرافیانم زیاد شنیدم که اونایی که خیلی چیزا رو متوجه نمیشن،، راحتتر زندگی میکنن. اما من موافق نیستم. آدم باید بتونه مدیریت کنه استفاده از فکر و عقلش رو.( یه نمونه: ) مثلا یکی به اینکه بقیه بهش تیکه میندازن حساسه. تیکه ی همه رو میگیره از مامان و مادر شوهر و خاله گرفته تا تیکه ی یه بچه کوچولو. بعد میگه خوش به حال اونی که اصلا نمیفهمه بهش تیکه میندازن. اما بنظر من نفهمیدن هنر نیست. فهمیدن و محل ندادن هنره.
4.تا حالا به کسی گفتی تو دلت:هر چه هستی باش!
اما باش!!!
....... نه...... شخص خاصی یادم نمیاد.
(آخه وقتی یکی رو میخوای و دوسش داری با همین ویژگی ها دوسش داری. اگه عوض بشه که دیگه میشه یکی دیگه...
نمیدونم شایدم منظور سوالتو متوجه نشدم)
5.با کدوم ازدواج میکنی؟ با کسی که دوستت داره،دوستش داری ،هیچکدوم؟
هیچ کدوم. یعنی هر دو. هم دوسش دارم هم دوسم داره.
6.چرا اشک ادم طعم شوری داره؟
از شگفتی های آفرینش ساختمان چشم، شور بودن آب آن است. ترکیب آب با شوری چنان است که بافت های ظریف چشم را کاملاً حفظ می کند و به هنگام نشستن گرد و غبار و اشیای دیگر بر چشم، به طور خودکار فوران می یابد و موجود مزاحم را به بیرون پرتاب می کند.چنانچه طعم شوری در آب چشم نباشد، چشم تمام اشیای مزاحم را به خود جذب می کند، در نتیجه بینایی از دست می رود.
از اینجا برش داشتم. http://www.persianv.com/pezeshki/119453.phpدرست و غلط بودنش پای خودشونه :D
7.چه سوالایی از زندگی داری که تا حالا به جوابش نرسیدی؟
از زندگی............. نمیدونم. اگه به ذهنم رسید میام و میگم.
8.کدوم ویژگی وخصوصیت باعث جلب توجه دیگران میشه؟
فکر کنم نیشِ همیشه بازم :D کلا خیلی دوست دارم با بقیه خوشرو باشم. بخاطر همین اگه یه روز (حتی ناراحت هم نباشم) اما 24 ساعته لبخند نداشته باشم، همه بهم میگن چی شده امروز تو فکری!!
9.چرا "کار ما نیست شناسایی راز گل سرخ"؟
چون میای ببینی راز گل سرخ چیه، یهو خود گل سرخ از دست میره.
اگه پنج دقه بتونی اینا رو ببینی چی بهشون میگی یا ازشون میخای:
امام زمان(عج).................فقط دیدنش کافیه. جواب خیلی سوالامو میگیرم با دیدنش.
رییس جمهور...................سیاسی!!!:327: نمیگویم.
فرشید منافی.................بهش میگم پاشه بیاد رادیو جوان انقدر خودشو لوس نکنه. انقدر دلم واسه روی خط جوووووووونی تنگ شده. یادش بخیر سال کنکورم بود با هزار ترس و لرز گوش میدادم.
11.اگه همسر ایندت اجازه نده با خونوادت رفت وامد کنی چیکار میکنی؟
اولا که خیلی سعی میکنم توی انتخابم دقت کنم که همچین موردی پیش نیاد. اما اگه خدای نکرده، خدای نکرده، خدای نکرده اینجوری شد، اولین راه حل بنظرم مشاوره رفتنه.
12.چرا ما اکثر ایرانی ها بلد نیستیم شادی کنیم؟
کی گفته بلد نیستیم!! بلدیم. خوبم بلدیم. منو ببینی چقده شادم الان:227:
13. "دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد،جز غم که هزار آفرین بر غم باد"
نظرت چیه؟
آره قبول دارم بعضی وقتا اینجوری پیش میاد توی زندگی آدم. اما گذراست.
14.شبای امتحان هوا چطوریه؟
توی اتاقم؟ کف اتاق پره جزوه و برگه و چرک نویس و ... به سختی میشه راه رفت توی اتاق. فقط یه دایره اون وسط خالیه که جای منه:) معمولا تا 3، 4 صبح بیدارم.
15.برای اینکه "عقیده عقده نشه" چه باید کرد؟
اول از همه باید ببینی از اول عقیده بوده یا نه از همون اول شاید عقده بوده در قالب عقیده مطرح شده. حالا اگه عقیده باشه، و خودت رو با بقیه و با عقاید اونا مقایسه نکنی، عقده بشه چرا؟!!
16.تا حالا کسی باورها واعتقاداتتو به سخره گرفته؟اگه اره چیکار کردی؟
اونجوری که بیاد تو روم بگه، نه. اما یه دفه صحبت دو تا از همکلاسیهای دبیرستانم رو شنیدم که داشتن راجع به اینکه امام زمان یه قضیه ی ساختگیه صحبت میکردن. خب من چون زیاد از این بحثا بلد نیستم، هیچ وقت وارد بحث با هاشون نمیشم. اما همیشه براشون دعا میکنم که خدا حقیقت رو به دلشون بندازه. البته اگه خدا هم حقیقت رو به دل کسی وارد کنه، تا خودش پذیرای اون نباشه، نمیتونه درکش کنه. فقط براشون متأسف شدم . بعضی وقتا سر دعا، دوستای خودم رو یادم میره دعا کنم. اما اون همکلاسیم جلوی چشممه.
17 اگه ميگم راضيم و خدا رو شکر .... همون خدا ميدونه که اين رو از ترس اين گفته ام تا همين چيزهاي بهم ريخته رو از دست ندم...
تو هم ازین حرفا میزنی؟
نه. من اگه شکرش رو میکنم از ته دل میگم خدایا شکرت. وقتی دلم از سختیای این دنیا پره، حرف دلم رو میزنم. اونی که دلم میخواد رو ازش میخوام. اما بابت نعمتاش و حتی بابت نداده هاش هم ازش تشکر میکنم.
(یه توضیح برای سوالای قبلی که بیربط به این سوال هم نیست: دیدم عوض شده، یعنی اینکه ممکنه حتی به اندازه قبل غصه بخورم، اما وقتی به این فکر میکنم که نداشته هام هم یه نعمته برام، دلم آروم میشه)
-
دوستان حالا که فقط یه روز مونده، میشه از الان همراه سوالای پایانی تون، نقدی چیزی اگه دارین بهم بگین؟
دوس دارم بدونم نظراتتون رو.
ممنون میشم.:72::72:
-
در رابطه با نقد و بررسی یکبار صحبت شد. خانم شیدا حاتمی نظرش این بود که نقدها رو در تاپیک جداگانه ای بنویسیم تا صندلی داغ منحرف نشه.
در ضمن نقد خاصی هم ازت نمیشه کرد. به سوالات خوب پاسخ دادی. :104:
عیب و ایرادات رو خوب قایم کردی :311: شوخی می کنم!
1- فکر کن روز ورودت به این دنیاست. بهت می گن بین این شخصیتها انتخاب کن، می خوای کدوم باشی؟
(بین هر 3 شخصیت یکی رو انتخاب کن، توضیح کوتاه هم بدی بد نیست، نمره بیشتر میاری :))
زکریای رازی، توماس ادیسون، آلبرت اینشتاین
هیتلر، صدام، یزید
نیکی کریمی، لیلا حاتمی، بهرام رادان
مستشار، بلوتوس، مخبر الدوله سر سعدی :)
arix, شیدا حاتمی، آریاناng
2- راستی به نظرت سارا بانو الآن داره چی کار می کنه؟ چرا دیگه نیومد اینجا سر بزنه؟ سوالاش خوب بودند! :)
3- برای هر یک از این کاربران یک خصوصیت اخلاقی بنویس:
محمد اراهیمی
شیدا حاتمی
آریاناng
سابینا
دختر مهربون
فرهنگ
arix
Baby
سارا بانو
yasa
Hamed65
سخته، نه؟ :)
4- از بین موارد زیر دوست داشتی مخترع کدوم بودی؟ (دوباره 3تا 3تا میگم)
چرخ، روزنامه، رادیو
تلسکوپ، جارو برقی، نیزه
کامپیوتر، لامپ، ساعت
5- اگر مجبور باشی که یکی از کارهای زیر رو انجام بدی، کدوم رو انتخاب می کنی؟
قتل یک دزد، گمراه کردن یک انسان مومن، بی آبرو کردن یک زن پاکدامن
بین این 3 چطور:
اهدای عضو به یک بیمار و نجات دادن جان او، بخشش تمام سرمایه ات به یک دوست خوب، گذشتن از کسی که عاشقش هستی به خاطر کس دیگه
6- تا حالا حیوون خونگی داشتی؟ پرنده چی؟ توی قفس؟ اگر آره، پشیمون نیستی؟ (من خودم داشتم، ولی پشیمونم).
7- از بین تمام این سوالاتی که روی صندلی داغ ازت شد، جواب دادن به کدوم از همه سخت تر بود؟
سر کدوم بیشتر خندیدی؟ کدوم غیر منتظره بود؟
راستی بین واقعیت و حقیقت یک فرقی هست. از نفر بعدی روی صندلی داغ می پرسم :)
موفق باشی
-
دخترمهربووون کجایی؟
ماشااله به ذهن حامدخان،عجب سوالهای سختی ازت پرسیده!
میخوای تقلب برسونم؟
این یه فنجان قهوه رومیل کن تاجون بگیری به سوالهای منم جواب بدی.:82:
1- نظرت درموردکارکردن خانمها بیرون ازخونه چیه؟
2- دوست داری وقتی ازدواج کردی چندتا بچه داشته باشی؟
3- فکرکن الان 65 سالته،چه احساسی داری؟
4- تاحالاتومدرسه،دانشگاه تقلب کردی؟
5- هوای شهرتون امروزچجوری بود؟
6- فکرنکن خیلی زود 10تاگل رونام ببر؟
7- تاحالادلت ازکسی شکسته؟خودت چی دلی روشکستی؟
8- برای خودت 4خصوصیت مثبت و4تاخصوصیت منفی بگو؟
دیگه ازدست من راحت شدی.قسمت آخرسوالهام بود.
-
سلام
واقعا دست خانم شیدا حاتمی و محمد ابراهیمی درد نکنه واقعا صندلی داغ جانانه ای هست
من که داغ داغ شدم خدا به داد دوستان برسه
خوب دختر مهربود عزیز و دوست داشتنی و مامانی
1-دوست داری چندتا سئوال ازت بپرسم؟
2- اون روز که اومدی تالار چه جیزی باعث شد که عضو بشی؟
3- دختر مهربون امروز با قبل از اومدن به تالار چه فرقی کرده؟
4-اگر بخواهی سه تا از نقاط ضعفت رو در صدد رفعشون بیایی اونها کدوم هستند؟
5-تا چه زمانی توی همدردی می مونی؟
6- چرا بعضی از دوستان اومدند و رفتند؟
7-کدوم آیه از قران خیلی روی تو تاثیر گذاشت؟
8- نماز صبحت رو ساعت چند می خونی؟
9-دوست داری چندتا بچه بیاری؟
10- اسم نی نی های گلت چی هستش؟
11-وقتی جوی برایت غیرقابل تحمل بشه چه عکس العملی نشون میدی؟
12-توی تالار بیشتر به چه تاپیک هایی تمایل داری جواب بدهی؟
13- در آینده تالار رو به نامزدت معرفی می کنی؟
14-اگر یه روز اومدی و دیدی تالار درش برای همیشه بسته شده چه احساسی بهت دست میده؟
15-برای شکلک های زیر اسم یکی از اعضا رو بذار
http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...37933a1149.gif
http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...6d17c82a05.gif
http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...ed0288ad79.gif
http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...4b0dd7c930.gif
http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...b03bf8f648.gif
http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...c185e37249.gif
http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...99fa602fb0.gif
http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...facf068083.gif
http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...2b7b6026fb.gif
-
سلام به تمام عزیزان و همراهان تاپیک صندلی داغ:72::72:
دختر مهربون عزیزم احسنت:104:اونقدر صندلی شما هم از لحاظ سوال و هم از نظر پاسخ های شما داغ شد که من به شخصه واقعا لذت بردم و لزومی ندیدم صندلی رو داغ تر کنم:)از دوستان تقاضا دارم به همین صورت در داغ کردن این صندلی پر شور ما رو یاری کنند.
-پیشنهاداتی پیرامون تاپیک صندلی داغ داشتیم که خدومتتون عرض میکنم:حامد65 گرامی،سرافراز عزیز و دختر مهربون دوست داشتنی خواستند که پاسخ هاشون نقد بشه،همونجور که در پیام خصوصی با بعضی دوستان به اتفاق نظر رسیدیم اجازه بدین که نقد و بررسی صندلی داغ90 و شرکت کنندگان اون باشه برای تاپیکی مجزا چون قطعا این فضا مناسب این موضوع نیست و صندلی داغ رو هم به انحراف میکشه:72:
شایانای عزیز پیشنهاد دادند بعد از اتمام این سری صندلی داغ طی یک نظر سنجی بهترین پاسخ دهنده و بهترین پرسشگر از نظر اعضا مشخص بشه.از نظر شخص بنده تمام اعضا بهترین هستند و از تک تک جملات دوستان میشه درسها یاد گرفت:104:اما اگر بقیه دوستان هم با این پیشنهاد موافق باشند ما این کار رو خواهیم کرد.
آقای گرین یک پیشنهاد خوب دادند و اون این بود که بین نشستن اعضا بر روی صندلی وقفه ای به وجود بیاد تا هم از پرسیدن سوالات تکراری جلوگیری بشه و هم تاپیک رو تا آخر سال بتونیم ادامه بدیم.که بعد از مشورت با آقای محمد ابراهیمی راجع به این پیشنهاد تصمیم خواهیم گرفت:72:
این تعدادی از پیشنهادات دوستان بود که خدمتتون عرض کردم.
در چند پست من از عزیزان خواهش کردم که بحث رو دو طرفه و چت گونه نکنند، فرشته مهربان هم در پستی جداگانه این تذکر رو داشتند! برای این درخواست دلایلی هست:بعد از شرکت تنها 4 نفر تاپیک ماشالله به صفحه20 خودش رسیده و پست های خارج از موضوع تعداد صفحات رو بالاتر میبره و باعث میشه که خوندن اون سخت تر و زمانبر تر بشه ،و زمانی که آرشیو شد به خاطر تعداد بالای صفحات خیلی ها نتونند تمام تاپیک رو مطالعه کنند ضمن اینکه کاملا صندلی داغ رو از هدف خودش دور میکنه!من و آقای ابراهیمی هم نمیتونیم مدام از فرشته مهربان با وجود وقت محدود و ارزشمندی که دارند،بخواییم که نظارت کنند و پست هایی رو که صلاح میدونند حذف کنند!
پس خواهش دوباره من اینه که اگر خوش و بشی هست،جایی نیاز به توضیحی هست یا کل کلی هست در همون پستی که سوالات مطرح میشه به صورت خیلی کوتاه نوشته بشه و پستی جداگانه به این منظور ها زده نشه:72:
اگر دوستی نظری راجع به پیشنهاداتی که در بالا آوردم دارند میتونند به تاپیک نظرسنجی در رابطه با تازه ترین سری صندلی داغ مراجعه و نظرشون رو اونجا مطرح کنند یا از طریق پیام خصوصی مدیران صندلی داغ رو در جریان بگذارند.
صمیمانه از همکاری شما عزیزان متشکرم:72::72:
-
سلام.
در مورداین:
نقل قول:
چه نقدی خانومی؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!
دختربه این عاقلی کجای دنیادیدیم؟
آواتارت هم که خیلی خوشگله.
و این:
نقل قول:
در ضمن نقد خاصی هم ازت نمیشه کرد. به سوالات خوب پاسخ دادی.
عیب و ایرادات رو خوب قایم کردی شوخی می کنم!
اولش تشکر میکنم بابت لطفی که داشتید، خیلی خیلی دیگه ازم تعریف کردید. اینجوریا هم نیس. اما بنظر خودم هم سوالا جوری بود که جنبه منفی من مخفی مونده. شما عزیزان اگه بتونید یه جوری سوال طرح کنید که من روی این جنبه شخصیتیم هم فکر کنم خیلی خوب میشه. از همتون ممنونم. فکر میکردم دیگه سوختتون تموم شده. اما دوباره داغ شد!!!
1- فکر کن روز ورودت به این دنیاست. بهت می گن بین این شخصیتها انتخاب کن، می خوای کدوم باشی؟
زکریای رازی، توماس ادیسون، آلبرت اینشتاین...............اینشتین چون ذهن خیلی خلاقی داشته.
هیتلر، صدام، یزید.......................................... .....:( چرا آخه؟!! چی بگم؟!!
نیکی کریمی، لیلا حاتمی، بهرام رادان......................لیلا حاتمی (بدون شرح!)
مستشار، بلوتوس، مخبر الدوله سر سعدی ..............مستشار، چون مخبر الدوله بودن حافظه میخواد که من ندارم. بلوتوث بودن هم قسمت زبون ریختنش سخته. از جهت دیگه مستشار تونسته توی زمان سفر کنه و این خیلی برای من جالبه.
arix, شیدا حاتمی، آریانا....................................آ ریانا. (اینم بدون شرح!)
2- راستی به نظرت سارا بانو الآن داره چی کار می کنه؟ چرا دیگه نیومد اینجا سر بزنه؟ سوالاش خوب بودند!
آره جاش خالیه. حتما سرش خیلی شلوغه. یا شایدم با همسرش رفتن مسافرت:)
3- برای هر یک از این کاربران یک خصوصیت اخلاقی بنویس:
محمد ابراهیمی.....................گزیده گو
شیدا حاتمی........................با اراده و قوی
آریاناng...............................من قی و منعطف
سابینا................................صبو ر
دختر مهربون........................کم طاقت
فرهنگ..............................کم رو و کم حرف
آریکس..............................منطقی و حرف گوش کن
Baby...............................همیشه به فکر خانواده
سارا بانو..........................فوق العاده رمانتیک
یاسا...............................شوخ طبع
Hamed65.......................دلسوز
سخته، نه؟ ......................خیلی
4- از بین موارد زیر دوست داشتی مخترع کدوم بودی؟ (دوباره 3تا 3تا میگم)
چرخ، روزنامه، رادیو..........................رادیو
تلسکوپ، جارو برقی، نیزه................تلسکوپ
کامپیوتر، لامپ، ساعت...................لامپ
5- اگر مجبور باشی که یکی از کارهای زیر رو انجام بدی، کدوم رو انتخاب می کنی؟
قتل یک دزد، گمراه کردن یک انسان مومن، بی آبرو کردن یک زن پاکدامن
قتل که قتله. انجامش نمیدم. دومی فکر کنم قابل جبران تر باشه. یک انسان مومن رو گمراه میکنم:(
بین این 3 چطور:
اهدای عضو به یک بیمار و نجات دادن جان او، بخشش تمام سرمایه ات به یک دوست خوب، گذشتن از کسی که عاشقش هستی به خاطر کس دیگه
تا زنده ام فکر نمیکنم بتونم عضوی اهدا کنم. مورد سوم یعنی خودش یکی دیگه رو میخواد؟ خب من دوست ندارم خودم رو تحمیل کنم. پس حاضرم تمام سرمایم رو به یک دوست خوب ببخشم.
6- تا حالا حیوون خونگی داشتی؟ پرنده چی؟ توی قفس؟ اگر آره، پشیمون نیستی؟ (من خودم داشتم، ولی پشیمونم).
حیوون خونگی بجز پرنده؟........نه. اما پرنده، بله. یه پرنده داشتیم که توی خونه آزاد بود. این اواخر هم یاد گرفته بود میرفت بیرون و برمیگشت. از لونه افتاده بود که آورده بودیمش. پشیمون نیستم. هر چند آخرش توی خونمون مرد:(
7- از بین تمام این سوالاتی که روی صندلی داغ ازت شد، جواب دادن به کدوم از همه سخت تر بود؟
سر کدوم بیشتر خندیدی؟ کدوم غیر منتظره بود؟
جواب دادن به سوال1 از همین سری خیلی سخت بود برام. البته سوالای فلسفی شایانا هم برام سخت بود. همینطور سوالای آریانا (از این جهت که تایپ زیاد میخواست)
سر سوال آویژه که گفت یه چی بگو بنویسم رو دیوار اتاقم خندم گرفت.(یادم باشه ازش بپرسم ببینم نوشت یا نه بالاخره) با خاطره ی خود شما از خواستگاری.
این سوال آویژه واسم غیر منتظره بود. فکر نمیکردم بپرسه:10- هفته ای چن بار مامانت رو می بوسی؟
نقل قول:
راستی بین واقعیت و حقیقت یک فرقی هست. از نفر بعدی روی صندلی داغ می پرسم Smile
موفق باشی
خوشحال میشم منم بدونم فرقش رو. شما هم موفق باشی. سوالای سختی به ذهنت رسیده بود این دفعه. کلی سوزونده شدم. ولی ممنونم. خیلی مفید بود.
نقل قول:
دخترمهربووون کجایی؟
ماشااله به ذهن حامدخان،عجب سوالهای سختی ازت پرسیده!
میخوای تقلب برسونم؟
این یه فنجان قهوه رومیل کن تاجون بگیری به سوالهای منم جواب بدی
بابت تاخیر عذر میخوام. ممنونم:82:
1- نظرت درموردکارکردن خانمها بیرون ازخونه چیه؟
راستش من خودم به تناقض رسیدم. از یه طرف اصلا توی خودم نمیبینم خانه دار باشم. چون احساس بدی بهم دست میده. البته بعضی ها در کنار خانه داری هزار تا فعالیت دیگه دارن. اما من بیشتر دوست دارم سر یه کار جدی برم. کاری که انجام دادن یا ندادنش دست خودم باشه رو جدی نمیگیرم. اما از یه طرف دیگه، نمیخوام برای بچه هام کم بذارم. اگر هم یه روزی برم سر کار، یه کاری میگیرم که نیمه وقت باشه. تا وقت کافی داشته باشم برای توجه و رسیدگی به بچه هام.
2- دوست داری وقتی ازدواج کردی چندتا بچه داشته باشی؟
3 تا. 2 تا دختر یه پسر.
3- فکرکن الان 65 سالته،چه احساسی داری؟
احساس بدی دارم. فکر میکنم آدما توی اون سن تنها هستن. نمیدونم چرا اما حس بدیه.
4- تاحالاتومدرسه،دانشگاه تقلب کردی؟
دروغ چرا؟!! بله.
5- هوای شهرتون امروزچجوری بود؟
جای شما خالی مثل دوش آب، بارون میومد. منم چتر همرام نداشتم خلاصه کلی کیف کردم زیر بارون.
6- فکرنکن خیلی زود 10تاگل رونام ببر؟
مریم، گلایل، لیلیوم، رز، .........، زنبق، آفتابگردون،..... نسترن، نیلوفر، نرگس،یاس، ....... نشد 10 تا؟آخی شد:)
تست روانشناسی بود؟
7- تاحالادلت ازکسی شکسته؟خودت چی دلی روشکستی؟
آره. هم دلم شکسته هم دلم خورد شده. هم دل چند نفر رو شیکوندم:( یکیشون رو نتونستم جبران کنم و ازش حلالیت بگیرم. خدا کنه منو بخشیده باشه.
8- برای خودت 4خصوصیت مثبت و4تاخصوصیت منفی بگو؟
منفی: یه کمی خجالتی، کم طاقت، یه کمی زود عصبانی شونده، و اینکه بعضی وقتا حرفم رو توی دلم نگه میدارم و نمیگم، نمیگم، نمیگم، تا اینکه یه خراب کاری ای توی روابط فی ما بین پیش میاد.
مثبت: اینا رو دوستام گفتن: مهربون، صبور!! (که خودم زیاد فکر نمیکنم باشم) دارای پشتکار!! (اینم فکر نمیکنم داشته باشم)، خوش برخورد.
نقل قول:
دیگه ازدست من راحت شدی.قسمت آخرسوالهام بود.
وای نه این چه حرفیه! خیلی بابت سوالات ازت ممنونم. بازم اگه به ذهنت رسید هستم در خدمت:)
نقل قول:
سلام
واقعا دست خانم شیدا حاتمی و محمد ابراهیمی درد نکنه واقعا صندلی داغ جانانه ای هست
من که داغ داغ شدم خدا به داد دوستان برسه
خوب دختر مهربود عزیز و دوست داشتنی و مامانی
سلام. منم ازشون ممنونم.
1-دوست داری چندتا سئوال ازت بپرسم؟
زیر 10 تا.
2- اون روز که اومدی تالار چه جیزی باعث شد که عضو بشی؟
خب مشکلات داشتم دیگه. اولین تاپیکم رو ندیدی؟
3- دختر مهربون امروز با قبل از اومدن به تالار چه فرقی کرده؟
فرق کردم. دیدم یه کمی تغییر کرده.
4-اگر بخواهی سه تا از نقاط ضعفت رو در صدد رفعشون بیایی اونها کدوم هستند؟
(یه کمی) زود از کوره در رفتنم رو، با خجالتی بودنم رو، با وابسته شدنم رو.
5-تا چه زمانی توی همدردی می مونی؟
هیچ قصدی برای ترک همدردی ندارم. شاید حضورم کمتر بشه اما ترک کامل، نه.
6- چرا بعضی از دوستان اومدند و رفتند؟
خب حتما مشکلشون حل شده و قصدشون فقط رفع همون مشکل بوده. خب به هدفشون رسیدن و رفتن.
8- نماز صبحت رو ساعت چند می خونی؟
حدود یه ربع به 6. مصاحبه ی استخدامیه؟ :311:
9-دوست داری چندتا بچه بیاری؟
3تا.
10- اسم نی نی های گلت چی هستش؟
گذاشتم بعدا با هم انتخاب کنیم:)
11-وقتی جوی برایت غیرقابل تحمل بشه چه عکس العملی نشون میدی؟
اگه احتمال بدم که میشه تغییرش داد که تغییرش میدم. (مثلا بین دوستای صمیمی حرف از غیبت و اینا میاد وسط، چون صمیمی هستیم میشه سریغ جو رو عوض کرد.) اما اگه احتمال نمیدم که بشه تغییرش داد، سعی میکنم از اون فضا دور بشم. (مثلا وقتی پدر مادرم با هم جر و بحث میکنن.)
12-توی تالار بیشتر به چه تاپیک هایی تمایل داری جواب بدهی؟
بیشتر تاپیکایی که مربوط به مجردا هست و اونایی که فرد، توش احساس تنهایی میکنه.
13- در آینده تالار رو به نامزدت معرفی می کنی؟
نه:163: اصلا!! راستش من این سوال برای خودم بوجود اومده بود که حالتای روحی روانی ای که برای آدم پیش میاد، به کسی که میاد برای خواستگاری، باید بگیم یا نه؟! اینو از مشاورم پرسیدم. گفت که نه. گفت اولا بخاطر اینکه خیلی از این حالتا برای دوران مجردی هست و با ازدواج تموم میشه. دوما اون پسری که اومده خواستگاری هم بدونِ مشکل که نیست که! دیدم منطقی میگن. به خاطر همین و بخاطر اینکه من اینجا از همه چیزم نوشتم، سعی میکنم جلوی خودم رو بگیرم و نگم.
14-اگر یه روز اومدی و دیدی تالار درش برای همیشه بسته شده چه احساسی بهت دست میده؟
حس ناراحتی و دلتنگی برای همه ی دوستایی که اینجا پیداشون کردم:(
15-برای شکلک های زیر اسم یکی از اعضا رو بذار
ایشالا شکلکا رو فردا نام گذاری میکنم.
بالهای صداقت عزیز، خیلی ممنونم بابت سوالای خوب و قشنگ:72::72:
-
گفته بودم دیگه نمیام ازت سوال کنم ولی دیدم موضوع داره گم میشه گفتم بیام یه سوالی بپرسم،این تایپیک هم بیادبالا.
خب دخترمهربون حالاازت می خوام برای دوستان زیرنسبت به جوابایی که توصندلی داغ دادن یه نمره بدی(دقت کن
که نمره هات از20 باشه)
1- حامد65
2- سرافراز
3- فرهنگ 27
4- دخترمهربون
-
سلام خانم دختر مهربون سو ا ل از شما
1ـ مهمترین مهارتی که در این تالار به اون دست یا فتی چی بوده
2ـ به چه میزان اطلاعات روانشناسی در زندگی شخصی ات کمک کرده است و تا ثیر گذار بوده است
3ـ صندلی داغ مجازی چه حسی بهت میده
4ـ در مو رد کلمات زیر اولین کلمه ای که به ذهنت میرسه بگو
مادر
عشق
خدا
همدردی
شیدا حاتمی
محمد ابراهیمی
مدیر همدردی
بستنی
دریا
صندلی داغ
مدرسه
ا لوچه
رنج
ایران
کنکو ر
کتاب
بهشت
اشک
دوست
جدایی
5ـ از یک تا بیست چه نمرهای به خودت میدهی
6ـنقطه قوتی که در خودتون دوست دارید پایدار بمونه چیه
7ـ چقدر مدیر تالار رو دوست داری و چقدر ازشون چیزهای یاد گرفتی
8ـ بدترین نمره ای که گرفتی کی بود وواسه چه درسی
9ـ با بستنی اتا ق اسمان یک جمله بسا ز
10ـ فکر می کنید چرا با اینکه بعضی چیزها را می دانیم ولی نمی توانیم عمل کنیم
11ـ یک بیت شعر بگو
امیدوارم همیشه موفق باشید:72::72::72:
-
:104::104:نوبت دختر مهربون هم به پایان رسید.
دختر مهربون جان ممنونیم از اینکه در صندلی داغ شرکت کردید و به زیبایی پاسخگوی دوستان بودیدhttp://www.hamdardi.net/imgup/26037/...5b0f583126.gif صندلی متعلق به شماست.بعد از جواب دادن به سوالاتی که بی پاسخ مونده،اگر سوالی رو دوست داشتید پرسیده بشه و کسی نپرسید،ما مشتاقانه منتظریم از خودتون بپرسید:).((دوستان لطفا دیگه سوالی از دختر مهربون پرسیده نشه))http://www.hamdardi.net/imgup/26037/...df2eb95ed2.gif
در همین پست نفر بعد رو هم اعلام میکنم که بعد از خداحافظی دختر مهربون بر روی صندلی خواهند نشست:پرسشگر صندلی داغ که گاهی اوقات سوالات رندانه ای از اعضای روی صندلی پرسیده اند:)و صندلی دوستان رو حسابی داغ کردن،الان نوبت خودشونهhttp://www.hamdardi.net/imgup/26037/...f79431c116.gifو اینجاست که میگوییم چیزی که عوض دارد گله نداردhttp://www.hamdardi.net/imgup/26037/...1f73eb40d7.gif
.
.
.
.
.
شایانا جان بفرمایید.نوبت شماست:82:
-
بالهای صداقت عزیز عذر میخوام که سوال 7 جا موند.
آیه 172 سوره اعراف.
و نام گذاری شکلک ها:
http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...37933a1149.gif
آقای بیبی
http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...6d17c82a05.gif
سارا بانو
http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...ed0288ad79.gif
آریکس
http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...4b0dd7c930.gif
سرافراز
http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...b03bf8f648.gif
مدیر همدردی
http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...c185e37249.gif
فرهنگ
http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...99fa602fb0.gif
بالهای صداقت و آریانا
http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...facf068083.gif
تسوکه
http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...2b7b6026fb.gif
شایانا
گفته بودم دیگه نمیام ازت سوال کنم ولی دیدم موضوع داره گم میشه گفتم بیام یه سوالی بپرسم،این تایپیک هم بیادبالا.
خب دخترمهربون حالاازت می خوام برای دوستان زیرنسبت به جوابایی که توصندلی داغ دادن یه نمره بدی(دقت کن
که نمره هات از20 باشه)
خوشحال شدم بازم سوال فرستادی.:72::72:
1- حامد65......................18
2- سرافراز.....................17
3- فرهنگ 27.................16.75
4- دخترمهربون...............13
نقل قول:
سلام خانم دختر مهربون سو ا ل از شما
سلام. ممنونم که توی دقایق پایانی هم سوال کم نمیارید:)
1ـ مهمترین مهارتی که در این تالار به اون دست یا فتی چی بوده
همدردی و فکر کردن به مشکلات بقیه و پیدا کردن یه راه حل مناسب.
2ـ به چه میزان اطلاعات روانشناسی در زندگی شخصی ات کمک کرده است و تا ثیر گذار بوده است
در زندگی فعلیم نه به اون صورت. اما امیدوارم برای زندگی آیندم مفید باشه.
3ـ صندلی داغ مجازی چه حسی بهت میده
حس سوختگیِ مجازی:) اما جدای از شوخی خیلی خوب بود. مجبور شدم به خیلی چیزایی که یادم رفته بود فکر کنم.
4ـ در مو رد کلمات زیر اولین کلمه ای که به ذهنت میرسه بگو
مادر.......................اسوه ی صبر
عشق....................ابدی
خدا......................پشت و پناه من
همدردی................راه حل
شیدا حاتمی...........اراده
محمد ابراهیمی.......کم صحبتی
مدیر همدردی.........مشاور
بستنی...............یخی
دریا...................آبی
صندلی داغ..........سوختم
مدرسه...............مهر
ا لوچه................ترش
رنج...................غم
ایران.................وطن
کنکو ر...............تب
کتاب.................خوندن
بهشت..............باغ
اشک................شوق
دوست..............همراه
جدایی..............هرگز
5ـ از یک تا بیست چه نمرهای به خودت میدهی
12
6ـنقطه قوتی که در خودتون دوست دارید پایدار بمونه چیه
دلسوزی و به فکر دیگران بودن
7ـ چقدر مدیر تالار رو دوست داری و چقدر ازشون چیزهای یاد گرفتی
خیلی از ماها مدیون ایشون هستیم. البته این اواخر پست هاشون کم شده. اما منطقی فکر کردن رو ازشون یاد گرفتم.
8ـ بدترین نمره ای که گرفتی کی بود وواسه چه درسی
2 ترم پیش بود که گفتم چند بوده. برای درس آنالیز
9ـ با بستنی اتا ق اسمان یک جمله بسا ز
در حالیکه بستنی میخوردم، توی اتاقِ بدونِ سقفم دراز کشیدم و به آسمون و ستاره هاش نگاه کردم.
10ـ فکر می کنید چرا با اینکه بعضی چیزها را می دانیم ولی نمی توانیم عمل کنیم
شاید چون انگیزه و هدف مناسبی براشون تعریف نشده.
11ـ یک بیت شعر بگو
گر نکوبی شیشه ی غم را به سنگ |
هفت رنگش میشود هفتاد رنگ |
|
ممنونم شما هم همینطور
آخرش نتونستید اون رویِ منفیِ منو ببینید. :)
دوستان من بهتون فرصت دادم. خودتون نخواستید و نپرسیدید :)
دوستای گلم، خیلی خیلی ازتون ممنونم. این چند روز خیلی بهم خوش گذشت (با اینکه یه جاهاییش خیلی داغ شده بود) برای من خیلی مفید بود. از همه دوستای گلی که ازم سوال پرسیدن و همه اونایی که اسم قشنگشون بعنوان تشکر پایین پستها میومد ممنونم.
ایشالا همیشه در تمام مراحل زندگیتون شاد و موفق باشید:72::72:
-
ممنونم دختر مهربون:72:
خب شایانا جان،میخوام از سوالای ریز و جزئی شروع کنم اولhttp://www.hamdardi.net/imgup/26037/...312d61cf2e.gif
_متولد چه سال و ماهی هستین؟
_رشته تحصیلیتون چی بوده؟
_مطالعاتتون در چه زمینه هایی هست؟
_چرا انقدر به مباحث جامعه شناختی علاقه دارید؟
_از زندگی که داریی راضی هستین؟
_چجوری تالارو پیدا کردین و چرا عضو تالار شدین؟
_اگه دوست داشتید مجری بشید،پس چرا نشدید؟
_چه رنگی رو دوست دارید؟
_به نظر خودتون چه رنگی هستید؟
_به نظرتون دنیا چه رنگیه؟
_چه دورانی از زندگیتون رو بیشتر از همه دوستی دارید؟
_چه خاطره بدی از گذشته توی ذهنتون مونده؟
_یه خاطره خوب رو هم برامون بگید،حالا.
شاغل هستین؟اگه آره از شغلتون راضی هستین؟
_موافقی خانوم ها هم بتونن برن خواستگاری؟چرا؟
_به نظر شما هم مهریه بالا تضمینی هست برای آینده زن؟تصمیم داری مهریه ات چقدر باشه؟
_دوست داری که بیشتر دوست داشته باشی یا دوستت داشته باشن؟(منظورمان در رابطه با همسر آینده است)
چند تا شد؟بازم میامhttp://www.hamdardi.net/imgup/26037/...ee862df127.gif
-
سلام به دوستان گلم :72:
اومدم بگم ما هستیما،سوالی دارین بفرمایین.
(دیگه شیدا خانوم نمیدونم اینم جزء چت،مت محسوب میشه یا نه،ولی چون همه بچه ها بعد اعلام اسمشون میومدن و حضورشونو اعلام میکردن منم نوشتم دیگه)
-
سلام سلام:)
آخیش چقدر خوبه اینور باشی و هی سوال بپرسی:)
1)دماغتو عمل کردی؟
2)اگه نه، نمیخوای عمل کنی؟ اگه آره، راضی هستی از قیافه ی الانت؟
3)برای دیدن فیلم، ترجیح میدی سینما بری یا وایستی سی دیش بیاد یا دانلود کنی و ببینی؟
4)تفریحات سالمت چیه؟
5)چرا انقدر کم حرفی توی تاپیکای دیگران؟
6)چرا هیچ تاپیکی نداری؟ یعنی شما تنها فردِ بدونِ مشکل تالاری!!!
7)فکر کنم الان بیکار باشی.دوست داری سر کار بری؟بخاطر پولش یا بخاطر الاف نبودن؟
8)یکی از سوتی هات رو هم برامون تعریف کن بخندیم:D
9)ازدواج که نکردی، دوست داری چشماتو ببندی، باز کنی ببینی ازدواج کردی؟اگه آره چرا؟ اگه نه چرا؟
-
سلام
من هم فقط يك سوال:
آواتار رو چرا عوض كردي؟:)
-
خب شایانا جان،میخوام از سوالای ریز و جزئی شروع کنم اول
سلام شیدای عزیز،بفرمایید.
_متولد چه سال و ماهی هستین؟
همسن خودت،نهمین ماه سال
_رشته تحصیلیتون چی بوده؟
شیمی کاربردی
_مطالعاتتون در چه زمینه هایی هست؟
فرقی نمیکنه،یه مطلب خوب و بدرد بخور ببینم میخونم،ولی خیلی وقته که دیگه حوصله خوندن کتاب ندارم.
_چرا انقدر به مباحث جامعه شناختی علاقه دارید؟
نمیدونم:P،ما با دوستام بیشتر راجع اینجور چیزا صحبت میکردیم،میخام ببینم نظرات اینجا چطوریه،بعضی سوالات هم تو ذهنم هست که تا حالا که نتونستم جوابی براشون پیدا کنم
_از زندگی که داریی راضی هستین؟
50-50
_چجوری تالارو پیدا کردین و چرا عضو تالار شدین؟
داشتم یه مطلبی سرچ میکردم اصلا هم دنبال مشاوره واین حرفا نبیدم،اینجا رو واسم باز کرد اون صفحه ای که مستقیم برام باز کرده بید خوندم،دیدم سایت مشاوره ای هستشو و حرفای خوبی توش زده میشه،خوشم اومدتقریبا یه پنج ماه بجای ارشد خوندن میومدم اینجا بعد کنکورم سریع اومدم عضو شدم خب پاگیر شدم دیگه،اهداف: اگه تونستم کمکی بکنم و هم اینکه فکر میکنم هیچ چی از مهارتهای زندگیو بلد نیستم،دوس دارم از دوستان یاد بگیرم،یه سرگرمیه خوبم هست دیگه.
_اگه دوست داشتید مجری بشید،پس چرا نشدید؟
نبود امکانات ،البته بچه که بودم دوست میداشتم بازیگر بشم ولی عاقلانه که فک میکنم میبینم تیپ من به درد بازیگری نمیخوره،چن سال هم هست که عشق گویندگی و اجرا به کلم زده (باز فضای اجرا سالمتره)ولی تا حالا پیگیرش نشدم، ولی خب یه روزم از عمرم مونده باشه حتما میرم شانسمو امتحان میکنم .
_چه رنگی رو دوست دارید؟
همه رنگارو دوس میدارم،ولی ابی،سبز،صورتی یه چیز دیگن.
_به نظر خودتون چه رنگی هستید؟
سبز ابی
_به نظرتون دنیا چه رنگیه؟
همه رنگو داره،وقتی بر وفق مرادته رنگای شاد،وقتیم که حالت از دنیا بهم میخوره تیره وتار وخاکستری
_چه دورانی از زندگیتون رو بیشتر از همه دوستی دارید؟
روزگار کودکی
_چه خاطره بدی از گذشته توی ذهنتون مونده؟
چیز خاصی که به اون شدت ازارم بده نیس شایدم فک میکنم نیست،شاید تو ناخود اگاهمه،نمیدونم.
_یه خاطره خوب رو هم برامون بگید،حالا.
قبول شدن تو انتخاب اولم همون دانشگاهی که میخاستم،همش میترسیدم که یه دانشگاه پرت قبول شم،وقتی داداشم گف کاربردی...خوشحال شدم،البته بازم هست ولی این الان به ذهنم اومد.
شاغل هستین؟اگه آره از شغلتون راضی هستین؟
نه
_موافقی خانوم ها هم بتونن برن خواستگاری؟چرا؟
خب فک نمیکنم تو شرعمون گفته باشن که الا و بلا این مرده که باید بره خواستگاری،این عرف ماست که اینو میگه،اگه پسرا واسشون این جا بیفته که اگه دختری بهشون پیشنهاد ازدواج داد جای زن ومردی عوض نمیشه و دخترا بتونن با جواب نه کنار بیان و حس تحقییر شدن و افسردگی و فکر خودکشی به کلشون نزنه چه اشکالی داره.ولی من که عمرا بتونم.
_به نظر شما هم مهریه بالا تضمینی هست برای آینده زن؟تصمیم داری مهریه ات چقدر باشه؟
برای حفظ رضایتمندانه زندگیش نه(یعنی من اصلا نمیتونم و نمیخام یه عمر با مردی زندگی کنم که فقط به خاطر اینکه نمیتونه مهریه رو در صورت طلاق بده ،زندگی کنم)ولی برای اینده بعد از طلاقش اری،تصمیمی نگرفتم ولی نه زیاد نه خیلی کم یه چیز معقول.
_دوست داری که بیشتر دوست داشته باشی یا دوستت داشته باشن؟(منظورمان در رابطه با همسر آینده است
هر دو ،ولی اگه قراره یکی بیشتر دوس داشته باشه ترجیح میدم بیشتر دوستم داشته باشن چون اگه من یکیو زیادی دوستش داشته باشم بدبختش میکنم:311:[
b]چند تا شد؟بازم میام[/b]
خوش میاین.
سلام سلام
آخیش چقدر خوبه اینور باشی و هی سوال بپرسی
سلام عزیزم،اره واقعا حال میده.
1)دماغتو عمل کردی؟
نه،دماغ به این خوشگلی،این کارا به گروه خونی من اصلا میاد؟نمیاد که ،این کارا مال بچه قرتیاست البته بجز اونایی که واقعا مشکل دارن.2)
اگه نه، نمیخوای عمل کنی؟ اگه آره، راضی هستی از قیافه ی الانت؟
نه، بعضی وقتا به سرم میزنه وقتی مرفه بی درد شدم پوستمو بدم برام لیفتینگ کنن(درس گفتم دیگه؟)ولی معتقدم اینجوری ادم یه چهره مصنوعی پیدا میکنه ،خود خدا هر طوری که نقاشیمون کرده همون بهترتر و طبیعی تره،اره یه ته چهره ای داریم به لطف خدا(اصلا معلوم نیس که برنامه غیر منتظره زیاد میبینی).3)
برای دیدن فیلم، ترجیح میدی سینما بری یا وایستی سی دیش بیاد یا دانلود کنی و ببینی؟
یا سیدی یا دانلود
تفریحات سالمت چیه؟
رادیو،فیلم،همینجا،هر از گاهی مطالعه
5)چرا انقدر کم حرفی توی تاپیکای دیگران؟
خب واسه اینکه شاید همون حرفی که منم میخاستم بزنم قبلن یکی دیگه گفته خدا رو خوش میاد الکی بیام فضاسازی کنم و ففضاشو اشغال کنم،مطالب دوستانو میخونم اگه هم عقیده بودم یا اینکه خلاف نظرم نوشته ولی منطقیه براش تشکرات میزنم،که یعنی منم باهاتم.:P6)
چرا هیچ تاپیکی نداری؟ یعنی شما تنها فردِ بدونِ مشکل تالاری!!!
بس که بچه متواضع،حرف گوش کنیم من:D،یه تاپیک داشتم دیگه، بردنش به نا کجا اباد،همون اولش زدن تو ذوقمون،بزار ببینم جواب ارشد بیاد اگه خدایی نکرده تو شیر یا روباه شیر نباشم میام یه مشورتی ازتون میگیرم.مگه ادم بی مشکلم داریم بعضی وقتا میبینم همون مشکلی که من دارمو یکی دیگه داشته اومده تاپیک زده دیگه لزومی نمیبینم منم واسه خودم یه ملک شخصی درس کنم ووقت دوستانو بگیرم،شایدم چون بلد نیستم درد دل کنم تاپیک ندارم،خدا عالمه،من هنوز که هنوزه نتونستم خودمو قشنگ بشناسم.:302:7)
فکر کنم الان بیکار باشی.دوست داری سر کار بری؟بخاطر پولش یا بخاطر الاف نبودن؟
درس فک کردی،هر دو الان واقعا دارم از بیکاری فسیل میشم،فک کن 16 سال پشت سر هم درس بخونی و سرت به نوعی مشغول باشه وقتی ازت میپرسن لا اقلش میگی محصلم،دانشجو ام،ولی الان یکی ازم بپرسه باید بگم علاف:316:،پول هم که دیگه واقعا خجالت میکشم از بابام یه چیزایی بخام،هر چند که اگرم بگم شاید واسم تهیه کنه ولی خب انصافم کجا رفته،حالا من دخترم اینجوریم خدا به داد پسرا برسه که به هر حال اونان که باید نون اور باشن،خدایا زمینه کار همه بیکاران رو فراهم اور یه کارم واسه ما از اسمان بنداز پایین.:323:
8)یکی از سوتی هات رو هم برامون تعریف کن بخندیم
فعلا چیزی یادم نیس اگه داده باشم خیلی کوچیک و کم اهمیته یادم اومد میام میگم.
9)ازدواج که نکردی، دوست داری چشماتو ببندی، باز کنی ببینی ازدواج کردی؟اگه آره چرا؟ اگه نه چرا؟ بلللللله:310:،خب احساس نیاز میکنم از نظر عاطفی و کلا از مجردی خسته شدم دیگه حال نمیده،فک کنم دیگه وقتشه طرفمون با اسب سفیدش بیادو مارو پیش ببره به سمت خوشبختی.:D
سلام
من هم فقط يك سوال:
آواتار رو چرا عوض كردي؟
سلام جناب اریکس ،ازین طرفا راه گم کردین!
خیلی وقت بود میخاستم عوض کنم هر روز میومدم چنتا عکس میزاشتم میدیدم هیچیش معلوم نیس دوباره مژده ای دلو میزاشتم.
راستی من فک میکنم این اواتاری که الان گذاشتم خدایی نکرده قبلا یکی دیگه هم از این اواتار داشته :163:خودم خیلی جستجو کردم فعلا که ندیدم اگه شما زبونم لال دیدین یا میدونین بهم بگین اینم عوضش کنم:316:
عدد سوالا با عرض معذرت دختر مهربون جون از خود سوالا عقب موندن نتونستم ویرایش کنم.
حواس واسم نمونده که، دهمین ماه سال نه نهمین ماه.