سلام ذوست من
:72:
من تمام پستهای شما و نظرات دوستان رو خوندم.
واقعا موافقم با اینکه وقتی دیگران توانمندیهای آدم رو نمی بینند و با اتکا به به یک یا دو معیار ظاهری در موردت قضاوت می کنند خیلی ناراحت کننده و دور از انصاف به نظر میرسه اما شخصا فکر می کنم ظلم واقعی رو خود ما به خودمون می کنیم وقتی پا به پای دیگران و حتی گاهی بیش از دیگران، داشته های خودمون رو نادیده می گیریم و با تمام قوا می خواهیم ثابت کنیم که نظر اونها در مورد ما درسته و بعد هم تقصیر این نادیده انگاشتن رو کاملا متوجه بقیه می دونیم ..
ببینید، شما مساله ای رو یه صورت سوال طرح کردید که ظاهرا نظر شماست و در حالی که دوستان بعضا با نظرات خیلی واقع بینانه و منطقی سعی کردند به شما بگن که موضوعی رو که روی اون تاکید دارید در واقعیت ، ماهیت نسبی داره و نه مطلق و 100 درصد در مورد همه ی آدمها صدق نمی کنه. ضمن اینکه شما در صورت تغییر دیدگاه و نگرشتون بویژه نسبت به خودتون ،احتمالا موقعیت ها و شرایط بهتری رو تجربه خواهید کرد اما در پایان پست چهل و چهارم به نظر میرسه شما علاقه ای به استفاده از راهنمایی ها و مشاورت بقیه ندارید و بیشتر خواهان این هستید که نظر شما دربست پذیرفته بشه ..
بسیار خب،
بنده نظر شما رو می پذیرم .
- شما ظاهر قابل قبولی (از نظر خودتون و خیلی ها) ندارید.
- وضعیت مالی شما متوسط قابل قبول هست .
- شما در خانواده ی خوبی متولد شدید.
- معیارهای اصلی شما برای انتخاب همسر زیبایی و شاغل بودن ایشون هست و اگر خانواده ای دارند که وضعیت مالی مناسبی دارند چه بهتر چون شما از طریق این دو سه معیار شرابط بهتری برای نسل بعدی خودتون متصور هستید.
- شما فکر می کنید اگر معیار زیبایی رو در انتخابتون لحاظ نکنید احتمال زیادی داره که در دراز مدت نتونید ایشون رو تحمل کنید، نتونید همسر مناسبی باشید و به خودتون یا همسرتون آسیب بزنید.
- دختری که برای ازدواج انتخاب کردید زیبایی نسبی داشته اند.
- ایشون پیشنهاد شما برای ازدواج رو رد کردند.
- بنا به فرمایش شما دلیل ایشون برای رد شما صورت و ظاهر شما بوده.
- شما فکر می کنید در اغلب ازدواج ها ملاک همه برای انتخاب همسر ، زیبایی و دارایی ست و چون شما به زعم خودتون یا دیگران فاقد این دو ویژگی هستید پس شانس چندانی برای یک ازدواج خوب نخواهید داشت و محکوم هستید به پذیرش شرایط حداقلی و یا عدم ازدواج.
- شما جامعه و به طور ویژه دختران رو محکوم می کنید برای شرایطی که در اون قرار گرفته اید.
همه ی حرفهای شما درست اما نکته جالبی که به صورت پنهان در نوشته های شما مدام تکرار میشه اعتراض شما به پاسخ رد خانمی ست که به خواستگاری ایشون رفتید و اینکه ایشون حق نداشته به شما پاسخ منفی بده .. و چون شما رو به دلیل ظاهرتون رد کرده پس محکوم هست و این محکومیت تعمیم داده میشه به بخش عمده ای از دختران. و این در حالی ست که :
اولا به نظر میرسه شما فراموش کردید که انتخاب ایشون از طرف شما 50 درصد قضیه هست و ایشون هم به نسبت 50 درصد سهم داشتند در انتخاب شما .
دوما شما دلایلی برای انتخاب ایشون داشته اید. طبعا ایشون هم دلایلی دارند برای عدم انتخاب شما، که لزوما قرار نیست مورد تایید شما باشه.
سوما واژه «پیشنهاد» کاملا ماهیت مشخصی داشته و با «حکم» فرق داره. وقتی پیشنهادی داده میشه پاسخش یا قبول هست یا رد که مبنای اون اختیار هست ، همونطوری که شما مختار بودید در انتخاب یا عدم انتخاب ایشون.
برادر خوبم،
اصلا قصد ندارم توصیه ها و نظرات بعضا عالی دوستان رو تکرار و باعث دلخوری شما بشم. در عوض توصیه می کنم در حال حاضر صبر کنید و به ازدواج فکر نکنید و براتون چند لینک می گذارم که خوندنشون خالی از لطف نیست و امیدوارم مفید فایده باشه:
-
اگر چنین هستید ، صبر کنید ، ازدواج نکنید
:72::72: