خیلی ممنون از همه ی دوستان خوبم که منو راهنمایی می کنید. :72::72:
جناب آقای مدیر همدردی
ممنون که به تاپیک من سر زدین اما متاسفانه ورودتون خیلی دیر بود و بیشتر باعثٍ آشفتگی ذهن من شده.
من وقتی تاپیک رو باز کردم به معنای واقعی میخواستم جواب منفی بدم و واقعا نیاز به دلایل و بهانه ی لازم برای جواب منفی داشتم. نظرات دوستان اونجوری که من فکر میکردم نبود و اکثرا موافق ادامه ی رابطه بودن تا شناخت بیشتری به دست بیاد و اگه بهانه ای هم هست بعد از شناخت کامل ممکنه پیدا بشه. متاسفانه یا خوشبختانه همه چیز تا حالا خوب پیش رفته.
اینکه شما میگین بطور کلی بگین نپسندیدین نشون میده که جوابای من رو خیلی خوب نخوندین. مطمئنا برای خانواده ی من قابل قبول نیست که یک خواستگار با موقعیت خوب رو بدون دلیل منطقی رد کنم، مگه اینکه بخوام شخصیتشو بیخود خراب کنم و ایراداتی روش بذارم که حقیقت نداره.
ای کاش زودتر نظرتونو برای من مینوشتین یا بعد این همه مدت دوباره ذهن من رو خراب نمیکردین. با اینحال متشکر از جوابتون :72::72:
آقا یا خانوم زندگی بهتر
مرسی از نظرتون. من پست هایی که برام مینویسن و چند بار میخونم و راجع بهش فکر میکنم و جواب میدم، من متوجه منظور شما هستم و واقعا نیازی به بحث کردن نیست.
فقط من هم از مدیر همدردی میخوام این سوال شما رو جواب بدن.
تصور کنید همه خواستگار های شما همین سوال رو ازتون بپرسند و روی همین مساله تاکید کنند. یعنی شما بخاطر یک ارتباط ساده و بدور از کامجویی های جنسی باید به همه جواب رد بدید؟
برای خودم نمیگم اما مشکل من مشکل خیلی های دیگه هست و خواهد بود و شاید خیلی ها بعد ها به این تاپیک بیان و مطالبشون رو بخونن، لطفا جواب این سوال رو بدین
با تشکر