آقای خاله قزی شما همیشه پاسخ هاتون خیلی منطقیه و ممنونم از اینکه توجه می کنید:72:
درمورد اینکه گفتید((ایشون فرد خوبیه و میتواند شوهر خیلی خوبی هم باشد ولی نه برای شما))
رو کاملا قبول دارم من واقعا دلم نمیخواد احساسی تصمیم بگیرم موضوع اینه که هر تصمیمی که بگیرم باید تا آخر پای تصمیمی که خودم گرفتم بمونم با هر عواقبی که ممکنه داشته باشه و به همین دلیل نمی خوام زود تصمیم گیری کنم تا بعدها پشیمونی داشته باشه( چه جدایی و چه ادامه)
آقای مدیر در ادامه صحبتهاشون گفتن:
((اگر او عملا کوتاه آمده (نه در کلام)، که می توانید زندگی در تهران با این شرایط را شروع کنید و امیدوار باشید که کم کم شباهت فرهنگی پیدا کنید))
یعنی به اعتقاد ایشون اگر نامزدم بیاد تهران میتونم امید به بهترشدن رابطه داشته باشم اما اگر برم اونجا نزدیک خانوادش امکان نداره... این دقیقا نظریه که خودم دارم. چون همیشه وقتی میومد تهران رابطمون خوب بود و مشکل خاصی نداشتیم...اما تا میریم اونجا اصلا انگار همه چیز تغییر میکرد... راستش اینکه من همیشه اصرار میکردم بهش که بیاد تهران فقط به دلیل ادامه تحصیل یا اشتغالم نبود بلکه به خاطر کمتر شدن تاثیرپذیریش از محیط اونجا و پدرش بود... (که متاسفانه قبول نمیکنه)
فرشته مهربان هم بعضی از نظراتشون این بود:
((لذا من فقط تأکید می کنم برای تصمیم گیری تنها روی آنچه قطعیت دارد حساب باز کنید . سئوالات شما ناظر به احتمال هست . یعنی شما باید یقین داشته باشید که آنچه امید دارید اتفاق خواهد افتاد . مثلاً یقین بدانید که مشروب نخواهد خورد . یقین داشته باشید که تفاوتهای شما به حداقل خواهد رسید ، یا یقین داشته باشید که شما می توانید مثل ایشان شوید . در کل یکی از شما باید در مسیر فکری و فرهنگی دیگری قرار گیرد و الا زندگی پر از تنش و فرسایش خواهد بود و این انکار ناپذیر هست لذا باید مطمئن شوید که یکی از شما در مسیر دیگری قرار خواهید گرفت)
به عقیده ایشون هم توی این زندگی اگر بنا به ادامه باشه باید یکیمون در مسیر اون یکی قرار بگیریم((که مسلما اون باید من باشم!!!!!!! ))
-------------------
در کل فرشته مهربان گفتند هم جدایی و هم ادامه هزینه هایی داره و باید بسنجم و ببینم که کدوم یکی از این ها هزینه بیشتری داره و انتخاب کنم....
اینکه اینقدر دچار سردرگمی شدم به این دلیله که این تصمیم کل زندگیم رو تحت تاثیر قرار میده و واقعا نمیخوام تصمیمی بگیرم که در آینده پشیمون بشم....