بله چنین موضوعی هست
لطفاً به این لینک مراجعه و در این تاپیک بحث را دنبال کنید :
حریم خصوصی همسران زیر یک سقف
نمایش نسخه قابل چاپ
بله چنین موضوعی هست
لطفاً به این لینک مراجعه و در این تاپیک بحث را دنبال کنید :
حریم خصوصی همسران زیر یک سقف
دوستان تو تاپیک دست به میوه حوا بزنم؟ موضوع رو پیگیری کردم.چند قدم هم برداشتم,کمکم کنید.خیلی واجبه.
سلام
آیا تاپیکی در باره ی این موضوع که چه جوری طرف مقابلمون رو امتحان کنیم هست یا نه؟ هست؟ که به تکنیک های امتحان کردن مزایا و معایب روش های معمول رو بررسی کنه
آره هست.تا فردا خودم ایجادش می کنم.دی: تو بایگانی رو بگرد شاید پیدا کردی.
سلام
ایجاد کردی؟
من اگه عضو بشم راحت میشم
فکر توـه تاپیکشو من ایجاد کنم؟
دوستان عزیز ، فرهنگ و سیاوش گرامی
جداً از توجه شما به ایجاد تاپیکهای متناسب با مشکلات مبتلا به ممنونم ، همت شما عالیه .
اما عزیزان توصیه ام اینه که برای فهمیدن این که موضوع مورد نظرتان ایجاد شده یا نه ، در حستجوی همدردی عنوان را سرچ کنید تا بیابید اگر نیافتید ، پس اون موضع تاپیک ندارد و می توانید ایجاد کنید . جستجوی موضوعات را برای همین امر قرار داده اند ، لذا ارسال پستهای 43 تا 46 در این رابطه مصداق اسپم هست و اسپم ها هم مشمول حذف هستند و بعد از رؤیت پست بنده توسط شما دوستان ، پستهای شما و پست بنده حذف خواهد شد
ممنون از توجه و پر کاری و وجود مفید شما دوستان خوب در همدردی :72::72:
خدا قوت بهتون میگم و امیدوارم شاهد خلاقیتهای بیشتر شما در ایجاد موضوعات مناسب باشیم :104:
.
اعتراض
دیشب یه تاپیک ایجاد کردم که آقا مدیر گفت مربوط به گفتگوی آزاده به زودی به اونجا منتقل می شه.الآن که اومدم
دیدم منتقل شده روش کلید کردم اون چندتا پبغام معروف اومد.برای دسرسی به مطالب هم باید تعرفه پرداخت کنیم؟
چرا مثل بقیه تالارها مطالعه مطالب آزاد نیست؟چرا تعرفه جداگانه براش لحاظ شده؟چرا تعرفش نسبت به تعرفه
دسرسی کامل انقدر زیاده؟