سلام آقای سرشار ... منتظر صندلیتون بودم ...
شما با یه سوالتون(وصیت نامه) اشک همه رو درآوردید، حالا نوبت خودتونه :311:
1- اصل حالتون خوبه ؟ چرا؟ کلا حالتونو توضیح بدید هر چی خوبتون کرده یا اگه خدایی ناکرده حالتونو گرفته
ازینجا به بعد سوالات خودتون از منه که یکم سخت بود ، دوست دارم بدونم خودتون چه پاسخی دارید براش:
2ـ اگر امروز آخرین روز زندگی شما باشد (البته دور از جون ) باز هم به سوالات من جواب میدهید؟چرا؟
3ـ روند دگرگونی شما بیشتر از مسیر اندیشه می گذرد یا احساس ؟ توضیح دهید.
4ـ یک بیت شعر با موضوع انسانیت و نوع دوستی بسرایید و با ما به اشتراک بگذارید
5ـ آیا تا به امروز جایگاه خوبی و بدی در نظر آقای سرشار عوض شده یا نه؟اگر بله چه موقع؟ اگر خیر چرا؟
6ـ فکر میکنید دیگران راجع به شما چه فکری می کنند؟ به چند مورد اشاره کنید ممنون میشم
7ـ معنی عشق از زبان آقای سرشار..معنی دوست داشتن از زبا آقای سرشار..معنی خوشبختی از زبان آقای سرشار
8ـ شما تا چه اندازه دچار روزمرگی هستید؟...یک راه کار برای فرار از روزمرگی پیشنهاد بدهید
9 ـ یک قصه تعریف کنید تا ما از خواب بیدار شویم
10ـ اگر نیم کیلو ماده مخدر صنعتی (مثلا شیشه) در کمد شخصی همسرتان پیدا کنید چه عکس العملی از خودتان نشان میدهید؟
11ـ چرا بیشتر آدما با وجود اینکه میدانند آب هیچ رودی به سرچشمه باز نمی آید باز هم غفلت میکنند؟
۱2ـ شما نسبت به عمر خود بخیل تر هستید یا نسبت به درهم و دینار؟ چرا؟
۱3ـ فرض کنید یک ساعت از عمر شما باقی مانده است و هیچ راهی برای ارتباط با عزیزانتان وجود ندارد(به غیر از نوشتن)...دست به قلم شوید و آخرین حرف هایتان را در قالب یک وصیت نامه کوتاه و چند خطی با عزیزانتان در میان بگذارید (البته باز هم میگم دور از جونتون)
۱4ـ فرض کنید خداوند به شما اختیار تام داده است...اگر بخواهید برای خودتان سنگ مزار سفارش دهید جاهای خالی را با چه کلمات یا اعدادی پر میکنید؟
غروب...
در سن...
در اثر...
محل دفن...
رنگ سنگ مزار...
شعر(اگر شعر یا سخن خاصی مد نظرتون است)...
۱6ـ کتاب،نویسنده،شاعر،داستان، کارتون،فیلم سینمایی،سریال،بازیگر،خوان نده،شهر،مکان،کشور ، گل و نوستالژی مورد علاقه آقای سرشار(خودمم نمیدونم چی شد این سوال پرسیدم)
۱7ـ چند ساعت در طول روز مطالعه آزاد دارید؟...یک پیشنهاد برای افزایش کیفیت مطالعه (صرفا آزاد و غیر درسی ) بدهید
۱8ـ یک یادگاری روی دیوار همدردی بنویسید
+
19- آقای سرشار اگه یه ویژگی که براتون غیرقابل تحمل بود (زبونم لال) همسرتون داشت ، شما هم تلاش کردید خلاصه به هر دری زدید اصلاح نشد، جدا میشید؟ چرا؟ اصلا تا کجا تلاش میکنید؟
20- معیارتون برای انتخاب همسر چی بوده که هنوز به جمع شاهان نپیوستید؟ معیاری که براتون مهمه ولی شاید در هر دختری نباشه یا اگه هست خانم جوابش نه باشه .
21-نظرتون درمورد من؟
باغبان؟(راستی به نظرتون اون عکسه به آقای باغبان چقدر نزدیکه؟)
محمدرضا 164؟
شیدا؟
خاله قزی؟
دختر بیخیال؟
اعجاز عشق؟
22- آقای سرشار قدر خودتونو میدونید؟ چقدر؟ چرا؟
23- اگه یه غول چراغ جادو جلوتون ظاهر بشه و بگه یه آرزو کن هر چی باشه برآوردش میکنم بدون مکث سریع بگید چی میخواهید؟
24- اگه به گذشته برگردید به کی برمیگردید؟ چی رو میخواهید تغییر بدید؟ یا دوست دارید بیشتر پرش به آینده کنید؟ چرا؟
ممنون از حضورتون.