به دعای خیرتون نیاز دارم
دیگه چیزی نمونده
باید از خودم و حیثیتم و تموم این 18 سال دفاع کنم
تجربه اش رو دارم خیلی سخت نیست ولی این دفعه فرق میکنه
ممکنه یه پیشنهاد کار فوق العاده رو از دست بدم
دعا یادتون نره:323:
نمایش نسخه قابل چاپ
به دعای خیرتون نیاز دارم
دیگه چیزی نمونده
باید از خودم و حیثیتم و تموم این 18 سال دفاع کنم
تجربه اش رو دارم خیلی سخت نیست ولی این دفعه فرق میکنه
ممکنه یه پیشنهاد کار فوق العاده رو از دست بدم
دعا یادتون نره:323:
سلام،
امروز خیلی غمگینم، بیشتر از همه وقت ها.
عمیق تر از همیشه.
کاش میشد عقل و منطق رو همه رو با هم ریخت دور...
کاش میشد قلب و احساس رو هم با همونا ریخت دور، و فقط یه کمی خودخواه بود...
چقدر سخت میشه گاهی تصمیم گرفتن، به خصوص اینکه، اینبار تصمیم مثل همیشه به نفع تو نباشه...
به نفع کسی باشه که دوستش داری...
برای اون دعا کنید،
کامران
سلام دوستان خوبم
دوستان امروز من دارم واسه اولین بار با دوستان قدیمیم یه سفر میرم اصفهان خیلی خوشحالم
که میتونم این شهر تاریخی و زیبا رو از نزدیک ببینم...جای همتون رو خالی می کنم :227:...
جای همتون هم گز و بریونی میخورم :D ...حالا نمیدونم واسه چی این همه خوشحال و
هیجان زده ام؟ :D ...مثل این سفر ندیده ها :P همگی حلال کنید...ایشالله شنبه میام و باز
هم پست های خسته کنندم رو میگذارم :72:
ان شاالله دل دوستمون kamran2007 هم خیلی زود شاد بشه و حاجت روا بشن دوستشون
شاد و خوشبخت و موفق باشید
خارپشت و كامران عزيز :72::72:
بهترين هستي را در همين لحظه براتون از خداي مهرباني ها درخواست مي كنم و اميدوارم هر آنچه كه خير و صلاح شماست اتفاق بيفتد .
زمان - زمان - زمان و صبوري .
"اميدوارم هر آنچه كه خير و صلاح شماست اتفاق بيفتد . "
منم همینی که آنی جون گفت!:43:
قابل توجه کامران و خارپشت عزیز و گرامی!
bahar.ghamgin عزيز
سفر خوبي برات آرزو مي كنم .
يك خاطره اي يادم افتاد . خيلي بچه بودم كه اصفهان را ديده بودم و چيز زيادي از نصف جهان بودنش يادم نبود به همين دليل خيلي دوست داشتم با نگاهي تازه اين نصف جهان را حتما با ديدي تازه ببينم .
اما وقتي ديدم .... !!!
احساس مي كردم توي برجكم خورده :311:
نصف جهان !!
حال و روزم از اشتياقي كه براي ديدن آنجا داشتم ديدني بود گويي كشتي ام به گل نشسته از اين نصف جهان !!:311::311::311:
هر زمان ياد آن روزها مي افتم از حال و هوايي كه در درونم تجربه كردم از خنده روده بر مي شوم .
اما خدايي بريوني خوشمزه است و مثل سوخت موشك عمل مي كنه :311::311:
سلام
الهی توی هیچ دلی غم نباشه خصوصا دل جوانهای پاک
از جمله دل آقای خارپشت و آقای کامران
آقای خارپشت توکل یادتون نره!خیلی وقتا و خیلی جاها بدون اینکه خودمون متوجه باشید خداوند از ریختم آبروی ما جلوگیری میکنه انشاء الله هرچی خیر و مصلحت شماست براتون اتفاق بیوفته.
آقای کامران شما هم با چنین تصمیمی پاداش بزرگی از خداوند برای خودتون می گیرید.
کار هر کسی نیست به نفع دیگران کاری بکنه که خودش سودی نبره بنابراین از دید خداوند پنهان نمی مونه و اگر شما به صلاح کسی کاری بکنید بدون شک اجر بزرگی می برید(انشاء الله)
امیدوارم تصمیمتون درست و در راستای رضای خداوند باشه
موفق باشید
سلام
بچه ها من امروز مرتکب یه گناه یا اشتباه شدم :163:. یه غفلت که برای خیـــلیها اصلا شاید اشتباه هم نباشه چه برسه به گناه! اما واسه من یه گناه بزرگه:324:
واسه خودمم سخته که خودمو ببخشم امیدوارم خدای بزرگ ازم بگذره و غفلتم رو ببخشه:316:
تو رو خدا دعا کنید خدای مهربون منو ببخشه.
خدایا! همینجا پیش دوستانم ازت معذرت میخوام و میگم غلط کردم، نادونی کردم ، بی عقلی کردم، غفلت کردم، خدا لعنتش کنه اونی که باعث اشتباهم شد.
خدایا! شرمنده و روسیاهم منو ببخش
لعنت بر شیطان رجیم:324:
واای ی ی نمیتونم با خودم کنار بیام
برنامه امروزم بهم ریخت،چقدر سخته حفظ ایمان و دوری از گناه
پناه میبرم به خدا:323:
مژده دهید! مژده دهید! یار پسندید مرا
بالاخره کاری رو که به خاطرش ماه ها بی خوابی کشیدم ، بدست اوردم
بالاخره تموم شد
البته همش لطف خدا بود چون همین الانم باور کردنش برام سخته
از اون مهم تر اینکه من بیست شدم
بیست تموم با یه صفر گنده
خداحافظ دانشگاه
خداحافظ شب های طولانی من
خداحافظ خستگی های بی پایان
خداحافظ :227:
از همتون ممنونم:72:
مژده دهید! مژده دهید! یار پسندید مرا
سایه ی او گشتم و او برد به خورشید مرا
جان بلا دیده منم، گریه ی خندیده منم
یار پسندیده منم، یار پسندید مرا
امیدوارم تلاش هایی که داشتم مورد رضایت خدا هم بوده باشه
بازم ممنونم :72:
موعود عزیز
امیدوارم هر چه زودتر به ارامش برسید
و این مرتبه از توبه یعنی احساس پشیمونی و شرمندگی رو با موفقیت پشت سر بذارید:72:
خدا رو شکر!
تبریک میگم:72:
(ایشالا کامران عزیز هم به زودی بیاد و یه خبر خوش بهمون بده.)
موعود جان امیدوارم به همین زودی آرامش قرین لحظه هات بشه:72:
سلام به همه دوستان
وای خدای من چند روز نبودم چه هیاهویی شده!
باهمه این اتفاقات چه خوب وچه بد امیدوارم همگی همیشه خوب وخوش وسرحال باشید.
اول ازهمه آنی وبلواسکای عزیز خدامیدونه که چقدر نگرانتون شدم وهمش ازبچه هایی که باهاشون ارتباط داشتم جویای احوالتون بودم.خوشحالم ازاینکه سام عزیز سلامتی خود را بازیافت وخوشحالم ازسلامتی بلواسکای.
ونیز خوشحال ترم ازاینکه لردحامد وکنجکاو و فرشته مهربان به سلامتی دوره نقاحت را پشت سرگذاشته وبازگشتند.
برای کامران 2007 هم آرزوی آرامش وموفقیت دارم.
وباردیگه خوشحالم برای خارپشت عزیز که بالاخره تونست با پشتکاری که داشت موفق بشه.
ودرآخر برای حامد65 عزیز که واقعا شایسته چنین پستی بود.حامد خان تبریک مرا هم بپذیر.
:72:سلام به دوستان قدیمی و جدید همدردی :72:
نمیدونم منو کسی یادش هست یا نه؟:302:
بهرحال دوباره اومدم تا بتونم هرچند با حضور کمرنگم با بودن در جمع دوستان اوفات خوشی رو سپری کنم
شاید با بودن کنار شما با درد تنها شدنم بهتر کنار بیام:323:
:72:خاموشی تنهایی از ویژگیهای جان آدمی است؛ اما برای کسی که میخواهد چیزی بشنود؛فریاد زندگی آن جاست: در هر گوشه ای که بنگری.:72:
قربان همه شما:310:
سلام.
هاله نو عزیز، ورود دوباره ت به تالار مبارک باشه:72:
من که همیشه از دیدن یارای قدیمی تالار خوشحال میشم. حتی اگه قبلاً افتخار آشنایی نداشته باشم:72:
........................
داملای عزیز الان همه منتظریم کاربریت درست بشه. خوشحالم که اومدی تالار دوباره:72:
خوش اومدی:72:
.......................
اینجا میشه از حال بدمون هم بگیم؟
دو روزه به حالتای قبلیم برگشتم.
حالتایی که چند وقت بود نه من سراغشون رو میگرفتم نه اونا سراغ منو میگرفتن.
هر چی پسشون میزنم، دست از سرم برنمیدارن.
انگار دوباره دنیای من به تهش رسیده.
انگار دیگه دوست دارم دنیام تموم بشه.
نمیفهمم چرا دوباره این حس رو دارم.
هر چی هم فکر میکنم نمیفهمم این مدت چیکار میکردم که ازشون دور بودم تا برم اونا رو انجام بدم.
دعام کنید...
سلام به همه دوستان خوب همدردی
جای همگیتون خالی...ولی ani عزیز من برخلاف شما بیشتر از بناهای تاریخیش لذت بردم چون
یکی از دوستانم که رشته ش ارتباطات تصویریه همراهمون بود و توضیح می داد بهمون از
شاهکارهای هنری این بناها!...عوضش امان از بریونی و کباب حسینی :D قیافم بعد خوردن اولین
لقمه دیدنی بود :199: من نمیدونستم که تریدش مزه آب گوشت کله پاچه میده و خودش هم
کمی مزه کله پاچه!...انگار زهره مار خورده بودم :311: دوستانم عوضش طعمش رو دوست
داشتند ولی خیلی چرب و سنگین بود ولی تجربه ای بود!...به امتحانش می ارزید که دفعه بعد
دیگه نخورم :D چای همگیتون خالی...عمارت عالی قاپو ، میدون نقش جهان و مسجد لطف الله
عالی بودن....درشکه سواریش هم که خیلی مزه داد!...حیف که زاینده رود خشک بود!
=================================
هاله نو عزیز خوش اومدی دوباره به جمع ما
داملا عزیز من هم خوشحالم که دوباره اومدی تالار
دختر مهربون عزیز ، حالات شما طبیعیه! طبق جدول بیوریتم ما یه روزایی از ماه حالمون خیلی
خوبه و خلاصه سرخوشیم مثل الان من! ... و یه روزایی بی دلیل کسل و بی حوصله ایم
این لینک بیوریتم رو ببین...تاریخ تولدت رو وارد کن و ببین وضعیت دگرگونی حالات روحیت رو
خیلی جالبه
موفق باشید همگی و شاد شاد شاد
سلام اعضای قدیمی تالار خانم شاد خانم رو زن اقای ارمان 26 خانم غزا له خانم باران 68 اقای نقاب خانم الینا خانم بلوم خانم بی دل خانم با لهای صداقت خانم گل مریم چند وقتی توی تالار نیستند امیدوارم زودتر به تالار بر گردید دلم خیلی تنگ شده است خانم گل مریم به تا لار بر گشته امیدوارم حق عضویت پر رنگ شود به فعا لیت در تالار ادامه دهد براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72::72::72:
سلام دوستان عزیز ممنون از لطفتون . دختر مهربون و بهار جان از شماهم ممنون لطف کردید:72:
سلام هاله جون
بازگشت زیباتون به همدردی مبارک باشه
البته منم بعد از سه سال ٰ یه ماهی میشه که برگشتم به جمع همدردی های عزیز ٰ ولی کسی خوش آمد نگفت ٰ
بیخیخ ٰ اگه کسی هم نگه اشکالی نداره ٰ خوشحالم که بازم توفیق پیدا کردم اومدم به این جمع صمیمی ...
:46::46::46:
:72::72::72:
سلام عزیزم
من که نمردم بهتون بگم خوش اومدی
امیدوارم روزای خوشی داشته باشی و دلتو خیلی خوش نکنی به دیگرون
عزیزم از وقتی که اومدم دارم می بینم خیلیا نیستن خیلیام داران میرن مثلا نقاب عزیز نیست که کم و بیش باهاش تو تالار در ارتباط بودم و الانم دارم می بینم آقای ابراهیمی داره میره
نمیدونم تو این چندوقتی که من گرفتار مریضی و بعدشم فوت اون بودم چه اتفاقاتی افتاده و بعد از مدتی که اومدم اشنا ندیدم
نمی دونم والا چی بگم و چکار کنم بهرحال خوش اومدی
:72:
سلام خانم ها له نو تصمیم گرفتم از تا لار نروم با قدرت به کار در تا لار ادامه بدهم با قدرت پر نشاط در تالار به فعا لیت در تا لار ادامه می دهم ممنون:72::72::72:
به به سلام آقای ابراهیمی خوشحالم که موندید و خوشحالتر اینکه اولین نفری هستم که بهتون تبریک میگم
باشد که روزهای خوب و خوشی توی تالار و در ضمن مفید باشین برای دیگرون.:310:
واقعا شرمنده ها خیلی دنبال جایی گشتم ببینم ایا میشه حرفهای دلمونو که گاهی اوقات سنگینی می کنه و باعث دلتنگیمون میشه رو بنویسیم یا نه ولی پیدا نکردم بخاطر همین اومدم اینجا تا اگه از دوستان کسی میدونه کجا باید برم و بنویسم شاید سبک بشم، بهم لطف کنه بگه.
بدجوری دلم گرفته و احساس میکنم دلتنگم:123:
ممنون:72:
سلام هاله جان
اگه صرفا می خوای درددل کنی بنظرم اینجا بنویس (برای خدا):
خدا جونم دلم واست تنگ شده
اما اگه فکر می کنی که با شرکت دوستان و همدردی و همکلامی باهات، تاثیر مثبتی پیدا میشه یه تاپیک مجزا برای خودت باز کن و اونجا حرفات رو بگو. :72:
سلام هاله جان. ما هم منتظریم:72:
یه دنیا ممنون از مهربونیتون
لطف کردید با این اوصاف بهتره یه موضوع به اسم :316:چقدر دوست داشتم بودی :316:باز می کنم و حرفمو میزنم
سلام
دیروز یکی خیلی اعصابمو خورد کرد طوری که سر درد گرفتم و دیشب هم خیلی زود خوابیدم، اصلا حوصله نداشتم
دق دلم رو سر خواهرم خالی کردم:302:
اون بنده خدا منتظر بود من برم خونه بهم بگه چیا لازم داره براش بخرم اما من تند باهاش حرف زدم....دست خودم نبود بعدشم پشیمان شدم
هنوزم حالم گرفته
نمیدونم با همچین آدمایی چطور باید رفتار کرد اما میدونم که من نباید باهاش بحث میکردم و اعصاب خودمو خورد کنم اون که عین خیالش نبود و همیشه اینجوریه
التماس دعا
مينا جان بيا و بگو چيكارا كردي ؟ از شوهر جونت خوب استقبال كردي ؟
تكاليفتو خوب انجام مي دي ؟
سابينا جان از شما چه خبر ؟ بالاخره موفق شدي قلق اين آقا محمدتونو پيدا كني ؟ الان شادابي ؟ از اون حالت افسردگي بيرون اومدي ؟
بالهاي صداقت كجايي ؟ بيا بگو روز دحوالارض واسه منم دعا كردي ؟
:43::43::43:
سلام یاسا چطوری دختر؟
چه عجب ازین ورا؟
اخی،خیلی سخته اینجا برا ادم اظهار دلتنگی کنند
بعد طرف بخاطر شارژ نبودن نتونه جواب بده
خوشحال شدم که اومدی سر بزنی دوست جون:46:
بالاخره به دنیا اومد !!
کشت مارو تا اومد :46:
بالاخره من هم عمو شدم
احساس فوق العاده ای دارم
من و برادرم خیلی عاشق همدیگه نبودیم اما دخترشو خیلی دوست دارم
انگار بچه خودمه
خیلی خوشگله
البته نه خیلی ! یه صورت کوچولوی قرمز داره که هیچی توش معلوم نیست :)
خانم برادرم یه مقدار ناخوش احواله براش دعا کنین:72:
مباركه عمو كوچولو :72:
قدمش مبارك .
عكس اين باربي كوچولو را با رونما به ما نشان مي دهيد يا بي رونما ؟!:324:
رونما هم مي دهيم اما شيريني و سور داره اين عمو شدن و تجربه ي اين لذت و اين احوال . :305:
عمو ي مهربان نگران مامان باربي نباش ........انشالله زود زود خوب خوب ميشه . :323:
مامان باربی حالش خوبه
نمیذارن خیلی از نی نیمون عکس بگیرم
میگن فلش دوربین پوست دخترمون رو خراب میکنه !!
شیرینی هم میدیم
شام هم میدیم
ولی ادرس نمیدیم :82:
دخترمون یه همچین قیافه ای داره
البته خودش یه خرده خوشگل تره :46:
میگن بعد از چهل روز تازه معلوم میشه ولی به نظر من که خیلی ماهه
http://www.up.vatandownload.com/imag...qs3kdd2w1w.jpg
زنده باشه و زير سايه ي پدر و مادر و اين عمو نقلي مهربان .
چه تعريفي هم از باربي خوشگله مي كنه ؟!:310::227:
والله اينجوري كه تو از باربي تعريف مي كني آذم يك دل نه صد دل عاشقش ميشه . :72:
اصل كاري آدرس است عمو جون . شايد براي يك امر خيري خواستيم بيايم . مثلا خواستگاري :311:
سلام
خیلی خیلی مبارک باشه:72::72:
عمو شدن رو تجربه نکردم ولی فکر کنم مثل عمه شدن شیرینه:)
!!!!نقل قول:
شیرینی هم میدیم
شام هم میدیم
ولی ادرس نمیدیم
پس شام و شیرینی رو کی میخوره؟ خودتون؟ ای بابا!! پس ما چی؟:302:
عمو خارپشت ، خیلی خیلی مبارکه.
برادرزاده ها خیلی رو عموشون حساب میکنن ها ! همین اول گفتم بعدا نگی نگفتی باید مایه بذاری :104:
چند روز پیش ، صبح اولین روزای بارندگی در تهران
داشتم از حوالی قیطریه میومدم ، همینطور که تو ماشین بودم یه خانم جوانی از درب حیاط خارج شد یه نفس عمیق کشید ، یه نگاهی به آسمون انداخت و زیر لب گفت خدایا شکرت :323:
از این حرکت خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم ، یه مکثی کردم و در دل بهش آفرین گفتم و آرزو کردم بخاطر این شکر گذاری و این نگاه خوب ، روزی متفاوت تر از قبل داشته باشه
چقدر خوب میشد نعمتهای خدا همیشه جلوی چشمون می بود و بهشون توجه می داشتیم
.
سلام دوستان من این روزا به شدت ازاین صفحه متنفرم شما چطور؟!
MyBB
.................................................. .................................................. .................................
MyBB SQL Error
.................................................. .................................................. ..................................
MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.
SQL Error:
145 - Table './hamdardi_forum/mybb_searchlog' is marked as crashed and should be repaired
Query:
INSERT INTO mybb_searchlog (`sid`,`uid`,`dateline`,`ipaddress`,`threads`,`pos ts`,`resulttype`,`querycache`,`keywords`) VALUES ('5f283bdd6716135378bab73080a65de7','31551','13201 36795','46.100.157.7','','','threads','t.lastpost >=\'1320050395\' AND t.fid NOT IN (\'80\',\'98\',\'132\',\'78\',\'81\',\'163\',\'99\ ',\'131\',\'120\',\'121\',\'122\',\'125\',\'127\', \'129\',\'130\',\'133\',\'134\',\'135\',\'146\') AND t.fid NOT IN (120,121,122,125,127,129,130)AND ((t.fid IN(132,133,134,135,146) [/align]
سلام پاییزان جان. حس همدردی دارم باهات.
البته من وقتی این صفحه رو میبینم، تازه یادم میفته اینترنت یه جای گسترده هست که همدردی یه قسمت از اونه.
نه اینکه اینترنت یه قسمت از همدردی باشه :)
اما این حس فقط یه مدت محدود میمونه (مثلاً نصف روز)، بعدش دوباره به این نتیجه میرسم که نه؛ مثل اینکه اشتباه کردم.
همدردی گسترده تر از اینترنته:)
سلام دوستای خوب و گلم
تبریک من رو هم پذیرا باشید خارپشت عزیز...خیلی نی نی جیگریه....چقدر معصومه...چقدر بوی
خدا میده...خوش به حالش که لوح وجودش پاکه پاکه...به نی نی تون می گین واسه بهار دعا
کنه؟ :310:
بچه ها همگی واسم دعا کنید...بهار یک مسئله کاری پیچیده واسش پیش آمده...دعا کنید خدا
گره از کارم برداره...سخت محتاج دعا هستم و البته کمی تعقل!!!
همیشه واسه همگیتون دعا می کنم.
خوشبخت باشید
به به جناب baby !!
با آواتار شدنتون مبارک باشه:)
فکر کنم جمعیت زیادی خوشحال بشن :)
چرا از اینجا انتخاب نفرمودین؟ :D
بابا تو دیگه کی هستی :46: هنوز دانلود نشده واکنش نشون دادی :104: نکنه از قسمت آنلاین متوجه نصب آواتور دراین مکان شدی :311:
حالا این جمعیت مدیریت کنید ، راه نیفتن تو خیابون در حمایت از این اقدام :163:شعار بدن
کانون حمایت از جمعیت خوشحال
یادش به خیر ، چه روزائی بود!
ما که همه جا اعتراف کردیم اعتیادمونو :)
کم اتفاقی نبوده ها!! خیلیا مشتاق دیدنش بودن :)
سلام به همه ی دوستای خوب:72:
عمو خارپشت عزیز منم خیلی بهتون تبریک می گم (بابت تاخیر ببخشید کمرنگ بودم),ماشاالله نی نی تون خیلی نازه
یه پیشنهاد دارم یه بار که خواب بود بشین بالای سرشو نگاش کن اگه شانس بیاری می بینی لبخند نی نی ها توی خواب چقدر قشنگه
مادر بزرگم می گفت وقتی یه نی نی توی خواب می خنده , فرشته ها دارن باهاش حرف می زنن.:46:
می خواستم بگم از طرف ما هم ببوسیدش ولی بعد فکر کردم آخه یه عموی تیغ تیغی چجوری می تونه یه نی نی رو ببوسه؟! :)