با نظرات خوب کاربر فکور کاملا موافق بودم و فقط میخام 2 نکته رو در صحبت های ایشون تغییر بدم تا نظرم رو بدون تکرار صحبت های ایشون داده باشم :
1- حتی اگر خانوم تون مهریه اش رو تمام و کمال بخشید و تمام حق و حقوق قانونی و فرا قانونی خودش رو بخشید ، باز هم شما نباید حق طلاق رو بدید . دلیل زیادی دارم ولی انقدر دوستان توضیحات خوبی دادند و بنده هم اشاراتی داشتم که دیگه به نظرم نیازی به تکرار نیست . دوست عزیز ، به عنوان فردی که زمانی خانوم خودم مهریه ی هزار سکه ایش رو بیش از 6 جا اجرا گذاشت دارم میگم . اگر مرد نقطه ضعف قانونی نداشته باشه ، قدرت حق طلاق از مهریه بسیار بیشتره . هیچ نیازی نیست این معامله رو انجام بدی . از طرف دیگه شما خانومت رو دوست داری و ایشون هم دست شما رو خونده و داره با شما بازی میکنه . پس مطلقا نباید آخرین ابزار خودت رو هم دو دستی تقدیمش کنی . . .
2- کاربر فکور فرمودن «من رفتار ایشون رو اونقدری بالغ نمیدونم که ظرفیت داشتن همه حقوق قانونی رو داشته باشن
» . میخام بگم که چنین بلوغی در هیچ بشری حتی فاطمه ی زهرا هم نیست! منظورم اینه که دادن همه ی حقوق به هر انسانی از اساس غلط هست و اصلا قابل بررسی هم نیست . خانوم شما که دیگه بماند! ایشون از همه چیز داره سوء استفاده میکنه وای به روزی که یک مقدار قدرت مانور بیشتری داشته باشه .
الباقی نظرات من دقیقا تکرار نظرات کاربر فکور هست . فقط شما بهتره بیشتر از خانومت ، روی خودت کار کنی برادر! به عنوان یک دوست و یک برادر بزار بت بگم که خانومت تحت تاثیر خانوادش هست و قبلا هم برات مفصل نوشته بودم و اگر صحبت های یکی دو هفته پیش من رو مجدد بخونی ، پیش بینی کرده بودم که رفتارهای سینوسی خواهد کرد و دلیلش رو هم گفته بودم :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behzzad
جنابعالی بسیار ساده تشریف داری و حتی انگیزه ها و درونیات همسرت رو درست تشخیص نمیدی . بدون که همچنان از همین ناحیه ضربه خواهی خورد . همسرت بصورت آشکار از شما سوء استفاده ی احساسی میکنه و شما هم اصلا متوجه این مسائل نیستی و هر چیزی رو که به زبون میاره با سادگی ، باور میکنی . به نظرم توی یکی دوماه آینده همسرت بارها حرفش رو عوض خواهد کرد و بارها با شما بازی خواهد کرد . مثلا شرط و شروطش رو عوض میکنه و رفتارهای سینوسی میکنه . اولا به این دلیل که شما رو دوست داره ولی در عین حال فکر میکنه میتونه از سادگی شما بهره برداری کنه و احتمالا امتیازاتی بگیره . دلیل دوم برای بازی کردن و عوض شدن نظراتش اینه که به شدت تحت تاثیر خانوادش قرار داره و داره از اونا خط میگیره . پس بین علاقه ی خودش به شما و بین مطالبات خانوادش گیر میوفته و رفتارهای سینوسی خواهد کرد .
توصیه می کنم انقدر ساده نباش و یاد بگیر فکور تر و مخصوصاً قاطع تر باشی . اگر دقت کنی می بینی که بنده که خانوم تون رو اساسا ندیدم ، بهتر از شما پیش بینی کرده بودم که به شما بی علاقه نیست (= ابراز بی علاقگی ایشون نوعی بازی هست و واقعیت نداره) ولی شما نوشتی که از نظر شما ، ایشون هیچ علاقه ای نداره . پس توصیه می کنم یک تجدید نظر جدی در سادگی خودت بکنی وگرنه از همین سوراخ بارها و بارها توسط افراد مختلف گزیده میشی . این روزها توی جامعه همه دنبال یک پینوکیو می گردن که ازش سواری بگیرن!! حالا ممکنه بعضی وقتا همسر آدم بشه روباه مکار و با آدم بازی کنه . البته خیلی ایرادی به همسر شما وارد نیست! شما باید ایراد خودت (=سادگی افراطی) رو بر طرف کنی و اشراف بهتری به نیت ها و انگیزه های آدم ها پیدا کنی .
در مجموع توصیه های دوستان خوب بود و اگر روی سادگی خودت کار کنی و اون توصیه ها رو هم اجرا کنی ، زندگی تون به زودی درست خواهد شد .
توصیه می کنم یکبار دیگه تاپیکت رو از اول تا اینجا مرور کنی . در اینصورت بازی ای که خانومت داره با شما میکنه و سادگی افراطی خودت رو شاید بهتر متوجه شدی . در ضمن شما صبرت هم کمه . بدون که وقتی زن داره بازی در میاره و مرد هنوز دوسش داره ، در واقع این آزمون صبر شماست و آزمون بسیار دشواری هم هست . دیگه نمیخاد مدام بش بگی دوست دارم وگرنه از چشمش میوفتی و خودت رو تحقیر می کنی . هیچکس نمیتونه یک انسان تحقیر شده رو دوست داشته باشه یا به اون تکیه کنه . آرام تر برو جلو و صبر رو سر لوحه ی خودت قرار بده . منظورم از اینکه معنی استخاره رو نفهمیدم این بود که از اساس این کار رو غلط میدونم و متاسف میشم که فردی تصمیمات مهم زندگی اش رو به همچین خرافاتی بسپره .
اگر یک فرد با تجربه جای شما بود به راحتی خانومت و خانوادش رو رام خودش می کرد ولی شما بسیار ساده و عجول هستی و اونها هم حسابی دستت رو خوندن . برگرد دوباره تاپیکت رو دوره کن