میدونی مشکل چیه پونی جان؟
الان دختر های با قد 160 تا 165 اغلبشون دنبال پسرهای بالای 180 قد هستن و ازشون بپرسی به اختلاف قد 5 یا 10 سانت راضی نیستن.میگن شوهرمون حتما باید 25 سانت بلند تر باشه.خوب خدا رو شکر اغلب پسرها هم 180 قدشونه الان.
نمایش نسخه قابل چاپ
ای کاش اغلب دختر خانمها مثل شما یا خانم مصباح فکر میکردن .مشکل اغلب قریب به اتفاق دختر خانمهای امروزی و حتی افراد جامعه اینه که مثل شما فکر نمیکنن شما خانمهایی که اینجا نظر میدید به خدا انگشت شمارید که فقط دنبال معیارهای اخلاقی طرف هستید.شاید از هر 10 تا دختر 9 تاشون معیار اصلیشون قد و وزن و قیافه ی طرف هستش .شما این مشکلو به عینه توی جامعه ما میبیند.
نمیدونم شاید ما تو ایران زندگی نمی کنیم؟!!واقعا انقد این موضوع اهمیت داره؟اصلا خیلی خنده داره که دو طرف تفاهم و ویژگی های اخلاقی و عشق و ... اینارو ول کنن بچسبن به قد و وزن!!!به بچه 12 ساله هم بگی خندش میگیره والا!!!دختر پسر هایی که اینا ملاکشونه بهتره برن خاله بازی. پس فردا با هم ازدواج کنن قد و وزن باعث خوشبختی شون میشه؟دیدم از این دخترا نه به اون درصدی که شما میگین.یک ساعتم نمیشه تحملشون کرد چجوری میخواین باهاشون زندگی کنین؟!!
آقای ash1 چرا فکر می کنید دختران با قد کوتاه لزوما زشت هستند؟!!!
باور کنید من دختر قد کوتاهی می شناسم که مثل عروسکه! با اینکه جثه لاغر و کوچیکی داره و قدش کوتاهه و شاید 150 سانت باشه به نظر خود من که خیلی خوشگله.
خب شما خواستگاری دخترای مختلف برید ان شاالله دختری که از نظر شما هم زیبا باشه پیدا می شه!
چرا که نه؟
وقتی شما زاویه نگاهتون به دخترا این باشه که آنهایی که قدشون کوتاهه ،زشت هستند؛چه طور انتظار دارید دخترا همچین نگاهی به شما نداشته باشن؟!
شما زاویه دیدتان را عوض کنید،مطمئن باشید کائنات هم زاویه دیدش را نسبت به شما عوض می کند.
هر حسی که به خودتون داشته باشید،به دیگران هم منتقل می کنید.
من خودم یک تجربه از خودم بگم.
من یک دخترم با قد 162.ولی قبلا اصلا قدم را اندازه نگرفته بودم و فکر هم نمی کردم تو خواستگاری مهم باشه.دبیرستان اندازه گرفته بودم 160تا 159 بود.تازه می خواستم خواستگار راه بدم که خواستگاری زنگ زد .آقا پسر موقعیت تحصیلی و شغلی خیلی خوبی داشت.گفته بودند که از نظر ایمانی هم خوب هست و...
مادر من هم مشخصات منو گفت.در مورد حجابم؛اعتقاداتم ،خانوادمون،تحصیلاتم و...
(منم داشتم کنار مادرم به حرفاشون گوش می کردم!)که مادر خواستگار پرسید حاج خانم قد دختر شما چقدره؟ منم کنار مامانم بودم گفتم بگو 159.(چون اون موقع نمی دونستم قدم بلند شده.قد دبیرستانم را گفتم).
مامانم که اینو گفت،مادر آقا پسر گفت: آآآخ حاج خانم حیف شد.چون قد پسر من 180 سانته!
هیچی دیگه اینو که شنیدم این قدر به من برخورد!!!خیلی عصبانی شدم. که من این همه خصوصیات مثبت داشتم.یک دونه قدم مونده بود!؟ :97:
اعتماد به نفسم واقعا داشت پایین می رفت!
بعد مادرم به من گفت: اگه یکی تو را نپسنده، خیلی هوشش پایینه!که این قدر خصوصیات خوب داری و... آنها لیاقت تو را نداشتند.
مادرم گفت برن کل تهران را بگردن،یک دختری پیدا کنند که مثل تو نجیب و تحصیل کرده و... باشه قدش هم بلند باشه!اگه پیدا کردند!؟
من خودم برای پسرام دنبال دختر گشتم می دونم که جامعه چه طوره دیگه! دختری مثل تو کمه!
وقتی مامانم این صحبت ها را با من کرد،دیدم راست می گه.کسی که این همه خصوصیات مثبت را نبینه و بچسبه به قد لیاقت منو نداره! اصلا چقدر خوب شد که نیومدن خواستگاری و...
خلاصه این قدر با صحبت های مامانم اعتماد به نفسم زیاد شد....... :227:
بعدش هم دیگه این قدر آدم اومد فهمیدم قد کمترین مساله تو ازدواجه! و چقدر پیدا کردن یک شخصیتی که هم کفو آدم باشه سخته!.
خلاصه من بعدش قدم را که اندازه گرفتم 162 بود.اما بازم اصلابرام مهم نیست که قدم برای دخترای ایرانی خوبه و شوهرم حتما قدش بلند باشه .برام مهم اینه که شوهرم قلبش بزرگ باشه و انسان مهربون و باحیا و باایمانی باشه.
ولی کلا بعد از اون موقع هر چند وقت یک بار از مامانم می پرسم اون حرفایی که اون موقع بهم زدی راست بود؟ :311: مامانم میگه آره! اگه از تو کسی خوشش نیاد خیلی هوشش پایینه! همون بهتر که خوشش نیاد! :310:
شما هم خصوصیات مثبت را در خودتون زیاد کنید،الان تو جامعه چی کمه واقعا؟
من تجربه داشتم.بهتون می گم:
یک پسری که هم با ایمان و هم تحصیل کرده باشه(در سطح بالا مثل خودم) ،هم با اخلاق و با عاطفه؛هم با حیا،هم خوش رو،هم اجتماعی و هم با اعتماد به نفس و هم کاری و هم مودب خیلی خیلی کمه! یک پسری که براش مال حلال خیلی خیلی مهم باشه واقعا کمه!
من فقط یک خواستگار داشتم که بهم از تمام نظرات می خوند.اونم قدش 168 بود و اتفاقا خیلی هم لاغر.(پدرم با ازدواج ما مخالفت کرد و گرنه من مشکلی برای ادامه جلسات نداشتم)
ولی از اون به بعد دیگه اون شخص تکرار نشد.الان می بینم باید از بعضی معیارام کوتاه بیام.مثلا باید از معیار تحصیلات و داشتن شغل مناسب کوتاه بیام.یا باید از ایمان یکم کوتاه بیام.همین که اهل واجبات باشه برام کافی باشه(در صورتی که من خیلی خیلی دوست دارم همسرم واقعا با ایمان و با حیا باشه و البته اهل تظاهر و سیاست و... نباشه).
اون موقع فقط باید از یک معیار(البته سلیقه نه معیار) کوتاه میومدم.ولی الان انگار .... :54: :302:
من به شما قول می دم اگه این معیارها را همگی با هم داشته باشید،دختر باید خیلی خیلی بد سلیقه باشه که شما را سر همین مورد نپسنده. و حتما لیاقت شما را نداشته!
البته اگه همه این معیارها را داشته باشین!تا این معیار کاملا براش پوشونده بشه.
وگرنه ایمانتون پایین باشه،تو اجتماع آدم موفقی نباشید و... و خیلی آدم معمولی باشید و اهل دوست دختر و چشم چ...خب شاید دختر خانم حق داشته باشه که وسط این معیارها ؛قد براش بزرگ جلوه کنه! منم باشم برام بزرگ جلوه می کنه!و نمی پسندم!
مصباح خوبه که معیاراتو یه کم متعادل کنی اما دیگه از همه چی هم کوتاه نیا. شغل مناسبو که دیگه باید داشته باشه طرف. نمی دونم ولی از زور خستگی دیگه هر کی اومد نگی بله. اما خوبه یه مقدار یه مقدار معقول معیاراتو متعادل کنی و تا یه حدی کوتاه بیای. اما دیگه نه بیش از حد.
خوبه حالا بابات سخت گیره نمی ذاره احتمالا به هر کسی بله بگی.
صاحب تاپیک ببخشید. می تونین اون مثلث سمت راست پایین پستو بزنین از مدیران بخواین این پست منو حذف کنن جا نگیره.
http://www.hamdardi.net/thread-32984.html
مصباح یه سر به تاپیک صبوری هم بزن راهنمایی کن.
ملاک های ازدواج تو ایران :
1- درجه ی مدرک تحصیلی
2- رشته ی تحصیلی
3- گرایش رشته تحصیلی
4- خوشگل بودن
تبصره: چشم رنگ غیر تیره و سفید بودن رنگ پوست امتیاز ویژه محسوب می شود
5- قد بلند بودن
6-پولدار بودن
دوستان به نظر شما باعث تاسف نیست؟
قد 168 با مثلا 176 خیلی تفاوت فاحش نداره، تازه کسی که با کولیس یا میکرومتر قد شما رو اندازه نمیگیره.
اول لینک منبع از نظر ethic خوب نبود خودشون هم بهتر میدونند که لینک دادن از سایتی مثل BBC لازم نبود
دوم آمار هر کشور که اعلام میشه مال سال های مختلف هستش و اون آماری که در مودش حرف زدند از نظر علم آمار صحیح نیست !
سوم بعضی از اطلاعات اعلام شده کشور ها مال سنین مختلف هستند در کشور ژاپن در هر سال تحصیلی این آمار به وزارت بهداشت اونها اعلام میشه ولی در کشوری مثل اندونزی به این شکل نیست و بازه سنی 16 تا 18 سال رو مد نظر گرفتند خود ایران مثلا توی دبیرستان دیگه خبری از مربی بهداشت نبود برای بعضی ا دبیرستان ها بود اون هم نه برای پسر ها
چهارم در اطلاعات متوسط کشوری که خودم گفتم در موردی که یکی از دوستان intern بودند نمونه قد از مریض هاشون در بازه سنی مختلف گرفته بود با همکاری برخی از دوستان دیگه مون در شهرستان انجام شد که توی اون مقاله قد متوسط افراد (بیماری های به صورت عمومی بود) ملاک اون قرار دادیم.
پنجم در کشوری که دانشجو بودن شغل محسوب میشه و فرم آماری اونها مشکل داره نمیشه ادعا بر درست بودن اطلاعات جمع آوری شده کرد
ششم آمار دروغ نمیگه ولی با آمار دروغ های بزرگ میشه گفت
این رفیق ما بیشتر از همه نیاز به گفتار درمانی داره و از نظر mental باید بهش کمک بشه و از عهده ما خارجهنقل قول:
سوسول بازی رو بزار کنار که توی باشگاه مردم لباساشونو در میارن و این حرفا.
استفاده برخی از اینها مجاز نیست شاید با تغییر وعده غذایی درست بشه، حتی اونهایی که داخل داروخانه به فروش رسیده میشه دلیل بر بی خطر بودنشون نیست، میزان مصرف باید زیر نظر پزشک متخصص باشه هر چند بعضی از مربی های بدن سازی علم کافی برای این کار دارند (نه همشون)نقل قول:
اگر وسع مالی هم داری از داروخانه ها پودر مکمل پروتئین بخر ، سرعت رشد تو خیلی سریع می کنه
اگر باشگاه بری و در کنارشم پودر مکمل مصرف کنی بعد 6 ماه واقعا معجره می کنه
برادرای عزیزم حالا بیخیال بدنسازی بشین بحث من قدمه درمورد مکمل که نگفتم پیشنهاد بدین
حرف همگی رو قبول دارم درسته خیلی چیزهای دیگری وجود داره که از قد هم مهم تره ولی به قول دوستمون قبول ندارین آمار دخترهای ظاهرپسند خیلی بالاتر رفته؟ قبول ندارین همیشه اولین جرقه رو ظاهر یه آدم میزنه؟
من نمیگم از همه دخترا قدکوتاه ترم ولی از این قد احساس حقارت میکنم خوب نیست مرد قدش کوتاه باشه!
توهین به دوستان نباشه اما من اعتقاد دارم قد زیر 180 واسه مرد کوتاهه حالا چه 179 باشه چه 150
ضمنا دارم واسه ارشد میخونم خیلیم بیکار نیستم که میگین ذهنت آزاده به این چیزا فک میکنی
اون عزیزانی هم که میگن پسر تا 25 رشد میکنه سخت در اشتباهن
من دکتر رفتم بهم گفت حداکثر 17 یا 18 تموم بعدش حتی 1 سانت هم اضافه نمیشی!
همه حرفایی که زدین رو با دقت خواندم اما چه کنم که نمیتونم با این قضیه کنار بیام احساس میکنم تو خیابون راه میرم نگاه هیچ دختری بهم نیست یا اگر هم منو نگاه میکنن به حالت تمسخره :54:
سلام
یک موقعیتی رو میگم تصور کنید:
دارید از خیابون عبور میکنید ، یکی از دوستان شما از کنار شما عبور میکنه و بدون اینکه به شما سلام کنه یا جواب سلام شما رو بده ، بی تفاوت از کنارتون رد میشه ، با دیدن این اتفاق بدجور بهم میریزید و این اتفاق به ظاهر ناگوار و ناچیز تمام فضای ذهنی شما رو پر میکنه و شما رو پر از غم و اندوه و ناراحتی میکنه . در همون لحظه با شما تماس میگیرن میگن ، مثلا خونتون خدای نکرده اتیش گرفته یا عزیزی از شما تصادف کرده و یا یک خبر بدتر. از همون لحظه بکل اون داستان سلام نکردن دوستتون رو فراموش میکنید و تمام فکرتون میشه یک ناراحتی واقعی بزرگتر.
پسر تنهای عزیز، حدس میشه زد خدا رو شکر مشکل خاصی تو زندگیتون ندارید و در وفور نعمت خداوندی هستید به همین خاطر یک موضوع بی ارزش و بی اهمیت مثل یک قد نرمال براتون اینقدر مهم شده ، و مطمئن باشید اگر صدها پست دیگه هم تو این تاپیک زده بشه هیچ فایده ای نداره و شما همچنان این موضوع بی ارزش براتون مهم هست. اجازه ندید کار به جایی برسه که سیستم نظام طبیعت از روشهای تنبیهی خودش استفاده کنه و یک مشکلی خدای نکرده سر راهتون قرار بده که روز صدبار از خدا بخواید کاش مشکلتون همون قدتون بود و البته در اون زمان فراموش میکنید که اصلا چنین دغدغه ای داشتید. پس با تمام وجود شاکر نعماتی که خدا داده بهتون باشید و اینقدر به چیزهای الکی توجه نکنید . حاضر بودید 185 سانت قدتون بود ولی مثلا مشکل در بینایی داشتید؟ مشکل کلیوی داشتید؟ مشکل پوستی داشتید؟ یک انگشت کمتر داشتید؟ کمردرد داشتید؟ نارسایی کبد داشتید؟ و موارد دیگه. پس خدا رو شاکر باشید بخاطر میلیون ها نعمتی که به شما داده و این قد رو هم فراموش کنید. من هم پسر هستم و دو سه سانت با شما اختلاف قد دارم ولی در این بیست و خورده ای از زندگیم حتی یکبار هم یادم نمیاد این موضوع برام دغدغه بوده باشه.
و مطلب اخر اینکه چه در محفل دوستان و یا حتی برای ازدواج ، افرادی که قد بلند براشون یک ارزش بزرگ هست ، از این جمعها و از این مدل دخترخانمها فرار کنید ، چون خودشون در حد همون ارزشهای چیپی که دارن ، سطح فکر پایینی دارند.
فکر کنم دلیل رد کردن اون خواستگارتون توسط پدرتون همون قد و وزن طرف بوده !البته حق دارید! ولی به قول دوستان دخترها 90 درصدشون قدشون بین 155 تا 165 هست ولی 90 درصد دخترها دنبال پسرهای با قد بالاتر از 180 هستن!
مشکل از جامعه ما هست که این چیزا تبدیل شده با ارزش .فقط ادعا میکنیم که مسلمونیم ولی پول و ظواهر جای اخلاقیات رو گرفته واقعا متاسفم.