-
شما اصلاً گوشت به حرفهای ما بدهکار هست ؟
دقت کن با همین رویه ای که در اینجا داری پیش میری اگر با همسرت زندگی کرده باشی کاملاً طبیعی هست که همسرت را به اینجا رسانده ای که دیگر امیدی نداشته باشد .
حرف گوش کن نیستی ...... اگر نه من خیلی روشن گفتم روی همسرت کاراش و حرفهاش زوم نکن .... فقط و فقط به فکر این باش که چه رفتاری از سوی شما درست هست و همون را به انجام برسان حتی اگر همسرت بد رفتاری کنه ف حتی اگر دادخواست طلاق بده و ....
در مقابل حرفش برای طلاق بگو من زندگی با تو را دوست دارم و در پی فهمیدن اشتباهاتم و اصلاح آنها هم هستم و با همه علاقه ای که بهت دارم اما نمیخواهم خودم را به تو تحمیل کنم و ازت میخواهم بابت هر ندانم کاری ای که به سهم خودم در این زندگی داشته ام مرا ببخشی تا وجدانم راحت باشد و بعدش بگو فقط از من انتظار اینکه قدمی در جهت جدایی بردارم نداشته باش ف تو خواهان جدایی هستی لابد حق داری و دیگر مرا نمی توانی تحمل کنی منم نمی خواهم خودم را به تو تحمیل کنم . لذا اگر چنین می خواهی خحودت اقدام کن و انتظار پذیرفتن طلاق توافقی را از من نداشته باش چون من موافق طلاق نیستم بلکه موافق اصلاح هستم .
این پاسخت در خصوص حرف او برای طلاق باشد و دیگر هم کاری به کارهاش و حرفهاش نداشته باش و ترا بخدا به حرف ما گوش کن .
بگذار نمونه تاپیکی که مراجع گوشش به حرف ما بدهکار نبود و عاقبت هم جدایی نصیبش شد را بهت بگم که بخوانی تا شاید درس بگیری :
خونه نمیاد و مي گه بايد از هم جدا شيم (لطفا راهنماييم كن
( کمک کنید تغییر کنم >>> (شوهرم تركم كرده و ......... )
خدا رو شکر می کنم و سعی می کنم تغییر کنم
-
یه جایی خوندم که وقتی ادم یه دونه رو توی خاک می کاره دیگه هر یه ساعت یه بار نمی ره خاکو بزنه کنار وضعیت دونه رو چک کنه. باید بذاره دونه زیر خاک بمونه. ابش بده به وقت نه زیاد نه کم و کلا صبور باشه. وقتش که بشه دونه اش ثمر داده.
تو هم صبور باش. فرشته مهربون می گن تو باید الان روی کارای خودت تمرکز کنی. و می گن صبور باشی و انقدر نری خاکو بزنی کنار که دونه اتو (کارهایی که داری روی خودت انجام میدی، یا به قول میشل کارایی که کلا انجام نباید بدی )رو چک کنی. همین. سر وقتش ثمره زحمتاتو می بینی. شاید چند ماه دیگه.
الان اینو ی یه فرصت بدون برای اینکه خودتو بزرگ تر کنی دلتو تحملتو بیشتر کنی و مهارت های خودتو بالا ببری. اینطوری هم روی خودت اثرات راهنمایی های کارشناسانو می بینی بعد یه مدت هم از طریق تغییرات (بهبود و اصلاح) ی که در خودت ایجاد کردی می بینی که تغییرات خوشایندی هم در همسرت ایجاد میشه.
به توصیه های مدیر همدردی و فرشته مهربون عمل کن. اگه یه بار خوندی پست هاشونو چند بار دیگه هم توی زمانای مختلف بخون.
امیدوارم به هر چی می خوای برسی.
- - - Updated - - -
یه چیز دیگه اینکه وقتی استرس می گیری یا می ترسی یا احساس بی پناهی می کنی تو این وضعیت الان نرو با شوهرت صحبت کن. می تونی سر موقع مناسب فقط بغلش کنی. اما وقتی اعصابت خورده برای اروم شدن نرو باهاش صحبت کن. می تونی یه دفتر خاطرات برای خودت داشته باشی تو اون دردلاتو واسه خودت بنویسی. البته باید اطمینان داشته باشی که همسرت اونو نمی تونه پیدا کنه. یا می تونی بیای همدردی بنویسی. یا بری با روانشناس یا مشاور حرف بزنی. یا اینکه کلا یه کار جایگزین بکن. مثلا یه ورزش کن. یا یه ابمیوه بخور. یا برو حموم. یا هر چی که بهت ارامش می ده.
-
فرشته مهربون عزيزم
ممنونم من به خودم قول دادم كه تمام توصيه هلي شما رو به كاربگيرم
كن اصلا نبايد با اون تحت هيچ شرايطي بحث مي كردم
اميدوارم از اين به بعد كار اشتباهي نكنم و توصيه ها رو عملي كنم
اميدوارم فرصت باشه
راستش ايشون الان قبول كرده با هم بريم پيش مشاور
و تاكييد داره هيچ قولي نميده و اگه مشاور بتونه قانعش كنه ممكنه بپذيره
ميشه بهم يه كسي رو معرفيكنيد كه رويكردش بيشتر به سمت سازش باشه تا طلاق؟
- - - Updated - - -
من از همين عصر شروع كردم به تغيير رويه
و به كار بستن راه حل هاي كوتاه مدت
- - - Updated - - -
و انشالله اگر بشه كمي زمان به دست اورد راهكار هايي رو كه مدير محترم همدردي براي بلند مدت پيشنهاد دادن رو به كار ميگيرم
- - - Updated - - -
فقط به سوال دارم ازتون
كساني بودن با وضع من كه بعدش تونستن زندگيشون رو نجات بدن؟
- - - Updated - - -
مينوش عزيز ممنونم
-
-
سلام صبحتون بخير
من يه سوال دارم از كارشناس هاي محترم
همسرم من دائم عنوان ميكنه تو بد نيستي مشكل تو نيستي. ميگه ما ادم هاي مناسبي براي هم نيستيم
مدام ميگه من از اين زندگي لذتي نمي برم
و ميگه ما ذاتا با هم جور نيستيم
با توجه به اين گفته ها
نظر شما در باره برگشت از طلاق چيه؟
-
به نام خدا
سلام
در ابتدا باید عرض کنم که تمام پستهای تاپیک شما رو به دقت نخوندم ، اما با نگاهی سریع و اجمالی پی به موضوع و شرایط شما بردم و نوشته هایم در سطور بعدی متاثر از این تند خوانیست که امیدوارم مفید واقع بشه و اگر نقصی در اونها هست عذر تقصیرم رو به خاطر کم دقتیم بپذیرید.
شاید قبل از هر چیز بهترین جمله ای که در رابطه با شما و نیز همسرتون باید گفته بشه اینه که :
دو صد گفته چون نیم کردار نیست!
این مَثَل در مورد همسرتون یعنی اینکه از حرف طلاق تا عمل به اون کوهها و دره های فراوانی وجود داره که گرده بسیار قوی و پهلوانانه ای رو میطلبه عبور از اونها.
فکر نکنید که ایشون برای اجرای حرفش ، توانمندی لازم اینکار رو هم داره. اگر شک دارید فقط کافیه یک غوری توی تاپیکهای همدردی بکنید تا واقعیت مطلب دستتون بیاد.
پس فعلا پروژه نگران سازی خویشتن رو تعطیل شده بدانید و به دست فراموشی بسپارید!
روی دیگر مَثَل فوق به سمت شماست و اینکه کمی به توصیه های خوب دوستان و کارشناسان همدردی باور داشته باشید و سپس عمل نمایید. نه اینکه به زبان تایید کنی اما در عمل هیچ حرکتی نکنی! از تو حرکت از خدا برکت!
"امید به آشتی" باید ابتدا به آشتی خود با توانمندیهاش امید داشته باشه ، ما بقی حرکات عالم دست خداست و بس!!
پس ابتدا خانه وجودیت رو آرام کن و مستحکم ، سپس عوامل مزاحم بیرونی خود به خود محو خواهند شد. شک نکن!
در پایان به عنوان یک فرد هم جنس همسرتون عرض میکنم که "رضایت به رفتن پیش مشاور" یعنی به دنبال بهانه و فرصتی سازی برای بازسازی روحی خود و امید به بهبود همسر و زندگی مشترک! همین و بس!!!
من مطمئنم که شما پس از مدت کوتاهی اگر فقط خودت رو آرام کنی و حرکات همسرت رو با حرکات یک رهگذر غریبه یکسان ببینی و ترجمه کنی، شاهد تحول شگرفی در زندگی شخصیت و خانوادگیت خواهی بود. من مطمئنم شما هم مطمئن باش.
دعا گویتان هستم.
.
در پناه حق.
-
ممنونم دوست عزيز اما در تماسي كه ديروز با پدرش داشتم فهميدم ايشون خانواده اس رو متقاعد كرده
متاسفانه
البته اون ها به لحاظ شرايط اجتماعي اصلا راضي به طلاق نميشن ولي گويا ايشون از سال هاي اول ازدواج اين مسئله رو اول با اون ها مطرح مي كرده ولي اون ها همسرم رو راضي به ادامه مي كردند
ولي بلاخره انگار اين ابرام و اصرار از جانب همسرم كار ساز شده
- - - Updated - - -
اقاي ارما
هميرم با بي تفاوتي مشاور رو مطرح كرده
و اصلا هم براش مهم نيست پيش كي بريم و مدام هم ميگه من براي طلاق مي ام پيش مشاور نه براي حل كردن مشكل
و تاكييد صد باره داره كه حرف و تصميم من همان است كه بود
- - - Updated - - -
من ممنونم و واقعا سعي مي كنم در رفتارم نكته هاي مورد نظر رو به كار بگيرم ولي متاسفانه زمان كمه
-
به نام خدا
با سلامی مجدد
خواهر گرامی و همیشه نگران!
در حال حاضر تنها راه برای شما تمرکز زدایی و تمرکز زدایی ویژه و ..... از شوهر تون و اعمال و رفتارش هست!
یعنوان برادر بزرگتر و کمی با تجربه تر شما میگویم : اگه این کار رو نکنید به فنا خواهید رفت هم در زندگی مشترک و هم در زندگی فردی!
مرثیه سرایی سم مهلکی است برای شما. پس فقط ایست فکری همین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فقط کمی به خودتون فرصت بدید و نوشته های خودتون رو یک بار دیگه بخونید ، همش مملو از تفاسیر حرکات و بیانات همسر است.
اعمال شوهرتان به شما هیچ ربطی ندارد. شما فقط و فقط به خودت مشغول باش. تجربه ضمانت این حرفه! دلیلش رو در آیند خواهم گفت و خواهی فهمید!
همین!
باز هم همان مثل را تکرار میکنم و شما نیز برای اون زمزمه گر درونتون تکرار کنید: دو صد گفته چون نیم کردار نیست!
.
در پناه حق.
-
برادر محترم از لطفتون ممنونم
من از ديروز عصر دقيقا به همين شيوه عمل كردم
انشالله
-
امیدوار عزیزم نگرانیتو درک میکنم ولی عزیزم بهتره به اعصابت مسلط باشی و توصیه فرشته مهربان رو حتما گوش کنی . نگرانی تو نه تنها مشکل رو حل نمیکنه بلکه بدترش میکنه پس قبل از هر کاری نگرانی رو از خودت دور کن . سعی کن اول با خودت مهربونتر باشی . فکر نکن جذاب نیستی هر زنی جذابیتهای خاص خودشو داره . حتی زنان چاق هم میتونن جذاب باشن شاید بیشتر از زنان لاغر . اون قبلا تو رو دوست داشته پس بازم میتونه دوست داشته باشه . به خودت برس به زدگیت برس . اصلا فکر کن نه اتفاقی افتاده ونه خواهد افتاد . بگذار احساس کنه که از زندگیت با اون داری لذت میبری . شاید اصلا این فکر اون از دوست داشتن شما باشه و احساس میکنه نمی تونه خوشبختت کنه . مگه شما چه فرقهایی باهم دارید که میگه ما برای هم ساخته نشده ایم سعی کن علت اونو پیدا کنی . ایا شما اختلاف زیاد فرهنگی یا اعتقادی یا مالی یا تحصیلی یا خانوادگی یا ... دارید ؟ ایا ازدواج ایشون با شما اجباری بوده ؟