دوست من من این رفتار رو زیاد دیدم در اقایون! شوهرتون کاملا سالم هستن! شما یه توقعتون خ بالاست. به نظر من این حق رو ادم داره که تعیین کنه با ه کسی صحبت کنه! من بی احترام ی ی تو این رفتار ندیدم. ایا شما به حق و حقوق خودتون و شوهرتون واقف هستین؟
در ضمن سعی کنین تفاوتهای هم رو بشناسین و بپذیرین و بهش احترام بزارین! اینها صرفا تفاوتها هستن نه کینه نه نفرت!
شوهر شما روی هم رفته یه سری خصوصیات دارین که برگرفته از شخصیت و تربیتشون هست کماکان که شما هم دارین. من مطمینم شوهر شما هم از برونگرایی شما متعجبه !
ببینید محبت کردن مثل ریختن اب توی یه رودخانه است! نباید منتظر بازگتش باشی. اگه محبت می کنی که برات جبران شه مطمین باش که حتما دلخور میشی پس اولا محبت بیش از حد نکن بعد واسه دل خودت یا رضای خدا محبت کن! باید مطمین باشی که بالاخره این خودت هستی که از این فواید این رودخونه لذت می بری.نقل قول:
(من اصن با خونوادش اینجوری نبودم اوایل.میگفتم.میخندیدم.میرف �م به مامانش سر میزدم.به خواهرش ز میزدم حالشو بپرسم.اما بعد که رفتارای خودش و از یه طرف خونوادشو دیدم باهاشون مثه خودش رفتار کردم)
پاسخت رو الان دیدم. نه سعی نکن با تکرار رفتار اون زندگیت رو سر وسامان بدی. این یه اصل تجربه شده است مطمین باش اوضاع بدتر میشه که بهتر نمیشه. زندگی میدون لج و لجبازی نیست!
من باز خاهرانه بهت توصیه می کنم فوکوست رو از شوهرت برداری و متمرکز شی رو خودت. چون خ کم سن هستی و امادگی انچانی واسه زندگی متاهلی نداشتی احتمال به خطا رفتنت خ زیاده!
تو این روزا اصلا به شوهرت فکر نکن و فقط بچسب به ارتقا فکری خودت! خوداگاهیت رو زیاد کن! بعد برو سراغ شوهرت!
خفته را خفته کی کند بیداررررررررررررررر
از من نرنج! می دونم تند نوشتم! اما خ مهربونم باااور کن:311::311: