-
ایشون تنها زندگی می کنن. یک بار که بحثش شد، گفتن که غیر از خدا هیچ کس دیگه ای شاهد نیست که من اون موقع خواب بودم و با تلفن حرف نمی زدم. فعلا که چیز دیگه ای ندیدم ازشون.
- - - Updated - - -
ایشون تنها زندگی می کنن. یک بار که بحثش شد، گفتن که غیر از خدا هیچ کس دیگه ای شاهد نیست که من اون موقع خواب بودم و با تلفن حرف نمی زدم. فعلا که چیز دیگه ای ندیدم ازشون.
-
به صِرف اشغال بودن تلفن نمیشه حکمی در مورد راستگویی یا دروغگویی ایشون کرد.
در هر حال این دوران برای شناخته . مسلما اگه این مورد رو دروغ گفته باشه ، مطمئن باش به مرور در رفتاراش و کاراش هم موارد متناقضی رو خواهی دید و به همین یه مورد ختم نخواهد شد.
امیدوارم که همچین موردی نبوده باشه :)
-
چیزی که من توی صحبتهای فرشته مهربون دیدم و به شما یادآوری می کنم اینه که توی دوران شناخت نباید از فرد بپرسید چرا این کار را کردی و ...
مثلا شما نباید در مورد اشغال بودن تلفن و ... به ایشون چیزی می گفتید.
بلکه این را به عنوان یک نکته که باید به شکلهای دیگه بررسی بشه در نظر می گرفتید و توی زمینه های دیگه با دقت سعی می کردید متوجه بشید که آیا واقعا موردی هست یا خیر.
اگر بر فرض این آقا دوست دختر داشته باشه یا هر فکر دیگه ای که شما راجع به اون تلفن کردید، فکر می کنید با توجه به این که شما توی دوران شناخت هستید و از هم دور و امکان کنترل و دقت روی رفتارها و زمانهاشون را ندارید، مخفی کردنش سخت باشه؟
فقط الان بهش گفتید که من فهمیدم و اون دقتش را بیشتر می کنه. می دونه به چی حساسید و راحت تر مخفی اش می کنه.
این که گفتم فکر نکنی که منظورم اینه که اشغال بودن تلفن معنیش اینه.
اصلا منظورم این نیست.
فقط توضیح دادم که بگم، هر مورد یا مشکلی دیدی، سریع مطرح نکن.
دقت کن ببین شبیهش یا چیزی که بتونه اثباتش کنه یا تقویتش کنه جای دیگه می بینی.
-
سلام عزیزم
همان طور که شیدا گفت در مورد این رفتارها باهاش بحث نکن بذار همونجوری که هست خودش رو نشون بده و پیش تو تظاهر نکنه!فقط نکاتی که به نظرت منفی میاد رو تو ذهنت به یاد داشته باش و نهایتا با جمع کردن تمام این نکات به جواب مثبت و منفی قطعی فکر کن
این نقل قول فرشته مهربان برات خیلی مناسبه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
فرشته مهربان
سلام
نکاتی که میخوام اینجابگم ، قابل توجه همه دختر پسرهایی هست که یا پذیرای خواستگارند یا خواستگاری میرند .
نکته اول >>>
معیارهای خود را دقیق و مطابق شناختی که از روحیات و انتظارات و خواسته های خود دارید تنظیم کنید ، لینک ذیر را در این رابطه مطالعه کنید :
http://www.hamdardi.net/thread-12798.html#post116961
نکته دوم >>>
با مشاهده رفتارها و شنیدن افکار و نظراتی که باب میل و پسندتون نیست هرگز جر و بحث و کل کل نکرده و موضع نگیرید و حتی برای مشورت گرفتن از دیگران نیز موضع گیرانه صحبت نکنید چون ممکن است راهنمایی اشتباه دریافت کنید، بلکه ببینید ، بشنوید و تفاوتها را یادادشت کنید و بعد تحلیل بررسی کنید و تا آنجا که امکانش هست از یک مشاور کمک بگیرید تا ببینید که با این تفاوتها بهترین تصمیم چیست .
مهم : هرگز از آنچه خوشایندتان نبوده یا ابهام برایتان دارد نزد خواستگار یا دختر مورد نظر گله مندانه یا سئوال اعتراضی نداشته باشید ، بلکه عادی باشید و اگر ابهامی را میخواهید روشن شود زیرکانه سئوال کنید . این مهم برای آن است که باعث تنظیم رفتار در فرد نشوید و به عبارتی طرف شما با شما احساس امنیت و راحتی کرده و همانگونه که هست خود را نشان دهد .
در این رابطه نیز لینک زیر را مطالعه کنید :
http://www.hamdardi.net/thread-22541.html#post258007
نکته سوم >>>
این نکته را در لینک زیر می توانید دقیق مطالعه کرده و مطابق آن عمل کنید
http://www.hamdardi.net/thread-22541.html#post257982
موفق باشید
در مورد اشغال بودن تلفن هم میتونه علت های مختلفی داشته باشه ولی اینکه مثلا حرف زدن با تلفن از یه ساعتی دیگه به نظر شما پسندیده نیست رو میتونی به عنوان یه نکته ی منفی در نظر داشته باشی
موفق باشی