سلام مجدد سارا خانم،
اشاره فرمودید تصمیم دارید این رابطه رو تمام کنید اما راه رو بلد نیستید. احتمالاً انگیزه کافی رو هم ندارید. سعی میکنم با دانش محدودم به دو این دو مورد اشاره کنم.
کلمه موفقیت مطمئناً به گوشتون خورده. همه میخوان پیروز باشند. بگذارید چیزی راجع به موفقیت عرض کنم. موفقیت مسئله ای فردیه، یعنی موفقیت یک فرد با موفقیت دیگری تفاوت داره. برای شما خواهر خوبم، موفقیت یعنی پایبند بودن به تصمیمی که گرفتید صرفنظر از نتیجه ای که حاصل میکنید.
مهم نیست اگر این تصمیم چند ساعت یا چند روز بیشتر دوام نداشته باشه، مهم اینه که هر بار که تصمیمتون رو زیر پا گذاشتید دوباره از اول تصمیم بگیرید، دوباره از نو عهد ببندید. بدون استثناء همه ماها در مقطعی شکست میخوریم. من، شما، همه در زندگی شکست رو تجربه میکنیم چون هیچکدوم از ما انسانها کامل نیستیم.
اشکالی نداره اگه هر روز زمین بخوریم به شرطی که بی درنگ روی پاهامون بایستیم. و اگه شما تا آخرین روزی که زنده هستید این کار رو تکرار کنید، انسانی موفق هستید. شما زمانی شکست خورده هستید که دیگه تلاشی نکنید. زمانی بازنده خواهید بود که دیگه تعهد به خودتون رو تمدید نکنید.. افسوس ما در جامعه ای زندگی میکنیم که شکست خوردن و مردود شدن با اخم و فهر همراهه. در صورتی که باخت پایه های پیروزی هستند، شکست خاکیه که دانه های موفقیت در اون رشد میکنند. هر انسان بزرگ و موفقی بدون شکست و باخت به موفقیت دست نیافته. همیشه برای باخت و شکستهایی که خورده ام قدردان هستم و شما رو دعوت میکنم که برای شکستهایی که تا امروز تجربه کردید مسرور باشید.
این بازی (زندگی) اما یک روزی به آخر میرسه. به نظرم بزرگترین شکست وقتی هست که در آخرین روزهای زندگیمون به گذشته نگاه کنیم و ببینیم بعد از درماندگی و واماندگی هیچ تلاشی نکردیم.
- - - - - - - -
گاهی اوقات مجبوریم بخاطر اهدافی بزرگتر و مهمتر روابطی رو به فراموشی بسپریم، صرفنظر از اینکه چقدر این فراموشی دردناک و مشکل باشند. چند لینک در رابطه با چگونگی کنار آمدن با اینگونه شکستها خدمت شما، امیدوارم این شروع خوبی برای شما باشه.
ترمیم و التیام شکست عاطفی
چگونه همسر يا نامزد قبلی خود را فراموش كنيم
۵ روش عملی برای نجات یافتن از کنار گذاشته شدن در رابطه احساسی
مقابله با مشکلات پایان یافتن یک رابطه
با شکست عشقی چه جور کنار بیاییم؟
راه های التیام قلب شکسته
چگونه غم جدایی را تحمل کنیم؟
برای آنان قطع رابطه عشقی داشته اند
با شکست عشقی و تلخی برهم خوردن آن چگونه کنار بیاییم؟
راستی در مورد خدا یکم زود قضاوت کردید. من یک بی دین بودم مثل استاد شما. من هم شکست خوردم مثل شما! حالا که به گذشته نگاه میکنم هر بلا و رنجی که تجربه کردم رو هدیه بزرگی می بینم که باعث شد رنجهای بزرگتر و جبران ناپذیرتری رو تجربه نکنم. به جزئیات نمی پردازم چون امروز به تاندون انگشت کوچک دست راستم آمپول زدم، مجبورم با دست چپ تایپ کنم و یک دستی تایپ کردن همه ماجرا راحت نیست. در صورت کنجکاوی در آینده میتونم ماجرا را عرض کنم تا مطمئن بشید هیج چیزی بی دلیل و حکمت نبوده و نیست. حتی اگه الآن این موضوع برای شما مفهوم نباشه... در آینده همه چیز شفاف خواهد شد. :-)
موفق باشید و به تلاشتون ادامه بدید.