نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
دوباره سلام
هرچند ظاهرا قراره توی این تاپیک نظر جدیدی گذاشته نشه ولی در پاسخ به سوال آقای محسون خواستم بگم متنی که من نوشتم با متن پیامکی که شما براش فرستادید فرق میکنه توی این یکی گفته شده که قصد دارید به سرعت رابطه رسمی بشه ولی تو اون یکی شما گفته بودی که این رابطه به این شکل رو اگه نمیخوای ادامه ندیم
مرسی فکور عزیز که زحمت میکشین و بنده را راهنمایی میکنین...احتمال داره به این پیامک من واکنش نشون بده؟
این سایت به نظر میرسه با کمک مخالف هستش...اه از حال و روز تک تک ما خبر داشتین اینطوری برخورد نمیکردین
من نوعی اگر این دختر رو نمیخواستم نمیومدم وقتمو اینجا تلف کنم و بشینم چند خط تایپ کنم...خواهشا ما ها رو درک کنین
فکور جان و mahsun68 جان
نه. اصلا قرار نیست هیچ پستی گذاشته نشه. فقط چیزی که فرشته مهربون نوشتن این بود که در راستای اینکه یا رسمیش کنین و خانواده هاتون از رابطه اتون مطلع بشن یا اینکه کلا قطعش کنین راهنمایی و پست گذاشته بشه. خود فکور عزیز هم از قبل داشت در همین راستا راهنمایی می کرد. بنابراین هر دوتون راحت باشین و هر پستی که می خواین بذارین. چون در همین راستایی که تالار می خواد بوده. برداشت من اینطور بود از پست فرشته مهربون. موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahsun68
جناب mahsun68 گرامی ، ضمن عرض سلام
باید خدمتتون عرض کنم ، این سایت درصدد هست به شما به عنوان یک مراجع که اومدی و مشکلت رو بیان کردی کمک کند تا بیش از این که آسیب دیده ای و ناراحت هستی ، آزرده تر نشوی ، اون هم با توجه به اموزش هایی که در همین تالار موجود هست
لذا برداشت شما و احساس شما کاملا قابل درک هست ،
چون گاهی دیگرانی که بیرون از قضیه هستند چیزهایی رو می بینند که خود شخص به دلیل درگیر بودنش در متن قضیه نمی بیند
شاید راهنمایی های اینجا باب میل شما نباشد ، اما راه حل درست مساله هست
دیدی یک بچه می رود سمت کتری داغ ، مادر می پرد و با فریاد او را برحذر می کند ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahsun68
اگه بدونی اون بچه چقدر ذوق دارد دنیای اطرافش را بشناسد ... آخ ، اگه بتونی حالش رو از اشتیاق درک کنی
اما مادر بیشتر از بچه اشراف دارد و می داند و چون به فرزندش عشق می ورزد او را منع می کند
نیومدم برات پند و موعظه کنم ، بلکه خواستم شما هم دغدغه ها و نگرانی های اعضا را که با دلسوزی راهنمایی می دهند ، درک کنی
افرادی که با قصد و غرض نیست که به شما راهکار می دهند ، بلکه درصدد کمک به شما هستند
و مطمئن باش موندن در تالار و خوندن مقاله ها و گرفتن راهنمایی و راهکار از اعضا وقت تلف کردن نیست ، بلکه بازشدن چشمت به سوی ناشناخته هاست... ناشناخته هایی که اگر یک روز زودتر بیاموزی ، زودتر به خواسته هایت می رسی :72:
ازدواج تو این مملکت آسون نیستش که دم ازش میزنید.میدونین چه قدر آمار ازدواج اومده پایین؟خوانواده ها تو خرید جهیزیه نا توان هستن...این چه راهیه که پیش پای آدم میزارین یا میگین برو ازدواج کن یا قطع رابطه کن...شما حاضری کسیو که دوست داری به راحتی ازش دل بکنی؟؟شاید شما بتونی اما من نمیتونم...
طرف با من قهر هستش اونوقت شما میگین برو خواستگاری
اینقدر سرد و بی روح با کاربرا برخورد نکنین...خدا وکیلی اگه یکیو دوست داشتین بعدش اینطوری جواب میشنیدین چه واکنشی نشون میدادین؟
من صمیمانه از همه کسانی که بهم مشاوره دادن تشکر میکنم ...همه کسانی که وقت گذاشتن ینده رو راهنمایی کردن
چون آسون نیست دلیل نمی شه از راه اشتباه به خواسته هامون برسیم.
دلایل عینی منع دوستی دختر و پسر
سلام دوست عزیز
منم یکی ام مثل اون دختر که هر کاری کرده فقط به خاطر عشق و علاقه به شما بوده و موقعی که به این کار حرام روابط جنسی دست زده هدفش فقط آرامش تو بوده نه خودش ولی شما با رفتارتون بهش گفتی که شاید منظورتون فقط رسیدن به این هدف بود نه ازدواج به نظر من اون با این بلاتکیف گذاشتن شما می خواهد نهایت دوست داشتن شما را بدونه ولی بهترین راه از نظر من اینکه با خانواده خود مشورت کنید و به خواستکاری اقدام کنید.
من معتقدم که دخترا اگه با یک نفر رابطه جنسی داشته باشند همیشه فقط به اون نفر فکر می کنند و یادشون می مونه حتی اگه با کس دیگه ازدواج کنن باز اولی را تجسم می کنند مگر خیلی توانا به فراموش باشن
شما نیز خیانت بزرگ را در حق دیگری مثل خودتون نکنید و کاری که شروع کردی با علاقه ای که میگید اقدام به ازدواج کنید
بهترین راه اینکه با خانواده وارد ماجرا شوید
این رو یک دختر که شکست عشقی بزرگ دیده و قسم خورده تا آخر عمرش با کسی نباشه و تجرد اختیار کنه میگه که دخترا تا پای مرگ سر عشق می مونن مگر روزی که حس کنن عشقشون اون رو دوست نداره
امید دارم که موفق باشی و بتونی تصمیم درست را بگیری
یه کم از خودگذشتگی هم لازمه مطمئن باش که اونم تو را برا ازدواج می خواهد و یک کم داره ناز می کنه تا معیار شروع زندگیش خواستن توهم باشه همین.
خدا خیلی بزرگتر از اونی که تصورش را کنی.
mahsun68 جان. خواستگاری که می گن تا جایی که من فهمیدم دو نوعه:
- مذهبی ها یا سنتی ها از همون اول بررسی می کنن و بر اساس خانواده ها و این چیزا دو نفر با هم توی جلسه خواستگاری اشنا می شن و اگه خوششون اومد از هم (ممکنه دفعه اولشون باشه که همدیگه رو می بینن توی این جلسه اول خواستگاری) می تونن باز هم جلسات دیگه ای بذارن که تحت نظر خانواده ها بیشتر با هم اشنا بشن. بعدش هم بعد از یه مدتی که نامزد بودن یا به هر جال تحت نظر خانواده ها با همدیگه صحبتی داشتن و به این نتیجه رسیدن که به درد هم می خورن احتمالا حالا وقت مشاوره ازدواج رفتنه و بعد از اینکه باز هم مشکلی نبود می تونن ازدواج کنن.
- اونایی که نه مذهبی هستن نه سنتی هستن یا اینکه نمی تونن به روش سنتی خواستگار داشته باشن یا خواستگاری برن اول از همه خود دختر و پسر هستن که همدیگه رو دیدن. مثلا همکلاسی بودن یا همکار بودن یا هرچی. یه مدت توی یه محیطی مثله دانشگاه یا کار همدیگه رو دیدن شناخت از هم پیدا کردن و یه مدت با هم اشنا یا دوست بودن. بعدش که به این نتیجه رسیدن که می خوان با هم ازدواج کنن می رن خواستگاری. و توی این مدل خواستگاری در واقع خانواده ها اطلاع پیدا می کنن و دختر و پسرو تازه می بینن. بعدش اگه تحقیقی درباره خانواده ی پسر یا دختر خواستن می تونن خانواده ها بکنن. مشاوره ازدواج هم که می رن و باز هم اگه مشکلی نبود میرسه به خود ازدواج.
شما با توجه به اینکه سنتون کمه انگار و هر دوتون یه مقدار ممکنه نتونین خودتون رو کنترل کنین واسه روابط جسمی بهتره اگه که می خواین باهاشون بعدا ازدواج کنین بقیه ی شناختتون تحت نظر خانواده ها باشه. در واقع خانواده ها احتمالا به خاطر نظارتشون می تونن تا حدی جلوی اتفاق نزدیکی جسمی زیاد رو بگیرن. معنی رسمی کردن هم این فکر نمی کنم باشه که همین الان که رفتین خواستگاری ازدواج کنین. اون لینک که براتون یکی از دوستان گذاشتن خوب عواقبی درباره بعضی از دوستی های دختر و پسر هستن. دوستان بهتر می تونن راهنماییتون کنن.
اینا برداشت های من بودن و ممکنه اشتباه باشه.من برداشت هامو با جهتی که تالار مشاوره می ده و اینکه احتمال نزدیکی های جسمی بیشتری بین شما دو تا وجود داره مخلوط کردم و نوشتم. موفق باشید.
کبود عزیز شما خودتو ناراحت نکن
من دست شما رو هم میبوسم به خاطر اینکه زحمت کشیدین و تایپ کردین..نمیدونین وقتی گفتین که ایشون با شما نمیخواد قطع رابطه کنه چقدر این جملتون بهم انرژی داد و چقدر امیدوار شدم و منتظر بودم که باز هم منو راهنمایی کنید
خداوکیلی اگه الان من برم خواستگاری اون دختر حتی اگه منو هم بخواد باز جواب رد میده...چرا؟چون از دست من ناراحته
چرا اصرار دارین به خواستگاری تو این موقعیت؟؟؟
یا میگین سریعا قطع رابطه کن...من دلم از سنگ نیستش کسیکه قراره شریک زندگیم و به راحتی بندازم دور