توجه: این نظرات کاملا شخصیه و ممکنه اصلا جنبه ی علمی یا دقیق نداشته باشه!
سلام دوست عزیزم
متاسفانه ما یک جامعه ی خاصی داریم که نه مدرنه و نه سنتی و همین هزاران مشکل برامون بوجود آورده.
یه دوست عزیزی گفت دخترایی که بهترن زودتر ازدواج میکنن
به نظر من درست نیست!
یه دوست دیگه ای هم لطف کردند تقصیر رو انداختن گردن زنا که چرا کار میکنید و جای مردها رو میگیرید و ما هم نمیایم خواستگاری و از این حرفا ...
که به این دوست عزیز باید گفت: تضمینی وجود داره که خانمها سر کار نرن و ازدواج کنن؟؟!! حداقل با کارکردن اوقات بیکاریتو پر میکنی تا فکرهای باطل و پریشان سراغت نیاد
یا حداقل پولی در میاری که اگر خدای نکرده یه روزی تنها موندی بتونی با پس اندازت یه اتاق اجاره کنی گوشه خیابون نمونی و هزاران فایده ی دیگه که کار کردن داره ...
من نمی فهمم چرا بعضی از آقایون اینقدر بی انصافن؟!! :97:
به نظر من در حال حاضر این عوامل در پایین بودن سن ازدواج تاثیر خیلی زیادی داره و متاسفانه یه جورایی رابطه ی مستقیم با زود ازدواج کردن داره:
1- چادر
2- خانواده ی سنتی
3- فامیل پر جمعیت و دوستان خانوادگی زیاد
4 زیبایی بیش از حد دختر (باید اینو مورد اول میذاشتم :D )
5- خانواده ی دختر از نظر مالی وضعی متوسط و یا پایین تر از سطح معمول اون شهر باشه (تصور میشه که دختری که در این خانواده هاست کم توقع تره و به عبارتی بسازه و البته تا حدی هم درسته)
اگه فردی دو سه تا از معیارهای بالا رو داشته باشه صبح تا شب 40 تا خواستگار داره :311: جدی میگم! مثلا دخترای خوشگل چادری که سطح خانوادشون هم متوسطه و زیاد بالا نیست!
اما اینجا یه مسئله ای بوجود میاد و اون اینه که گاهی فرد در حال تحصیل یا ارتقا موقعیت اجتماعی و شغلی و ... هست و چون میدونه بیشتر ازدواجا سنتی و معرفی هست و مردا هم اکثرا (برخلاف نظر آقای خارپشت) به دنبال دختری در حد خودشون یا پایین تر میرن این ترس بوجود میاد که :
نکنه روز به روز خواستگارام کم شه یا اگر دکترا بخونم که دیگه اصلا کسی نمیاد خواستگاریم یا وااااای اگر برم فلان شرکت کار کنم همین موقعیتهای فعلی ازدواجم از دست میدم!
یا ادامه تحصیل در بهترین دانشگاههای دنیا رو بی خیالش شم چون اگه بگم میخوام برم خارج هیچکی قبول نمیکنه یا ....
نمی دونم شما چه نظری دارین دوست گلم اما به نظر من انجام این کار یعنی "ازدواج کردن به هر قیمتی" اصلا مطلوب نیست و انسان باید مسیر تعالی و پیشرفت مادی و معنوی خودشو همواره ادامه بده و لحظه ای هم تردید نکنه. به جهنم که امکان ازدواجش کمتر میشه یا هر چیز دیگه.
خلاصه بعد از این همه روده درازی می خواستم بگم :D بهت تبریک میگم به خاطر تمام خوبیهات و هر چیزی که داری سعی کن حفظش کنی و از دستش ندی و اصلا هم نیازی نیست که شغل خوب یا درآمدت رو انکار کنی تا بتونی ازدواج کنی!! (اونطور که دوستی پیشنهاد داد)
بلکه فقط یه کمی متواضع تر و مهربون تر با مردم باش و زیاد روی ازدواج فکر نکن خود بخود بسمتت میاد.
یه نکته دیگه اینکه اگر در محل کار یا هر جایی پسری رو دیدی و اونو مناسب تشخیص دادی اصلا سعی نکن که یه کاری کنی عاشقت شه یا اون پاپیش بذاره. چون این جوری هیچ وقت موفق نمیشی خیلی صریح بهش پیشنهاد بده و بگو که به نظرم من و شما میتونیم همو بیشتر بشناسیم یا ...
من قبلا یه تجربه ی این چنینی داشتم صد تا مشاور رفتم (همشون زن بودن :311:) بهم یه سری راهکارها گفتن همه رو مو به مو انجام دادم هیچ تاثیری نداشت.
اما پیش یه مشاور مرد رفتم و ایشون گفتن بهش رک بگو که بهش علاقه داری و به نظرت مناسبه اما بعد خودتو کنار بکش و دیگه آویزونش نشو منم تقریبا این کارو کردم واقعا تاثیر مثبت و فوقالعاده ای داشت البته من و اون پسر قسمت نشد به هم برسیم! :310: چون مشکلاتی پیش اومد اما به هرحال همین که من پیشنهاد دادم ایشون استقبال کرد و تا مدتی هم قصد ازدواج داشتیم اما ... دیگه قسمت نبود :43:
ایشالا خوشبخت و موفق شی نازنین :46: