RE: این کار من خیانته یا نه ؟؟؟
خانومی به نظرم یه چرخ تویه تالار بزن و مشکلاتی که اینگونه به وجود اومدنو ببین خودت متوجه میشی کارت اشتباه هس یا نه!!!
مطمئن باش هیچ وقت ماه پشت ابر نمی مونه مخصوصا تویه زندگیه زناشویی!!به فکره عکس العمل شوهرت باش بالاخره یه شناختی ازش داری ببین اگه بفهمه این موضوع رو چیکار میکنه.:72:
مرسی فاطمه جون .
من الان تقریبا مشکل ارتباط با اون آقا رو با خودم حل کردم .البته نمیدونم بهش پیام بدم و خداحافظی کنم یا اصلا چیزی نگم . چون بهم پیام میده اما من هنوز چیزی نگفتم . یعنی اون نمیدونه من تصمیم گرفتم دیگه ارتباطی نداشته باشم .بهش بگم یا نه ؟؟؟؟
مشکل جدی من الان همون چیزیه که تو کامنت قبلی گفتم .
اگه کسی میتونه در مورد اون موضوع کمکم کنه .
:316::316::316:
طناز،
قطع ارتباط شما، (صادقانه بگید) در چه مرحله ای است؟
تا زمانیکه این ارتباط و حتی فکر ارتباط وجود داره... تقریبا هیچ چیزی تغییر نمی کنه..
پس صادقانه بگید در چه مرحله ای هستید تا ببینیم باید چه کرد
سلام
تا ارتباطت کاملا قطع تشه نمی توتی تمرکز کامل روی مشکلت داشته باشی پس اول پله اول رو برو بالا بعد پله دهم
پله پله جلو برو
لطفا همه راهنماییت می کنن
مطمئن باش
ولی اول باید خودت بخوای پس شروع کن
بهش بگو خیلی جدی قطعش کن برا همیشه ایمیلت رو هم از بین ببر حتما حتما یک لحظه هست حتما این کار رو بکن
که وقتی دودل شدی سمتش نری
سلام
از همه خیلی خیلی ممنونم . خیلی بهم روحیه میدین .خیلی زیاد :72:
من از اون روزی که اومدم تالار و با راهنمایی شما ارتباطم و کامل قطع کردم . تا اینکه امروز اون اقا از من دلیل خواست و منم بهش گفتم که دیگه نمیخوام ادامه بدم . هم به خاطرگناهش و هم چیزای دیگه .ناراحت شد .اما اهمیتی ندادم .ولی اون میخواد ادامه بده .همش پیام میفرسته ولی من دارم رو خودم کار میکنم .
تازه دارم قدر همسرم و میدونم .
البته یه چیزم بگم وقتی با همسرم حرفم میشه شیطوونه میگه برو به اون اقا پیام بده ، باهاش حرف بزن اما فعلا که تونستم جلوی خودمو بگیرم :227:
اما در مورد همسرم .اگه میاد و به من میگه خواسته هاتو بگو و من میگم ، انتظار ندارم فوری تغییر کنه چون خودم میدونم که تغییر خیلی سخته .اما موضوع یکی دو روز نیست .از اول ازدواج همسرم میاد و ازم میخواد خواسته هامو بگم بعد اندازه سر سوزن تغییر نمیکنه .الان حرف نزدیک دو و نیم ساله که میگم . حرف من اینه که چرا خودش با اون همه شور و اشتیاق میاد و از من خواسته هامو میخواد بعد حتی یکیشو هم انجام نمیده .بعضی وقت ها احساس میکنم تحقیر میشم .
در کل رابطه ام با همسرم خوبه اما خوب مشکلاتی هم هست .
کار شما اصلا درست نیست اولا سر کار گذاشتن و خندیدن به دیگران برای تفریح اصلا کار اخلاقی نیست حتی اگر با یک آدم شرور یا بد یا هر چی این کارو انجام بدین . اگر روزی بفهمید که کسی شما رو سرکار گذاشته و به شما خندیده چه احساسی خواهید داشت . گاهی توی زندگی خودتون جای دیگران قرار بدهید .
در ثانی ممکنه توی این سروکار گذاشتنها خودتون هم گیر بیافتید یعنی یک نوع وابستگی و یا عادت ایجاد بشه اون موقع شما دچار آسیب جدی خواهید شد و بخاطر وابستگی یا عادتی که کردید هرچیزی را قبول خواهید کرد .
اما این که این کار خیانته یا نه به نظر من خیانته . چون شما چه برای سروکار گذاشتن و یا نفریح بالاخره دور از چشم شوهرتون با یک مرد یک رابطه برقرار کردید حالا بماند که چه حرفهایی ردو بدل میشه . اگر روزی شوهر شما از این کارتون باخبر بشه واقعا چه جوابی خواهید داد . تفریح ، سروکار گذاشتن ....
کسی که دو سال با شما رابطه نداشته و مزاحمتی هم برای شما نداشته چرا پای اون را به زندگی خود باز می کنید .
پس این کسی که بعنوان شریک زندگی ، دوست یا همراه شماست در همه خوب و بدی زندگی چه نقشی توی زندگی شما داره . بهتره بجای ارتباط با دیگران این زمینه تفریح و سرگرمی را برای شوهر خودتون فراهم کنید .
همیشه یادمان باشد که زندگی پیمودن راهی برای رسیدن به خداست
و قدم هایمان باید طوری باشد که حتی دانه کشی زیر پایمان له نشود . . .:72:
تو روحیت اثر گذاشته چون یه نفر دیگه که حتی نمی شه 100درصد گفت متاهله یا نه داره رو مخت کار می کنه عزیزم اگه متاهل باشه که آه خانومش یه روز کاستو می گیره اگر نه که یه همچین موضوعی یه روز برا زندگی که خیلی دوسش داری می افته
مطمئن باش دنیا دار مکافات هست هر کاری کنی نتیجش رو می گیری به جای این که تمرکز کنی رو مشکلت داری با یکی دیگه وارد بازی می شی
خودت هم نمی خوای تغییر کنی وگرنه چند تا مقاله و نظرای این جمع کمک بالای 80ذدرصد می کنه بهت همون طور که زندگی های بدتر رو نجات داد
امیدوارم
خدا کمکت کنه
کاش شوهرت هم مثل تو مشکلش گل نخریدن همسرش بود نه خیانت
متاسفم برای تو و سادگی همسرت
زندگی آرام
[size=medium]
مثل اینه که شما کاملا تاپیک های منو نخوندین ؟ :97: چون اگه میخوندین متوجه میشدین که قضیه من با اون آقا خیلی وقته تموم شده و من دارم مسئله و مشکل خودم رو با همسرم اینجا مطرح میکنم . وقتی حوصله شما نمیگیره مطالب و کامل و با دقت بخونین لطفا نظر هم ندین . من هم برای شما متاسفم
با سلام،
یک سری از پست های این تاپیک مربوط می شدند به مشکلات شما با همسرتون.
برای طولانی نشدن این تاپیک و همینطور برای جلوگیری از انحراف، این پست ها به یک تاپیک جدید منتقل شدند:
همسرم کتکم می زند
(اگر عنوان دیگری خواستید، در همان تاپیک بنویسید، تغییر خواهم داد).
با این حال توصیه من به شما این است که دو موضوع رو همزمان پیش نبرید.
بلکه اول این تاپیک رو به نتیجه رسانده و بعد سراغ حل مشکل بعدی بروید.
موفق باشید.
طناز جان بچه ها قصد کمک کردن دارن حواسشون نبوده:43::46:به نظرم باید واسه این مشکل یه موضوع دیگه باز کنی