سلام بر یاران جانی
حقیقتاً که زبانم الکن از گفتنی در خور همه مهر و محبت و همدلی شما عزیزان است .
بالهای صداقت نازنین
وقتی خواستم برام دعا کنی که از یک ابتلا به خوبی گذر کنم و بهره ببرم نمیدانستم کاری می کنی کارستان ، هم خود به دعا نشستی و هم دلهای پاک دوستان عزیز را همراه کردی و فقط خدا می داند بی آنکه بدانم چنین تاپیکی باز شده چه اثری دریافت کردم . دیروز بعد از ظهر تحول حالی غالب آمد و یک رهایی عجیب احساس کردم که در یک کلمه ماحصلش شد هرچه باداباد رضای حضرت دوست کافیست .اصل گره در درون من باز شد اگر چه مسئله هنوز کمابیش باقیست اما برای من حل شد آن هم حل شدنی . از تو ممنونم نازنینم .
از روز 12 آبان که این گرفتاری پیش آمد تا کنون آنقدر لطف و کرم و امدادهای غیبی و بهره های معنوی و معرفتی از سوی خدا بر من وارد آمده که حجم وسیع و سنگینی را شامل می شود که از خودش توان می خواهم تا یاریم کنم بتوانم به نگارش در بیاورم ، توانسته ام را بعضی را لیست کنم اما بیش از این حرفهاست و تمرکزی می طلبد . یکی از این بهره ها همین همدلی و دعاهای خیر از سوی دوستان در دنیای مجازی و غیر مجازی هست که برای من بسیار زیبا و قشنگ بوده و امواج سبز و شیرین و قشنگش را دریافته به وجد آمده ام .
الله اکبر!!!! یک مشکل و اینهمه بهره ؟!!!!!! پس چه باک از مشکلات .... .
این میان اثر دعاهای شما در این تاپیک خیلی برایم کارساز بوده . مانده بودم که چطور شد یکباره این حس رهایی و آزادی برجانم نشست که شب توانستم لحظاتی به صورت مهمان وارد تالار شوم و تاپیک و دعاها را دیدم و فهمیدم از کجا آب خورده .
دوستان نازنینم
بالهای صداقت ، آنی ، blue sky ، دختر مهربون ، داملا ، del ، پریماه ، یک زن امیدوار ، saint mary ،mahi91 ، mehraveh ، ویدا@ ، ملاحت1 ، yasmin44 ، dokhtare khaste ، رایحه عشق ، farnaz1 ، سابینا sci،
سارا25، جان سخت ، سرافراز، آویژه ،shayana ، mohsenn ،parnaz ،hamed65 ، setareh
setar ehsohil
می خواهم به شما صادقانه و خالصانه بگم که یقین بدانید حاصل عملی تحول حالی که به واسطه دعاهای خیر شما نصیب من شده هرچه که باشد نزد پروردگار برای شما هم لحاظ خواهد شد . به عبارتی هر خیری به واسطه این حال و احوال از من سر بزند مطمئناً شما در آن شریکید . نه تنها این حاصل طبیعی خیرخواهی شماست . بلکه من از خدای مهربان همین را خواهانم . و همینجا صمیمانه می خواهم که این دعاهای خیر شما را صدبرابر به خود شما برگرداند و هر آنچه خیر و خوبی و سعادت و سربلندی و سلامتی و هرچه می خواهید را عوض بگیرید .
آنی جان
حرفهات حس قشنگی به من منتقل کرد . ممنونتم عزیزم و برات هرچه می خواهی را از خدا در این حال و احوالات خواهانم .
آویژه عزیزم
چقدر این حرفت به دلم نشست . اشک شوقی بر دیده ام نشاند .
shayana گل و نازنینم
ممنونم از لطف و محبتت ، چقدر تفألت قشنگ بود . ممنونتم عزیز دلم
mehraveh و سارا25 عزیز
ممنونم که در بدو ورودتون به همدردی مرا از لطف دعایتان با قلب مهربانتان برخوردار کردید . برایم بسیار زیبا بود
مامان blue sky
از خدا میخواهم عوض دلگرانیت برای من یک بچه صالح و نیکو صورت و نیکو سیرت نصیبت کنه . ان شاء الله
دختر مهربون
نظر لطفت مرا شرمنده احسانت کرد . خوبی خودت را به ما وصل می کنی نازنین . خدا خیرت دهد
سابینا جان
من از دعاهای خیر شما دوستان بهره ها برده و می برم . و حقیقتاً هیچ وقت تصور نکرده ام که کاری برای کسی انجام داده ام . هرچه بوده لطف خود خدا بوده که ما را منت پذیر وسیله شدن قرار داده .
جناب sci
اگر همه آنچه شما برایم از خدا خواسته ای شود ، چه شود !!!!!! ، زهی سعادت . و من دلگرم به نفس گرم و صفای دل شما در ورای این دعای خیر پرملاتتون هستم و منتظر دریافت :323: بارها و بارها ممنونم .
setareh جان
چه فراز های قشنگ و مناسب حالی از صحیفه نوارانی سجادیه انتخاب کردی و نصیبم ساختی . من دعاهای صحیفه را خیلی دوست دارم . و مناجاتهای خمس عشر امام سجاد علیهم سلام روزگاری مونس حالم بود ، ممنونم به خاطر این هدیه گرانقدرت
و شما!
داملا ، del ، پریماه ، یک زن امیدوار ، saint mary ،mahi91 ، ویدا@ ، ملاحت1 ، yasmin44 ، dokhtare khaste ، رایحه عشق ، farnaz1، جان سخت ، سرافراز،mohsenn ،parnaz ،hamed65 ، setar ehsohil
خاطره خوبی برایم ساختید با همدلی و همحسی زیباتون . خداوند هرچه می خواهید در زورق خیر به شما عطا کند . آمین به آمین ملائک هفت آسمان .
سر فرصت از بهره های الهی این گرهی که در کار افتاد خواهم گفت . تا همه بدانیم « ان مع العسر یسرا » و اینکه مشکلات را بد نبینیم ، نا امید نباشیم . بلکه آنهارا فرصتهایی برای بهره وری بدانیم . اگر .......
بماند تا بعد .
خدا یار و یاورتان باد
.