RE: من و مشكلات اخلاقيم ( عصبانيت، شك و بدبيني _ منفي بافي)
سلام دوستان خوب تالار همدردی :72::72:
چند وقتی بود که پست نذاشته بودم . البته تاپیک دوستان رو دنبال می کردم و با تمام وجودم برای همشون ارزو میکردم مشکلشون حل بشه
راستش مشکل من و شوهرم که اعتیاد تفننی شوهرم و شک و بدبینی من بود به لطف تالار همدردی و دوستان صمیمی اش و مخصوصا بالهای صداقت عزیز:43: تا حدود زیادی حل شد
طی این 3 ماهی که گذشت حس کردم شوهرم واقعا تصمیمش جدی است و دور دوستان مشکوکش رو تا حد زیادی خط کشیده و اینکه دیگه اوقات بی کاریش رو سعی میکنه تو خونه پر کنه و این خیلی خوبه . اخلاقش خوب بوده و خوب تر شده به من و زندگییمون خیلی اهمیت میده و تما سعی اش رضایت منو پسرمه
خودمم خیلی دارم سعی میکنم تغییر رفتار بدم . گرچه نسبت به تغییرات شوهرم من درجا زدم و رفوزه شدم :311: ولی نسبت به قبل خیلی بهترم
اجازه رشد و ریشه دوندان به افکار منفی رو نمیدم . توقف فکر رو اجرا می کنم
وسایلش رو سعی میکنم چک نکنم ( کامل نتونستم کنار بزارمش)
و اینو بگم خدا رو شکر اوضاع خیلی بهتره
مقالات تالار بهم کمک کرد مهارتهای ارتباطی و کلامی رو بالا ببرم و همین برام ارزشمند بود
امیدوارم روزی برسه که اینجا جشن بگیریم واسه حل شدن مشکلات همه دوستان گلم
:323:
دوستتون دارم و براتون بهترین ها رو ارزومندم :72::72::72:
خدايا!
ميشه من هروز ميام تالار چن تا از اين خبرهاي خوب بشنوم و شاد بشم؟ خدايا از تو ميخوام شادي دل دوستانو مايه شادي و اميد بيشتر ما قرار بدي!الهي آمين!:72:
خدایا از این همه لطفت ممنون :323:
خانم niyaz-62،
خوشحال هستم که تاپیک شما به نتیجه رسید.
برای شما آرزوی موفقیت و سلامتی می کنم و امیدوارم که شاهد حضور شما در همدردی و راهنمایی های شما به سایر اعضا باشیم.