سلام همشهری کیف احوال
سلاااااام ساغل سن نجسن؟
می بخشی من یه خورده آمپولانزای خرگوشی گرفته بودم ( آخه دکترم نفهمید چم شده ) واسه همین دیر رسیدم
ای بابا چراخب مواظب خودت باش.الان بهتری؟
ای ول خوب داری پیش می ری، برو که دارمت
اینم سوالات من:
1- چطور شد که تالار رو کشف کردی؟
بخاطر مشکلی که داشتم افسرده شده بودم، حالم بدبود وهمه متوجه شده بودند.کلی هم پول خرج مشاورها کردم که هیچ کدوم یه راه مناسب جلو پام نگذاشتندآخر سر یکی ازدوستام اینجارومعرفی کرد.
2- از این که همشهری داری تو تالار چه حسی بهت دست میده؟
خوشحالم دیگه فکر می کنم غریب نیستم ،مگه تواین حس رونداری؟
3- یه انتقاد اساسی از تالار همدردی؟
مثل همه جا پارتی بازی توش زیاده.
4- یه انتقاد اساسی از یکی از اعضای تالار همدردی ( من نباشمااااا ):302:
رهایش:
عشق یاگناه
اصلا این نوع برخورد باکسی که خودش ازاشتباهی که کرده پشیمونه درست نیست،اونقدر ناراحت شده بودم که حتی می خواستم دیگه تالارنیام.
5- تو شبیه کدوم هنرپیشه هستی عکسشو بذار اینجا ( نگو نیستم خوب هر کسی یه مشابهی داره دیگه!)
و
قتی این سریال پخش می شد خیلیها می گفتند شبیهشی خودم که اصلا ازقیافش خوشم نمیاد نمی خوام هم شبیهش باشم.
نمیدونم این عکس الان بازمیشه یانه اگه باز نشد عکس bihter توسریال آشک ممنوع
بود.[img]
http://raazebaghaa.ir/imagecenter/im...gnp0_thumb.jpg[/img]
6- تا حالا احساساتی بودنت چه ضربه هایی بهت زده؟
خب خیلی. اونقدر احساساتی هستم که حتی اگه بدونم کاری می کنم به خودم ضربه می زنه اما یکی دیگه رو ازغم نجات میدم بازم اینکارومی کنم.نمونه بارزش هم که خودت توی تایپیک اولم دیدی!باعث تأسف واقعا.
7- آیا دوست داشتی یه شبه از یه آدم احساساتی تبدیل به یه آدم صد در صد منطقی بشی؟ منظورم این نیست که منطقی نیستی ها، منظورم اینه که ببینی منطق به احساساتت خیلی غلبه کرده
این یکی ازآرزوهامه سابینا جان.اصلا کلا منطق تو زندگی من معنا نداره!!!!!
8- کی میخوای بچه دار بشی ( الان منو می زنی :311:)
اه ه ه ه ، به خودم باشه هرگز، ولی بخاطر همسرم یه روزی باید کوتاه بیام.البته بعد اون موضوع که برام پیش اومده بود به خاطر همسرم راضی شده بودم وحتی می خواستم برم دکتر وآماده بشم که همسرم گفت هنوز زوده وصبر کن.زودیش نه بخاطر زمانش به خاطر اینکه گفت تو الان روحیه این کارو نداری.
9- کدوم فیلم و سریال رو بیشتر می پسندی؟
ازایران (مسافری ازهند) به نظرم خیلی عالی تموم شد.
ازترکیه(اویله بیر گچر زمان)البته اگه آخرش خراب نشه!
10- چادری هستی یا مانتویی؟
مانتویی
11- دوست داشتی خونه ت کجای تبریز باشه؟
ماندانا
12- از چه خصلت ترک ها و آذری ها بیشتر خوشت میاد؟
همه خصلت هاشون.من عاشق تبریزم واهلش.
13- فکر می کنی اگر همدردی رو پیدا نمی کردی چه چیزهایی رو از دست می دادی؟
اول ازهمه خدامو، بعدش شاید همسرمو وهمه کسایی که دوستم دارند.
14- این دختر آواتارت چرا نشسته بیرونو نگاه می کنه؟ داره به چی فکر می کنه؟
این دختره خودمم که مثل همیشه تنها یه گوشه ای نشستم ودارم به خدای خودم فکر می کنم.
15- چرا همیشه با فونت بنفش می نویسی؟
آخه رنگ بنفش روخیلی دوست دارم.نوشتن چیه؟ فکر کن همه لباسام وکفشام وکیفهام بنفشند.حتی کل خونم هم بنفشه.
16- بهترین رستوران تبریز ( کافی شاپ هم گفتی قبول دارم )
ازلحاظ کیفیت بخوام بگم حاج "علی" ولی درکل "سلوا".
17- اگه بخوای منو برای شام بیرون ببری کجا می بری؟
سلوا
18- پس این شام ما چی شد؟
عجله نکن یه شب دعوتت می کنم منتظرم ببینم بامحمد چیکارمی کنی؟اگه آشتی کردین (ایشالله)به میمنت آشتیتون دعوت می کنم اگرهم زبونم لال نتونستید به تفاهم برسید شبه روزی که بخوای ازایران بری.
19- به جز حامد و صد البته من دوست داری کی ها رو ببری شام بیرون؟
دلم میخواد همه روببرم چون خیلی مشتاقم همه روببینم وبا قیافه هایی که ازشون تو ذهنم ساختم مقایسه کنم.
20- اگر الان در بزنن و در رو باز کنی و ببینی اعضای همدردی همه اومدن مهمون خونه شما چیکار می کنی؟
واااااااای به به .فکر کنم اونقدر ذوق زده بشم که نتونم کاری بکنم.
مرسی سابینا برای یه لحظه تصورش کردم خیلی خوشم اومد.
همشهری تند تند به سوالات جواب بده که بازم بپرسیم
دستت دردنکنه سوالاتت عالی بودند.