سلام صبا
سلام خانم مدیر گل:72:
مدتیه خیلی نامحسوس فعالیت میکنی ، حس میکنم تو ام از سران فتنه ای :101:،
جــــــــان؟؟؟
فرزندم بدان و آگاه باش که برگرد سنگر خودمون :305:
اشتباه نگرفتی خانم مدیر؟ سوء تفاهم نشده آیا؟
1-
- صبا تیلیاردر شده ( چیزی نیست ، تور مجازیه )
- صبا یک الگوست .
- او به صرفه جویی و دوری از اسراف معتقد است .
- او به حفظ شأن مسلمین معتقد است .
میخواهد یک دستگاه اتومبیل خریداری کند ، چی میخرد ? چرا ? کلا شرح دهید .
( اگه مثل من ماشینهای خارجی رو نمیشناسی میتونی رنج قیمت بدی )
قیمت پرایدم که معلومه، خیلی انعطاف پذیره این پراید از 2 تا 22 تومن :311:
من به یه BMW2018 قانعم؛ چه کاریه آدم پول بده پورشه سوار بشه مثلا! کجا پارکش کنم آخه؟ می مالن بهش؛ خط می اندازن روش
2 - آیا صبا برای نوجوانان فامیل الگوست ? شرح دهید .
ما خیلی نوجوان نداریم تو فامیل مون!! اونایی هم که هستند دنبال الگو نیستند
3 - یک مورد که به مسئولیت اجتماعیتان عمل کردید بفرمایید . شرح ماجرا و اقدام شما .
من هیچ وقت آشغال هیچ جا نمیریزم؛ حتی اگر تا شعاع 200 کیلومتریم هم بیابون باشه .مخصوصا آدامس؛ همیشه هم کیفم پرآشغاله واسه همین
4 - دردانه های فامیل را برای ساعاتی یا شبی به شما میسپارند ? ( برای خانوادشون مساله ای پیش میاد )
بله شده بیان خونه مون و من و اونا باشیم ساعت ها
خود بچه ها اصرار دارند پیش شما بمونند ? اگر بله و خیر ، چرا ? ( فکر کنم از خاله صبا بترسند یا شایدم دوستش دارند:43: !! )
این بچه ها میشن نوه های اقوام! خاله بدی نیستم کلا
5 - صبا چه ویژگی هایی داشته که با خودشناسی تعدیلشان کرده ؟
صبورتر شدم که ربطی به خودشناسی نداره به جهان شناسی ربط داره؛ اضطرابم کمتر شده ؛ خیلی چیزهای دیگه هم تغییر کردن ولی با خودشناسی صرف نبوده مجموعه گسترده ای از عوامل بوده.
6- چقدر خرید میکنید ، برای کدام پوشاک یا اکسسوری پول بیشتری میپردازید و چرا ?
زیاد خرید نمی کنم کلا! آدم مصرف گرایی نیستم ، چیزی لازم داشته میرم می خرم
7 - جنگ درونی شما ?
چه چیز پیروز شده یا باید پیروز شود ?
( مثال صرفه جویی و اسراف / خودنمایی و فروتنی / خواستگار معمولی و خواستگار متدین / جراتمندی و انفعال ووووو....)
سکوت در جاهایی که فکر میکنم حق با من هست ولی جدال با آدم نادانه؛ یا به هر حال سکوت بهتر جواب میده، پیروز میشم ان شالله
8 - در دل شهرتان از مسیری که معمولا عبور میکنید چه صحنه یا صحنه هایی موجب تأمل یا رنجشتان است ?
گره های ترافیکی، پل هایی که هیچ بار ترافیکی رو کم نکردن، مجتمع های تجاری بزرگی که تو شلوغ ترین خیابون ها هستند و کاملا مشخصه با دور زدن قانون مجوز گرفتن
9 - ترانه ای که هر از گاهی گوش میدید (دلتون تنگ میشه ) ، ؟ ترانه ای که گوش میدی اشک میریزی ولی نه اشک غم . معرفیشون کن .
من هر موقع دارم با لب تاپ کار میکنم در حال نیوشیدن به موسیقی هستم. اشک و اینا هم تو کارم نیست
10- خانواده همیشه بهت میگن :
اسممو صدا می زنن دیگه:310:
ممنون از حضور پررنگت دوست خوبم :43: