حالا به شرط آشتی عمومی :305:
همه ی دخترها با هم بپرید بغل آنی :46::43:
هوررررررررررررررررررررررر ررا.
همه به هم دوست باشید بچه ها :310::227::104:
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا به شرط آشتی عمومی :305:
همه ی دخترها با هم بپرید بغل آنی :46::43:
هوررررررررررررررررررررررر ررا.
همه به هم دوست باشید بچه ها :310::227::104:
سلام داملای عزیز
نمی خوام راجع به اتفاقی که افتاد حرف بزنم و در مورد درست و غلط و حق و ناحقش قضاوت کنم(چون خیلی چیزا رو نمی دونم) فقط اومدم بگم داملا خانمی که اومدی اینجا تاپیک خداحافظی زدی و راهتو کشیدی داری می ری شما از اون چیزی که فکر می کنی عزیزتری! :)
من کلا دلم نمی خواد وقتی کسی تصمیمی می گیره بندازمش تو رودرواسی که نظرش عوض بشه ولی الان چون فکر می کنم دلیل رفتنت(حداقل یکی از دلیلاش) دلگیری از تالارو مدیران و اعضاشه خواستم بدونی اینجا کسی دلش نمی خواد داملا بره.
راستی این 2تا عکسو می بینی؟ وقتی دیدم یاد تو افتادم save کردم بدم بهت نمی دونم چرا یادم رفت! حالا اینارو ندادم یادگاری بگیری بری ! دادم ببینی دلت واشه بهتر بتونی تصمیم بگیری! :)
داملاي عزيز: سخت مي گيرد جهان بر مردمان سختگير .....................
من يك عضو تازه واردم و آشنايي با شخصيت شما ندارم اما جوابتون رو خوندم. همون جواب به تاپيكي كه باعث شد شما فقط به مدت 1 هفته حسابتون مسدود بشه.فقط همين...........(كسي شما رو از انجمن همدردي اخراج نكرده.)
در جواب شما نوعي حس برام تداعي شد كه احساس كردم كه شما قبلا اين شرايط را در جريان دوستيتون با كسي داشتيد و اين تاپيك يه حس خشم رو در شما برانگيخت كه باعث شد يك مشاوره اي كه كاملا بر مبناي احساس بود به ايشان بدهيد. مثل اينكه هنوز هم در اوج احساس ميخواهيد تصميم گيري كنيد و قصد ترك هميشگي اين انجمن رو كرديد.
:305:اما به نظر من قدري تامل كنيد، و در همين 1 هفته به عملكرد خودتون فكر كنيد. مطمئنم كه بعدها از اينكه جمع دوستانتون رو به اين راحتي ترك كرديد، حداقل پيش خودتون تاسف و حسرت ميخورين.
داملا ،عضو محترم
شما عواقب عملی را بر گردن گرفتید ،عملی که در قوانین به آن اشاره شده و عضو قدیمی و جدید هم نمیشناسد،پس جای هیچ حرف و حدیثی نمی ماند. این هم نوشته شما
شما خودتان این احتمال را داده بودید که نسبت به این پست با شما برخورد خواهد شد. پس پای حرف و عملت بایست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط داملا
به مدت یک هفته حساب کاربری شما مسدود شده، و بعد از آن میتوانید با همان اسم کاربری قدیم در تالار فعالیت داشته باشید.
فعالیت در یک جامعه مجازی که ماکت یک جامعه حقیقی است باید برای ما یک الگو باشد.زندگی هم قوانین خاص خودش را دارد.
کمی فکر کنید
سلام داملا جان
خوبی عزیز؟؟
من اون تاپیک که لینکش رو گذاشتی دیدم اما چون در جریان اصل ماجرا نیستم نمیدونم چی شده.
اما یا نقض قانونی بوده یا نبوده.
اگه بوده که هیچ.
اگه اتفاق خاصی نیفتاده و به قول بعضیا قضیه فقط سوء تفاهم بوده پس چه عالی!!!
عالی چون داملا رسما شرکت کننده یه امتحان بزرگ شده..امتحان حل سوء تفاهم...امتحان گذر دوره سخت..نرو و بمون.نه چون همدردی بهت احتیاج داره.که صد البته احتیاج هم داره اما نرو چون داملا باید از این فرصت نهایت استفاده رو ببره که اگه یه روزی خدایی نکرده با همسرش دچار سوء تفاهم شد شال و کلاه نکنه بره خونه باباش.بلکه مرد و مردونه وایسه و همه چیز رو حل کنه...
تو این امتحان شاگرد اول شو...چون تواناییش رو داری...
من مطمئنم..تو که نمیخوای خیال کنیم داملا تا تقی به توقی میخوره قهر میکنه میره.
دلگیری میدونم.اما زخم دلگیریت رو با با مرهم پیروزی و شکست دادن مشکل درمان کن.
موفق باشی
داملا نرو.
دلمون برات تنگ میشه.
میدونم دلت برای اینجا هم تنگ میشه.
نه میتونی نه میتونم :) :46:
سلام
من 1 رو ز تالار نبودم مدیر همدردی تالار خراب کرده است من از تالار می روم اگر خانم داملا تالار نباشد من از تالار می روم خیلی ناراحت عصبانی هستم مدیر همدردی مدیریت در تالار خیلی ضعیف است مدیر همدردی تالار خریدید تالار همدردی می خرم خانم داملا چند وقت در تالار با جان دل فوق ا لعاده شبانه رو ز زحمت کشید مدیر همدردی جواب این می دهدواقعا مدیر همدردی متاسفم مدیر همدردی به فکر پول حق عضویت تالار است متخصص فنی تالار خیلی ضعیف هستند نمره متخصص فنی تالار 0 است به نظر من مدیر همدردی خانم داملا ناراحت کرده است من خودم به شدت مدیر همدردی برخورد می کنم من خودم چند سا ل در تالار زحمت کشیدم بی فایده بود مدیر همدردی قدر من و ارزش ندانست من در تالار ماندم فقط به خاطر خانم داملا بوده است مدیر همدردی خانم داملا مشاوره خیلی عا لی است مدیر همدردی اجازه ندارید به خاطر برخورد غیر مشاوره ای و احساسی به مدت ا هفته عضویتشان مسدود کنید مدیر همدردی شما خودتان 1 بار بر خورد غیر مشاوره ای احساسی داشتید تالار همدردی تعطیل کنید مدیر همدردی مدیریت در تالار نمره 0 می دهم مدیران تالار در تالار خیلی ضعیف هستند نمره مدیران تالار 0 است واقعا متاسفم ممنون
محمد ؟!
عزیز دل خواهر ............داملا از خر شیطون پیاده شد ، حالا تو پریدی رو خر شیطون ؟!:311:
ببین خط کش دستمه ااااااااااااااااااا :311:
یه سوتفاهم بود محمد جان . حل شده . خودت رو کنترل کن و حرفهایی از روی عصبانیت نزن که بعدا نشه جمعش کرد چرا که بعدا خودت بیش از همه ناراحت میشی . این حرفها در شان تو نیست .
مدیر همدردی - داملا - تو - من - همه و همه با هم دوست هستیم و همه هم همدیگر رو دوست داریم . دوست نداریم کسی ناراحت باشه و .....................
قابل درک است که چون داملا را دوست داریم به حمایت از داملا حرف بزنیم و ازش خواهش کنیم که ما را ترک نکنه اما این دلیل نمی شه که یکی دیگر از دوستانمون رو ترور کنیم .
بابا این سنگ تراشان گناه داره اااااااااااااااا. :163:چرا اینقدر اذیتش می کنیم . :324:خون که نکرده یک تالار راه انداخته . :302:عجبااااااااااااااااا. اینقدر این دوست منو اذیت نکنید دیگه .:302:
گاهی دلخوری پیش میاد دیگه . نباید سخت گرفت .کسی قصد آزار و اذیت همدیگر رو نداره و باید واکنش هایمان را کنترل کنیم که باعث رنجش بیشتر هم نشیم . با حرف زدن و توضیح دادن و توضیح شنیدن درست همه چیز قابل حله .
آهااااااااااااااااااااااا ای مهاجر بینشان کجایی؟!:324:
حاج آقا من از این کارها بلد نیستم . .............بیا بگو همگی با هم یک صلوات بفرستیم این داستان ختم به خیر بشه .
دوست باشیم . دوست . دوست . دوست . دوست .
From:aaaaaa>
To:bbbbbbbb>
Sent: Saturday, February 25, 2012 1:45 PM
Subject: خواهش
سلام دوباره
دوست عزیزم عذر می خوام که دوباره مزاحمت میشم،من نتونستم تو همدردی پست بذارم، ازت می خوام درصورتی که برات مقدور بود متن منو انتقال بدی به تایپیک"خداحافظی داملا با همدردی".
من می نویسم اما توقع ندارم حتما انتقالش بدی،اگر امکانش بود این کارو بکن.
================================================== ======================
" اول ازهمه تشکر می کنم از همه دوستانی که با گذاشتن پست یاکلیک دکمه تشکر بهم ابراز محبت داشتند.
اول از همه بهار عزیزم:
بهار جون دوست ازدست رفته همیشه تنها من نیستم،بلکه این شخص دوست منه ومن فقط از دوستم دفاع کردم.چون جملاتی که راجع بهش گفته صحیح نیست وحتی برگشت مجددش هم می تونه آزار دهنده باشه.
اblue sky نازنین:
عزیز منم دوستت دارم، خوب هم می دونی.همیشه به یادتم اگه دلت خواست می تونی از طریق ایمیل از حالت بهم خبربدی.
آنی جون:
آره درست میگید، ردپای رنجش محسوس هست.من از عمل مدیر رنجیدم واسه اینکه همیشه از این مدل تنبیه ها متنفر بودم.
بی نهایت عزیز:
شاید هیچ کدوم متوجه قضیه نشید،چون یکی از پستها حذف شده.
گل مریم:
یک پدر مهربان هرگز فرزندش رو بین جمعیت 29000نفری تنبیه نمی کنه! ایشون می تونستند از طریق ایمیل یا پیام خصوصی بهم اطلاع بدهند.
واما قضیه اهانت:
مدیر توی پستش اشاره کرده که اطلاع رسانی ازطریق گل مریم بوده، وبعد برای داملا نوشته که علت مسدودی اهانت به یکی اc اعضاست.
خداییش کجای پست من توهین آمیز بود؟جز اینکه دفاع کردم از کسی که متهم اصلی بود ومن حقیقت رو می دونستم!خواستم به خودش بیاد واوهم که متوجه قضیه شد، تشکری زد وبازم رفت،چون جوابش رو گرفته بود."
========================================
داملا عزیز ، درخواستت رو انجام دادم ، دلم می خواد درسی رو که من نیز آموخته ام بهت بگویم ، فقط و فقط برای اینکه می خواهم بدانی این دردت ، درمان هم دارد
اینجا یک محیط مجازی است اومدنی ، رفتنی است ؛
توی همینچین حال و هوایی ( که قبلا داشتم) فقط نوازش بود که دلم می خواست بگیرم ، اما افسوس که هرچقدر که نوازش می گرفتم دردم تسکین نیافت
کیمیای درمان این درد در این جمله برایم نهفته بود که خالصانه به تو می گویم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی نهایت
میدونی خیلی سخته از طرف کسی این رنجش ایجاد بشه که برامون ارزشمند هست ( شخص ناقل خودش میشه مزید علت)
حالا اگر جایگاه اون شخص و ارزشمند بودن رفتار اون شخص را بیاد بیاوریم که غرض شخصی ندارد ، می تونیم کم کم خودمون رو آروم کنیم
و یه نکته دیگه
هیچکس عاری از خطا نیست ، حتی مدیر همدردی ، مشکل اینجاست که ما مراجعین در ذهنمون از یک نفر بت می سازیم و اون رو عاری از خطا می دونیم
به همین علت هست که رنجشمون چندین برابر میشه
و در آخر اینکه
بهت نمی گم بمون یا برو
ولی اگر من میدان زندگیم رو خالی می کردم ، جنگیدن رو یاد نمی گرفتم ، و بعد لمس پیروزی که با تلاش بدست آورده ام برایم اینقدر شیرین نمی شد
به زیر سقف این خونه / منم مثل تو مهمونم / منم مثل تو می دونم / توی این خونه نمی مونم
همیشه آخر حرف ها پر از حرف های ناگفته است
اقا من عاشق خداحافظیم
اصلا افریده شدم واسه اینکه همه باهام خداحافظی کنن
نمی دونین چقدر خوش میگذره وقتی با کلی گریه زاری با هم خدافظی کردین
ولی طرف از پرواز جا می مونه و دیگه کلا سفرش کنسل میشه :310:
داملا جان
بیا و یه حال اساسی به همه ما بده
:72::72:حالا برو ولی برگرد بگو جاموندم:72::72:
داملا!
من هم با خارپشت موافقم!!!!
اصلا هم به نظرت احترام نمیذارم داملا چون دوستت دارم و نمیخوام بری!!!!
اصلا چه معنی داره عضو خانواده به تنهایی تصمیم بگیره و بره قهر؟ اونم واسه همیشه؟ :163:
نمیگی ما دل داریم؟ نمیگی ما دوستت داریم!
کاش اصلا نری فرودگاه و از در بیرون نرفته بگی بچه ها من برگشتم!
میخواستم ببینم چقدر دوستم دارین!
سلام
برای مدیر همدردی واقعا متاسفم ایشان با این مدیریت تالار خراب کرده است جا تاسف دارداز دست مدیر همدردی خیلی ناراحت هستم به نظر من تالار تعطیل شود تالارهمدردی با این مدیریت نمی تواند پیشرفت کندخانم داملا چند سا ل در این تالار فوق ا لعاده زحمت کشید بی فایده بود و بی ارزش بود مدیر همدردی افرین صد افرین
متخصص فنی تالار بی تجربه بی دانش و علم هستندپشتییانی فنی تالار بی تجربه ضعیف دانش هستند نمره 0 است تالار همدردی این مثلا می زنم پیوست موسیقی خراب است پیوست موسیقی موزیک پیوست نمی کندمتخصص فنی تالار واقعا متاسفم جا تاسف دارد که پیوست موسیقی درست نمی کنیدتالار پیشرفت نمی کندباید متخصص فنی تالارعوض شودمدیر همدردی من می دونم چه به شما گفته عضویت خانم داملا مسدود کنید چند رو ز اسم یک نفر از اعضا تالار است نام می برم که گفته عضویت خانم داملا مسدود کنیدمدیر همدردی دوره روانشناسی یاد بگیرد مدیر همدردی به فکر تالار نیست ممنون
خانم انی شوخی نکنید
این سوال من و شاید خیلی از بچه ها باشه ولی نمیدونم چرا نمیگن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط گلنوش67
آقای مدیر ما منتظریم.
سلام خانم پاییزان 2
خانم داملا با مدیر همدردی سو تفاهم نبوده است عضویت مسدود است جواب سو ا ل دادم
مدیران تالار و مدیر همدردی پاسخگو نیستند واقعا متاسفم جا تاسف دارد
ااقای مدیر همدردی خانم داملا از تالار رفت مدیر همدردی از فردا یک نفر دیگر اعضا تالار اخراج کنید
تالار همدردی یک مدیر بادانش با تجربه با علم نیاز دارد
آقای محمد ابراهیمی عزیز
خانم داملا به خاطر سوتفاهمی که پست ایشون در این تاپیک به وجود آورد توسط آقای مدیر به مدت یک هفته باند شدند.
به گفته خود آقای مدیر این کار به خاطر برداشت اشتباه ایشان از پست داملا بود.
حال سوال ما از مدیرعزیز
چرا این خط از نام کاربری داملا برداشته نمی شود در صورتی که خود معترفید برداشت شما نادرست بوده است؟
سلام دوستان
من هر چند با داملاي عزيز خيلي آشنا نبودم ، اما از وقتي اين تايپيك زده شده ، خيلي ناراحت شدم ... نميدونم چي شده و نمي خوام هم بدونم ...
اما خدمت داملاي عزيز ميگم : همه ما دوستان يكديگر هستيم و همديگه رو قطعا دوست داريم ، اما براي اينكه اين دوستي پايدار بماند ، گاهي بايد از خود بگذريم ... تا از خود نگذريم به خدا نخواهيم رسيد ...
در جائي خواندم كه وقتي پيامبر با مشركان توافق نامه اي نوشتند ، پيامبر به عنوان امضاء ، نام خود را پائين نامه نوشت (( محمد رسول الله )) اين براي مشركان سخت آمد ، و توافق نامه را نپذيرفتند ، اما پيامبر اينجا به خاطر خدا حاضر شد نام خود را محو كند ، به محض اينكه او نام خود را محو كرد ، آيه نازل شد : (( محمد رسول الله ... )) او خود را فراموش كرد و خدا در جائي نامش را ثبت كرد تا قيام قيامت جاويد بماند ...
گاهي نيازه براي اينكه اثبات كنيم بنده خداي مهربون هسيم ، اخلاق خدا رو به نمايش بذاريم ، يكي از اخلاقاي خداوند همين بخشش است و به دل نگرفتنه (( ان الله يغفر الذنوب جميعا )) خدا تو بخشيدن چند تا صفت داره : اول اينكه مي بخشه ، دوم اينكه زيبا مي بخشه ، سوم اينكه همه چيز رو مي بخشه ، چهارم اينكه وقتي بخشيد يه هديه هم مي ده تا فرد دست خالي نباشه ، پنجم اينكه پرونده هاي قديمي رو ديگه رو نميكنه و ...
لذا از داملاي عزيز تقاضام اينه كه خودتون بيائيد پيام بديد تا اين جو صميمي كه سالهاي سال با زحمت هاي بي شائبه مدير عزيز و مديران فهيم و اعضاي محترم و شما دوست عزيز به وجود اومده ، دچار خدشه اي نشه ...
جدائي فردي به هر دليلي از خانواده اي ، ضربه مي زند ، در صورتي كه ما خانواده همدردي براي ساختن اومديم ...
ما براي ساختن اومديم و بايد پاي اون بايستيم ، براي ساختن بايد هزينه ها پرداخته شود ، حرفها شنيده شود ، سختي ها چشيده شود ، سردي ها و گرمي ها تحمل شود ، كمبودها و نقص ها پذيرفته شود ، اختلاف سليقه ها ديده و پذيرفته شود و .........
به خدا ، اين چند وقتي كه توي اينترنت ميام ، واقعا جوي مانند همدردي نديدم و نمي بينم و نخواهم ديد ، به همين خاطر بهش عادت كردم ، و يكي از مهمترين دلائلش هم همينه گذشت و ايثار سراسر اون رو گرفته ... و اين نعمت زيبا جاي ديگه به اين اندازه ديده نخواهد شد ...
هر فضائي كه در اين عالم باشه ، هرگز عالي و رويايي نيست ، همه اشتباه ميكنن ، اما مهم تر از اشتباه كردن ، گذشت افراد هست ... مهمتر از اشتباه كردن ماندن و سوختن و ساختن است ...
يادمون باشه ، شمع ها مي سوزند تا روشنائي ببخشند ، پس تا نسوزيم روشني نخواهيم بخشيد ...
انشاالله كه اين مسئله به خوبي و سلامتي بگذره و اعضاي خانواده همدردي ، حتي اگر به كتك كاري و دعوا هم بكشه :101::97::161:حرفي از رفتن نزنن ......
يادمه روز اول به خانمم گفتم : يادت باشه من از اينكه قهر كنيم و جمع كنيم بريم و ..... اين برنامه ها خوشم نمياد ، هر وقت حرفي داشتي با كتك كاري هم كه شده ، بزنيم اما هيچ وقت حرفي از رفتن نزنيم ...
حالا كه آني عزيز گفتن يه صلوات بفرستيم :
براي اينكه داملاي عزيزمون بياد و برگرده به جمعمون و انشاالله اعضاي خانواده همدردي كمك بدن براي ساختن يه همدردي بزرگ كه تا و نمونه نداشته باشه تو عالم و براي سلامتي همه اعضا مخصوصا مدير فهيم و عزيز و زحمتكش و سائر دوستان ، داملا خانوم گل ، همچنين محمد ابراهيمي عزيز با اون دل پاك و ادبيات زيبايش ، كه گاهي هم يه كم داغ ميكنه اما داغ كردنش هم براي ما شيرينه ،و براي اينكه ديگه هيچ كدوم از عزيزان خانواده همدردي ، حرفي از رفتن نزنن ، يه دونه از اون صلوات خوبه رو بفرستيد ...
اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم
داملا،چرا هر دلخوری برات پیش میاد فوری چمدونتو جمع می کنی؟اگر بگم بمون می مونی؟آره که می مونی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پاییزان2
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
آقا كيوان اين خبر مال قبله بعد جناب مدير متوجه شدن يه سو تفاهم پيش اومده و مسدوديت هميشه تنها هم برطرف شد ولي خانم داملا نه . حالا ما منتظريم ايشون هم رفع مسدوديت بشن
اين هم پاورقي كه آقاي مدير زدن:
===========
پاورقی:
1 - بنده ابتدا به اشتباه برداشت کرده بودم که مشکلات پیش آمده مذکور در حوزه ارتباطات عاطفی دختر و پسر و از طریق تالار همدردی بوده است و آنرا نقض قوانین همدردی دانسته بودم که بدینوسیله ضمن پوزش از این دو بزرگوار مراتب عذرخواهی خود را اعلام می کنم. همچنین از تذکر به جای gole maryam نیز تشکر می کنم. و بابت گوشزد این مسئله مورد تشویق تالار همدردی قرار گرفتند.
2 -از hamishetanha هم می خواهیم به جای استفاده از جملات ادبی و رمانتیک که مبهم هست. اگر تقاضای کمک دارند به زبان بسیار ساده و خلاصه و بدون ذکر نام کسی مشکل صریح بیان کنند.
سلام. بچه ها اینجا چه خبره؟
کدورت، اخراج، خداحافظی....
بابا یکی از دوستان سابق من کابوس دید، اومد اینجا از مشکلش نوشت، منم رو حساب اینکه شاید راضی نباشه بهش زنگ بزنم یا اس ام اس بدم، زیر پستش نوشتم "ازت دلخور نیستم، راحت و آسوده بخواب" همین. (که البته پاک شد.)
حالا داملا جان که در حق بنده بسیار لطف داره، طی صحبت هایی که باهاش داشتم، به خاطر اینکه بر موضوع ما واقف بود، با توجه به آگاهی خودش یه پست زد که گمان نمی کنم توهین آمیز باشه، چه اینکه اگر شما هم بر همه چیز واقف بودین، شاید چنین پستی می زدین.
حالا در مورد همیشه تنها یک طرفه به قاضی رفتین، در مورد من یک طرفه به قاضی رفتین، در مورد داملا چرا؟
یادم نبود قضاوت عادلانه و بزرگواری و بخشش در منطق روانشناسی نمی گنجه. حالا هم اگر مشکل تمام این ماجرا ها منم و این دردسرا به خاطر منه، پس باید با من یا همیشه تنها برخورد بشه. داملا فقط نسبت به آگاهی خودش و وقوفش بر ماجرا، نظرشو داده که نهایت نهایتش حذف پسته نه اخراج. خودتون قضاوت کنید، به راستی این پست که نه بد آموزی داره، نه نقض ادبه و صرفا یک نظره، (که اگر جز این بود می بایست پست حذف میشد، نه صاحب پست،) مستحق طرد شدن هست؟
اگر اینجا کسی مستحق طرد باشه، منم. حالا هرچی دلتون میخواد رو نام کاربری من خط خطی کنید.
و اما
داملا، عزیزم، ازت میخوام بمونی. شاید کارت بیشتر از رنجش، یک انتقامه. چون اینجا کسی نگران شب بارونی نمیشه، اما همه داملا رو دوست دارن. اگر همیشه تنها یا شب بارونی اشتباه کردن، چرا باید سهم تو خداحافظی باشه و سهم دیگران دلتنگی تو؟
حالا همه بر ماجرا واقف اند. هر کسی هرآنچه که دوست داره قضاوت خواهد کرد، اما میدونم هیچ کس نه خواهان طرد شدن توست، نه خواهان طرد کردن تو! والبته.... من خودمو در این ماجرا مقصر میدونم و هرگز راضی به رفتنت از سایت نیستم. پس خواهش میکنم بمون.
گلنوش جان
سو تفاهم در مورد همیشه تنها و شب باورنی بود
ولی در مورد داملا که سو تفاهم نبود که!
خود داملا نوشته بود این پست رو می نویسم حتی اگر به قیمت اخراج شدنم تموم شه
خودش هم این احتمال رو می داد
مدیر همدردی هم کاربری داملا رو برای یک هفته مسدود کرد به این دلیل که مشاوره احساسی داده بود
البته از نظر من که اصلا مشکلی نبود و پستش احساسی نبود چون ما در جربان این ماجرای دوستی شب بارونی نبودیم ولی داملا بود ...ولی چون خودش هم تو پستش نوشته بود شاید اخراج شم ،مدیر همدردی رو به این موضوع متوجه کرد که پستش مشکلی داره .....
داملا جون منظورم از نوشتن اینها این نیست که بگم این حق تو بود که کاربریت بسته شه
فقط توضیح دادم بچه ها متوجه شن
و منم مثل بقیه دوستان ازت خواهش می کنم بمونی :46:
چون واقعا با خوندن راهنمایی های خوبت لذت می برم.
داملای گلم برات سوئ تفاهم پیش اومده است ؛ من فقط یک گزارش به مدیر مربوط به سوئ تفاهمی که در مورد ارتباط همیشه تنها و شب بارونی پیش اومده بود ؛ فرستادم که موضوع باند شدن هر سه نفر شما حل بشود ؛ حالا بعد این مدیر هر صحبتی که با شما کرده اند به بنده مربوط نمی شود.
من اون گزارش رو به خاطر احساس مسئولیتم در مقابل موضوعی که متوجه شده بودم ،فرستادم تا حقی از کسی زایل نشود.
این هم پیام خصوصی که در پاسخ به گزارشم داده شده است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
در مورد اینکه در ادامه چرا فقط شما باند شده اید ؛ بنده برداشت از نوع دیگری داشتم که از لفظ تنبیه یک پدر مهربون استفاده کردم ؛
به هر حال من هیچ قضاوتی در این مورد نمی تونم بکنم ، فقط اینو می دونم که دوست دارم نری ؛ چون دوستت دارم ودلیل دیگه اش این هست که موقعی از همدردی خداحافظی کن که دیگه بودن همدردی تو زندگیت تاثیری نداشته باشه و چیزی بهت یاد نده ؛ اگر الان این حس رو داری ؛ خب اون بحث دیگه ای هست.
فقط یک خواهشی از صمیم قلبم ازت دارم ؛ چند روز صبر کن ،بعد از روی منطقت تصمیم بگیر. چون هنوز پرده هایی از رنجش جلوی چشمت راگرفته است.
این را نیز بدان داملا چه همدردی باشد ، چه همدردی نباشد ، همیشه در یاد ما هست.:46::43:
سلام داملا جان
خوبی ؟
بهتری ؟
با این همه هم حسی و محبت که نثارت شده ، باید خوب باشی :43::310: مگر نه ؟
ما همه برای شما احترام و ارزش قائلیم و ........ خانمی به قول فرهنگ چرا تا کمی آزرده میشی چمدونتو برمیداری و دِ برو که رفتی ............ :316: آخه نمیگی این دوستان دلواپست میشن ، اونم با این حال و هوا رفتن .
من که نه خدا حافظیت را می پذیرم و نه این برآشفتنت را . اینها اصلاً به داملا نمیاد ، یعنی نباید بیاد :46::43:.
داملا جان هرکدوم از اعضاء در این تالار جایگاه خاص خودشون را دارند و در جای خود ارزشمند هستند . و اتفاقاً همین ارزشمندی از طرفی و توجه مدیر همدردی به ارتقاء این ارزشمندی از طرف دیگر باعث می شود که گاه در مقابل اشتباهاتی که ممکنه قابل توجه باشه مدیر محترم در عین محبت ، جدی برخورد کند ، چون هر کس اینجا در موقعیت مورد توجه مراجعین بودن قرار می گیرد نیازه که از همین همدردی هم برای ارتقاء خودش بهره ببرد حتی مدیران . حتی خود مدیر همدردی هم مطمئن باشید چنین می کند .
عزیزم قدری تأمل و دقت در پست مدیر و توجه به جملاتی که در رابطه با شما نوشتند و بخصوص ذکر این جمله که : "و پذیرفتن تبعات آن " اینرا می توانست روشن کند که چه بسا این یک امتحان باشد برای شما در صحنه عمل ، که وقتی می گویی " حتی به قیمت اخراج شدنم از تالار " تا چه حد به آن پایبند هستی ، و اینکه خود اذعان داشتی که پستت ممکنه درست نباشه و برای همین هم اعلام کردی پای تبعاتش هستی .
گذشته از آن شما هم متوجه پست مراجع نشدی ( البته به خاطر شیوه اشتباه مراجع در بیان مطلب و سراسر احساسی کردن آن و اساساً عدم طرح مشکل بلکه نوعی پیام رسانی به مخاطب خاصش ) و واکنش نشون دادی .
به دوستان عزیز هم عرض می کنم که :
برداشت اشتباه مدیر در رابطه با داملا نبوده ، به عبارتی سوء تفاهم مربوط به داملا نبود بلکه مربوط به مراجع و مخاطبش بود که اشتباهاً دو جنس متفاوت و با زمینه آشنایی از طریق همدردی تصور شده بود .
پاورقی
======
سخنی با hamishetanha عزیز
خانمی ، خوشحالم که بعد از مدتها می بینم حضور پیدا کردی در تالار . جات خالی بود ، خوش آمدی :46::43:
عزیزم می بینی ....... می بینی که روش شما در بیان دغدغه ات چه اثراتی داشته ....... . نکنه همین روند و روش هم دوستت را از شما گریزان کرده باشد . کمال گراییت را یادم هست و ..... قضاوت نمی کنم اما می تواند روزنه ای برای تأمل باشد .
بیان ادبی خیلی خوب است گلم اما در جایگاه و موقعیت خودش . در چنین جایی و انجمن و شاخه ای که شما تاپیک باز کردی ، اصلاً نمی طلبد با یک بیان مبهم ادبی و کاملاً احساسی و با روش پیام رسانی و نه طرح مشکل ، ارائه مطلب کنی .
حتی ما در شاخه های ادبی هم توصیه داریم که پستها و تاپیکهایی که مرثیه سرایی احساسی هست مورد پرهیز قرار گیرد چه رسد به اینگونه عمل کردن .نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamishetanha
تبعات این روش و روند خود را می بینی ؟ نمی خواهم سرزنش کنم اما حق است که تلنگری باشد برای شما . چون هم داملا پست شما را به نظرم خوب متوجه نشد . هم مدیر ابتدا به اشتباه تصور کرد کلام خطاب به یک جنس متفاوت است . یعنی سنخ کلام از نظر احساسی اگر شما یکجا اونم اشاره ای گذرا به جنسیت نمی کردی برای همه ما چنین برداشتی در پی داشت .
امیداورم در یک فضای مشاوره ای دقت کنید که دیگر چنین پیش نیاید
موفق باشی نازنین .
.
.
میون این همه پست جا داره از اقای مدیر همدردی هم تشکر کنم هم گلایه.
تشکر از اینکه اینقدر نسبت به اعضا تالار مهربان هستن و مثل پدری مهربان سر بزنگاه از فرصت ها برای کمک به اونها استفاده می کنند.
داملا جان الان بعد از این همه پست منی که iq ام انقدر پایین هست متوجه شدم که ماجرا چی بوده خودت هنوز متوجه نشدی؟
فرشته مهربان کاملا دلیل اینکه چرا مدیر همدردی پستت را حذف نکرده وبه جای مسدود کردن چرا به شما پیام خصوصی نداده کاملا مشخص است.
مدیر همدردی کاملا درست عمل کرده بانک نوازشیت هم که حسابی پره پرشده. پس چرا هنوز نمی تونی به خودت مسلط بشی وعواقب کر کری خوانی ات(حتی به قیمت اخراج شدنم
را قبول کنی؟
داملا جان فقط یک نکته به نظرم رسید که باید بگم هیچ کس نمی دونست چی شده شاید تعداد انگشت شماری می دونستند اما با زدن این تاپیک خودت ، خودت را سر زبون ها انداختی. البته به نظرم ناخواسته تاپیکی شد که اگه داملا بخواد می تونه یکی از بزرگ ترین درس های زندگی اش را بگیرد.
نکته دوم اینکه هر کی خربزه می خوره پا لرزش هم می شینه.
وقتی می یای کر کری می خونی و پست میذارید دیگه چرا ناراحت می شی خانمی؟!!!!!!!!!
این درسی بود که من گرفتم. تو چی ؟
اما گلایه ام به آقای مدیر همدردی:
آقای مدیر چرا از این گوشه چشم ها به ما نمی کنی؟:72: این داملا خانم از کجا تشریف آوردند که بدون اینکه خبر دار باشند داری بهشون مشاوره رایگان می دید؟
در اخر اینکه با تمام این حرف ها دیگه زشته اگه داملا بعد از 4 صفحه نیاد پیغام بذاره یه موقع توی iq شما شک می کنیم ها.
داملا جون دوست داریم.:46::43:
می گم خیلی تند نوشتم؟!!!!!!!!!!!!!!!!
نباید اینجور می گفتم؟!!!!!!!!!!
سلام دوستان گل همدردی
راستش می خواستم سی و سه روز دیگه ازتون خداحافظی کنم ولی خب فک کنم قسمت بود که امشب وقتش باشه
الان که می خوام براتون بنویسم هنگ کرده ام ؛ نمی دونم چی بگم ، تصویر مجازی که ازتون ساخته ام دونه به دونه از جلو چشمام رژه می ره ، فک می کردم خداحافظی خیلی آسون باشه ولی الان می بینم که واقعا سخته ، و این سخت بودن فقط یه دلیل می تونه داشته باشه و اون اینکه از صمیم قلب همه شما رو دوست دارم.
دوست عزیزی که داری این متن رو می خونی ، اگر خدای نکرده جایی حرفی زده ام که رنجوندمت ، بدون ناخواسته بوده وازت حلالیت می خوام.
امیدوارم همه شما به آرزوهای قشنگتون برسید و هیچ غمی تو دلتون نباشه.
در پناه حق
عزیزم کوزه گر از کوزه شکسته اب می خوره. شما تو تاپیک داملا نوشتی هر وقت همدردی دیگه تو زندگیت نقشی نداشت برو. حالا من می گم همدردی به نقش شما در زندگی خودش نیاز داره که همون کمک به دوستان است.
به هر حال امیدوارم هر جا هستی موفق و شاد باشی.
سلام،
گل مریم، انتخاب با خودت هست که بروی یا بمانی.
جدا از هر تصمیمی که بگیری، برای شما آرزوی سلامتی و موفقیت می کنم.
آی خانوم کجا کجا ، دوستت داریم به خدا
آی خانوم یواش یواش ، با ما اینجوری نباش
گل مریم عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط gole maryam
اینجوری آدم یاد جنگهای سی و سه روزه لبنانیا می افته !!!
خیره ایشاله ، حالا چرا 33 روز ؟؟
چرا خداحافظی؟
امیدوارم گرفتاریتون زود زود حل بشه و با فراغ بال (بدون آنلاین شدن از طریق گوشی) بازم در خدمتتون باشیم.
گل مریم عزیز یکمی آروم باش و این رو بدون که هم در اینجا و هم در قلب ما جای داری .
امیدوارم تصمیمی رو که گرفتید از روی احساس نباشد عزیزم به هر حال ما منتظریم که برگردی و خداحافظی نکنی چون به هر حال اینجا کلی از احساسات صحبت کردی و کلی از مشکلاتت و درگیریهایت گفتی و با هم گریه کردیم و باهم خندیدم من هم می گویم اگر واقعا دیگر احتیاج نداری که به این سایت بیایی ما هم به تصمیمت احترام می گذاریم.
و هر کجا که باشی برایت آرزوی موفقیت می کنیم.
آخه چرا؟؟؟...
چرا این روزها اینجوری شده .چرا هر وقت میام به تالار سر بزنم یکی اومده خداحافظی کنه؟؟..
نمیگین دل نازک ما طاقت نداره؟؟:302::302::302:
آخه چرا ؟
هر هفته داريم يكي از اعضاي قديمي رو از دست ميديم:302::302::302::160::160::160:
گل مریم عزیز سلام
هرچند جایتان در تالار خالی خواهد ماند اما تصمیمتان برای همه ما محترم است
ما هیچ بدی از شما ندیدیم و صمیمانه برات ارزوی شادی و موفقیت داریم
سلام خانم گل مریم
دلم خیلی تنگ می شود امیدوارم زودتر به تالار بر گردید تالار به وجود شما نیا ز دارد امیدوارم به فعا لیت در تالار ادامه بدهید خیلی ناراحت شدم اعضای قدیمی از تالار می رود براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72:
سلام مجدد خدمت همه دوستان گلم
در مقابل این همه ابراز لطف واقعا زبانم قاصر هست و نمی دونم چی بگم , این لطف همه دوستان نازنینم است و من واقعا خودم رو انقد قابل نمی دونم.
همه دوستان از من دلیل خداحافظی می خواهند ؛ با اجازه جناب مدیر بزرگ می خواهم بنویسم چون همیشه گفته ام و باور دارم که همه ما جزو خانواده همدردی هستیم و خودی غیر خودی در یک خانواده معنی ندارد.
دیشب دلیلم رو نوشته بودم ولی خب متاسفانه با صلاحدید مدیر حذف شد.
همیشه شعار جناب سنگتراشان این بود که اینجا یک سایت روانشناختی هست و اعضا حق صحبت در مورد موضوعات سیاسی ندارند و اتفاقا شعار بسیار خوب و مناسبی برای حفظ همچین مجموعه ای بود چون می دونی که بحث سیاسی جیز هست و گاها حتی انسان رو خاکستر هم می کند. ولی من با وجود این شعار آقای سنگتراشان دلیل وجود تبلیغ انتخابات رو اصلا متوجه نمی شوم , من نمی دونم تبلیغ برای انتخابات در کجای این مبحث روانشناسی قرار می گیرد. و لذا نمی توانم سیاست دروغ و یک بام و دوهوا و برداشت همه مسایل به نفع خود را تحمل کنم. این یک تصمیم احساسی به هیچ وجه نیست , چون چند ماهی بود که تصمیم داشتم که از شما دوستان گلم خداحافظی کنم و در چند جا هم ذکر کرده بودم. می خواستم بروم (این دلیل برای قبل از این جریان بود)چون احساس می کردم به اون درجه از رشدی رسیده ام که دیگر می تونم خودم معلم خودم باشم و دانسته هام رو تمرین کنم و همینطور اینکه حضورم خیلی مفید برای تالار نبود و فکر می کردم خب حضور من خیلی کمک کننده نیست و خوشبختانه اینجا مشاورهای متخصص خوبی دارد.
دوستان عزیزم دوست ندارم رفتن من تاثیر بدی برجو تالار داشته باشد , چون هنوز انقد خودخواه نشده ام که دوستانی که دست نیاز به راهنمایی دراز کرده اند رو بر اثر حاشیه ها بی جواب بماند.
دوستتان دارم:72:
در پناه حق
با احترام
گل مریم
نقل قول:
نقل قول:
با سلام و احترام خدمت gole maryam گرامی
با تشکر از که با این پست خود کمک می کنید که سوء تفاهمات کاهش یابد. و این روشی هست که ما همیشه در شفاف سازی در ارتباطات پافشاری داشته ایم. در واقع روش گفتمان با سعه صدر بهتر از روش های قهر و ... جواب می دهد.
چند نکته ذیل شاید بتواند به روشن شدن مسئله کمک کند.
یکم:
متاسفانه همانطور که مقالاتی هم در تالار داشته ایم ، روز به روز تعارضهای شناختی و سازه های ناسازگار در نسل جوان و تحصیل کرده زیاد می شود. مسائل فرهنگی ، سیاسی، اجتماعی، تربیتی، مذهبی، و فلسفی افراد نمی تواند مکمل هم بوده و مثل یک پازل صحیح همدیگر را تکمیل کند. لذا بخشهایی از هر کدام مزاحم بخشهای دیگری از آن می شود.
به عنوان مثال در پستی که در بالا آورده اید، چند تعارض شکلی و محتوایی با کمی دقت دیده می شود که منجر به تنش شده است.
شما گفته اید چند ماه تصمیم بر رفتن داشتید و علتش را هم گفته اید که معلم خود شوید و تمرین کنید.... و یکجا هم گفته اید که قصد داشتید 33 روز دیگربروید.
اما در جای دیگر هم آورده اید که به خاطر تبلیغ تالار جهت شرکت در انتخابات، تصمیم زودهنگام ترک تالار را گرفته اید.
ولی این دو مکمل هم نیستند. این دو با هم تزاحم پیدا کرده اند و در اینجا مورد دوم(بحث تبلیغات)، غالب شده است.
یعنی شما اکنون فقط به یک دلیل می روید. به خاطر تبلیغات انتخابات، در حالیکه ممکن بود نسبت به تبلیغ انتخابات اعتراض می کردید و مثل قبل خصوصی با بنده در میان می گذاشتید و در نهایت بعداً در 33 روز دیگر می رفتید.
دوم:
شما قبلا هم مواردی را مورد انتقاد قرار دادید و خصوصی با بنده در میان گذاشته اید که من هم سعی کردم پاسخ دهم یا ترتیب اثر دهم.
سوم:
حتی اگر بنده مدیر همدردی اشتباه کرده باشم. که در سایت تبلیغ قرار داده ام. بازهم راههای کم آسیب تر و نرم تری برای مواجه بنده با این خطایم هست. به قول بالهای صداقت نه بت هستیم و نه معصوم.
چهارم:
همانطور که خود هم از زبان من گفته اید. بحث ها و چالشهای سیاسی و تنشی در تالار همدردی ممنوع بوده و ما مرتب گفته ایم اینجا یک تالار تخصصی روانشناختی هست. و افراد حق ایجاد تنشهای سیاسی، اجتماعی و ... ندارند.
به همین خاطر حتی خود من به عنوان مدیر همدردی حتی یک بحث سیاسی و مباحثه و چالش را کلید نزدم.
اما هر مدیر سایتی آزاد است که تبلیغات دلخواه خودش را در قالب سایت بگنجاند. و این ربطی به محتوای تالار ندارد.
پنجم:
همانطور که در اولین بند قوانین همدردی آورده ایم، ما رک و صریح گفته ایم که هم ایرانی هستیم، هم تابع قوانین جمهوری اسلامی و هم کاملا پیرو نظام جمهوری اسلامی ایران.
و هر کس این قانون را قبول ندارد، از نظر مدیران به خاطر عدم قبول قوانین سایت ، عضو این سایت شناخته نمی شود. و ما می توانیم او را در صورت تخطی عملی اخراج کنیم.
لذا مسائلی که با تمامیت ارضی، امنیتی، و بقاء کشور ایران سروکار دارد دغدغه ماست.
چگونه مدیر همدردی به رنجیدن یک مراجع از همسرش حساس باشد، اما به بقاء یک کشور و نظام بی تفاوت باشد.
ما کاری به هیچ گروه و حزب سیاسی نداشته و نداریم و از هیچ کدام هم حمایتی هم نمی کنیم. و در همه انتخابات موضع ما بی تفاوتی نسبت به اختلاف سلیقه های درون کشور داشته ایم.
اما نسبت به بقاء این نظام این کمترین کاری هست که می کنیم. گاهی باید برای حفظ ناموسمان خون دهیم و مبارزه کنیم. و گاهی باید به صورت نرم ایستادگی کنیم.
باید زیرک بود.
ما نباید ساده لوحانه درون خانواده بزرگ ایران چنان از روشهای اجتنابی استفاده کنیم که خواست همانهایی هست که کودکان افغان و عراق و فلسطین و بحرین و مصر و ... را به خاک و خون کشیدند و منتظرند ما را به جان هم بیندازند تا خون ما را هم بریزند.
انتقاد، و ناراحتی درون هر خانواده ای همیشه هست. اما در یک خانواده نباید هیچ یک از اعضاء وقتی ناراحت هستند با دشمنان آن خانواده همسو و همراستا شوند.
امروز انتخابات، یک صف آرایی نظامی و جنگی هست. و جوانان و پسران ایران زمین روزی خون خود را هدیه کردند و امروز زنان و دختران ما هم در کنار آنها حداقل کارشان صلابت حضور آگاهانه اشان هست.
ساده لوحی هست که تصور کنیم بی بی سی، سی ان ان و گروهک نفاق و ... دلسوزان ما هستند. و اکنون که برای عدم حضور ما کف می زنند، معلوم هست که حضور ما دست آنها را کوتاه خواهد کرد.
دقت کنید. بقاء نظام، امنیت یک کشور همیشه خط قرمزی درون آنست. و اجازه نمی دهیم که دیگران با تفرقه میان ما، فکر دریدن ما را بکنند.
خلاصه:
گرفتن و قرار دادن تبلیغ در هر سایتی قاعده بهنجار، عقلی و پسندیده ای هست که شما می توانید از هر مدیر سایتی بپرسید. و این ربطی به محتوای تخصصی سایت ندارد و ما در این خصوص بحث و تنش های سیاسی در مورد سلایق مختلف ایران نداریم. بلکه صرفا حضور را به جای اجتناب هدف قرار داده ایم.
در واقع سیاسی کاری و ... یعنی وارد شدن به له یا علیه گروهی را نداریم.
در حالی که ما فقط به ایران فکر می کنیم و تابع قوانین آن هستیم.
تبصره: خواهش می کنم اگر نظر یا مطلبی دارید، برای جلوگیری از بحث و ...، به صورت خصوصی در میان بگذارید، و در اینجا این بحث ها خاتمه یابد.
=================
پاورقی:
این پستهای حاشیه ای به زودی به انجمن آزاد منتقل می شود.
مریم عزیز
با وجود اینکه احتمالا از خیلی جهات با شما هم عقیده نیستم ولی من هم مثل شما از استراتژی یک بام دوهوای مدیران تالار متعجبم
این تعجب وقتی بیشتر میشه که سری به تاپیک های قدیمی بزنی!
البته در حال حاضر از این تعجب میکنم که تعجب می کنی :)
در هر صورت بهتر بود این قضیه رو به صورت خصوصی با مدیر تالار درمیون می گذاشتی
مطمئنم ایشون اینقدر بزرگوار هستن که پاسخگوی مسئله شما باشن
اگر هم به نتیجه ای نرسیدی، نباید اینقدر به خودت سخت بگیری
همه ما خیلی وقت ها مجبور به تحمل هستیم، هر کدوم به نوعی
تحمل کن :72:
چقدر تعجب کردیم :)
نیست از عجایب هفتگانه ایم :)
همین الان پست جناب مدیر همدردی رو دیدم :72:
گل مریم عزیزم هر جا که هستی شاد و سلامت باشی ولی دوست دارم بمونی جات تو تالار واقعا خالی خواهد بود:46::43:
گل مریم امیدوارم از تصمیمت منصرف شی:323: