RE: دعای برای مضطرین ( یا غیاث المستغیثین )
سلام داداش گلم..کیوان جان:
من امشب از ته قلبم برات دعا می کنم ان شالله اون طوری بشه که خیر و صلاح تو در اون هست و خداوند بتونه بهترین راهو پیش پات بذاره..
رسیدی دعای معراج و تسبیحات حضرت زهرا با ارامش و توکل بخون .خیلی ارامت می کنه و می تونی بهتر فکر کنی...
نتیجه رو حتما بگو از نگرانی در بیایم...:72:
Re: دعای برای مضطرین ( یا غیاث المستغیثین )
دعا میکنم همه گرفتار ها مشکلشون حل بشه و اونچه به صلاحشون هست براشون درست بشه...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
سلام
شدیدا" به دعای شما همراهان عزیز نیازمندم
برای تصمیم گیری در خصوص یک مسئله مهم دچار تردید شده ام، تصمیم و انتخابی که تمام زندگیم به آن بستگی دارد.
دعاگوتون هستم ، امیدوارم خداوند شک و تردیدهاتون رو به یقین تبدیل کنه.
آرامش و عاقبت به خیری تون رو در کنار تصمیمی که به صلاحتون باشه رو از خدا می خوام.
سلام دوستان
لطفا برای fm.mohajer هم دعا کنید تا زودتر حالش خوب بشه .انشالله
دوستای گل همدردی
بیائید برا دکتر مهربون همدردی ، سارا بانو دعا کنیم.
دکتر عزیز:72:
امیدوارم گرفتاری تون به بهترین نحو ، و فوق تصورتون حل بشه . و خاطره خوبی هم از این روزها براتون باقی بمونه
دعا گوتون هستم
.
بیاین امشب برای عضو مهربون تالارمون دعـــا کنیم:
راحیل جونم...
از صمـــــــــیم قلبمون آرامش رو برای تو و خانودت از خدااا می خوایم...
خدایا هوای دوست ما رو داشته باش...
:310:
دعا امشبمون رو اختصاص بدیم به پدربزرگ
خدایا پدربزرگـــی که تو اوج ناراحتیامون به فکـــر خندوندن تکـــ تکـــ ما بود رو حالا تو بخندون
سلام به بچه های گل تالار
داشتم تکرار سریال یه تکه زمین رو میدیدم وقتی عروس بزرگه خبر بارداریشو بعد از چند سال انتظار به خانواده میداد اشک تو چشام جمع شد .
خدایا یعنی میشه یه روز هم جاریم بهم زنگ بزنه و بگه داره مادر میشه:323::323:
دوستای عزیزم خواهش میکنم واسش دعا کنید چهارده ساله که منتظره :302: :72::72:
بچه ها
برای امید omide_zendegi هم دعا کنید.انشالله دوباره ارامشش رو به دست بیاره
من مادرم تازه آزمایش خون داده
تو آزمایش ی چیزیش خیلی بالابود
امروز دکتر گفت که باید دوباره آزمایش بده
من تو نت تحقیق کردم در مورد بالا بودن این مورد خیلی چیزای خطرناکی خوندم خیلی ترسیدم :302:
قلبم داره می میره الان:302:
امروز ی آزمایش دیگه داد
جوابش 7 دی میاد دعا کنید اشتباه شده باشه
خدااا ااااااااااااااااااااااااا ااا کمک کن اشتباه شده باشه
:302::302::302::302:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنین آریایی
من مادرم تازه آزمایش خون داده
تو آزمایش ی چیزیش خیلی بالابود
امروز دکتر گفت که باید دوباره آزمایش بده
من تو نت تحقیق کردم در مورد بالا بودن این مورد خیلی چیزای خطرناکی خوندم خیلی ترسیدم :302:
قلبم داره می میره الان:302:
امروز ی آزمایش دیگه داد
جوابش 7 دی میاد دعا کنید اشتباه شده باشه
خدااا ااااااااااااااااااااااااا ااا کمک کن اشتباه شده باشه
:302::302::302::302:
[align=justify]
یادتون باشه معمولا تو سایت های اینترنتی واسه جلب توجه مخاطب همیشه همه چیزو خیلی بولد و اغراق آمیز میکنن. لذا اصلا نگران نباشید. بالا بودن یک پارامتر در کنار سایر فاکتورها باید سنجیده بشه و متخصصمیتونه نظر نهایی بده. واسه مسایل پزشکی نت اصلاجای بدردبخوری نیست. انشالله که چیزی نیست:310: [/align]
سلام :46:
:310:
جواب آزمایش مادرم رو گرفتیم خوب بود!هنوزم اون موردی که گفتم یکم بالا هست ولی دیگه جلوش HIGH ننوشته یعنی به میزان قابل توجهی کاهش پیدا کرده دیگه تو رنج خطر نیست :323:
تا ببینیم دکتر چی میگه
ولی فکر کنم نگرانیم بی مورد بود خدااااااااااااا رو شکر
از همتون ممنونم :72::46::72:
امروز دور و بر ساعت 3 و نیم چهار...
وقتی همه چیز اروم بود....
وقتی همه تلاشم رو میکردم که هیچی کم نباشه....
چنان شوکی به من وارد شد....چنان نامردی در حق من شد...که دلم بدجوری شکست..خیلی وحشتناک...خیلی
تنها کاری که تونستم بکنم این بود که دستمو دراز کنم قرآن بالای سرم رو باز کنم ..از اشکهای من صفحه قرآن خیس شد...
آیه اش این بود:
فکر کردید وقتی گفتید ایمان آوردید ما شما رو به حال خودتون رها میکنیم و امتحان نمیکنیم؟
تو دلم گفتم خدایا...میشه از من امتحان نگیری...این امتحانا خیلی سختن...منو از پا درمیاره...
دوستای خوبم..
برای دل به ناحق شکسته من دعا کنید.
دوستان عزیز
سلام
من هم اومدم اینجا ازتون بخوام موقع دعا کردنتون منو هم یاد کنید یک مشکل پزشکی دارم
یادتون نره ها:302:
سلام
دوستان خوبم برای مادرم دعا کنید
حالش اصلا خوب نیست
جواب آزمایش ها چیزای بدی نشون دادن
پنجشنبه عمل داره
لطفا براش دعا کنبد.:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط taraneh89
میدونم که تالار در حال تغییر و تحوله و به همین دلیل امکان دسترسی به تایپیک ها نیست ولی یکی از اعضای تالارکه حق زیادی هم به گردن همه ی بچه ها داره این روزا شدیدا محتاج دعاست و گرفتار شده من هم خیلی براش نگرانم.
از همه اعضاء می خواهم که امشب براشون دعا کنند
کاری از دستمون جز دعا براشون برنمیاد و خواهش میکنم این لطف رو در حق ایشون بکنید
بازم معذرت میخوام که پیام خصوصی دادم ولی ایشون گرفتاری سختی براشون پیش اومده و خیلی محتاج دعان اگه این لطف رو بکنید یه دنیا ممنونتون میشم
.
برای شفای همه ی بیماران دعا کنید
با سلام
این متن از طرف کاربر niloo1 به علت مشکل فنی ارسال میشه
دوست عزیزمون نگران حال دوستشون هستن و خواستن که برای سلامتی دوستشون دعا کنیم
به امید شفای همه ی بیماران
{
با عرض سلام به همی عزیزان دوست من 5 روز به خاطر ضربه مغزی در حالت بیهوشی ست خواهش میکنم براش دعا کنید زودتر بهوش بیاد من این دعا رو برای شفا پیدا کردم لطفا براش بخونید
» این دعا را برای بیمار یا مریض بخوانید ان شاء الله شفا یابد ««
در زبده الدعوات روایت کرده است که رسول خدا (ص) به خانه حضرت فاطمه (س) آمد. امام حسن را بیمار یافت و این منظره بر آن حضرت خیلی گران آمد. جبرئیل نازل شد و گفت: یا محمد تعلیم کنم تو را دعایی که با آن فرزندت از ناخوشی خلاص گردد، پس خواند:
“ اللهم لا اله الا انت العلی العظیم ذو السلطان القدیم و المن العظیم و الوجه الکریم “
” لا اله الا انت العلی العظیم ولی الکلمات التامات و الدعوات المستجابات خل ما اصبح. “
پس حضرت این دعا را خواند و دست خود را بر پیشانی امام حسن (ع) گذاشت و شفا یافت.
»» دعایی که در موقع بیماری باید خوانده شود ««
در جواهر القرآن آمده است هر که بیمار باشد و این دعا را در آن بیماری چهل مرتبه بخواند، به امید خدا شفا پیدا کند.
” لا اله الا انت سبحانک انی کنت من ظالمین “
اگر در آن مریضی بمبرد ثواب شهدا را دریابد و اگر صحت یابد گناهان وی آمرزیده گردد.}
دوستان خواهش میکنم منو هم به دعاهای خیر تان یاد کنید
سلام دوستان طوريکه از عنوان تايپکم مشخصه هدفم تنها از باز کردن اين تایپک این است که همیشه بخصوص در این ماه مبارک (وقت سحر وافطار) من وامثال من را که(منتظران بچه) در دعا هاي خير تان ياد کنيد امید وارم خدا دعا های تون قبول کنه وما را هم از نعمت خوب مادر شدن بهر مند کنه
مختصري درباره خودم من31سالمه 8 سال ميشه که ازدواج کردم (مشکل از شوهرمه ) تا هفت سال زياد به اين موضوع فکر نکرده بودم تا اینکه متوجه شدم شوهرم با زن دیگه را بطه داره بعد از اون موضوع میخوام هرچه زود تر بچه دار شم. ترا خدا ما رو فراموش نکنید در دعا های تون چون دعای ممون برای ممون قبول شدنیست
خداااااااااااااایا من به بحق این ماه عزیز از تو میخواهم برای من وهرکس که آرزوی مادر شدن را داره بچه های صالح وسالمی عطا کنی آآآآآآآآآآآآممممممممممین یاااااااااارب