-
خلاصه من منظورم این بود که زندگی بالا و پایین داره.شما فقط نباید شرایط آرمانی رو در نظر داشته باشید.هز زن و مردی یک روز هم دیگه رو می بوسن و یک روز دیگه ممکنه با هم دعوا می کنن.شما نه تنها موقعی با هم خوبید باید احترامشو حفظ کنید بلکه در شرایط سخت هم باید یارش باشید و احترامشو حفظ کنید.امیدوارم همه خوشبخت شن.شما هم خوشبخت شید.منم خوسبخت شم.
-
نمی دونم چرا نمی شه جواب شما خاله قزی رو بدم،من در اولین سوالم از نظر حجاب پرسیدم که آیا با پوشش فعلی من مشکلی ندارید،چون من مانتو یی هستم ،همچنین گفتند که با آرایش و لاک زدن و سایر جزئیات نیز مشکلی ندارن و از نظر رفت و آمد و بقیه چیز ها سوالاتی که پرسیدم با من مشکلی نداشتند...
-
...ایشون دانشجوی فوق مکانیک اند که الان شاغل هم هستند اما کارشون دائم نیست اما پدرشون این اطمینان را به ما دادند که حتما شغل ثابتی براشون پیدا می کنند ومطئنم که توانای این کار را دارند واز این جهت اصلا نگران نیستم،از جهت عقاید مذهبی نیز به ایشون نزدیکم ، ایشون نماز شون ترک نشده هیچ وقت وخانواده شون هم مذهبی و اهل نمازند و از نظر اخلاقی هم مورد تایید دوستان و آشنایان بودند،به نظر خودم هم اخلاق خوبی داشتند.اما مهمترین چیزی که برای من وجود داره اینه که همسرم از نظر عقلی من رو تایید وتکمیل کنه،یعنی بتونیم در مورد مسائل مختلف با هم حرف بزنیم بدون اینکه به دعوا ختم بشه ، من بتونم راحع به علایقم ،مطالبی که می خونم با ایشون حرف بزنم و ایشون هم همین طور...بتونیم اطلاعات و معلومات هم را بالا ببریم و در روابط مون و حرفامون دید از بالا به پایین وجود نداشته باشه،این واقعا برام مهمه،دوستان امشب قراره دوباره بیان...اگر چیزی کم گفتم بگید که بیشتر توضیح بدم،لطفا اگر راهنمایی ای دارین زودتر بگین...مرسی از همه تون...
از نظر علایق وسلایق مون در زمینه های هنری ورزشی جالب بود که مثه هم فکر می کردیم...اما یه چیزی هست که من نمی دونم چه طور بپرسم،من آدم ولخرجی ام در بعضی از موارداز کجا بفهمم که ایشون خسیس نیستند و برای من خرج می کنند؟؟؟
اون مقاله هایی که گفتید رو هم خوندم...بسیار خوب بود،اونسوال راجع به بد بین نبودن سوال من هم هست...چطور از این موضوع مطمئن بشم که ایشون بدبین نباشن یه وقتی؟؟
راستی امیدوارم همه تون خوشبخت بشین مخصوصا آقا سعید:-)
-
در مورد آدرس زیر سوالاتی که باید توی خواستگاری پرسیده بشه قشنگ مطالعه کن و از سوالاتش یادداشت بگیر و اونایی که فکر میکنی لازمه باید بدونی بپرس و مورادی که از نظرت مهمه را یادداشت کن تمایل داشتی بنویس تا دوستان نظر بدن:72:
www.hamdardi.net/thread-12878.html
نقل قول:
البته همه معیارهای اساسی همانهایی هست که در لینک سئوالات جلسه خواستگاری آروده ام.
- نکته مهم که باید توجه شود اینست که میعارها باید به صور تناسبی مورد بررسی قرار گیرد.
مثلا اینکه پسر مسجدی باشد، هیچ امتیازی نیست. مگر اینکه دختر هم اینطوری باشد.
مثلا اینکه پسر اهل بگو و بخند و لارج باشد امتیازی نیست، مگر اینکه دختر خانم هم شبیه او باشد.
شباهت ها خیلی مهم هست.
- نکته مهم دیگه ایسنت که بررسی پسر به تنهایی و از طریق حرفهایش اهمیت ندارد. باید خانواده و پدر ومادر او هم بررسی شوند. و پیشنهاد مهمانی در این زمینه خیلی مهم هست.
- نکته مهم دیگر زمان هست. عجله نباید کرد. اجازه دهید زمان بخوره. زمان منجر میشه احساسات کاهش یابد.
- نکته مهم دیگر اینست که باید همه سرنخها مورد توجه قرار بگیرد. هر چیزی که جای سئوال بود بحث شود و شفاف شود.
- لطفا مقالات انجمن ازدواج مطالعه شود. و عملیاتی شود. و با مشاور باجلسات حضوری صحبت شود.
- توکل به خدا و استعانت از حضرت حق فراموش نشود.
موفق و موید باشید.
- - - Updated - - -
نقل قول بالا از جناب مدیر همدردی است
-
سلام دوست گرامی
1- معمولا دانشجویان پزشکی نمی گویند "دکترا" می خوانیم. بلکه می گویند "دانشجوی پزشکی" هستیم. شما باید بهتر بدانید که بین پزشکی و دکترا تفاوت بسیاری است. برای من و دیگر دوستانی که سوال کردند، عجیب بود این موضوع. ضمن اینکه اگر همان سال اول قبول شده باشید، اکنون باید آرام آرام به فکر طرحتان باشید و زمانی که باید برای این امر اختصاص دهید.
2- لطفا زود تصمیم نگیرید. زندگی مشترک بازیچه نیست که با احتمالات و شانس بتوان آن را آغاز کرد و پیش برد. لازم است معبارهایتان را دقیق تر بررسی کنید و دقیق تر در مورد خواستگارتان تطبیق بدهید. سن شما کم است و با احتمال بالایی هنوز فرصت های بسیاری خواهید داشت و لزومی به عجله نیست. "چهره و ووضعیت ظاهری" تنها بخش کوچکی از مطلوبات در رابطه همسرانه است. باید شرایط را عمیق تر از اینها مورد کنکاش قرار دهید. بعنوان مثال: وضعیت شما در زمان گذراندن طرح، به مراتب با اکنون متفاوت خواهد بود و لازم است قبل از تصمیم گیری، با ایشان تمام موارد تنش زا را بررسی کرده و توافق کنید.
3- اگر مورد بالا را انجام دادید و هنوز مردد بودید، لازم است به مشاور مراجعه کنید تا نقاط مبهم را برایتان باز کند.
موفق باشید.