نوشته اصلی توسط
معاون کلانتر
سلام
دوستان کاملا در خصوص نیمه خالی لیوان صحبت کردند و من هم تقریبا موافق نظرات اونها هستم اما از زاویه متفاوت هم میشه به این اتفاقات نگاه کرد
چه علتی وجود داره که پسر در محیط کار و به همکار دختر خودش در خصوص مسائل شخصی و خصوصی زندگیش صحبت کنه اونم مسائلی که معمولا با دوستهای خیلی صمیمی و با قابلیت اعتماد زیاد میشه مطرح کرد و محیط کار محل مناسبی برای مطرح کردن این مسائل نیست
حس من و نظر شخصی من از این دو مسئله ای که مطرح کردید اینه :
اگر ایشون هم علاقه ای به شما داشته باشه میشه این رفتارش رو به این شکل توجیح و تفسیر کرد
در خصوص ازدواج ناموفق قبلیش میخواسته ببینه شما چه نظری دارید و با این مسئله مشکلی دارید یا نه
و در خصوص خواستگاری هم که میخواد بره میخواد ببینه شما چه واکنشی از خودتون نشون میدید
(البته اگر آغاز کننده بحث در این مسائل شما نباشید)
شما اگر واقعا به ایشون علاقه دارید بهتر بود بصورت غیر مستقیم این مسئله رو بهش میگفتید (حداقل در پاسخ و ادامه صحبت های ایشون این مسئله رو مطرح میکردید)
حس من اینه که ایشون ممکنه نسبت به شما بی تمایل نباشند حس میکردند که شما با ازدواج قبلیشون مشکل دارید و با پیش کشیدن مسئله خواستگاری میخواستند بیشتر به این مسئله پی ببرند که چقدر میتونه به خواستگاری کردن از شما خوشبین باشه
مثلا توقع داشته که با مطرح کردن قضیه خواستگاری از یک دختر دیگه شما ناراحت بشید یا اونو ترغیب به این مسئله نکنید و یا به هر صورت ممکن تمایل خودتون رو نشون بدید
بحرحال اگر مبنا رو نوشته های شما بذاریم و روی اون قضاوت انجام بدیم این آقا دلش نیست خواستگاری اون شخص بره و ابتدا واکنش شما رو بررسی کرده که اگر نشونه ای مبنی بر مخالفت با این ماجرا دارید این کار رو انجام نده
حس من میگه که این خواستگاری به جایی نخواهد رسید چون خود پسر هم تمایلی برای انجام اون نداره و من اگر جای شما بودم به صورت غیر مستقیم اون پسر رو متوجه میکردم که میتونه روی ازدواج با من حساب کنه و من هم در این خصوص استقبال میکنم مثلا اگر در خصوص ازدواج ناموفق قبلیش صحبت میکرد به نوعی متوجه اش میکردم که با این مسئله مشکلی ندارم یا وقتی در خصوص خواستگاریش حرف میزد ناراحتی خودمو نشون میدادم (معمولا دختر ها در انجام این مسائل خیلی خوب عمل میکنند)
بحرحال فکر نکنم هنوزم دیر شده باشه و اگر خواستگاری هم رفته باشه احتمالا در خصوص نتیجه خواستگاری و ویژگی های اون دختر با شما حرف میزنه و بازم نظر شما رو جویا میشه
(فقط امیدوارم این علاقه شما به اون واقعی باشه و ایشون هم قصدشون ازدواج باشه نه دوستی و...)
تمام این حرف ها مواجه شدن با یک وجه دیگه و از یک زاویه دیگه با این مسئله بود
اما تجربه ای که من از عاشق شدن دختر نسبت به پسر بدست آوردم این بود که در چنین مواردی معمولا پسرها تمایلی به ازدواج ندارند و این عشق و علاقه دوطرفه نیست و در صورت ابراز علاقه مستقیم سعی میکنن از راه دوستی وارد بشن و از عشق و علاقه طرف مقابل بهره ببرند و بعد از مدتی به این قضیه خاتمه بدند
ولی شما بهتره کاری که از دستتون بر میاد (ابراز تمایل برای سر گیری ازدواج با این فرد بصورت غیر مستقیم ) رو انجام بدید تا در آینده حسرت امروز رو نخورید
موفق باشید