-
یزدانی نمی دونم چند سالته فکر کنم سنت زیر 24 باشه.
نمی خواد چیزی رو توضیح بدی. اصلا مگه م یتونی؟؟ نمی تونی. ادم هر چی هم بیاد بگه باز نم یتونه اون چیزی که م یخواد و بگه.
ببین خونواده اتو ول کن مخصوصا اون مامان بابات. اول رو اعصاب و ارامش خودت وقت بذار. هر چی زودتر به ارامش برسی و خودتو قبول کنی زودتر می تونی فکر کنی و زودتر از اون خونه ی مزخرف خلاص می شی. من الان یه دختر ترشیده ام. دقیقا همینم. همینم. الان باید بچه هم می داشتم خیلی سال پیش ازدواج م یکردم حالا چی ؟ حالم از این خونواده اشغالم به هم می خوره.
زود خودتو جمع کن. اول ارامش که با پذیرش ایجاد می شه. بعد از این ارامش فکرت معقول کار می کنه راه حل میاد می تونی هدف کذاری کنی و با توجه به هدفات برنامه ریزی کنی بلند مدت. بعدش می تونی طی یه مدت زمان از این ... به نام خانه و خانواده فرار کنی. شایدم همین وقتا یه شوهر خوبم تونستی پیدا کنی.
موفق باشی.
-
مینوش عزیزم تقریبا 26 ساله هستم
خدا کند شما هم همسری شایسته در کنارتان قرار بگیره
شما خیلی خوبین. و راحت صحبت می کنید.ممنون
منم سعی میکنم خودم را نجات بدم فقط. از خدا هم میخواهم که نجاتم دهد.یا با مرگ یا زندگی آینده بهتر
-
سلام دوست عزیز:72:
عزیزم تا حدودی حرفات رو درک میکنم.به قول فرشته اریبهشت این احساسات رو خیلی از ماها تجربه کردیم. خیلی سخته درسته.
خود من هم تا حدودی طعم مشکل و اختلاف رو چشیدم.و مسائل دیگه ای که حالا گفتنش درد رو دوا نمیکنه. عزیز من ما تو اینجور مواقع همونطور که دوستان دیگه گفتن فقط میتونیم مراقب جسم و روح خودمون باشیم.واقعا اگه بتونیم این کارو کنیم هنر کردیم!
یه چیزی هم هست نمیخوام ناامیدت کنم ولی میخوام بهت بگم که فکر نکنی با ازدواج همه مشکلاتت حل میشه،و دیگه کاری به خانوادت نداری... چه بخوایم چه نخوایم این خانواده تا همیشه همیشه خانواده ما هستن و اسمشون رومون هست.حالا چه فاصله داشته باشیم ازشون چه نه.
بعد ازدواج هم دغدغه های خاصی داری که باز هم مجبوری بپذیری این همینه که هست.
فقط نذار افسرده بشی،روحت آزرده بشه،خسته بشی،چون دیگه اونوقت به بهترین پسر دنیا هم دنیا ازدواج کنی نمیتونی طعم آرامش و خوشبختی رو بچشی.
این چیزهایی که میگم خودم کم کم دارم میفهمم،که خانواده م چقدر تاثیر گذاشتن روم، به قول فرشته اریبهشت حالا می بینم چیزهایی رو از دست دادم که دیگه به سختی میتونم بدستشون بیارم. وقتی که داشتم تلاش میکردم حال بقیه رو خوب کنم
فقط سعی کن تو هم مثل ما مراقب خودت باشی،و برای خودت کم نذاری از هر لحاظ
کلاسهای مورد علاقه ات رو برو،کار خوب پیدا کن برو، تفریح داشته باش با دوستانت، تا روحیه ات عوض بشه و از این حال و هوا بیرون بیای
انشاله که آینده ای بهتر از گذشته در انتظارت هست:72:
-
http://www.hamdardi.net/thread-33522.html
اینو هم یه نگاه بکن. پست های مدیر همدردیه. شاید به دردت بخوره.
- - - Updated - - -
http://www.hamdardi.net/thread-33473.html
اینو هم بیکار بودی خواستی یه نگاهی بکن. راهنمایی های دوستانه.