نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نیمه پنهان ماه
خانم های این سایت واقعا گیجمون کردن
یکی جدی میخواد یکی عاطفی یکی اولش جدی میخواد بعد عاطفی
اگر تو خواستگاری جدی باشی میگن پسره جدی و خشک بود و بی احساس
اگر عاطفی باشی و یکم نرم باشی میگن پسره سنگین نبود
سلام دوستان
ببخشید من فقط خواستم یک نکته ای به آقایون بگم.
همه آدم ها سلیقه های مختلف دارن.ممکنه من از رفتار یکی خوشم نیاد ولی یکی دیگه اون رفتارو خیلی خوب بدونه.مثلا من از تیپ شخصیتی که خوشم میاد متوجه شدم خیلی دخترا از همون تیپ بدشون میاد.
نکته این جاست:
من می خواستم به آقایون بگم که تو خواستگاری خودشون باشن.چون بالاخره یکی هست که همین خودشون را دوست داشته باشه!!! و مهم هم همینه !
در غیر این صورت اصلا ممکنه به فرض مطابق این چیزی که فرشته اردیبهشت می خوان برید خواستگاری و از قضا دختر خانم مثل من قبلیم باشه و از شما خوشش نیاد.در حالیکه شخصیت شما همونی می بود که دختر خانم می خواسته!و یک موقعیتی اینجا بیهوده هدر می ره!
************************************************** **********************************
فرشته عزیزم من می گم شاید این آقا هم چون تجربه نداشته خواسته مثلا از یکی بپرسه که دخترا از چی خوششون میاد و بعد بهش گفتن دخترا عاطفین و مثلا بهش اینا را بگو!او هم تجربه نداشته و اصل مطلب را نگرفته که بابا هر چیزی به موقعش خوبه!!!
این که می گی دانش روانشناسیش بالا باشه به نظر من سخت گیرانه است!ولی اگه بگی اهل مطالعه باشه خوبه.بعدا می تونه به راحتی دانش روانشناسیشو بالا ببره.
فرشته جان این مثال که زدی چقدر می تونی به این حرفا عمل کنی.بستگی داره.مثلا همین مرد طاس را باید ببینم و نظر بدم.ولی اگه پای تلفن بگن طاسه من قطعا نمی گم نیان.
باید بیان و نظر بدم.راستی تو تاپیک آیا من در ازدواج سختگیرم هستش.من یه خواستگار این مدلی داشتم و ظاهرش بعد گفتگو برام تعدیل شد.و اصلا مشکلی نداشتم.می تونی بخونی.ولی پدرم اجازه ندادند.
کلا در مورد من شخصیت خیلی تاثیر می ذاره.مثلا همین طوری بهم بگن فلانی دکتره من چهرش برام بهتر می شه:دی
ولی واقعا دوست ندارم همسرم از من زیبا تر باشه و حتی دوست دارم معمولی معمولی باشه(نه زشت ها) که قدر زیبایی منو بیشتر بدونه!!! اینجوری بیشتر بهم کیف می ده!اونجوری بهتر می تونم ناز کنم و اون ناز منو بکشه!براش دوری من سخت تر میشه!قدر منو بیشتر می دونه!
دو تا تاپیک آخری منو بخون!به خصوص تاپیک آخرم شاید از جهاتی بهت کمک کنه!!! برای من که خیلی خیلی مفید بوده!پست آقای محمد93 را آخراش را حتما و حتما با دقت بخون!!!
ایشون گفتن یه چیزایی تو زمان مجردی تو ذهن ما هست که وقتی آدم با واقعیت مواجه میشه؛ممکنه 180 درجه نظرش تغییر کنه!!! مثال های خوبی هم زدند!(الان می بینی که ریحانه چقدر نظرش تغییر کرده!)
ببین زاویه دید را میشه تغییر داد.مثلا من خودم الان بعد از این تاپیک نگاهم به عاطفه و زندگی مشترک خیلی تغییر کرد.فکر کن!فقط با یک تاپیک!!! حالا منتظرم آقای محمد93 می خواد یه پست دیگه بذاره برام!بعدش حتما جمع بندیمو می ذارم!خیلی به جمع بندی فوق العاده ای رسیدم و فکر نمی کردم این قدر راهنمایی های خوبی بشم!!!
بهترین تاپیک من بوده!!!
من از دیدگاه بقیه تاثیر گرفتم.یکم از دید صبوری نگاه کردم.از دید خانوم بی نهایت نگاه کردم.از دید آقایون نگاه کردم.بعد فهمیدم از زاویه بدی داشتم به موضوع نگاه می کردم!!!یعنی همه جانبه نبوده!و برای خودم یک تصویر روتوش شده یا شاید هم فتوشاپ شده از زندگی داشتم!!!:دی
مثلا من از دید تو و دید ریحانه که نگاه می کنم یک چیزایی می فهمم و می تونم دید خودم را کامل تر کنم.و الان واقعا دیدم متعادل شده و در این زمینه خاص عاطفی (که برعکس تو بودم) سخت گیر نیستم.
من الان از جایگاه فکری که از دیشب پیدا کردم وقتی به دید قبلی خودم نگاه می کنم می بینم چقدر بچه گانه بوده! و همین طور از این جایگاه وقتی دید تو و دید قبلی ریحانه را می بینم،باز هم به نظرم خیلی ناقصه!!!
من به یک قطعه پازل برای فکرم نیاز داشتم که دیروز پیداش کردم و الان فهمیدم چی به چیه!!! امیدوارم تو هم قطعه پازل فکرت را پیدا کنی!!!اون وقت تازه دوزاریت میفته!و همه منظور منو می فهمی!
دوست داشتی تاپیکم را بخون.بیشتر از جنبه تغییر نگرش و... دنبال کن.و روی پست ها فکر کن.
روی پست های این تاپیکت هم فکر کن.
ببین من خودم تمام پستهای تاپیکم را بارها خوندم و شب موقع خواب بهشون فکر می کردم.با فکر کردن دیدم چقدر می تونم زاویه نگاهمو عوض کنم!
امیدوارم بهترین انتخاب را داشته باشی دوست عزیز من!!!