نقل قول:
نوشته اصلی توسط
2ANOAN
در امریکا بیشتر از 78 درصد مردم امریکا هیچ اعتقادی به خدا ندارن و اونها در انجام کارهایشان از خدا و یا اشخاص خاصی کمک نمیگیرن خدا در امریکا فقط یک اسم محسوب میشه و کاربرد زیادی نداره اما با این وجود بیشتر از 72 درصد پیشرفت جهان در امریکا اتفاق می افته این یعنی چی این یعنی اینکه برای پیشرفت و رسیدن به یک ایده خاص اصلا نیاز به دعا و خواستن نیست پس دعا و خواستن تقریبا یه چیز الکی است کاربرد خاصی تو مسیر زندگی ادمها نداره و این واقعیتی است که ما داریم در جهان مشاهده میکنیم پس دعا و توسل به معصومین برای رسیدن به خواسته ها امری کاملا پوچ و بیهوده است
بیشتر پیشرفت دنیا در آمریکاست یعنی دعا کردن پوچه !!!
روزی چند تا فیلم ساخت آمریکا میبینی ! اگه دقت کرده باشی در تمام فیلم ها بلا استثنا فبل از خوردن غذا همه با هم سکوت میکنن و یه نفر دعا میخونه و بغیه هم چشم هاشونو میبندن و سعی میکنن با خدا ارتباط برقرار کنن و در دعا حسابی از خدا تشکر میکنن بخاطر طعامی که براشون محیا شده
فقط برای قضا نیست قبل خواب هم کلی شکر گذاری میکنن بخاطر روزی که سپری شد
این بیچاره ها از صبح زود پا میشن سگ دو میزنن تا شب و خیلی سخت تلاش میکنن برعکس اکثر مردم ایران که تن پرورن و تمام فکر و ذکرشون اینه که یه اداره ای شغل پشت میز نشینی گیر بیارن
برعکس ما که مصرف کننده ایم اونا تولید کننده اند
ببین برای ساختن یه فیلم مستند تا قطب شمال میرن و یا کوه های هیمالیا یا سیاره مشتری و در بدترین شرایط ممکن کلی تمرین میکنن و سختی میکشن تا بالاخره به هدفشون برسن اما مردم ایران فقط دنبال اینن که یه نرم افزار کرک شده از اونا بدوزدن نرم افزاری که اونا با خون دل خوردن ساختن یا آیین نامه هاشونو کپی پیس کنن و به اسم خودشون استفاده کنن یا فیلم هاشونو خوب دوبله کنن و بجای اینکه یه قرون پول بدن کلی هم پول کاسب بشن و الی آخر
دلیل پیشرفتشون اینه و انصافا خدا خیلی عادله
به نظرت من اگه به فوتبال علاقه داشته باشم و برم و یه مربی منو رد کنه و بنشینم خونه و هی دعا کنم باید من بهترین بازیکن زمین دنیا بشم یا لیونل مسی
تازه اگه دقت کرده باشی اون بیچاره نتنها بی دین نیست بلکه بعد از هر گلی که میزنه دستاشو به سمت آسمون میبره و از خدا تشکر میکنه
از بچگی کلی عرق ریخته و حتی جراحی کرده بخاطر قدش و هر روز کلی تمرین میکنه تا بهترین باشه
در عوض من فقط با نشستن خونه میشم بهترین !!!
امیدوارم خودتو درگیر دعا برای این دنیا نکنی و اگر دعا میکنی به خدا بسپری که علم و حکمتش بینهایته و اگه صلاح تو باشه حتما بهت میده و خیلی خوشحال باش اگر تلاشتو کردی و دعا و توکل و توسل هم داشتی و اون امر محقق نشد این نشانه خوبیه یعنی خدا که داناترینه صلاح ندونسته پس بهترین اتفاق ممکن برات افتاده
.................................................. ...................................
سوره اسرا آیه 18 :
هرکس دنیای زود گذر را بخواهد هر چه را ما برای هرکه بخواهیم به سرعت در همین دنیا به او عطا میکنیم آنگاه وارد دوزخ میشوند در حالی که نکوهیده و رانده شده از رحمت خدا وارد آن میشوند
و کسانی که آخرت را با ایمان بخواهند و با تلاشی کامل برایش کوشش کنند تلاششان به نیکی مقبول افتد
هر یک از دو گروه دنیا طلب و آخرت طلب را از عطای پروردگارت یاری میدهیم و عطای پروردگارت ممنوع شدنی نیست
با تامل بنگر چگونه برخی از آنان را بر برخی فزونی میبخشیم و همانا آخرت از نظر درجات برتر و از جهت فزونی بیشتر است.
.................................................. .....................
نقل قول:
این رو من به عینه تجربه کردم منی که 7 سال دعا کردم با کسی که اصلا دعا نکرده هیچ فرقی نداره بلکه برعکس هم هست کسی که دعا نکرده بهتر از من هم داره زندگی میکنه این از این.
یه ضرب المثل هست که میگه مرغ همسایه غازه !
چطوری مطمئنی که دیگران زندگیشون از تو بهتره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
از مقایسه ظاهر زندگیشون فهمیدی؟
------------------------------------------------------------------------------------------
نقل قول:
خدا از اول میدونست من زمانی عاشق این دختر میشم و به خاطر عشق و علاقه ام 7 سال اون رو از خودش و فرستاده هاش خواهم خواست و خودش میدونست اون دختره قسمت نمیشه و خودش میدونست من به بدترین شکل شکنجه میشم و خودش میدونست من ادم تنهایی هستم و خودش میدونست من تو زندگیم دچار کمبودهایی هستم.
100 % ولی خدایی که این همه چیز رو میدونست شاید چیزای دیگه ای رو هم میدونست
مثلا اینکه تو با این دختر خوشبخت نمیشی و تو که خیلی احساسی هستی ممکنه اون موقع هر لحظه دعا میکردی که از اون زندگی رهایی پیدا کنی
یا اینکه اصلا ممکنه تو فرد مناسبی برای اون دختر نبوده باشی و پسری که باهاش ازدواج کرده بهتر از تو اونو خوشبخت کنه (فقط توکه بنده خدا نیستی اون دختره هم مخلوق خداست)
و هزار تا اما و اگر دیگه ...
وقتی خدا رو انقدر مسلط و دانا میبینی پس وقتی میگه نه نپرس چرا چون به قول خودت داره آینده تو مو به مو میبینه و صلاح نیست این ازدواج رخ بده . فقط تلاشتو بکن و از خدا بخواه و بغیه اشو بسپر دست خودش
نقل قول:
اگه خدا میدونست اون دختره نصیب و قسمت نیست و میدونست من 7 سال اون دختر و از خودش میخوام بهتر نبود 7 سال پیش مسیر زندگی ما رو از هم جدا میکرد و لطف بزرگش رو شامل حالم میکرد و میگفت این پسر بهتر نیست این همه بدبختی به خاطر یه دختر بکشه،نمیگفت این پسر بعد دیدن دختره تمام امیدش من میشم و رو من حساب باز میکنه و دیوانه وار اون رو از من طلب میکنه و من هم میدونم این قسمت این نیست،مگه نمیدید که من تنهام مگه نمیدید که من کم تجربه و احمقم،مگه نمیدید که مخلوقاتش با من چه برخوردی میکنند.
شاید این دختر فقط واسطه ایه برای رسیدن به یه دختر دیگه که نباید مثل این دختر براحتی از دستش بدی و تمام تلاشتو باید براش بکنی و با ورود اون دختر خواسته تا راه و روش درخواست درست ازدواج رو یاد بگیری و قدر کسی رو که بعدا میاد تو زندگیت بیشتر بدونی
فرضا اگه من جای خدا بودم و میخواستم یه هدیه خیلی بزرگ به کسی بدم اول کاری میکردم تا قدر اون هدیه رو بدونه و ارزشش رو بدونه (با یه وسیله خیلی کوچکتر) بعد بهش هدیه اصلی رو میدادم . مخصوصا اگر طرف بنده ای بود که خیلی خاطرشو میخواستم و خیلی دوستش داشتم
حالا ممکنه تدبیر خدا این بوده که با سر نگرفتن ازدواج شما تو بیشتر به خدا نزدیک بشی و عبادت و پرستشتو بیشتر کنی که واقعا همینم شده و ممکن بود با ازدواج شما و شکستی که ممکن بود در انتظارت باشه از خدا خیلی دور بشی و ...
نقل قول:
حالا یه سوال اگه تو یه طرف خیابون یه معلول و یک ادم سالم ایستاده باشه و بارون هم بباره تو به کدومش کمک میکنه من به اون ادم معلول کمک میکنم چون احتیاج به کمک داره؟
دیدی زود قضاوت میکنی
تو بدون تحقیق و صرفا بر اساس پیشداوری به اون معلول کمک میکنی و اون آدم سالم زیر بارون میمونه و سرما خوردگی شدیدی میگیره و نمیتونه چند هفته سر کار حاظر بشه
و محل کارش جاییه که قراره چند مورد پیوند کبد و کلیه و قلب انجام بشه و اون فرد متخصص اون کاره با این چند هفته غیبت کلی آدم میمیرن صرفا چون تو پیشداوری کردی و زود قضاوت کردی و احساسی عمل کردی در حالی که اگر چتر رو به اون آدم سالم میدادی اون معلول چند هفته بیمار میشد اما جون خیلی از مردم نجات پیدا میکرد
خدا هم همینطوری کار میکنه شاید ظاهر کاراش به مذاق ما خوش نیاد اما سنجیده و فکر شده هر کاریو انجام میده
نقل قول:
من از بچگی تنها زندگی کردم کسی نبود که راه و رسم ازدواج و زندگی رو بهم نشون بده بهم بگه به جای عاشقی برو خواستگاریش
هنوزم دیر نشده ماهیو هر وقت از آب بگیری تازه است
گفتم که دنبال یه دختر باش که چند برابر از فبلی بهتر باشه و اینبار اصولی برو جلو و با موفقیت ازدواج کن و از زندگیت لذت ببر
باور کن چند سال دیگه اگه اتفاقی بیای مطالب امروز رو بخونی کلی میخندی که چقدر در اشتباه بودی
دوست خوبم منم تمام این مراحل رو تجربه کردم حالا یا بدتر یا بهتر مهم اینه که فهمیدم چرا این اتفاقت برام افتاده و برام تجربه شده و از این به بعد دیگه میدونم چطوری تصمیم بگیرم
امیدوارم دیگه دست از بهانه جویی برداری و با حقیقت کنار بیای
وگرنه مجبور میشیم با کلانتر بیاییم سراغت و اعمال قانونت کنیم
حالا دیگه خود دانی
راستی به هر نحوی که شده و هر طور که میتونی فیلم "بروس قادر " رو تهیه کن و ببین (فیلم کمدیه ولی محتوایی که داره از صد تا کتاب بیشتره)
در مقایسه با اون فیلم من هر چی بگم کشکه
اون فیلم رو هم همون آمریکایی های ساختن که بقول تو بیخدا هستند
قول میدم با دیدن اون فیلم طرز فکرت 180 درجه عوض میشه
فقط زیرنویس شده اش رو بگیر نه دوبله شده (زبان اصلیشو بگیر)
Bruce Allmächtig (2003) - IMDb
موفق باشی