-
سلام.
هیون جان نیازی نیست دلیل بیاری. فقط بگو این اسم رو دوست ندارم، این قاطع ترین دلیله. و چند تا اسم که دوست داری رو بگو. یعنی فقط نگو سوگند نباشه، بگو به جای سوگند چی باشه.
در ضمن به همسرت بگو که این موضوع باعث استرست شده و استرس هم که الان برای بچه سمه... امیدوارم میزان صمیمیت اونقدر بینتون کم نباشه که چیز به این سادگی رو نتونی بهش انتقال بدی. اگه اینطوره کلا از خیر انتخاب اسم بگذر. بذار همون سوگند باشه، روان بچه خیلی مهم تر از اسمشه....
- - - Updated - - -
سوگند هم اسم قشنگیه. استرس نداره که عزیزم.
-
با سلام و احترام
ضمن خوشحالی زیاد به خاطر اینکه شما و همسرتان مشکل واقعی و تنشی واقعی ندارید.
اساسا یک زندگی برای رشد به میزانی تنش و مشکل نیاز دارد که با حل کردن آنها و با پرداختن به آن زوجین احساس رشد و تکاپو و کمال کنند.
حالا اگر تنش واقعی نباشد، افراد این استعداد را دارند که هر مسئله ای را به تنش تبدیل کنند.
معمولا تنش مجازی وجود دارد تا اینکه یک تنش واقعی پیدا شود. یا اینکه آن تنش مجازی حل شود و افراد نیاز به تنش جدیدی داشته باشند.
شما هم اکنون به خاطر این وضعیتی که در آن هستید(بخوانید وضعیت بی تنشی)، اسم فرزند را به صورت تنش ایجاد کرده اید.
اگر خدایی نکرده یک سونوگرافی بگیرد و پزشک یک بیماری مهم در مورد بچه اتان را تشخیص بگذارد.، آنگاه به خاطر این تنش واقعی، تنش قبلی(یعنی اختلاف در نامگذاری کودک)، کلا از بین می رود.
یا با آمدن فرزند به خاطر مشکلات واقعی که ایجاد می شود. اینگونه مسائل حل می شود.
البته گاهی زوجین برای حل مسائلی ا ین چنینی با انعطاف راهکار میانه ای انتخاب می کنند. مثل دو نام انتخاب می کنند. یک نام برای شناسنامه و یک نام هم برای صدا کردن در محیط های غیر رسمی خودشون.
برای اینکه رابطه آرامش و تنش را متوجه شوید مقاله ذیل را مطالعه فرمایید.
تنش چیست؟ آیا تنش برای زندگی لازم است؟
-
سلام .ممنون که به تاپیک من سر زدید و منو راهنمایی کردید .مطلبتون رو خوندم .لازمه بگم بعد از دعوای وحشتناکی که تویبهمن ماه افتاد کم کم و به مرور زمان و به کمک همسرم و تلاش خودم و به لطف این تالر و راهنمایی دوستان به خصوص فرشته مهربان و اقای امین زندگی من روال عادی خودش رو در پیش گرفت و ارامش نسبی برقرار شد و تمام چیزهایی که فکر می کردم عواقب اون دعواست و توی زندگی من تاثیر گذار به لطف و گذشت دو خانواده تا حدودی حل شد .اما مشکل از منه که همیشه بابت هر چیزی زود قضاوت میکنم و دائم اتفاقات رو پیش بینی می کنم .و همچنین همیشه نیاز به تایید دیگران دارم و نمی تونم درست و به تنهایی تصمیم بگیرم .حتی در مورد رنگ اتاق کودکم هم مشکل دارم . مخالفت بعضی از اعضای خاوادم با این اسم و دوستان در تالار منو به تنش در مورد این اسم با همسرم ترغیب کرد و چون همسرم دقیقا عکس من هست متاسفانهازنظر خودش بر نمی گرده و این مشکل منو دوچندان می کنه و ر نهایت فکر می کنم همه چیز بهم تحمیل می شه و این احساس ضعف رو درون من تقویت می کنه . به همین خاطر همیشه از انتخابم ناراضیم .دقیقا مثل همین اسم
باید چی کار کنم ؟سلام .ممنون که به تاپیک من سر زدید و منو راهنمایی کردید .مطلبتون رو خوندم .لازمه بگم بعد از دعوای وحشتناکی که تویبهمن ماه افتاد کم کم و به مرور زمان و به کمک همسرم و تلاش خودم و به لطف این تالر و راهنمایی دوستان به خصوص فرشته مهربان و اقای امین زندگی من روال عادی خودش رو در پیش گرفت و ارامش نسبی برقرار شد و تمام چیزهایی که فکر می کردم عواقب اون دعواست و توی زندگی من تاثیر گذار به لطف و گذشت دو خانواده تا حدودی حل شد .اما مشکل از منه که همیشه بابت هر چیزی زود قضاوت میکنم و دائم اتفاقات رو پیش بینی می کنم .و همچنین همیشه نیاز به تایید دیگران دارم و نمی تونم درست و به تنهایی تصمیم بگیرم .حتی در مورد رنگ اتاق کودکم هم مشکل دارم . مخالفت بعضی از اعضای خاوادم با این اسم و دوستان در تالار منو به تنش در مورد این اسم با همسرم ترغیب کرد و چون همسرم دقیقا عکس من هست متاسفانهازنظر خودش بر نمی گرده و این مشکل منو دوچندان می کنه و ر نهایت فکر می کنم همه چیز بهم تحمیل می شه و این احساس ضعف رو درون من تقویت می کنه . به همین خاطر همیشه از انتخابم ناراضیم .دقیقا مثل همین اسم
باید چی کار کنم ؟
-
سلام هیون عزیز.
خوشا به حالت که خداوند به شما فرزندی داده. به نظرم لااقل در این وضعیت سعی نکن به خودتون ثابت کنین که همیشه کوتاه میاین. این احساس شما وقتی یه فرشته توی دلتونه خیلی بده. آرامش آرامش آرامش.
به نظر من اسم سوگند اسم بسیار قشنگیه. من که اصلا خبری از بچه نیست حالا حالاها ولی شوهرم هر اسمی رو که انتخاب میکنه باید با اسم خودش یا فامیلیه خودش ست باشه:311:
من هم میگم باشه چون اسم فقط باید قشنگ و با معنی و برازنده باشه همین کافیه.
عزیزم مامان مهربون هیون جان
خواهش میکنم در مورد این قضیه اصلا فکر نکن. فرشته کوچولوت بعدا مشکلات عصبی پیدا میکنه ها
اون پدر بچه است و انتخاب میکنه. من هم دو اسمه هستم. فقط پدرم منو به اسمی که توی شناسنامه منه صدا میکنه (از بچگی). بقیه از دوستام تا اعضای خانواده و شوهرمو خانوادش همه منو به اسم مستعارم صدا میزنن. اما پدرم 28 ساله که عین کوه رو حرف خودش ایستاده. یعنی قصدش آزار مادرم بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه به خدا. هر وقت به اسمی که خودش برام انتخاب کرده صدام میزنه با افتخار از انتخابش حرف میزنه. منم کاملا عادت کردم به این وضعیت.
مامان خانومی فکر نکن به این قضیه به خاطر نی نی نازت.