نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Assertive Boy
خواستگار مورد نظرتون، دنبال دختر تحصیل کرده و شاغل در محیط مناسب هست که استقلال فکری و توانمندی مدیریت مالی داشته باشه، نه اینکه کار کنه :303: پست مدیر همدردی این قسمتش خیلی دقیق بود.
تحصیل کرده هم خیلی اوقات لیسانس داشته باشه و وارد اجتماع شده باشه کافی هست، پسری که معیارهای اولیه اش فوق لیسانس و دکترای داشتن دختر باشه، مشکل داره :305:
نمی دونم منظور شما چیه.
ولی می دونم اون آقایون معیار اولشون این نبوده.
چون خودشون آدم موفقی بودن دوست داشتن خانمشون هم این طوری باشه و اجتماعی.
2 تا ازخواستگارام نخبه بودن و اختراع داشتن؛خب اینا دوست داشتن خانمشون مثل خودشون مدرک بالایی داشته باشه.یا حتی بعضی فقط فوق داشتن و می خواستن ادامه بدن و دوست داشتن خانمشون هم خودش اهل درس باشه تا بتونه درکشون کنه.اصلا چند روز پیش یه آقایی تو این تالار رفته بود خواستگاری و از اینکه دختر خانم پیام نور می خوندن شک داشتن.که بچه ها می گفتن مهم نیست و...خیلی ها این طوری هستن.
(یا اینکه اگه تاپیک های آقا mansor را بخونید متوجه می شید از اینکه خانمشون اجتماعی نیست ناراحت هستن.و ناخوداگاه مدام خانمشون را با همکاراشون مقایسه می کنند.
تاپیک مشابه هم خوندم که یادم نیست ولی آقایی(با مدرک فوق) از این که خانمش دیپلمه(وسط کارشناسی تحصیلاتش را به خاطر ازدواج رها کرده بود) بود ناراحت بود و اینجا راهنمایی می خواست که من احساس می کنم تو محیط کار همکار خانمم که خیلی تحصیل کرده ومتاهل! است بیشتر منو درک می کنه و دلم می خواد که او خانمم می بود.تازه خانم خودشون بسیار زیبا بودن و اهل مطالعه هم بودن!!!
از وسط تاپیک متوجه شدم ایشون قبل ازدواج چقدر براشون مهم بوده خانمشون از نظر اجتماعی و تحصیلی بالا باشد.
اسم صاحب تاپیک(نمی توانم حلش کنم) بود.)
این شاغل بودن هم راست می گین باید دقت کرد که طرف مقابل دنبال پول نباشه.اما یکی از خواستگارام به من گفت اگر خانمی شاغل نباشه(صرفا خانه دار باشه) وقتی همسر از محل کار برمی گرده؛خانم هنوز کلی انرژی داره در صورتی که همسر این توان را نداره که پا به پای اون خانم صحبت کنه یا...
و این می تونه موجب دل آزردگی،بهانه گیری و... شود.
البته گفت اگر دوست نداشته باشه کار کنه مانعی نیست اما من دوست دارم خانمم اجتماعی باشه.(البته گفت محیط کار سالم.که من هم حتما در آینده محیط کار سالم را انتخاب می کنم.اگر دکتری بگیرم شاید استادی .و البته رشته ام طوریه که بعدا می تونم محقق بشم.کلا به نظر خودم محیط کار آینده من مشکلی نداره)
برادر خود من هم همین عقیده را داشت و خانمش تحصیلات فوق داره و شاغله و راضی از زندگیش.