شما تاپیک های خانوم sheک خوندین.
تاپیکای خانوم paeize 68 هم میتونه براتون مفید باشه. .راهنمایی هایی که از جانب کارشناسان شدن بخونین و بکار ببرین.
تاپیکاشون طولانیه، اما لازم نیست همشو بخونین همون پست های اموزشی که براشون گذاشتن و بخونین و سعی کنین در زندگیتون بکار ببرین. نبایدم انتظار نتیجه یه شبه داشته باشین باید کم کم شروع کنین و انتظار تغییرات یهویی هم نداشته باشین.:)
مثلا یه مدت کوتاه و برای خودتون در نظر بگیرین و روش های اقای sciبکار ببرین، مثلا یه ماه.
یه دفترچه یادداشت برای خودتون درست کنین.سیر پیشرفت همسرتونو توش بنویسین. مثلا اگه از امروز میخواین شروع کنین کارهایی که ناراحتتون میکنه و رفتارهای بدشون و توش بنویسین بعد صفحه بعد بنویسین دوست دارین چه تغییراتی بکنن.
بعد شروع کنین به انجام روش های ارایه شده. بعد یه ماه تغییراتی کردن و یادداشت کنین.
تغییران لازم نیس خیلی زیاد باشه. ما انتظار نداریم یهویی ایشون بشن ایده ال شما.بشن اونی که تو ذهنتونه.
مثلا میگم ایشون نمیتونن شنونده خوبی باشن. نمیتونن حتی یه ساعت بشینن و فقط حرفای شمارو گوش کنن بدونی ک کار دیگه ای انجام بدن یا وسط حرفت بپرن.
اما بعد یه ماه ایشون حداقل نیم ساعت میتونن فقط شنونده باشن. قبلا یه ربع هم زیاد بوده براشون شما هم انتظار یه ساعته داشتین اما شما باید خوشحال باشین که تونستین حداقل نیم ساعت رفتار ایشونو اونطوری کنین ک خودتون میخواین.
عزیزم خواستن ؛توانستن است.
با اینجا نشستن و غصه خوردن و تاپیکای غمگین زدن که کاری از پیش نمیره.
پاشو همت کن استینارو بزن بالا زندگیتو بساز.
به پدرت بگو بابایی من میخوام زندگیمو بسازم، خراب کردن که کاری نداره.
( بمنم تو دلت نگو حرف زدن هم کاری نداره راست میگی بیا جای من ببین میتونی تحمل کنی.)
نه عزیزم من جات نیستم درسته از دور دارم حرف میزنم حرف زدن هم راحته.
تازه یه چیز بدتر بهت بگم، من اصن شوهر ندارم.پس هیجوره نمیتونم درکت کنم.
اما این راهی بود که بذهنم رسید گفتم بگم. شاید واقعا نتیجه بده.
تو که میگی شوهرت باهات دوسته حرفایی میزنه که بدوستاشم نمیزنه.
خب گلم از این ویژگیش استفاده کن.هنوز وضعیت تو بهتر از خیلی خانوم های دیگه ایه که من دارم تو این تالار میبینم. تو اگه بخوای به جدایی فکر کنی که اونا حتما باید برن شوهراشونو سه طلاقه کنن:)
پاشو بخودت انرژی مثبت بده، تنبلی نکن. مطالعه کن مطالعه هههه در زمینه حل مشکلت.
فکر کردی پای سیستم بشینی واسه ما طومار بنویسی ما بیایم بخونیم ناراحت شیم فوق فوقش اشکمون درآد، خب چی میشه تو بکجا میرسی راه حل تو چی میشه؟؟ زندگی خودته بیشتر مطالعه کن، اون تاپیک و میگی چند پستشو خوندم! بقیش چی؟؟ حوصلت نیومد؟؟
زندگیت ارزش نداره چهارتا پست بیشتر بخونی. البته زود قضاوت نمیکنم میذارم رو حساب اینکه وقت نداشتی کار داشتی.
بیشتر وقت بذار برای مشکلت بجای فکر غم دنیارو خوردن.
ببخشید یکم تند نوشتم. خواستم یه تلنگری بهت بزنم فقط.
اون پیشنهاد من فقط یه پیشنهاد روشهای اون پستی ک پیشنهاد دادمم فقط چند تا روشه ممکنه جواب بده ممکنه نده. اما خوبیش اینه که تو تلاشتتو کردی. هدفتم رو این بذار که جواب میده.
پیش
مشاور هم برو.روش های اونم پیش بگیر بگو نمیتونی فعلا شوهرتو بیاری مشاکرشو از اونجایی شروع کنه که بتونی شوهرتو مجاب کنی بیاین پیش مشاور:)
امیدوارم موفق باشی عزیزم
تو جنگ غول دوشاخ زندگی پیروز بشی:) :72:اینم یه گل خوشگل سرخ هدیه دختر بیخیال به یه دختر.
- - - Updated - - -
از این تاپیک هم میتونی کمک بگیری بعضی نکاتشو بکار ببر.
پستاشون طولانی هست میتونی کم کم بخونی.اما بخون اسمش هست :
خانوم محترم!