عزیزم منم قد و وزنم مثل شما بود، تحت هیچ شرایطی هم چاق نمیشدم
ولی بعد از مصرف قرص زینک حدود 8 کیلو چاق شدم الان یدنسازی هم میرم که بیشتر به وزن دلخواه برسم
حتما امتحان کن چون خوردنش هیچ ضرری نداره خیلی هم مفیده
نمایش نسخه قابل چاپ
عزیزم منم قد و وزنم مثل شما بود، تحت هیچ شرایطی هم چاق نمیشدم
ولی بعد از مصرف قرص زینک حدود 8 کیلو چاق شدم الان یدنسازی هم میرم که بیشتر به وزن دلخواه برسم
حتما امتحان کن چون خوردنش هیچ ضرری نداره خیلی هم مفیده
سلام عزیزم
حرفات را خوندم جالب بودند چون خودم هم مثل تو یک دخترم و احساساتت را درک می کنم عزیزم مشکل شما دماغ و دهن و دندانت نیست بلکه در اعتماد به نفس پایینت نهفته است دلیل هم دارم شما قدت 171 هست و وزنت 52 خانم عزیز بسیاری از دوستان من و خانم های جوانی را که می شناسم اگه در موقعیت شما قرار داشتند وای به حال اطرافیانشون می شد از بس پز این قد و هیکلشون را می دادند بله وزن شما برای یک آدم معمولی کمه ولی همه سوپر مدل های دنیا در وضعیت شما قرار دارند یکم توی اینترنت سرچ کن
-برو جلوی یک آینه قدی و خودت را توش نگاه کن کمی در مورد خودت و آرزوهات صحبت کنبه حالتی که همیشه به خودت می گیری توجه کن چه طور می ایستی؟ وقتی با یک آقا برخورد می کنی چه طور رفتار می کنی؟ ، یک دفعه دیگر خودت را ملکه زیبایی دنیا تصور کن ببین حالت حرف زدن ایستادنت تغییر نکرده ؟ ارغوانی عزیز ببین خودت را در کدام حالت می پسندی؟ در زبان بدن خیلی مهم هستش ازش غافل نشو عزیزم
-منم با شما موافقم که ظاهر در جامعه ما مهم هستش ولی مهمترین فاکتور طرز برخوردت هستش من یه دوست دارم که خیلی مورد توجه آقایون قرار دارد و براشون جذاب هستش شاید باورت نشه که چقدر شوکه شدم که بعضی از اطرافیانم بهم گفتن این دوستت زشت هستش!!!!! به نظر من و خیلی از آقایون جذاب بود چرا آنها این طور گفتند؟ چون آنها عکسش را دیدند و من با خود واقعیش سر و کار دارم من جذب مهربانی، شاد و سرحال بودن، با مرام بودن، با انرژی حرف زدن و هزاران فاکتور مثبت این دختر شدم که توی عکس طبیعتا معلوم نبوده می خواهم بهت بگم جذابیت فقط به ظاهر نیست طرز حرف زدن، لباس پوشیدن، راه رفتن، نگاه کردن و رفتار کردن خیلی شرط هستش
-عزیزم توصیه بهت می کنم که آدم های جدیدی را تجربه کنی آدم هایی را که تو و گذشته ات را نشناسند یعنی هیچ گونه پیش داوری نداشته باشند و تو در این محیط جدید سعی کن با اعتناد به نفس باشی و خودت را قبول داشته باشی مثلا به کلاس ورزش برو و یا یه هنرهای دستی و یا هر کاری که دوست داری . قضاوت های این آدم های جدید غافلگیرت می کنه برای من پیش اومده با تغییر محیط متوجه توانایی جدیدی در خودم شدم من آدم با اعتماد به نفس بالایی هستم توی بیشتر کارها خوبم اما بعضی کارها را هم دوست ندارم مثلا حرکات موزون:81: ببین من همیشه اطرافیان وفامیلم در این زمینه مسخره ام می کردند من اصلا از رقصیدن خوشم نمی اومده و ترجیح می دادم مثل یک خانم سرجام بشینم ولی مگه می زاشتند بنا به شرایط مجبور بودم باورت نمی شه که گاهی جلوی فامیل در این زمینه یک خنگ مادرزاد بودم اما توی خوابگاه بچه ها بهم می گن ترا خدا یه خورده بهمون یاد بده !!!منی که توی جمع فامیل نمی تونستم دست و پام را تکان بدم تو جمع دوستام که از آن سابقم خبر نداشتن یه آدم دیگر بودم !!!!!!!! این یه مثال ساده از ناتوانی اکتسابیه که از بس بهم تلقین کرده بودند باورم شده بود ما که شما را ندیدیم شاید در نظر ما شما بسیار زیبا هم باشید اما هنوز کشف نشده باشید
- -
جز معدود دفعاتیه که حس می کنم مورد توجه هستم و قابل دوست داشتن و مهمم :323:
مجید منم دوستام دوستم دارند منظورم دخترا هستند اما پسرها رو ندیدم من رو دوست داشته باشن شاید دلیلش اینکه روابطم محدودهه باهاشون شاید اگر بیشتر از سلام و حالت چطوره باهاشون حرف بزنم فرق کنه
مهرنوش حوصله ورزش و این کارو ندارم
باران بانو اگر بگم تا حالا یادم نمیاد بهخاطر قدوهیکلم خوشحال باشم باور می کنی
من سوپر استار نیستم شاید حدادی تو زمین بستکبال عالی باشه ولی وسط خیابونه غول میشه اگر بستکبالیست نبود فقط غول بود
منم سوپر استار نیستم اگر بودم عالی بود من دختر معمولی هستم که هرکی بهم میرسه میگه کاش چاق شی.می دونی چقدر حس بدی برای مهمونی رفتن مجبورشی تو لباست پنبه بزاری تا یکم برجستگی پیدا کنه
- - - Updated - - -
چند وقت پیش خونه عموم بودم تو ماهواره داشت مدل های فشن نشون میداد پسر عموم گفت بزن اون کانال حالم بهم خورد اشتهام کور شد انگار از قبر در اومدن.منظورش این بود که از تو هم حالم بهم میخوره.اون وقت من برم بگم من سوپر استارم؟
دوستم نزدیکه 20 سانت از من کوتاه تره هم وزن منه.وقتی نگاهش میکنم به نظرم متناسب میاد چاق نیست هیکلش خوبه. اون که این همه از من چاقتره مناسبه پس من واقعا مردنیم.
عزیز فقط زینک خوردی یا رژیم هم داشتی؟
عزیزم منم دقیقا وقتی لاغر بودم حس خوبی از قدم نداشتم ولی الان که چاق تر شدم همه بهم میگن که خیلی خوش هیکلی و این رو اعتماد به نفسم خیلی تاثیر فوق العاده ای داشت.
یادمه واسه کنکور درس میخوندم هر روز صبخ آبمویه طبیعی و روزی یه قرص زینک (خارجی) تاثیرش عالی بود من که نتیجه گرفتم الان فقط دنبال اینم که وزنم رو متناسب کنم بنظرم هنور یکم جا دارم
حتما امتحان کن
چون من دکتر زیاد رفتم و چاق نشدم!!
سلام عزیزم :ببین گلم شاید بعضی ها ازنظر ظاهری زیاد جذاب وخوب نباشن اما تو جامعه خودشونو خوب نشون دادن حتی شرایطشون خیلی بدتر ازشرایط شما بوده تونستن با اخلاقشون واز همه مهمتر با اعتما د به نفسشون دیگران رو به خودشون جذب کنند .
عزیزم وقتی خودتوت قبول نداری چطور میتونی توقع داشته باشی که بتونی دیگران رو جذب کنی.
این پیشنهاد بهت میکنم که سعی کن اعتماد به نفستو ببری بالا 100%تاثیر به سرایی درجذب دیگران داره .
در ضمن گفته ی دوست عزیزمون مصباح الهدی سعی کن چاق بشی ایشون راست میگن تاثیر به سزایی در زیباییتون داره .یه کتاب هم معرفی میکنم مسعی کن بری بگیری مطالعه داشته باشی:72:
اولا که به نظرم کار درستی نیست که از پنبه برای بزرگتر نشون دادن اندامت استفاده میکنی. میدونی چرا؟ چون پس فردا اگر هم کسی انتخابت کرد تازه استرس میگیری که وای نکنه وقتی واقعا خودمو ببینه پشیمون بشه؟؟
د.ما حرفی که پسرعموتون زده چه ربطی به شما داره؟ چرا به خودتون هم میگیرید؟ خب اون سلیقه اش اینطوریه. ممکنه خیلی ها هم باشن که اندامی مثل اندام شما رو بپسندن.
سوما مصرف زینک و هر دارو ی دیگه ای به خودی خود باعث چاق شدن کسی نمیشه. فقط میزان اشتها رو بالاتر میبره. شما هی میگی حوصله ورزش ندارم. باید حوصله ورزش داشته باشی. اگه میخوای به هدفت که فعلا اضافه کردن وزنه برسی باید براش زحمت بکشی.
چهارم اینکه باید روی تغذیه ات کار کنی. نمیخواد زیاد به خودت فشار بیاری که بیشتر بخوری. ولی حواست به میان وعده باشه. میان وعده در افزایش وزن خیلی موثره. ساعت منظم تغذیه هم مهمه.
ببین تو صبح فرضا 8 بیدار میشی. صبحونه رو حتما کامل بخور. یعنی تا جایی که کاملا سیر بشی. همراه صبحونه ات اگه تونستی حتما میوه هم بخور. مثلا خیار یا انگور. بعدش 5 دونه خرما رو حتما حتما حتما بخور.
ساعت ده یک کیک یل کلوچه به همراه یک لیوان شربت که با عسل طبیعی شیرینش کردی و کمی آبلیمو بهش اضافه کرده ای بخور. اگه تونستی از لیموی تازه استفاده کنی بهتره.
بین ساعت دوازده تا یک ناهار بخور. بعد از خوردن ناهار باز 5 تا کله خرما.
ساعت 4 مجددا یک لیوان شربت عسل با یک کیک یا کلوچه. برای اینکه گرمی نکنی میتونی از عرقیال خنک مثل عرق کاسنی به جای آب استفاده کنی. عرق یونجه هم اشتها آوره. اما نمیدونم طبعش سرده یا گرم.اگه بتونی از اون عسلهایی استفاده کنی که خاصیت اشتهاآوری دارن بهتره. مثلا عسل یونجه. اگر هم بتونی گرده ی گل بخری(فکر کنم عطاری ها دارن) و با عسلت مخلوط کنی خیلی خوبه.
ساعت 6 به اندازه یک پیمانه چهار مغز، توت خشک، انجیر خشک. اگه بتونی جوانه گندم و عدس و ماش هم خودت درست کنی و قاتی مغزها مخلوط کنی و بخوری خیلی خوبه. همین امروز دو پیمونه عدس دو پیمونه گندم دو پیمونه ماش رو بخیسون جدا جدا. مثل وقی میخوایم برای عید سبزه درست کنیم. وقتی یه کوچولو جوونه زدن بذارشون پهنشون کن روی یه پارچه روشو هم پارچه بذار. پارچه رو مرتب مرطوب نگه دار(نه خیس) تا جوونه ها رشد کنن. باید حواست باشه تا جونه ها به حدود 1 سانت و حتی کمتر رسیدن از پارچه خارجشون کنی و بذاری خشک بشن. روی سالادت هم بریز و بخور. (نباید جوونه ها رو بذاری در حدی رشد کنن که رنگشون به سبز مایل بشه. چون آنزیمهای رشد گیاه تغییر میکنه و اون اسیدآمینه های ضروری که توی جوانه هست از بین میره)
ساعت 7/30 میوه.
ساعت 9 الی ده شام میخوری. دوباره بعد از شام 5 تا کله خرما.
تا شب دیگه لزومی نداره چیزی بخوری. فقط اگه میوه خواستی بخور.
قبل از خواب هم بد نیست یک لیوان شیر با دو تا کله خرما بخوری.
در طول روز هم باید حداقل 8 لیوان آب بخوری. فراموش نکن.
این از رژیم غذایی.
ولی در مورد دیدت به خودت همون چیزی که مدیر همدردی گفتن رو به دقت بهش فکر کن. اینقدر مشکلو برای خودت بزرگ نکن.
ارغوانی اگه گفتم دختری درمورد ظاهرش بدبگه،میرمو پشت سرمو نگاه نمیکنم،منظورم این نیست که بیان صادقانه احساسی که اون لحظه داری بدهست تازه این خیلیم خوبه همه ما گاهی به دیگران خودافشایی میکنیم واحساسی رو که ناخوشایندهست بیان میکنیم تاخالی بشیم چون اون احساس رو قبول نداریم...تواگه ازظاهرت خوشت نیاد حتی اگه بروزهم ندهی طرفت درنهایت حس خوبی نخواهد داشت که پیش توباشه.انرژی منفیت به او هم میرسه؛من میگم خودت صادقانه ومنصفانه منهای نظرجامعه قضاوت کن آیا کار درستیه ظاهرخودت روقبول نداری ؟واقعا منطقیه؟؟بحث لاغریت جداست اگه کم خون باشی ضرورت هم داره.تا حالابه ته این دنیافکرکردی؟کره زمین چقدروسیعه؟منظومه شمسی؟کهکشان راه شیری؟کهکشانهای بزرگتر واقعا آخرش کجاست؟حالاکره زمین حتی یه نقطه هم نیست دربرابراین همه وسعت اونوقت یه دختر۲۸ساله توی این همه وسعت ازظاهرش ناراضیه وخودشو ازکلی لذت خدادادی داره محروم میکنه!اگه افکارت مچاله،منقبض وچیپس باشه جسمت هم که درقبضه افکارته مچاله ورنجورمیشه.فکرنکن پیرشدن لزوماغوزمیاره اگه با این افکارت سنت پیربشه مطمئن باش زودترازبقیه غوز درمیاری.فکرت روبزرگ ووسیع کن تاجسمت راحت بشه.اگه زیباترین دختر دنیاهم باشی اخرش یکی پیدامیشه یه متلک بهت میگه که نشون بده خوشش ازت نیومده.باورکن نمیشه مردموراضی کرد.خودت باخودت کناربیا صادقانه ومنطقی کم کم خودتوبپذیرودوس داشته باش.
- - - Updated - - -
اینکه جسمت سالمه جای شکرگزاری بزرگ داره کسایی هستندکه ریه ی اونها خرابه نمیتونن نفس بکشن مگه با اکسیژن مصنوعی حتی دل دعاهم ندارند چون بایدیکی دیگه مرگ مغزی بشه شاید ریه ش یا عضوی به اونابرسه.امادارند باتوکل زندگی میکنن وآرزو دارند مثل توباشند
ارغوانی جان چقدر دوستان راهنمایی های فوق العاده ای کردن!!!!
خداییش باید چقدر پول مشاوره می دادی ولی آخرش به این کاملی راهنمایی نمی گرفتی! تازه مشاوره تغذیه رایگان هم دادن دوستان!:311:
امیدوارم قدر وقتشون را بدونی و به آنها عمل کنی!
*عزیزم اگر الان می گی حوصله ورزش ندارم.این کاملا طبیعیه! اولای ورزش برای آدم خیلی سخته ولی بعد از مدتی به دلیل هورمون های نشاطبخش که در خون تولید میشه باعث لذت و حوصله ات می شه! من خودم این موضوع را امتحان کرده ام !
تازه شاید بعد از مدتی ببینی اگر ورزش نکنی حوصله نداری!!!:307:
بلاخره برای هر هدفی باید تلاش کرد.
*حتما کتاب کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین را بخوان!
یکی این کتب را به من معرفی کرد و می گفت واقعا فوقالعاده است.و زندگی اش را دگرگون کرده. تو گوگل هم سرچ کنی می تونی دانلودش کنی!
خلاصه اش اینجاست:
http://www.kanoonnlp.com/fa/articles...n=detail&id=42
*ارغوانی جان حتما به تغذیه ات برس . نکات دوستان در این مورد بسیار عالی بود!:peach:
*دیگه اینکه عزیزم خواستن توانستن است!
به این جمله به ظاهر ساده ولی عمیق ایمان بیاور!
*نکاتی که دوستان گفتند را حتما به صورت تیتر وار بنویس و جلوی چشمت بذار!
موفق باشی دوست خوب من!:72:
- - - Updated - - -
اولش که تایپ نشده بود اینه: ارغوانی جان چقدر دوستان راهنمایی های فوق العاده ای کردن!!!!
ولی گزینه ویرایش نبود.
سلام ارغوانی عزیز
حرفات را باور می کنم ولی عزیز دلم سوپر استار بودن به قد و هیکل و قیافه نیست به حسی هستش که در درونت قرار دارد به نگاهت به زندگی و دنیای اطرافت هستش، تا خودت، خودت را دوست نداشته باشی چه طور می تونی انتظار داشته باشی شخص دیگری دوست داشته باشه؟ من مثال مدل ها را زدم تا بهت بگم گاهی یک موضوع از نظر آدم های متفاوت چه قدر با هم فرق می کنه چیزی که در نظر تو بده در نظر دیگران شاید ایده آل باشه. عزیزم در زبان چینی ها واژه تهدید و فرصت یکی هستش چون آنها معتقدند در هر تهدید فرصتی هست و بر عکس، نگاهت به اطراف دنیات را می سازد.
گفتی اطرافیانت از لاغر بودنت ایراد می گیرند یاد یکی از دوستان افتادم بهش گفتن خودت را لاغر کن گفت واسه این هیکل خرج شده!! نمی خواهم یعنی خود چاقش را قبول داشت و با این بیانش اجازه اظهار نظر را از دیگران گرفت حالا اگه شما چاقم بودی بهت می گفتن وای خودت را لاغر کن وقتی لاغر بودی خیلی بهتر بودی. خنده داره ولی این عین حقیقته که بعضی از آدم ها دوست دارند ایراد بگیرند پس به حرفاشون اهمیت نده، از افلاطون پرسیدن آیا راهی برای پیروزی می شناسی گفت "نه ولی یک راه را می شناسم که حتما به شکست می انجامد تلاش برای راضی نگه داشتن همه"
ارغوانی عزیز پزشک تغزیه بهت کمک می کنه و بدون که ثابت شده که چاق کردن یک آدم لاغر به مراتب سخت تر از لاغر کرن یک چاق هستش، از این موقعیت بی نظیری که داری استفاده کن هرچه قدر که دلت می خواهد می خوری موقعیت جالبه که پروژه زندگی آدم چاق کردن باشه تازه دوستان در این زمینه مشاوره های خیلی خوبی بهت دادند استفاده کن
-احتیاجی به پنبه گذاشتن نیست لباس مناسبش توی بازار هست و مشکل را حل می کنه و در ضمن خیلی از دوستانم همین کار را می کردند یادم نمی یاد ناراحت هم بوده باشند و به چشم فاجعه به آن نگاه کرده باشند و خیلی ها هم بدون چنین چیزهایی احساس جذاب بودن دارند
-ارغوانی عزیز شما به نظر می رسه غمگینی، خداوند انسان ها را به صورت جفت -زن و مرد- آفریده طبیعی هستش که احساس تنهایی کنی و به دنبال جفت مناسب بگردی اما بدون خانمم شما یک سری چیزها را در درونت نمی تونی تغییر بدی و یک سری چیزها را می تونی یک جمله معروفی هست که می گه" خداوندا به من قدرتی بده که آنچه را نمی توانم تغییر دهم بپذیرم و آنچه را که نمی توانم بپذیرم تغییر دهم" پس آن چیزهایی را که نمی تونی تغییر بدی بپذیرشون و باهاشون کناربیا ولی خیلی چیزها را هم می تونی فقط باید ارده کنی
عزیزم از چیزهای کوچک اطرافت شروع کن از عوض کردن دکوراسیون اتاقت و یا محیط خونه حتی اگه جابه جا کردن یک گلدون کوچک باشه، تا تغییر ظاهرت و یادگرفتن هنرهای جدید می تونی آشپزی و یا حتی کارهای کوچک تزیینی باشه . و حتی تغییرات بزرگتری مثل کمک از یک مشاور و روانشناس برای کنار گذاشتن خجالت بی مورد.
امیدوارم دفعه بعد درباره این بنویسی که چه کارهایی کردی و چه نتایجی گرفتی صحبتهای دوستان بسیار مفید بود کمی روشون فکر کن موفق باشی بانوی دوست داشتنی ما