RE: نامزدم 4 ماهه سراغی از من نگرفته
ندا جان عزیز دلم
یک سره اینجا نشستی هی اگر اگر می کنی که چی؟
انقدر بی تابی نکن! این که صبوری نیست! جزع و فزعه!
عزیزم اصلا بهش فکر نکن!
برو این تاپیک زیر رو با دقت بخون
لینک1
انقدر ناراحت نباش
برای خودت زندگی کن! بالاتر از سیاهی که رنگ نیست. غصه آینده رو از الان نخور. فقط زندگی کن و از زندگی لذت ببر.
برو سفر و تفریح کن
کتاب بخون
با دوستات برو گردش
برای خودت برنامه بریز.
کار کن و فعالیت اجتماعی کن.
ورزش کن.
بگذار از این حال و افکار منفی در بیای. به افکار منفی اجازه نده فلجت کنن. جلوشون رو بگیر
اینم بخون
لینک2
:72:
ندا جان غصه نخور.من هم دقیقا مشکل تو رو دارم و نامزدم دقیقا رفتارش مثل نامزد توئه.مطمئن باش زندگی مشترک با چنین افرادی هم راحت تر از شرایط الانت نیست.پس از این فرصتت استفاده کن.
سلام به همه دوستان خوبم خوشحالم که اینجا تنها جایی که بعد از خدا می توم حرفامو بزنم تو این مدت سعی کردم با توجه به راهنمایی دوستان خودمو مشغول کنم کتاب خوندن تفریح ...تا حدودی تاثیر داشته که فکر نکنم به این موضوع و نا امید نشم با اینکه خیلی سخته ولی حالم از قبل یه خورده بهتر شده .
نامزدمبعد 4 ماه بالاخره 9 روز پیش بهم زنگ زد و هر چی از دهنش در اومد گفت.تهدید کرد گفت دیگه اسم خونوادتو نمیارم و...از همتون متنفرم منتظرم ببینم می خواین چی کار کنین و... منم گفتم روشت اشتباست اگه منو نمی خوای رک بگو همین بعدشم گفت فردا باز حرف می زنیم منو باش فکر می کردم بعد 4 ماه پشیمون شده و دلش واسم تنگ شده نگو می خواسته ببینه در چه وضعیتی هستیم انگار دشمنشم .دیدم هیچ چیزی تو این مدت فرقی نکرده بلکه گذشت زمان کینه ای ترشم کرده می دونم خونوادش خوشحالن از این وضعیت چون همینو می خواستن ولی حیف که نمی دونه ...الام 9 روز از اون تماسش می گذره و دیگه زنگ نزده. من که اختلا فمونو از فامیلامون مخفی کرده بودم داره دونه به دونه به همه میگه با هم مشکل داریم چون فامیلا مون زنگ میزنن به هر بهونه ای خونمون بعد موضوع اختلا فمونو پیش می کشن داره همه ارزشارو زیر پا له می کنه من خجالت می کشم غصه می خورم نمی دونم چرا اینکارو می کنه لطفا کمکم کنین
احتمالا ً میخواست ببینه شما در چه وضعیتی هستین ، پشیمون شدین یا نه؟؟ دلت واسش تنگ شده؟ میخواستی وقتی بهت زنگ زد بهش بگی : دلت واسم تنگ شده بهم زنگ زدی؟
من اگه جای تو بودم وقتی تهدیدم کرد بهش میگفتم اگه منو دشمن ِ خودت میدونی پس چرا شماره مو هنوز توی گوشیت نگه داشتی؟؟
من دنبال جرو بحث باهاش نیستم تا تونستم با هاش منطقی حرف زدم طی این دو سال و خیلی چیزای دیگه که قبلا گفتم. دوستان گفتن صبر کنم و به کارای روزمره خودم برسم و سعی من هم بر اینه از فرصتام استفاده کنم و در این بین من دنبال راه کار عاقلانه و منطقی هستم برای رهایی خودم از این اوضاع پیش اومده و راهنمایی و استفاده از تجربیات دوستانی که به هر نحو مشکلاتی مشابه من دارن امیدوارم کمکم کنید.
ندا جان من كارايي كه خودم كردمو برات ميگم انشاله واست مفيد باشه:
1-پيش يه مشاور خوب رفتم و حرفامو گفتم
2- عميقا از خدا كمك خواستم
3- وقتمو با كارم يا با دوستام پر كردم
4-شنا كردم چون اب حس رهايي بهم ميداد
5- اشنايي با اين سايت كه باعث شد ببينم چقد اين معضل زياده
و از همه مهمتر نشستم فكر كردم كه دارم براي كسي عزاداري ميكنم كه رفته چه خوب چه بد. اگر قسمتم باشه برميگرده و اگر نه بهتر كه رفته.
اين لينكو هم وقت داشتي بخون محشره:
http://www.hamdardi.net/thread-11160-post-103492.html#pid103492
سلام به همه دوستان خوبم خوشحالم که اینجا تنها جایی که بعد از خدا می توم حرفامو بزنم تو این مدت سعی کردم با توجه به راهنمایی دوستان خودمو مشغول کنم کتاب خوندن تفریح ...تا حدودی تاثیر داشته که فکر نکنم به این موضوع و نا امید نشم با اینکه خیلی سخته ولی حالم از قبل یه خورده بهتر شده .
نامزدمبعد 4 ماه بالاخره 9 روز پیش بهم زنگ زد و هر چی از دهنش در اومد گفت.تهدید کرد گفت دیگه اسم خونوادتو نمیارم و...از همتون متنفرم منتظرم ببینم می خواین چی کار کنین و... منم گفتم روشت اشتباست اگه منو نمی خوای رک بگو همین بعدشم گفت فردا باز حرف می زنیم منو باش فکر می کردم بعد 4 ماه پشیمون شده و دلش واسم تنگ شده نگو می خواسته ببینه در چه وضعیتی هستیم انگار دشمنشم .دیدم هیچ چیزی تو این مدت فرقی نکرده بلکه گذشت زمان کینه ای ترشم کرده می دونم خونوادش خوشحالن از این وضعیت چون همینو می خواستن ولی حیف که نمی دونه ...الام 9 روز از اون تماسش می گذره و دیگه زنگ نزده. من که اختلا فمونو از فامیلامون مخفی کرده بودم داره دونه به دونه به همه میگه با هم مشکل داریم چون فامیلا مون زنگ میزنن به هر بهونه ای خونمون بعد موضوع اختلا فمونو پیش می کشن داره همه ارزشارو زیر پا له می کنه من خجالت می کشم غصه می خورم نمی دونم چرا اینکارو می کنه لطفا
کمکم کنید
اینجا هیچکس نیست کمک کنه داره ابرومو پیش فامیلا مون میبره خستم دیگه دارم به طلاق فکر می کنم.
neda.sahabi سلام
حالت رو درک میکنم اما پست بهار شادی رو اگه یه بار دیگه با دقت بخونی خیلی کمک کننده هست
با این حال تاپیکت رو در تاپیک های نیازمند حضور کارشناس گذاشتم تا بتونی تصمیم درست بگیری
موفق باشی:72:
سلام ندای عزیزم
شما به روندت ادامه بده. یعنی همون رسیدن به خودت و برنامه هات و تفریحاتت. بر خلاف تصورت صبرت داره نایجه میده
و حسابی کلافش کرده که دست زده به فحاشی و تهدید و آبرو ریزی.
میدونم شرایط سختی داری اما بازم صبور باش. خیلی خوبه که قاطعانه حرفت رو بهش زدی. اون الان موضع شما و
خانوادت رو میدنه.
احتمالا این جنجال ها هم برای ندادن مهریه هست. همسرت میخواد آرامشت رو بهم بریزه پس تو با حفظ آرامشت
این فرصت رو به اون نده و سعی کن قوی باشی و آرام.
ندا خودت و شخصیت و اعتماد به نفست رو قوی کن. تو روزهای سختی رو پیش رو داری که مطمئن باش یک روز تمام
میشه. اما تو این مدت خودت رو فراموش نکن. توکل به خدا رو هم همینطور.
با خانوادت راجع بهش صحبت می کنی نظرشون چیه؟ پدر و مادرت چی میگن؟
تو رو همه جانبه حمایت می کنن؟
حرف اونها چیه توی این ماجرا؟