RE: علت عضويت در سايتهاي همسريابي
سلام،
yaya گرامی،
دو لینک از سایت های همسریابی قرار داده بودید که توسط من حذف شد.
دیدگاه تالار همدردی نسبت به ازدواج از این طریق روشن هست و می توانید در این مقاله مطالعه کنید: کلیک کنید
دقت کنید که ما از شرایط این سایت ها و اتفاقاتی که درون اونها می افتد آگاهی نداریم و نمی توانیم اجازه دهیم که در این تالار تبلیغ این سایتها بشود و بنابراین لینک ها حذف شد.
تاپیک شما ظاهراً بیشتر حالت نظر سنجی دارد و می خواهید ببینید که آیا اعضای این تالار موافق این نوع ازدواج هستند یا نه. به نظرم اینطوری به نتیجه ای نمی رسید. چون نه این جامعه نسبتاً کوچک همدردی فضای مناسبی برای نظرسنجی هست و نه اینکه مشکل شما با این نظرسنجی حل می شود. به هر حال در لینکهایی که در پست قبلی دادم می توانید نظر مدیریت تالار همدردی رو در این رابطه بخوانید. اینکه بخواهید از این طریق اقدام کنید یا نه دست خودتون هست و همینطور بهتر هست با خانوادتون در میان بگذارید و تصمیم گیری کنید. فقط خیلی خیلی مراقب باشید!!
موفق باشید.
این که بگیم افرادی که عضو این جور سایت ها میشن اکثرا محدودیت یا مشکلی دارن بی انصافیه....گاهی هم فرد شرایط خوبی داره که پیدا کردن فرد هم سطح رو براش مشکل میکنه....من خودم یه دختر 28 ساله هستم با شرایط عالی از نظر اجتماعی و مالی و خانوادگی و تیپ....که به ندرت مردی تو این جنبه ها شرایطی مساوی من داره چه برسه که بخواد به من سر باشه...اگه این سایت ها یک در صد هم امکان داشته باشه من رو با چنین فردی آشنا کنه چرا باید چنین شانسی رو از دست بدم؟ مخصوصا که تو سن من خوب میشه خیلی منطقی تر تصمیم گرفت ...
.اگه این سایت ها یک در صد هم امکان داشته باشه من رو با چنین فردی آشنا کنه چرا باید چنین شانسی رو از دست بدم؟ مخصوصا که تو سن من خوب میشه خیلی منطقی تر تصمیم گرفت
----------------------------------------------------------------------------------------------------
دقيقا باهات موافقم اما خودت داري ميگي منطقي تصميم بگيري حالا اگر ظاهرن طرفت بگه اون چيزايي كه شما ميخواي را دارد شما هم در اين جريان دل بسته بشي و بعد از چند وقت اشنايي بفهمي همه چي دروغ بوده...... بازم منطقي خواهي بود؟
با سلام
ازدواج مانند ساختمانی با دهها طبقه مختلف هست که نیاز به نقشه، آزمایش، فونداسیون قوی، مهندسی و ... دارد تا شروع به ساخت شود.
برای همین هست که بسیاری از مشکلات خانواده ها بر می گردد به عدم دقت در پایه گذاری این بنیان و احساساتی عمل کردن.
وقتی در فضا و دنیای واقعی و با این دقتها در ازدواج و انتخاب همسر،باز هم زمینه خطا این مقدار زیاد است، پس به سادگی می توان فهمید چنین سایتهایی که معمولا به صورت وارونه افراد در آن از طریق احساس وارد می شوند و همچنین از همه ابزارهای شناخت جهت بررسی نمی توان استفاده کرد و با محدودیت های جدی همراه هست، ریسک بسیار بالایی در انتخاب دارد که عوارضش بیشتر از منعفتش هست.
البته همه افراد آزاد هستند به هر طریق فونداسیون زندگی خود را بریزند. اما به نظر ما روی چنین فونداسیون متزلزلی یک طبقه هم نمی توان ساخت چه برسد به آسمان خراش زندگی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaya
.اگه این سایت ها یک در صد هم امکان داشته باشه من رو با چنین فردی آشنا کنه چرا باید چنین شانسی رو از دست بدم؟ مخصوصا که تو سن من خوب میشه خیلی منطقی تر تصمیم گرفت
----------------------------------------------------------------------------------------------------
دقيقا باهات موافقم اما خودت داري ميگي منطقي تصميم بگيري حالا اگر ظاهرن طرفت بگه اون چيزايي كه شما ميخواي را دارد شما هم در اين جريان دل بسته بشي و بعد از چند وقت اشنايي بفهمي همه چي دروغ بوده...... بازم منطقي خواهي بود؟
خوب فرض کنیم من دلبسته کسی بشم و بعد بفهمم اون منو گول زده...اینجور وقتا آدم متنفر میشه دیگه، عشقش تداوم پیدا نمی کنه که، تازه به نظرم خیلی زود باید خونواده ها رو تو این امر دخالت داد تا چیزایی که ما نمی بینیم رو اونا ببینن...به هر حال اینم چالشها و راهکارهای خاص خودش رو داره که من فکر می کنم اینا رو باید یاد داد و یاد گرفت نه این که صورت مساله رو پاک کرد.