خب این کارتون اشتباس.ینی چی یه بلایی سر خودم میارم آخه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
خب این کارتون اشتباس.ینی چی یه بلایی سر خودم میارم آخه؟
این بار دومه می بینم می گی جلوی خانوادش وایسته.فکر می کنی دختری که به خاطر خواستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط ali7272
جلوی خانوادش بـ ایسته،فردا توی زندگی مشترک اگر یه خواستش برآورده نشد جلوی شوهرش
نمی ایسته یا اصلن به اون زندگی ادامه خواهد داد؟بعدشم برای ازدواج فقط شرایط مالی مهم نیست.
باید به بلوغ سنی،عاطفی،اجتماعی،جنسی برسی.در واقع بزرگسال محسوب بشی.
دمتون گرم یعنی ما بزرگسال نیستیم؟ الآن دیگه 18 سالم هست و الآنم که نمی خوام ازدواج کنم :311:
راستشو بخوای نه برای ازدواج الان بزرگسال محسوب نمیشی!نقل قول:
دمتون گرم یعنی ما بزرگسال نیستیم؟ الآن دیگه 18 سالم هست و الآنم که نمی خوام ازدواج کنم
شاید برای تصمیمات دیگه سنت به حد کافی باشه اما برای تصمیم ازدواج فعلا نیست!
درسته الان نمیخوای ازدواج کنی اما از الان داری تصمیم میگیری واسه چند سال بعد که خدا میدونه چقدر اتفاق میتونه توی این چند سال بیفته!
و قطعا از الان میخوای همه برنامه های خودتو اون دخترو طبق این تصمیم تنظیم کنی و توی یه مسیر تعریف شده با یه سری محدودیت هایی که برای خودتون میزارید و داشتن یه سری انتظارات غلط ازهم پیش برید.
چند تا اشتباه بزرگ داری.
اولا که انتظاراتت از دختریکه میخوای برای ازدواج انتخاب کنی کاملا اشتباهه!
اینکه فکرمیکنی اگه اون توروبخواد و مشکلی با خانوادش باشه باید جلوی خانوادش وایسه! قرار نیست ما به هر قیمتی با یکی ازدواج کنیم و از طرفمون توقع داشته باشیم احترام خانوادشو زیرپاش بزاره! پس فردا شما قراره با خانواده اون دختر رفت و آمد کنی درواقع شما داری با یه فامیل وصلت میکنی نه با یه شخص.
ثانیا هرچقدرم درآمدت خوب باشه تاوقتی کار ثابت و وضعیت شغلی ثابت نداشته باشی نمیتونی وارد زندگی بشی. شوخی نیستش ، کلی مسئولیت داره. مخارج دوران مجردی با متاهلی خیلی فرق داره! من خودم برنامه نویسایی میشناسم در حد بین الملل که رو هوا میزننشون اما همشون در کنار کارهای پروژه ای کار ثابت دارن چون کار پروژه ای یه هفته هست یه ماه نیست!
بعدم طبق گفته دوستمون آقای فرهنگ همه چیز که پول نیست. شما و اون دختر باید به بلوغ فکر رسیده باشین انتظاراتتون توقعاتتون و ایده آلاتون تعریفاتون از مفاهیم زندگی مشترک فیکس شده باشه، باید بتونین درکنار هم رشد کنید وقتی میتونی اینکارو بکنی که به یه سطح مطلوبی از بلوغ فکری رسیده باشی همین الانش میگی اگه نشه یه بلایی سرخودم میارم؟ کسیکه همچین تصمیم ناپخته ای میگیره تو زندگی زیر بار فشار مسئولیت و سختیهاش میخواد چکار کنه؟ اونموقع باید روزی صدبار خودتو بکشی! بعدشم فکرمیکنی مثلا چی میشه اگه تو بلا سرخودت بیاری؟ اون دختر اگه عاقل باشه اصلا به همچین کسی اعتماد نمیکنه! چون این نشون دهنده ضعفه و دخترام از مرد ضعیف خوشوون نمیاد! از اون گذشته با اینکار شخصیت خانوادگی و خودتو میبری زیرسوال!
اصلا تعریف مشخصی از ازدواج داری؟
سالینجر توی کتاب ناتور دشت میگه: علامت انسان رشد نیافته اینست که میخواهد در راه یک هدف جان بسپارد، حال آنکه علامت انسان رشد یافته اینست که میخواهد در راه یک هدف به فروتنی زندگی کند.
بهرحال ما گفتنی هارو گفتیم دیگه میل خودته!
سلام مجدد،نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed65
برادرم، هنوز خیلی جوان هستی. راه طولانی در پیش داری. باید خودت رو بسازی.
عجله نکن. همه ما این سن رو گذراندیم.
تاپیک هایی که معرفی کردم رو مطالعه کردی؟
این تاپیک ها رو هم مطالعه کن:
دلایل عینی
ازدواج مهارت میخواهد !
برخی از معیارهای ازدواج که کم تر به آن ها توجه می شوند
موفق باشی.
خیلی ممنون تاپیک های خوبی بودن
باید بگم من کلا اخلاقی دارم که از مسائل ... خوشم نمیاد و هیچ موقع پام به چنین مسائلی کشیده نمیشه تا زمانی که قانوناً و شرعاً همسر من نشده است.
خیلی دوستش دارم اما نمی دونم چه کار کنم!
:228:
ما سعی کردیم شما رو راهنمایی کنیم.
تاپیک ها و مقالات زیادی دادیم که می توانی وقت بگذاری و اونها رو با دقت مطالعه کنی.
حالا منظور از "نبود کسی؟" نمی دانم چی هست.
در پست قبلی نوشته بودی کسی هست تجربه اش رو بنویسد. تاپیک "دلایل عینی" رو معرفی کردم.
باید بگویم انتظار نداشته باش کسی اینجا به چنین رابطه ای مهر تایید بزند.
اگر بحث، بحث روابط سالم اجتماعی در حدی که از نظر شرعی و عرفی صحیح هست باشد، مسئله جداست. ولی رابطه ای که خواسته یا ناخواسته شما رو درگیر احساسات کند، فقط باعث اذیت شدن دو طرف می شود و ممکن است خطراتی رو هم در پی داشته باشد.
گفتی پسر با استعدادی هستی. پس تمرکز و وقتت رو بگذار روی پیشرفتت در درس و کار که وقتی به سن 25-26 رسیدی شرایط مطلوبی داشته باشی.
موفق باشی.
خب ایشون چه ویژگی داشتن که باعث شده دوسشون داشته باشین؟
اگه قصد ازدواج ندارین خب واسه چی میخواین اونو هم درگیر کنین؟
احساستونو واسه خودتون نگه دارید ببینید اگه عوض نشد ،اون وقت تصمیم جدی بگیرید
[size=large]از لحاظ فیزولوزی ازدواج با دختر بزرگتر از سن پسر اشتباه است.[/size]
کی گفته من خیلی ها را دیدم مهم عشقه آدمه مهم دل آدم هست نه سن و ... :43: