چرا هیچکی جواب نمیده
من منتظر تجربه های شما هستم:302::302::302:
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا هیچکی جواب نمیده
من منتظر تجربه های شما هستم:302::302::302:
دوست عزیزچقدر از راهکارهای شب بارونی استفاده کردید و چه نتایجی گرفتید؟
سلام
خوب بود فعلا خودم رو زدم به بیخیالی
همش احساس میکنم هر چی شوهرم بگه یا هر چی اون بخواد باید بشه
حتی اگر کار اشتبا هی بکنه عیبی نداره و من باید بپذیرم اونو
پس فکر و احساس و عواطف و ترس ها ی من چی میشه من مهم نیستم ؟
احساس بی ارزشی میکنم
نمی خوام هر چی من میگم همون باشه ولی کاری که اشتباههچرا باید خودم رو به بی خیالی بزنم
من که دارم خل میشم
هر چی اون بگه درسته یعنی حرف من ارزش نداره؟
نمی دونم شاید من اونو درک نمی کنم شاید من اشتباه فکر می کنم دارم با فکر خودم کل انجار میرم.
:160:
سلام. دوست خوبم، من از شما نخواستم خودتونو به بیخیالی بزنید یا احساستون رو نادیده بگیرید. فقط ازتون خواستم که بستر لازم رو برای تغییرات همسرتون فراهم کنید. به عبارتی براشون حقوقی قائل شید که برای شما حقوقی قائل بشن. یعنی شما زمینه ای ایجاد کنید که انتقادات شما مقبول همسرتون واقع بشه. من شما رو به سیاست ارتباطی دعوت کردم، نه بی خیالی و سرکوب عواطف.
بذارید من چند تا از بند های حقوق بشر رو براتون بگم. شما سعی کنید این حقوق رو هم به خودتون بدین و هم به دیگران. اونوقت انقدر اذیت نمی شین.
حقوق مسلم بشر:
1. حق درخواست آنچه میخواهیم، (با درک این واقعیت که شخص مقابل نیز میتواند بگوید نه!)
2. حق دارا بودن عقیده و احساسات و عواطف و بروز آنها در موقع مناسب
3. حق ایراد سخنانی که پایه و اساس منطقی ندارند و ما مجبور نیستیم صحت آن را ثابت کنیم
4. حق تصمیم گیری از جانب خودمان و مواجه شدن با نتایج و پیامد های ان
5. حق ندانستن یا نفهمیدن چیزی
6. حق اشتباه کردن.
7. حق موفق شدن.
8. حق تغییر فکر خودمان
9. حق آزادی فردی
10. حق تنهایی و استقلال.
11. حق تغییر خودمان و شخص قاطعی بودن.
و....
قول میدم اگر در باور این حق و حقوق خوب کار کنید، خیلی تحمل شما افزایش پیدا میکنه و کمتر تحت تاثیر افکار ویرانگر قرار میگیرید. امتحانش بد نیست. (یادتون نره این حقوق رو برای دیگران هم قائل باشید.وگرنه نه تنها سازنده نیست، بلکه مخرب هم هست.)
بعد از این که زمینه ایجاد شد، اونوقت میتونید خیلی راحت به انتقاد بپردازید. لینک های زیر رو مطالعه کنید بد نیست:
چگونه از دیگران انتقاد کنیم
توافق بدون رنجش
آنچه برای خود می پسندی
روانشناسی درک و پیش بینی
روشی بهتر از انتقاد