RE: ازدواج من با این دختر مشکلی درست نمی کنه؟
چرا با برادرتون صحبت نمیکنید تا متوجه بشید چه کسانی از قضیه خبردارند؟؟؟ ایشون شاید اصلا این مسئله رو به همسرش گفته باشه که زمانی این دخترخانم بهش پیشنهاد شده و خیلی چیزهای دیگه ای که شاید شما خبر ندارید ، بنابراین با برادرتون صحبت کنید خیلی بهتره .
بهتره این دختر خانم رو فعلا انقدر بزرگ نکنید شما هنوز شناختتون کامل نیست . شاید در خانه پدری که مرفه هست ایشون کمی ساده زندگی کنند اما شاید ساده ایشون با ساده ای که شما در دوران تحصیل خودت از ایشون انتظارش رو داری خیلی فرق کنه و به هرحال خیلی از نیازهای این خانم در خانه پدری تامین میشه .
بگذریم از اینکه دختری که در خانه پدری در رفاه هست از نظر شرعی باید همسر رفاهی در حد خانه پدر براش فراهم کنه .....
اما در جواب سوالت باید گفت که هرکسی نظر خاص خودش رو داره و کسی میتونه سختی تحمل کنه تاشوهرش دکترا بگیره اما یکی دیگه نه . بعدم توجه داشته باش که شاید شما به هردختری اینو بگی قبول کنه اما تو صحنه زندگی و مواجهه با سختی ها کم بیاره .
این دختر خانم هم داره درس میخونه وبعد ازدواج خرج تحصیل و .... ایشون باشماست بنابراین این خودخواهیه که از ایشون بخواید به خاطر دکترای شما فعلا تحصیلش رو کنار بگذاره یا باباش خرجش رو بده . نباید منتظر کمک خانواده همسرت باشی . باید همه جانبه فکراتو بکنی و به امید دیگران نباشی .
در رابطه با اینکه طرفت دو سال با سختی هات بسازه باید از اول باهاش صحبت کنی . اون آقایی هم که مثال زدی زنش تو این دو سال خرجش رو میده نباید برات یک تصور ذهنی ایجاد کنه که منم انقدر خوش به حالم بشه . اصولا آقایون زود بد عادت میشن یعنی به این حمایت خانوم عادت میکنن و وضعشونم خوب بشه بازم از خانم انتظار دارند و.....
ببین تسوکه خان میشه هم درس خوند هم زن گرفت اما مهارت میخواد . اکثر خانم هایی که چنین چیزی رو میپذیرند معمولا خاطرات خوبی از دوران تحصیل همسرشون ندارن . بنابراین شدنی هست اما نه به هر قیمتی . دقت کن که سالهای اول زندگی خیلی تاثیرگذار خواهد بود در زندگی مشترک بنابراین هرچی تو همین دو سالی که ازش حرف میزنی سرمایه گذاری کنی کل عمرت ازش استفاده خواهی کرد بنابراین خیلی باید فکراتو بکنی البته اگر کیفیت زندگی برات مهم هست وگرنه میتونی دلتو به دریا بزنی و مثل بقیه ساده بهش نگاه کنی .
چه اشکالی داره تا زمانی که دونفر دارن درس می خونن خانواده ها حمایتشون بکنن تا وقتی که درسشون تموم شد به
وضعشون سر و سامون بدن؟
شاید مشکلی نداشته باشه اما از اونجایی که تسوکه قراره مرد بشه و مسئولیت یک نفر دیگه رو هم بپذیره اول باید روی خودش حساب کنه و نباید روی اطرافیان سرمایه گذاری کنه که کمکم میکنند پس برم زن بگیرم
شاید کسی کمک نکرد اونوقت تسوکه ناامید میشه و میگه ای وای حالا چه کنم .بنابراین باید در نظر داشته باشه که دیگرانی نیستند و روشون حساب باز نکنه بعد فکراشو بکنه . حالا اگر هم ازشون حمایت شد که دیگه خوش به حالش . پس تسوکه خان فعلا فقط خودت رو مسئول بدون و رو هیچکی حساب نکن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط baran.68
[color=#800080]چرا با برادرتون صحبت نمیکنید تا متوجه بشید چه کسانی از قضیه خبردارند؟؟؟ ایشون شاید اصلا این مسئله رو به همسرش گفته باشه که زمانی این دخترخانم بهش پیشنهاد شده و خیلی چیزهای دیگه ای که شاید شما خبر ندارید ، بنابراین با برادرتون صحبت کنید خیلی بهتره.
راست میگین، حتما قبل از این که بخوام اقدام کنم، با برادرم حرف میزنم. فکر خیلی خوبیه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط baran.68
در رابطه با اینکه طرفت دو سال با سختی هات بسازه باید از اول باهاش صحبت کنی . اون آقایی هم که مثال زدی زنش تو این دو سال خرجش رو میده نباید برات یک تصور ذهنی ایجاد کنه که منم انقدر خوش به حالم بشه. اصولا آقایون زود بد عادت میشن یعنی به این حمایت خانوم عادت میکنن و وضعشونم خوب بشه بازم از خانم انتظار دارند و.....
در مورد این ها حرف دارم، اما چون این تاپیک را فقط برای بررسی مسئله ی خواستگاری قبلی درست کرده بودم، روش حرف نمی زنم و همه چیز را می گذارم برای تاپیک مورد نظر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط baran.68
ببین تسوکه خان میشه هم درس خوند هم زن گرفت اما مهارت میخواد . اکثر خانم هایی که چنین چیزی رو میپذیرند معمولا خاطرات خوبی از دوران تحصیل همسرشون ندارن . بنابراین شدنی هست اما نه به هر قیمتی . دقت کن که سالهای اول زندگی خیلی تاثیرگذار خواهد بود در زندگی مشترک بنابراین هرچی تو همین دو سالی که ازش حرف میزنی سرمایه گذاری کنی کل عمرت ازش استفاده خواهی کرد بنابراین خیلی باید فکراتو بکنی البته اگر کیفیت زندگی برات مهم هست وگرنه میتونی دلتو به دریا بزنی و مثل بقیه ساده بهش نگاه کنی .
امروز از فرشته ی مهربان خواستم که نام تاپیک قبلی من عوض بشه و به قسمت سایر سئوالات ازدواج منتقل بشه و پاسخ دادند که بعد از تغییر عنوان اون تاپیک را منتقل خواهد کرد، روی این مسائل اونجا حتما از شما کمک میگیرم. حتما تو اون تاپیک به من کمک کنین. مرسی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
چه اشکالی داره تا زمانی که دونفر دارن درس می خونن خانواده ها حمایتشون بکنن تا وقتی که درسشون تموم شد به وضعشون سر و سامون بدن؟
از این که به فکر مشکلم هستین ممنونم، اما بزارین تا تو تاپیک خودش در این مورد حرف بزنیم. امروز فرشته ی مهربان به من پیام داد که اون تاپیک را منتقل خواهد کرد، روی این مسائل اونجا حتما از شما کمک میگیرم. حتما تو اون تاپیک به من کمک کنین. مرسی.:46:
اما من یک نتیجه گیری در مورد سوالم در این تاپیک می کنم:
این خواستگاری قبلی برادرم ممکنه مشکل درست کنه. اما بهترین کار اینه که با برادرم و حتی زن برادرم در این مورد صحبت کنم و نظر اون دو تا را هم در این مورد بپرسم.
باز هم در این مورد (و نه ادامه دادن درس یا ازدواج، فقط در مورد موضوع خواستگاری قبلی) اگر کسی نظری داره، بگه. از همه ممنونم. در مورد دکترا تو تاپیک دیگه منتظرتونم.
خب دوستان تاپیک را فرشته مهربان منتقل کردند و حالا می تونین اونجا بیشتر کمک کنین. اسمش هم در این شرایط ازدواج کنم یا نه؟هستش. منتظرم.
از فرشته مهربان هم ممنونم.
البته اگه هنوز کسی راجع با موضوع این تاپیک نظری داره، باز هم می شنوم و ممنون میشم. اما نظر در مورد دکترا خوندن یا ازدواج یا ... را در اون تاپیک بنویسین. مرسی:46:
سلام
من دیر اومدم ، خیلی عقب موندم...
یعنی یه دختر حاضر نیست که 3 سال سختی بکشه، عوضش یه عمر دو نفری کیفش را ببریم.
دخترهای تالار میشه بگین که همچین موقعیتی براتون گیر بیاد حاضرین یا نه؟
در جواب این سوالتون نظر شخصی من اینه:
تو تایپک خودم گفتم که اگه کسی میعارهای عمده و اصلی منو داشته باشه اگه دانشجو باشه و نیاز به ادامه تحصیل داشته باشه خودم حاضرم از هر لحاظ حمایتش کنم .برای همیشه که نمیخواد درس بخونه، بالاخره بعد از دوسه سال درسش تموم میشه و اونوقت ثمره اشو میبینیم.
البته درست نیست پسر به امید حمایت و کمک دیگران خصوصا خانواده دختر بخواد همچین کاری بکنه چون اصلا درست نیست و توقع نابجاییه اما دختر میتونه وقتی کسی رو بعنوان همسر پذیرفت، اگه کمکی از دستش بربیاد دریغ نکنه.و خود من از خدامه و افتخار میکنم که همسرم همزمان بتونه درس بخونه و اراده داشته باشه.
در مورد سوال دیگه تون هم به نظر من اول از همه با پدرتون صحبت کنید و مطمئن بشید دوستش(پدر دختر) چه کسان دیگه ای رو در جریان گذاشته؟ و باید متوجه بشید دختر خانم خودش ا خواستگاری برادرتون مطلع شده یا نه ؟
چون دیدگاه اون خانم به مسئله هم به اندازه شما و شاید بیشتر مهم باشه!
اصلا شاید همون موقع دوست پدرتون قضیه رو به دخترش گفته باشه و این نظر خود دختر بوده باشه که مثلا شما پسرهای دیکه ای هم دارید! چون فکر نمیکنم پدرش کاملا از طرف خودش و بدون اطلاع دخترش همچین حرفی زده باشه!
بعد هم با برادرتون صحبت کنید و ببینید تا چه حد خواهان اون خانم بوده و اگه شما باهاش ازدواج کنید نظرش چیه ؟ و بعد هم در این مورد با خانمش صحبت کنه و نظرش رو بدونه یا حتی ممکنه زمان ازدواجش این موضوع رو بهش گفته باشه.
اما در کل این موضوع بستگی داره به اخلاق خانواده تون و اون خانم(اینطور که معلومه خانواده ش مشکلی ندارن) چون بعضیها ازش یه مشکل بزرگ میسازن و حتی خود دختر و پسری هم که قبلا موضوع خواستگاری براشون مطرح شده، به شدت حساس میشن و نمیتونن حضور طرف رو تو خانواده بپذیرن.
موفق باشید