مگه برای دیگران زندگی می کنیم
؟؟
هرکسی نتیجه اعمال خودش رو خودش می بینه
نمایش نسخه قابل چاپ
مگه برای دیگران زندگی می کنیم
؟؟
هرکسی نتیجه اعمال خودش رو خودش می بینه
دنبال چه نتیجه ای بودی؟ می خواستی با خوب بودنت چی بهت بدن که بهش نرسیدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط design
شما با 90% کار نداشته باش (آمار درستی نیست و خارج از کنترل ماست) اینو یادت بمونه که حق انتخاب داری! (این در کنترل شماست)نقل قول:
نوشته اصلی توسط design
اگر خواستگار آیندت قبلاً این رابطه رو داشته ،برای ازدواج انتخابش نکن. یاد بگیر چطور این تیپ افراد رو بشناسی و برای ازدواج انتخابشون نکنی و کمی رو هم بدست خدا بسپر ، خودش این افراد رو از سر راهت بر می داره !
(حرکت کردی + توکل = خدا وظیفه داره کمک کنه چون خودش قول داده)
ضمانتی نیست و اینجور افراد به احتمال قوی سر راهت قرار خواهند گرفت ، اونچه که لازمه یاد بگیری نحوه شناخت این آدمهاست و اینکه به اشتباه انتخابشون نکنی. (اگر این موضوع برات فاکتور مهمی در انتخابته) با مطالعه ، سر زدن به اینجا و خوندن تجربیات دیگران ، یاد گرفتن از تجربیات دوستان نزدیکت و ... برای خودت مشاوری می شی :311:نقل قول:
نوشته اصلی توسط design
اونوقت مثل من سوالایی از خودت در میاری که خواستگارت قسمت می ده از توی کدوم کتاب روانشناسی آووردیشون :311:
چرا دوستی رو تائید نمی کنیم :
1) ضربه خوردن یا هرزه شدن
در دوستی دخترها اغلب با دید ازدواج پیش می رن برای همین ضربه می خورن ، اگر با دید خوشگذرانی جلو برید ضربه نمی خورید در عوض هرزه می شید!!!
پسری از فامیل های دوستم رو می شناسم که با هزار دختر بوده و ارتباط کامل داشته ، همه امکاناتی داره و نزدیک به 4 ساله که قصد ازدواج داره اما نمی تونه !!!!!!!! دوست من خانوادش باز هستن ، در عین حال دختر خوبیه اما این آقا با تمام اینکه اونو دوست داره نتونست باهاش وارد فاز ازدواج بشه چون هرزه شده ، چون دیگه نمی تونه با یک نفر بمونه !
2) مقایسه
مدام همسرتون رو با دوست دخترها یا دوست پسرهای قبلیتون مقایسه می کنید و نمی تونید از کسریهاش و کمبودهاش بگذرید.
3) فرهنگ معیوب
این روش ارتباطی به ایران وارد شده اما فرهنگش وارد نشده . پسرهای ایرانی دوست می شن اما موقع ازدواج خلاف این رو می خوان !!! و این یه تناقضه در فرهنگ ما . و چون این فرهنگ جا نیفتاده فردا اون پسری که خودش شما رو برای دوستی انتخاب کرده مثل آشغال پستون می زنه و دیگه قبولتون نداره!!!
4) رفتار توهین آمیز
چون پسرها به قصد لذت جویی دوست می شن اغلب رفتار توهین آمیز خواهند داشت.
اجبار به رابطه جنسی، اجبار به بیرون رفتن های مکرر و تا دیر وقت ، وا چرا تو املی ؟ چقدر ساده ای و به خودت نمی رسی و ....(رفتاری کالا گونه) و دختری که خانواده دار هست تحمل این رفتارها رو نداره و نمی تونه خودش رو تطبیق بده و غرورش شکسته می شه!
ولی همین آقایون غیر محترم وقتی می خوان ازدواج کنن و می خوان با دختر بیرون برن از پدر دختر ، مادرش ، مادربزرگش ، داداشش، بچه خواهرش ، داییش و عموش و ... اجازه می گیرن که فقط 1 ساعت خانم رو ببینن و قولم می دن که بهش دست نزنن !!!!! :311:
نمی گیم بده دختر با پسر حرف بزنه ، الان ،هم در محیط کار شما این شرایط رو داری و هم در دانشگاه و به همین طریق ، هم می تونی تا حدود زیادی با جنس مخالف آشنا بشی و هم می تونی دوست های معمولی داشته باشی ، ما دوستی از نوع دوست دختر و دوست پسر رو تائید نمی کنیم که وارد فاز احساسی می شن و بنابر ، این دلایل و دلایل بسیار دیگه و طبق آمار ردش می کنیم
:72: :72: :72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
lمن میخواستم تو یه پست حسابی از آسیب های چنین کارهایی بنویسم ولی با توضیحات فرشته مهربان فکر کنم دیگه نیازی نباشه. جای تشکر داره فرشته مهربان
توصیه ام برای دوستانی که تمایل دارند در این باب بیشتر بدانند
مطالعه است
کتاب : بودیمار
ترجمه و تالیف : نامدار مهدیزاده نادری
نشر: پاسارگاد
امیدوارم این کتاب را بتوانید پیدا کنید
و یا کتاب : آتمن و برهمن
به قلم همین نویسنده
باز هم امیدوارم بتوانید این کتاب را پیدا کنید.
به هر ترتیب جوینده یابنده است ما که یافتیم . حتما شما هم اگر بخواهید حتما می یابید
خوب بودن و خوب زندگی کردن ، ربطی به اوضاع و شرایط نداره.
دوستانت رو عوض کن ، خواهی دید که اوضاع هم عوض خواهد شد
و چه دوستی بهتر از خدا ؟ (یا رفیق من لا رفیق له)
وقتی با او مانوس بشیم ، اوضاع ما بهتر خواهد شد
سلام خانم دیزاین
ببینید من خودم پسرم، اهل دوستی با دختر ها هم نیستم، حداقل 70-80% از دوستان و اطرافیانمم همین جور هستند، پس این 90% شما به نظر نمیاد درست باشه.
به نظر من اگه شما دختری باشید که اهل دوستی نباشید می تونید انتظار داشته باشید که طرفتون هم همین جور باشه ولی اگه خودتون اهل دوستی با پسرا (به قصد ازدواج یا هر چیز دیگه) باشید این توقع بی جایی هست که بخواید طرفتون قبل از شما با کس دیگه ای نبوده باشه.
فکرشو کنید الان یه خواستگاری بیاد و بهتون بگه که قبل از شما یک سال با یه دختری به قصد ازدواج دوست بوده، چقدر ازش دلسرد می شید؟ این احساس برای طرف مقابلتون هم وجود داره.
ضمن اینکه دوستی های خارج از محدوده مشکلات زیادی ایجاد می کنه که واضح ترینشم وابستگی هست. حتی اگه فرض کنید وابستگی هم ایجاد نشه همین که شما خصوصیات مثبتی از پسری که باهاش دوست بودید ببینید و به هر دلیلی نتونید ازدواج کنید، نفر بعدی رو که ببینید انتظار دارید که همون خصوصیات مثبت فرد قبلیو ببینید و از اونجایی که آدما کامل نیستن احتمالا اون خصوصیاتو نمی بینید و ممکنه با نفر قبلی مقایسه کنید و حسرت بخورید.
البته این مشکلو من در مورد دخترهایی که خواستگارای زیادی داشتن هم دیدم (بدون ارتباطات دوستی)، یعنی با دیدن افراد مختلف و خصوصیات مثبت مختلف انتظاراتشون بالا رفته و به همه جواب رد دادن تا اینکه یه موقع دیدن سنشون بالا رفته.
شما با خوب بودنتون به هیچ کس دیگه غیر از خودتون لطف نمی کنید. چون در اینصورت از زادواجتون رضایت بیشتری خواهید داشت.
سلام خدمت همه دوستان
من سوالم اینه که چرا آشنائی دونفر رو به قصد ازدواج باید اسمشو بذاریم دوستی چرا تو پست های دیگه که خیلی ها می خوان ازدواج کنن اما خواستگاری ندارن بهشون پیشنهاد می کنم که با حضور در فعالیتهای سالم در اجتماع (اعم از ورزشی اموزشی وخیلی از فعالیتهای سالم)احتمال اینکه فرد ایده آل ومناسبی و رو پیدا می کن زیاده پس چرا باید کلا این مسئله را رد کنیم بهتر نیست راههای منطقی صحیح وسالم این مسئله را به جوانان آموزش دهیم . هر کاری جنبه وظرفیت خود را می طلبد ما باید راهکارهای درست این مورد را یاد بگیریم در هر نوع ارتباطی حتی دردوستی ورابطه با دو هم جنس .چه بسا که قسمتی ازانحرافات ومشکلات نوجوانان وجوانان در جامعه از همین دوستی های اشتباه دو هم جنس به وجود امده به نظر من آشنائی دونفر به قصد ازدواج لازمش چند مواردیه که می شه 1-نیت دو طرف از این آشنائی2-- سن دوطرف که در سنین پائین احتمال اشتباه زیاد است 2-بلوغ ورشد فکری طرفین وخیلی موارد دیگه از جمله اینکه چقدر احساسی هستیم که این مور خیلی مهمه وباید دقت کنیم ومواظب باشیم و قدرت تصمیم گیریمون در چه حدیه تو خانوده ما بیشتر نه همشون به این صورت بوده والان خیلی هم خوشبختن ومهمتر از همه اینه که با اطلاع والدینشون بوده که خیلی مهمه من خودم در اولین ارتباطم با این مورد اول طرف مقابلم رو از جهات کلی بررسی می کنم که اصلا سنش به سنم می خوره وضعیت مالیش واستقلالش در چه حدیه خانواده وفرهنگ چه جوریه بعد از اینکه از لحاظ کلی مشکلی نداشت درمورد اخلاق و ویژگیهای شخصی صحبت می کنیم من به این نتیجه رسیدم که حتی در ازدواج به صورت سنتی یعنی خواستگاری نیز باید آشنائی دو طرف به یک جلسه ختم نشه. به امید خوشبختی همه جوونها:72::72::72::72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط قرآن کریم؛ سوره نور؛ آیه 26
دوست گرامی شما کلی آسمون و ریسمون به هم بافتید که به یک کلمه "چادر" برسید؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط بالهای صداقت
فکر می کنید حق دارید در یک تالار عمومی به این صراحت کلی گویی کنید؟
تمام تقصیرها و ناپاکی ها را به گردن کسانی بیاندازید که جهت پوششان "چادر" را انتخاب کرده اند؟
فرض را بر این بگذاریم که شما در پیرامونتان به مثالهایی مطابق نوشته تان برخوردید، آیا واقعا خودتان را مجاز دانستید که به این راحتی همه را با یک چوب بزنید؟
شما مدیون تمام دختران چادری هستید که "چادر" را بعنوان حجاب برتر انتخاب کرده اند و نه پنهان کردن به قول شما فسادشان؟
آیا هر کس حجاب چادر را بردارد، پاک می شود و مشکل فساد جامعه حل می شود؟
آیا شما هم معتقدید که آن دسته که با لباسهای تنگ و بدن نما و با آرایشهای محرک در جامعه حاضر می شوند، همگی پاکند چون به قول خودشان دلشان پاک است؟
یعنی بین دل و ظاهر اینقدر فاصله است؟
چرا بین افراد با پوششهای مختلف تفرقه می اندازید؟
شما در نوشته تان لفظ اندکی یا حتی پاره ای از دختران چادری را بکار نبردید، پس باید از بقیه که این کاره نیستند در همین تالار معذرت بخواهید.
آیا می دانید در شرایط کنونی جامعه حفظ حجاب و انتخاب پوشش چادر چقدر بواسطه پاره ای توهین ها سخت شده است؟
بی انصافی و بی اطلاعی و کم دانشی تا چه حد؟!
آنکه قلم بدست گرفته و می نگارد باید بسیار بسیار عالم و محقق باشد...