سلام فرشته جان ، با چه لحن زیبایی سخن گفتی و و با چه لذتی حرفات رو خوندم
هر چند در مورد حرفات نظرم متفاوته ، اما تو اینقدر بیان زیبایی داشتی که با وجود اینکه در مورد خیلی جاهاش حرف دارم ، اما چقدر لذت بردم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام فرشته جان ، با چه لحن زیبایی سخن گفتی و و با چه لذتی حرفات رو خوندم
هر چند در مورد حرفات نظرم متفاوته ، اما تو اینقدر بیان زیبایی داشتی که با وجود اینکه در مورد خیلی جاهاش حرف دارم ، اما چقدر لذت بردم
منتظر ان قلت ها یا به عبارتی نظرات متفاوت شما هستم .
به این تاپیک هم سری بزنید بد نیست :
کلیک کن >>> اسرار نیروی جنسی
سلام فرشته جان ، ازت ممنونم به خاطر لطفت و زحمتی که کشیدی ، با چه لحن زیبایی سخن گفتی و و با چه لذتی حرفات رو خوندم
ازتم ممنونم که سوره های قران و برام نوشتی و یاداور شدی ، رفتم اون بخشاییش که مربوط به موضوع بود رو با تفسیرش مطالعه کردم
فرشته جان من در اصل قضیه با تو موافقم ولی با عرض عذر خواهی باید بگم که به نظرم در مواردی دچار اشتباه شدی
بازم میگم من با اصل اعتقادت و نظرت موافقم ولی با جزئیاتش کمی مخالف ، امیدوارم وقتی حرفامو خوندی قبل از اینکه ناخوداگاه دفاع کنی روش کمی فکر کنی
الانم میدونم سرتو درد میارم ولی بره اینکه دقیق بررسی کنیم حرفامونو و نشون بدم برام مهم بوده نظرت ، میخوام خط به خط نظرمو بگم برات
فرمودی :
""به نظرتون بهتر نیست راه آخر رو به عنوان اولین راه انتخاب نکنید ؟ یعنی این که شما اول راه کارهای کنترل را در پیش بگیرید و اگر نشد و از نظر پزشکی مشخص بشه نیاز شما آنقدر حاده که سرکشه و شما آسیب می بینید به این موضوع فکر کنید""
باید بگم:
فرشته ی عزیز ، اگر منظورتون از راههای کنترل ، کار ، ورزش ، پر مشغله بودن ، ندیدن عکس و فیلم محرک ، در جامعه نگاه خود را حفظ کردن ، با جنس مخالف رابطه نداشتن ، به گناه فکر نکردن و ... ، اینا هستش ، باید بگم با وجود اینکه عمل به همه ی اینا کار حضرت یوسفه ، با این وجود من تمام تلاشمو کردم ، و گاهی هم که موفق به انجامشو بودم ، اما عطشی که درون هر مردی هست ، اومده سراغم و متاسفانه ......، پس من راه آخر و اول انتخاب نکردم
فرشته جان ، باید به عنوان یه مرد خدمتت عرض کنم که ، نیاز من حاد نیست ، یک نیاز عادی هستش و در تمام مردها نیز هست ، اما یکی متاهل هست و ارضا میشه توسط همسرش ، یا کسی مجرد هست و خطاکار ، و برایش فرقی نمیکند که گاه گاه زنا کند یا استمنا ، اما کسی که مجرد باشه و برایش مهم باشه که مرتکب گناه نشه و پاک بمونه ، شما شک نکن که به مشکل من دچاره
فرمودی:
""توصیه می کنم آیات سوره نور را در باره ازدواج بخونی . بخصوص اونجا که توصیه می کنه مردان و زنان بی همسر را همسر دهید و آنان که امکان ازدواج ندارند عفت پیشه کنند که خدواند از فضل خود آنان را بی نیاز می سازد""
باید بگم :
فرشته عزیز ، عفت را چگونه معنا میکنی ؟ انچه را که من و یا شما نمیپسندی ، بی عفتیست؟ یا انچه خدا نمیپسندد و ما را از ان نهی کرده ؟ مسلما" اگر مومن باشی ، نظر خودت رو دخالت نخواهی داد
خدا ، پیغمبر خدا ، حجتهای خدا ما را از گناه و حرام نهی کرده اند ، و انجام گناه را بی عفتی شمرده اند ، نه انجام کاری که به نظر ما بد است
من مفسر قران نیستم ، اما هم تو و هم من میتوانیم به کتابهای اهل فن همچون علامه طباطبایی یا ، استاد قرائتی رجوع کنیم
اما نظر شخصیه من درباره این ایه ، از اینکه میفرماید عفت پیشه کنند ، اینه که گناهانی مانند زنا یا استمنا را دچار نشوند
فرشته جان فرمودی :
""راه کارهای دینی در درجه اول و به فراونی توصیه دارد که شما در مقابل نفس و نیازهایتان در درجه اول خویشتن داری کنید . به نظر شما چرا این همه به تقوی تاکید شده ؟""
باید بگم:
مقابله با نفس (نفس اماره) و نیازها ، منظور نیازهایی هست که به ما اجازه ی انجام و برطرف کردن اونارو به ما داده نشده ، مثل گناهها ، نه کاری که خود خدا حلال شمرده ، و ممانعت نکرده
وگرنه ما این همه نیاز داریم که به صورت مثبت باید رفعشون کنیم ، ما به خواب ، به اب ، غذا ، و... ، اینها و خیلی از نیازهای دیگه باید به صورتی که به ما اجازه داده شده رفع بشه
فرمودی:
""حتماً می دانید از مراتب اعلای تقوی گذشتن از حلال خدا به خاطر خداست""
این عجیب ترین جمله ی این نوشتته ، واقعا" درکش نمیکنم ، من شنیده بودم در انجام حلالهای خدا با اعتدال را رعایت کرد ، اما تا به حال نشنیده ام از حلال خدا گذشتن به خاطر خدا ، تقوی پیشه کردن است ، مگر اینکه با این گذشت کردن ، بتوانی به کسی کمک کنی یا به درجات صواب بالاتری برسی ، که اگر منظور تو این هم باشد برای من صدق نمیکند ، چون من با گذشتن از این حلال ، هر لحظه احتمال مبتلا شدن به حرام برایم پیش میاید ، و به درجه ی بالاتری نمیرسم ، که این نه منطقیست ، نه عقلی ، نه شرعی
فرمودی:
""مطمئناً خوب می دونید و احتمالاً با کتابهای اخلاقی علمای اخلاق مثل معراج السعاده ( از ملااحمد نراقی ) و ... آشنایی داری . آیا در اغلب توصیه های مراقبه ای اونها نیامده که هر چه خویشتن دار در مقابل نیازها و امیال باشیم ؟ قطعاً تایید می کنید که آری ، می دانید چرا این توصیه ها شده ؟؟ چون عروج و رشد انسان با عبور از مرتبه نفسانیت به روحانیت با مهار هرچه بیشتر و به تاخیر انداختن این نیازها و امیال است""
باید بگم :
فرشته جان ، در بالا گفتم که خویشتن داری و صبوری در برابر گناه خدا و اون چیزی که خدا انجام ان را نهی کرده ، منطقی و دینی است
و ان چیزی را که خدا برای ما حلال کرده مطمئنا" میدانسته که به ان نیاز داریم که ان را حلال کرده ، اگر تو در زندگی ات برای نزدیک شدن به خدا و پاکی ، از حلال خدا دوری میکنی ، ازت میخوام که بیشتر در موردش تفکر کنی
مثلا" وقتی تو با شوهرت نزدیکی میکنی ، خدا به ازای این عمل حلالی که انجام میدید ، تمام گناهان شما را می آمرزد ، هزار حسنه برای شما مینویسد ، و هزار سیئه از کارنامه شما پاک میکند(حدیث رو دقیق یادم نیست ولی اصل حدیث همینه) ، خدا هیچگاه از شما نخواسته از این حلال دوری کنی
اما گاهی از شما خواسته از خوردن که حلال است ، به خاطر حلالی بالاتر (مثلا" روزه ی مستحبی یا واجب) پرهیز کنی
فرمودی:
""فکر می کنم گرفتار توجیحات امروزی .............در حالی که به شخصه و با دلیل قاطع و متقن می گم نیاز جنسی اصلاً مثل نیاز به غذا نیست . دلیلم هم اینه که نیاز به غذا اگر بی پاسخ بماند انسان را با مرگ مواجه می سازد ................آیا نیاز جنسی به گونه ایه که اگه شما مثلاً چشم پوشی کنید از تامین آن و مهارش کنید ، مرگ شما فرا خواهد رسید ؟ قطعاً خیر ، پس مثل نیاز به غذا نیست""
در جواب:
من این مثال رو از استاد قرائتی نقل کردم ، که میفرمود کسی که احتیاج و نیاز به ازدواج داره ، مثل کسیه که تشنشه ، اگه بهش بگید برو لیسانستو بگیر بعد زن بگیر ، مثل اینه که بهش بگید برو لیسانستو بگیر بعدش برو آب بخور
من در سطحی نیستم که تفسیر کنم ، اما اینکه گفتید اب و غذا نخوریم میمیریم ولی ارضا نشیم هیچ اتفاقی نمیفته ، ولی فکر میکنم منظور ایشون این بود که کسی که تشنشه ، اگر سیراب نشه ، دچار اختلالاتی درون بدن میشه و نمیتونه کاراشو به کیفیته کسی که سیرابه انجام بده ، و در نهایت این تشنگی باعث اسیب دیدنش میشه ،
و کسی هم که به ازدواج نیاز داره ، در زندگیش دچار اختلال میشه ، و در نهایت دچار اسیب میشه ، روحی یا جسمی
که همین چند ساعت پیش ، توی سایت اقای قرائتی داشتم میخوندم ، که دانشمندان بزرگ رفع نشدن این نیاز ، باعث به وجود اومدنه اختلالات و بیماریهای روحی میشه ، از جمله افسردگی (اگه میخواید ادرس بدم بخونید مطمئن بشید) ، که این صحبتا حرفای اقای قرائتی رو هم تایید میکنه
فرمودی:
""صبر بهتر است یا کم صبری ؟""
صبر در برابر گناه بهتر از کم صبری است ، اما ازدواج موقت گناه نیست
فرمودی:
""خویشتن داری بهتر است یا عکس آن ؟""
خویشتن داری در برابر وسوسه های شیطان و گناه ، خیلی بهتر است ، اما ازدواج موقت وسوسه ی شیطان نیست ، توصیه پیغمبر خدا و ائمه ی ماست برای کسانی که ازدواج دائم نمیتوانند انجام دهند
فرمودی:
""تقوی بهتر است یا بهره گیری از راه های شرعی برای رسیدن به امیال ؟""
تقوی از هر چیز بهتر است ،
اما سوالتان را با سوال پاسخ میگویم : ایا ازدواج دائم ، بهره گیری از راههای شرعی برای رسیدن به امیال نیست؟؟
ما میل و نیاز به محبت و همدم داریم ، ما میل و نیاز به ارضای جنسی داریم ، ما میل و نیاز به پشتوانه و همدم در لحظه های بی کسی داریم ، اینها همه میل و نیاز است ، و ما به وسیله ی ازدواج دائم که یک راه شرعیست ، به امیال خود رسیدیم ، ایا مرتکب خطایی شدیم ؟ اگر بله ، پیغمبر را مواخذه کنید نه ، بنده رو(البته خدایی نکرده)
فرمودی:
""عمل به توصیه سوره نور بهتر است یا خواست خود ؟""
سوره ی نور توصیه به عفت و دوری از گناه کرده ، نه دوری از ازدواج موقت
فرمودی:
""به وعده خدا اعتماد نداری که فرموده آن کس که امکان ازدواج نمی یابد صبر و عفت رو پیشه کنه تا خدا از فضل خود بی نیازش کنه؟""
ایمان دارم ، تو هم برای من دعا کن
فرمودی:
""و آیا بهتر آن نیست که خودمون را از فضل خدا برخوردار سازیم که بی نیازی هم حاصل اونه ، به جای اسیر نیاز و امیال شدنها؟""
فرشته جان ، ما باید خودمون اسیر امیال و نیازهایی نکنیم ، که خدا ما رو از اون نهی کرده ، نه اونایی که خودمون بد میدونیم
فرمودی:
""کدامیک از اینها بهتره؟؟؟""
باید بگم اون قانونی رو خدا برای ما تنظیم کرده از همه چیز بهتره
هم اون چیزی که من میگم ممکنه بد باشه
هم اون چیزی که همه میگن
ببینیم خدا چی میگه
فرشته جان امیدوارم از دست من ناراحت نشده باشی ، بازم میگم ، چقدر زیبا سخن گفتی و چه لحن زیبایی داشتی ، و من اطمینان دارم که فقط به کمک و یاری من اندیشیدی نه چیز دیگه
از تو عذر میخوام که شاید نتوانستم مثل تو زیبا سخن بگویم و گاهی تلخ شدم
خوش به حال همسرت ، که فرده یاری کننده ای مثل تو خواهد داشت
حلالم کنید ، همه و همه ،
دست علی(ع) یارتون
خدا نگهدارتون
دوست عزیز
حرفات کاملاً درسته ، اما ناقض حرفهای من نیست .
و بیان حرفهای من به معنای رهبانیت پیشه کردن از سوی شما نیست ، بلکه تنها باز کردن این بابه که میشه از زوایای دیگه هم نگاه کرد و از این بستر ( نیروی جنسی ) نه فقط از راه جسمی ، بهره ها گرفت .
در مورد کنترل علاوه بر آنچه اشاره داشتی که مطمئناً در پیش گرفته ای من نظر تاکیدیم روی تغذیه هست ، اگر شما طبع گرمی داشته باشی که راه کار تغذیه را باید در اولویت قرار دهی ، و به شدت از تناول غذاهای گرم پرهیز نموده و تنقلات محرک را هم دوری کنی . راه کار تغذیه فراون جواب داده .
و اما نیاز که بهتره با شرایط ثباتی پاسخ آنرا داد ( که من در درجه اول نظرم رو ازدواج دائم است ) ، وقتی امکان نیازش به این گونه نباشه و راه موقت آن تبعات فراوانی داره ( امروزه ) ، مگر میشه خدا یاری نکنه ، به نظر شما احتلام در خواب بخصوص برای جوانان تازه بلوغ یافته و مردان بی همسر برای چیست ؟ آیا جز این است که آنچه شما اشاره داشتی از قول آقای قرائتی ( اختلالات ) پیش نیاد ؟.
آنچه بنده از خویشتن داری و.تقوی و... گفتم به قوت خود باقیست اما به نظرم درست درک نشد . بگذار یک مثال بزنم .
یکی از رزمنده ها تعریف می کرد که روزی یکی از فرماندهانش را دید که در سنگر با ولع مشغول خوردن هندونه بود ، گفت منم رفتم جلو بخورم اجازه نداد ، تعجب کردم ، گفتم من می خواهم ، و و قتی اصرار مرا دید ، گفت به یه شرط می تونی بخوری ، گفتم چه شرطی ؟ ، گفت این که هیچ سئوالی بعدش نکنی ، قبول کردم و اولین قارچ را وارد دهان کردم و چند ثانیه بعد بدون اینکه قورت بدم آنرا از دهان بیرون ریختم ، هندونه شور بود ، تعجب کردم ... اما قول داده بودم سئوال نکنم ، تا این که شبی عملیات مهمی در پیش داشتیم همه از هم حلالیت می طلبیدن و خدا حافظی می کردند ، این دوست فرمانده هم اومد سراغ من و حلالیت طلبید ، گفتم حلال نمی کنم ، غمگین شد و گفت چرا ؟ ، گفتم حلال کردنم شرط داره ، گفت بگو ، گفتم شرطش پاسخ به یه سئواله ، گفت بپرس ، و علت شور بودن هندونه در اون روز را پرسیدم . او گفت که اون روز من عطش داشتم و نیاز مبرم به آب که نبود ، هندونه موجود بود ، می خواستم با هندونه تامین نیاز کنم . اما می دونستم این هند.ونه شیرین در این وقت حتماً لذت بخش هم خواهد بود . و من فقط دنبال رفع نیاز بودم نه لذت ، مایل بودم از لذت برخوردار نشم و فقط رفع نیاز کنم ، این بود که اینجوری تلخش کردم و با خوردن اون فقط آب بدنم تامین می شد . به نظر شما آیا اون لذت گناه بود که اون فرمانده از اون پرهیز کرد ؟
و ... جای اونچه از موضوع تقوی و گذشتن از حلال خدا ( مراتب بالای تقوی ) برای خدا گفتم نه اینجاست و نه میشه این حقایق را در صحن علنی یک سایت گفت ( چون به همان اندازه که برای اهل درکش هدایت کننده است ، می تواند برای کسانی که قدرت فهم و درکش را ندارند یا انحراف بخش باشه یا شبهه آفرین )
لذا هر جا دیدم میشه بیانی بیشتر داشت بدون نگرانی از عدم درک درست آن و خطر به بیراهه رفت مخاطبین ، نکاتی را بیان می دارم تا بهتر درک موضوع بشه .
موفق باشی .
فرشته ی عزیز
اصل حرف و مهمترین هدف شما از نوشته های قبلتون ، این بود که :
منو به صبر ، پاکدامنی ، عفت دعوت کنید (اینجوری که من متوجه شدم)
و تمام تلاش و اصل حرف من در نوشته ام در قبال نوشته ی شما این بود که بگم :
انسان باید در برابر شر و گناه صبر پیشه کنه ، و نه در برابر خیر و حلال خدا (مگر حلالی مانند طلاق که خود خدا اون رو نهی کرده باشه)
و بگم که ، ازدواج موقت برای کسی در شرایط من ، عین پاکدامنی و عفت هستش
داستانت هم خیلی عجیب بود ، نه تایید میکنم نه تکذیب
ولی اینو میدونم نعمتی رو که خدا ، استفاده از اون رو برای ما ازاد گذاشته ، دلیلی نداره که خودمون ، خودمونو نهی کنیم
بگذریم ، من هر چی برای دیگران و شما از ازدواج موقت حرف بزنم ، و دفاع کنم ، مثل این میمونه که بیایم به مردا بگیم ، که مهریه ی عندالمطالبه حق قانونی و شرعیه زنه ، و بعد از ازدواج میتونه اونو ازت بخواد
اما90درصد مردای ما ، مهریه رو برای طلاق میدونن ، چون عرف جامعه ی ما این اشتباه رو جا انداخته ، نمیتونن درک کنن که این حق طبیعیه یه زنه
حالا هم چون جامعه ی ما توانایی تقبل این ازدواج رو نداره ، قانع کردن انسانهای این جامعه بسیار سخته
با این حال من به همه ی دوستان مجرد ، مطلقه ، یا بیوه ، و در اصل کسانی که موقعیت ازدواج دائم رو ندارند ، پیشنهاد میکنم که کتاب " نظام حقوق زن در اسلام" نوشته ی استاد مطهری ، رو ، و قسمت ازدواج موقتش رو ، حتما" مطالعه بفرمایند
شاید من نمیتونم شما رو متقاعد کنم ، ولی مطمئنا" حرف بزرگان تاثیر بیشتری در تصمیم گیریه ما و درست انتخاب کردن ما داره
یا علی(ع)
mahdi_yar_bash
با سلام و عرض ادب
متاسفانه از مشكلات مكتوب نويسي و ارتباط مجازي سوء تفاهماتي هست كه به خاطر محدود بودن امكان ارتباط پيش مي آيد.
دوست عزيز اينجا هيچ كدام از ما نه قصد تخريب شما را داريم، نه اصلا شما را مي شناسيم. مگر چند خطي كه در مورد خودتون و علاقمندي به ازدواج موقت عنوان داشتيد.
به هر حال يا ما خودمان در شرايط پر نياز شما هستيم. يا اينكه اين دوره را تجربه كرده ايم.
و نه اينست كه هر كس ازدواج موقت تن نداده، حتما با گناه مانوس بوده يا حضرت يوسف بوده است.
به تعويق اندازي نيازهاي جنسي به معني سركوبي و فراموشي نيست.
همچنين چون شما معتقد به صيغه موقت هستيد و حتما كسي را كه هم پيدا مي كنيد معتقد هست ، پس شما نياز به مجوز من و يا دوستان نداريد.
ما در اينجا صرفا هر كدام چراغي با ميزان استطاعت خود پيش رويت روشن مي كنيم. و همه دوستاني كه اينجا وقت مي گذارند و براي مشكل شما چراغ مي افروزند اميد آن دارند كه پيش روي شما بيش از پيش روشن باشد و خدايي نكرده به چاهي سقوط نكنيد.
اما خواهش مي كنم روي اين مطلب خوب تامل كند. خوب فكر كن و خوب به كار ببند:
من به شما نمي گويم صيغه بكن يا نكن. خوبه يا بد هست، شرعي هست يا نيست، و ....
مي گويم با هر توجيهي و با هر مجوزي و به هر ترتيبي وقتي انرژيت را در اين مسير مي گذاري، بايد پاي عواقب احتمالي آن، فشار هنجارهاي جامعه و مشكلات عديده آن بايستي. فشارهايي كه به مراتب بيش از فشار خويشتنداري براي ازدواج به مدت چند سال هست.
شما اين نكته را بدان بعدا كه اين فشارها (به حق يا ناحق) به شما وارد مي شود، صحيح نيست كه داد و بيداد راه بيندازي كه جامعه اين كار را مي كنه، ديگران اين مشكلات را ايجاد مي كنند. يا ...
بايد سهم خودت را در اين مسئله ببيني كه عليرغم همه تاكيدات و روشنگري دوستان در مورد عواقب احتمالي تصميمت، باز هم حرف خودت را زدي و مشاور و اعضاء تالار همدردي را محكوم كردي كه قصد تخريب تو را دارند يا با تو مشكل دارند.
ما اينجا چيزي مي نويسم كه اگر شما رفتي و عمل كردي و بعد از چند سال به اين تاپيك سرزدي، بيايي و بگوييد دمتان گرم، شما خوب راه رو به ما نشان دادي.
عزيزم من مشاور هستم.
مي توانم چند خط بنويسم كه لذت ببري. و كارت را تاييد كنم و حتي هلت بدهم و تشويقت كنم.
نيازهاي تو را برجسته كنم و تو را به ارضاء فوري نيازهايت تحريك كنم.
همچنين با ناديده گرفتن بعضي واقعيات و با برجسته كردن بعضي مسائل تو را بيش از خودت در اين زمينه تجهيز كنم.
و شما هم ضمن تعريف و تمجيد از من و زدن تشكر زير پستهايم و دادن رتبه مثبت ، برويد اقدام كنيد.
واقعا اگر بعد از چند سال برگشتي و در همين تالار تاپيك زدي كه مشاور و اعضاء اين تالار مرا با سر به چاه هل دادن، چه كسي مي تواند جواب دهد؟!!!
مي بينم كه اهل تحقيق هستي و بررسي.
پس به جاي اينكه تجربه يك يا چند نفر را بهانه مقابله با ما بكنيد، وقت بگذاريد و سري به دادگاههاي خانواده بزنيد و اينطور مي توانيد بيشتر از مشكلات و مسائلي كه صيغه مي تواند براي خانواده ها در حال حاضر ايجاد كند، با خبر شويد.
مشكلات، فشارها و تبعات منفي يك ازدواج موقت به مراتب بيش از ازدواج دائم در شرايط فعلي جامعه ما هست.
سلامی دوباره
جناب مدیر ، بزرگی میگفت : کسانی که همیشه مرا تایید کردند ، نقش زیادی در موفقیت من نداشتند
این یعنی انتقاد میتونه باعث پیشرفت ادما و ترقی اونا بشه ، اما من هنوز هم نمیتونم اون تایپیکتون رو انتقادی سازنده بدونم ، نقل قولاتون نادرست بود ، حتی با یه جور توهین به دعا کردن من هم گیر داده بودین ، بگذریم ، اونجا هم گفتم امیدوارم من اشتباه فکر کنم
جناب مدیر ، من از شما و سایت خوب شما ، ممنونم
که باعث میشه ما سنت پیغمبرمون ، یعنی مشورت رو ، در باره ی مسائلی که کمتر رومون میشه در دنیای واقعی بیان کنیم ، و میایم اینجا بهترین راهکارهارو هم میگیریم
خدا به شما خیر عطا کند ، که گاهی جوانانی که در مرز افتادن درون چاه هستند را راهنمایی میکنید و و نجات میدهید
اما در مورد مشکل خودم ، باید بگم
درسته که اکثر دوستان تالار گفتند ، دچار مشکلاتی میشی ، اما هیچکس نگفت که چه مشکلی ؟
و در ادامه چون من مواردی درون ذهنم هست که همچون شرایط من و به نیت مثل نیت من ، اقدام به این عمل کرده اند ، و مشکلی برایشان پیش نیامده ، یک مقدار پذیرفتن حرف بی دلیل هر چند از تعداد زیاد برام سخت است
میشه بفرمایید ، دادگاه خانواده چرا ؟ مگر دادگاه خانواده برای طلاق نیست ؟
من چگونه میتوانم اطلاعات خودم رو و تحقیقم رو از این مکان انجام دهم ؟
ازدواج موقت که نیازی به طلاق ندارد ، در واقع کسایی که اقدام به این کار کرده اند بعید است به انجا
بیاین
تشکر از همه
دوست عزیز
حتماً قبول دارید که هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد . این را بیان کردم که بگویم ، منظور مدیر دقیقاً همین مصرع شعر است ، و حقیقتاً که در مورد دعایی که شما اشاره داشتی ، این دعا در غیر جای خود لوث می شود .
در پستتان موضوعی که مسئله شماست را مطرح ساختی و بحث و مشورت در باب آن صورت گرفت که مقارن با نیمه شعبان بود ، به طور طبیعی شماهم که فرد معتقدی هستی در احوالات خوش سالروز ولادت مولایمان مهدی (عج ) قرار داشتی و این شور و شوق شما را برانگیخت که دعا را در آنجا ذکر کنید ، در حالی که جای اون باز کردن تاپیکی مجزا در انجمن اعتقادی و حتی کمی بحث و ارائه مطلب در مورد اثرات دعا بود و این که خواندن اون چه مزایا و اثراتی دارد ، که قطعاً مورد بهره برداری بهینه قرار می گرفت و حق دعا هم در جای خود ادا می شد .
پس دیده و دل صاف کنید که تخطئه ای در کار نبوده .
دوست نازنین
کمی انعطاف در قضاوتها و حتی حکم به ظاهر وقتی عنوان می شود قصد چیست مورد رضای خداوند است و همه ما به آن سفارش شده ایم تا روزنه ظن و گمان را به روی ابلیس لعین باز نکنیم .
در مورد تبعات منفی اقدام به ازدواج موقت برای شما که بعد از شنیدنش می توانی در کنار تبعات خویشتن داری و تأخیر قرار دهی را در پست بعدی اشاره خواهم داشت و بعد از آن تصمیم با شماست ، ما فقط تبیین می کنیم و نه تحمیل . تنها این نکته را بدان که تبعات اشاره شده اغلب به خاطر شرایطی است که موجود است و و اقعیت انکار ناپذیر زندگی امروزی ما است و واقع بینی شرط عقل است ، بخشی از آن را هم خود اشاره داشتی و آن تقابل عرف با این اصل شرعیست که بعداً به تبعات اقدام در چنین شرایطی اشاره خواهم کرد .
یک نکته :
شما به نظر میاد که تصمیم خود را گرفته اید و بر آن اصرار هم دارید ..... باید بگم کاملاً مختارید و هیچ کس با نظر مخالف قصد تحمیل بازداری را برای شما ندارد ، بلکه دوستان فقط تبیین شرایط می کنند و بنا بر آن برای سلامت خود شما توصیه به ترک.
نهایتاً این شمایید که می توانید علیرغم همه نظرات متفاوت اقدام کنید و در نهایت مسئولیت آن هم با خود شماست .
موفق باشید
با سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi_yar_bash
البته بحث حقوقي مطرحه كه جاش اينجا نيست اما چون به نوعي در رابطه با بعضي تبعات ازدواج موقت هست به مواردي كه در جلسات مشاوره شنيدم اكتفا مي كنم:
- ازدواج براي اينكه قانوني باشد چه دائمش چه موقتش بايد در دفترخانه ازدواج و طلاق ثبت شود.
موارد ذيل بعضي مسائلي هست كه حتي پس از فراهم كردن مقدمات و پيشگيري از مشكلات، بازهم پاي شاكيان را به دادگاه ها مي كشاند:
1 - شكايت دختر در مورد مهريه
2 - ادعاي خانم در مورد حاملگي و نفقه فرزندش
3 - شكايت والدين دختر در مورد سوء استفاده شدن از دخترش.
4 - شكايت شوهر از همسرشان مبني بر باكره نبودن و ادعاي صيغه موقت از طرف همسرشان در قبل
5 - دعوا و درگيري برادران دختر صيغه شده با آقا (غيرتي شدن)
6 - تهديد و مزاحمت از طرف دختر صيغه شده پس از ازدواج براي آقا
7 - متوجه شدن خانمي از مسائل صيغه همسرش در قبل و درگيري با او
8 - عادت به تنوع و صيغه پس از ازدواج براي آقا و مشكلات ناشي از آن براي خانواده
9 - عدم نگهداري عده از طرف خانم و مشكلات آن
10 - مشكلات مربوط به بكارت و ...
11 - و ......
اينها فقط گوشه اي از بعضي مشكلات حقوقي هست و در پرونده هاي دادگاه، طيف گسترده اي از درگيري ها و مشكلات ديده مي شود.
به غير از مسائل حقوقي مسائلي بيشمار رواني هم در جريان هست. مثل وابستگي دختر يا پسر به يكديگر، مخفي كاري هاي دختر يا پسر و عوارض آن،
ايجاد انتظار براي دختر و پسر نسبت به هم، پيش آمدن زمينه بي رغبيتي به ازدواج دائم و مسئوليت پذيري آن .
من که اصلا متوجه نمیشم چرا این آقا با اینکه بیش از 5-6 بار توسط اعضا بهشون پیشنهاد شده و نظرشون پرسیده شده ،بازم جوال نمیدن چرا کمک پزشکی نمیگیرن؟
مگر اینکه ایشون تصمیم خودشونو گرفتن،و این تاپیک و نظرخواهی ایشون کاملا سرکاریه.ایشون نمیخوان میل جنسی شونو فعلا مهار کنن،دنبال راه حل دیگه ای نیستن،بدنبال ارضای اون هستن فقط.و خواستار تائید کارشونن.
آقای مدیر و فرشته جان
فکر میکنم این تاپیک انژی بیشتری نسبت به بقیه تاپیکها تا بحال از شما گرفته و اونجور هم که برمیاد بی نتیجه خواهد بود سعی شما.
دوست عزیز موفق باشی