RE: دفتر مدیران تالار(سؤالات-مشکلات-انتقادات و درخواستها)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrdad_m
يا شايد استدلالتون اين باشه كه در اينجا افرادي با سنين مختلف وارد ميشن و درست نيست مطالبي درباره روابط زناشويي به طور آزاد و بي پرده روي سايت باشه،..در جواب اين استدلال خنده دار بايد گفت كه همه ما خيلي خوب ميدونيم كه اينروزا(متاسفانه!) هر بچه 12،13 ساله اي فيلترشكني ميكنه و به همه سايتهايي كه نبايد وارد بشه سر ميزنه و در رابطه با اين مسائل اطلاعاتشون خيلي بيشتر از من و شماست!!! پس الكي نميخواد نگران باشيم كه اگه يه موقع يه بچه اي اين مطالب رو بخونه عفت عمومي جامعه لكه دار ميشه!!!!!!!
به هر حال من جواب قانع كننده اي نگرفتم به نظرم اين حركت همدردي جز يه جور سانسور كوركورانه و سليقه اي چيز ديگه اي نيست! بازم متاسفم...
:104::104::104::104:
با سلام و احترام mehrdad_m
خیلی درست اشاره کردید. دقیقا به خاطر همین حریم هاست که انجمن همدردی بسته به مشکل مراجعان حریم های مختلفی ایجاد کرده است.
البته اینکه هر بچه ای فیلترشکن داره و بیشتر از ما این مطالب را می بینه و می خوانه، دلیل منطقی نیست. که ما هم همین اشتباه را بکنیم.
بله خیلی ها هم قوانین را دور می زنند و مواد مخدر خرید کرده مصرف می کنند. آیا با این دلیل ما هم می توانیم توزیع مواد کنیم؟!
شما در یک بیمارستان هم که بروید حریمهای خاص خود را دارد.
گاهی دکتر نیاز دارد گلوی بیمار را ببیند، گاهی نیاز هست معاینه مجاری ادرای و غدد جنسی داشته باشد. گاهی هم باید در سی سی یو باشد. هر بخش و اتاقی هم حریم خود را دارد.
اینجا هم بعضی سئوالات و پاسخها نیازهای خاص خودش را دارد.
اما نکته ای را هم شما توجه نکرده اید.
شما فقط آن بخش را می بینید که دیگران از جمله بچه 12 ساله هم می آید با مسائل جنسی یک مراجع آشنا می شود. اما از آنطرف ، آن مراجع هم رغبتی دارد مسائل اتاق خواب و جزئیاتش را برای چند میلیارد جمعیت جهان با جزئیات شرح دهد؟!!!
(ما برای اینکه این سئوالات مکرر مطرح هست ، به طور خلاصه در قوانین همدردی آورده ایم که تکرار نکنیم. اما بعضی افراد این زحمت را به خود نمی دهند و زحمت ما می افزایند.)
عرض خود می بری و زحمت ما می داری
سلام به اعضای خوب تالار
در انجمن تالار گفتگوی همدردی پست چت گونه ممنوع است مدیران تالار پست چت گونه حذف می کند
سو ال خصوصی در تالار همدردی ممنوع است مدیران تالار سو ا ل خصوصی حذف می شود برخورد می شود
در تالار همدردی حرف زشت و رکیک توهین امیز ممنوع است مدیران تالار با این عضو بر خورد می شود حساب کاربری مسدود می شودپست های بی محتوا در انجمن تالار همدردی ممنوع است حذف می شود
هر کسی اعتراض به پست من در تالار حذف شده است قسمت ارتباط با ما با مدیر همدردی درمیان بگذارید
اعضای خوب تالار با مدیران خوب تالار همکاری کنید:72::72::72:
سلام
مدیران عزیز همدردی خدا قوت:72:
دو لینک مشاهده آخرین ارسال این تاپیک و اعطای حداکثر رتبه به موضوع بسیار نزدیک به هم قرار دارند به طوری که اگر اشتباها بجای لینک اول بر دومی کلیک شود هیچگونه گزینه برگشتی ندارد وبه موضوعی که شاید تمایل نباشد بالاترین رتبه داده می شود.( لینکهای آورده شده از این تاپیک هستند ولی منظور این تاپیک نیست.)
با سلام
همه ما شاهدیم بعضی از تاپیکها چقدر تکراری می باشد.اون انجمنی هم که ایجاد شده تحت عنوان فقط پاسخهای لینکی واسه اعضائی ست که بیشتر آشنا هستند.انتقال تاپیک هم که گاهی موجب ناراحتی می شه.من پیشنهادی دارم البته نمی دونم قابل اجراست یا نه. البته امیدوارم بتونم منظورم برسونم.
من می گم مدیرای محترم اول موضوعات رو تقسیم بندی کنن.بعد هر کی که داره یه تاپیک جدید ایجاد می کنه ازش بپرسن موضوع مورد نظر مربوط به کدام موارد است؟مثلا:1-خیانت 2-مسائل مالی در زندگی مشترک 3-سردی روابط
البته می دونم سخته ولی وقتی اینا بیان جلو چشمشون ممکنه از ایجاد تاپیک منصرف شن
البته یه راهه دیگه وقتی دارن عنوان تاپیکشون رو تایپ می کنن تاپیک های مشابه موجود لیست بشه زیرش
البته فکر کنم راه حل دوم عملی تر باشه چون تو خیلی از سایتها دیدم که این کارو کردن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
توجه ، توجه
تاپیکهایی که با عنواین مبهمی چون :
کمکم کنید
راهنمایی کنید
نمی دانم چه کنم .
کمک
و ......
هر عنوانی که اشاره ای به مشکل و مسئله ای که در متن تاپیک وجود دارد نداشته باشد . از امروز به بعد بدون هیچ توضیحی و درخواست اعلام عنوان برای جایگزین کردن حذف خواهد شد .
( اینگونه تاپیکها هم بسیار انرژی از مدیران می گیرد تا بیایند موضوع چیست و آیا در انجمن مربوطه قرار گرفته یا خیر و ..... هم اعضاء و کارشناسان نسبت به ورود به آن و راهنمایی دادن بی رغبت هستند )
.
اعضا محترم و عزیز تالار همدردی
لطفاً در اینگونه تاپیکها جز یک پست که محتوای دعوت مراجع به ارسال عنوان مناسب برای جایگزینی داشته باشد پستی ارسال ننموده و راهنمایی نفرمایید تا وقتی که عنوان تغییر کند .حتی الامکان جز مدیران سراغ این تاپیکها با عنوان مبهم نروند که این فرهنگ در همدردی نهادینه شود .
با تشکر از همراهی شما عزیزان
.
كاش اين نكته رو هنگامي كه شخصي ميخواد تاپيك بزنه، همون موقع بهش گفته بشه به صورت يه اخطار چون اونايي كه تازه واردن اين پستا و اخطارا رو كه نديدن.اكثر اين عنوان هم از تازه واردينه. البته اين يه پيشنهاده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پاییزان2
سلام
مدیران عزیز همدردی خدا قوت:72:
دو لینک
مشاهده آخرین ارسال این تاپیک و
اعطای حداکثر رتبه به موضوع بسیار نزدیک به هم قرار دارند به طوری که اگر اشتباها بجای لینک اول بر دومی کلیک شود هیچگونه گزینه برگشتی ندارد وبه موضوعی که شاید تمایل نباشد بالاترین رتبه داده می شود.( لینکهای آورده شده از این تاپیک هستند ولی منظور این تاپیک نیست.)
من باز هم این مشکل برام پیش اومد .شاید هم بقیه این مشکلو ندارند و تقصیر حواس پرتی منه:311:
تاپیکی ایجاد کرده بودم با عنوان:
چگونه بدون قهر کردن اعتراضم را به همسرم اعلام کنم؟
دوستانی لطف کرده بودند و در این تاپیک پست گذاشته بودند که متوجه شدم هم پستهای اخیرش پاک شده و هم تاپیک قفل شده است.
درست است که تاپیک مربوط به گذشته بود ولی در عین حال جزء به نتیجه رسیده ها نیز نبود. من هم که بعنوان صاحب تاپیک هنوز در تالار حضور دارم و با تشکر در ذیل پستهای اخیر خواستم اعلام کنم که پستها را خوانده و وجودشان برایم مفید است.
حالا علت پاک شدن پستها و قفل شدن تاپیک فوق را نمی دانم. لذا خواهشمند رسیدگی هستم.
ممنون
سلام خانم بلو اسکای محترم تاپیک قفل نشده است تاپیک باز است ممنون:72::72::72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط blue sky
تاپیکی ایجاد کرده بودم با عنوان:
چگونه بدون قهر کردن اعتراضم را به همسرم اعلام کنم؟
دوستانی لطف کرده بودند و در این تاپیک پست گذاشته بودند که متوجه شدم هم پستهای اخیرش پاک شده و هم تاپیک قفل شده است.
درست است که تاپیک مربوط به گذشته بود ولی در عین حال جزء به نتیجه رسیده ها نیز نبود. من هم که بعنوان صاحب تاپیک هنوز در تالار حضور دارم و با تشکر در ذیل پستهای اخیر خواستم اعلام کنم که پستها را خوانده و وجودشان برایم مفید است.
حالا علت پاک شدن پستها و قفل شدن تاپیک فوق را نمی دانم. لذا خواهشمند رسیدگی هستم.
ممنون
با سلام و احترام
تاپیکهای متروک زیادی در تالار هست که صاحبان آنها به هر دلیل پیگیر آن نبوده یا آنها را رها می کنند. معمولا این تاپیک قفل می شود تا تازه واردین یا سایر اعضاء به اشتباه انرژی نگذارند و جواب دهند. اما ممکن است استثنائا بعضی این تاپیک یا سهوا قفل نشود یا اینکه چون صاحبش در تالار فعال است ، عمداً قفل نمی شود که اگر تمایل به ادامه داشت بتواند تاپیک خود را احیاء کند.
تاپیک شما مورد اول نبود که قفل شود. و باز بود، اما خودتان هم مسائل پیش آمده خود را در قالب تاپیک جدید در مورد جدایی ادامه دادید. و زمان آخرین پست خود در آن تاپیک هم حدود یکسال می گذشت که کاربری بدون توجه به قدیمی بودن آن احیاء کرد و سایرین هم بدون توجه به اینکه این مسئله قدیمی بوده و مسئله جدید شما چیز دیگری هست ادامه دادند.
لذا مطالب قفل یا حذف شد که با تقاضای شما برگشت.
دوستان توجه کنند مسئول سازمان دهی به تاپیکها مدیران تالار هستند و اگر نکته ای مد نظر اعضاء بود می توانند با مدیران تالار در میان بگذارند.
با تشکر
=========
پاورقی:
البته بنده توجه شما را به تاپیک مذکور را حمل بر تغییر رویه خود در برخورد با مشکلاتت قلمداد می کنم که در این پست پیگیری می کردید
http://www.hamdardi.net/thread-19615.html
سلام
باغ همدردی تاپیکش با مشکل روبه رو است و تا صفحه ی چهار را می شود دید( 40 پست ) ..........بقیه اش را چرا نمی توانم ببینم ؟!
ضمن اینکه الان پائیز پست زده و قابل رویت نیست . با چند نسخه ی مختلف اقدام به رویت کردم نشد . مشکل از کجاست ؟