RE: <<< باغ همدردی >>> آلاچیق کل کل<<< خوش آمدید >>>
سلام shomila جون
خوش اومدی ، قدمت سر چشم ، این باغ متعلق به همه اهالی همدردیه ،
خجالت یعنی چی عزیزم ، مگه آدم برای ورود به خونه خودش خجالت می کشه ،
مگر از اهالی همدردی نیستی گلم ، پس بی خجالت و تعارف بیا تو ، گلهای رز قشنگت رو بده بزارم تو گلدون آلاچیق ، آخه خودت که گلی نازنین ، باغ هم پر از گله ، گلهای گلستان همدردی که دیگه نگو ، یکی از یکی با طراوت و خوشبوتر ، هر کدوم هم بویی دارند برا خودشون که صفا میده به همدردی
دوستان دیگه کجان ، خبرشون کنید بیان .
از این مهتاب گلی هم خبری نیست بیاد برامون یه آستین بالا یزنه سر آشپز بشه که یه آش مشتی بار بزاریم .
یکی خبرش کنه بیاد :324:.
گل مریم جان یه خبر به مهتاب بده بگو بیاد که کار زیاد داریم .
ببینم نفر بعدی کیه که در باغ رو میزنه که بیاد داخل .
تق ........ تق .............تق ..............
کیـــــــــه ، کیـــــــــــــــــــــــ ه ؟؟؟؟؟ :311::311:
سلام فرشته مهربان
منم پشت در :72:
به به می بینم که باغ همدردی دوباره داره رونق می گیره. خیلی خوبه که می تونیم مشکلاتمون رو بذاریم پشت در باغ و فارغ البال بیاییم تو و از زندگی لذت بریم.
خداییش قدم زدن تو باغ بدون اینکه مجبور باشی کوله سنگین غصه ها و مشکلات رو رو دوشت حمل کنی، چقدر لذت داره.
به به چه هوایی... می بینم که از آلودگی هم هیچ خبری نیست... انگاری که آلودگی ها هم مثل مشکلات و غمها حق ورود به باغ رو نداشتند و همونجا پشت در موندند.
راستی اجازه هست یه آتیش کوچولو درست کنیم و بشینیم دورش؟ سیب زمینی و بلال و چای که با آتیش درست شه خیلی می چسبه. :82:
خدایی بوی چوب خشک که می سوزه خیلی حس قشنگی رو برای من تداعی می کنه.
قول می دیم که مراقب باشیم آتیش سوزی درست نکنیم. اصلا من خودم مراقب آتیشم...
باشه؟؟؟؟؟؟؟؟
من که رفتم چوب و هیزم جمع کنم....
اخیش خیالم راحت شد دیگه احساس غریبی نمیکنم
اول که سردر باغ و دیدم هوسم کرد بیام داخل آخه روش نوشته بود ورود غم غصه افسردگی و یاس و ناامیدی به داخل باغ اکیدا ممنوع
وقتی اومدم داخل دیدم اره مثل اینکه درسته فرشته های جلو در بازرسی میکنن اگه کسی غم داشته باشه یا باید همون بیرون بریزدشون دور یا بذارن پیش امانات البته اونی هم که میذاره قسمت امانات اینقدر شاد میره بیرون که یادش میره غم شو باخودش ببره
وای خدای من اینجا چقدر خوبه هورااااااااااااا:326:
ببین هرکس میاد داخل چقدر سرحال...خدای من دوستای همدردی و ببین چه فضای قشنگی درست کردن
از درختاش امید میباره اینجا پر از امید همه امیدوارن همه از زندگی لذت میبرن همه خوشن
تمام صحبتها از خوبیه اینجا بدی جایی نداره این جارو ببین خدایا میبینی چه بنده های خوبی داری؟این فرشته های انسان نما رو میگم چقدر خوب پذیرایی میکنن الانم که داره نم نم روی سرمون بارون این رحمت الهی میباره اااااااا
چرا نمیرید داخل کلبه؟خیس میشید هاااااااااا خدا جون ببین چقدر نعمتتاتو دوست دارن زیر بارون دستاشون رو به اسمون ابی قشنگت دراز کردن و نعمتهاتو شکر میکنن
خب کم کم داره هوا سرد میشه پاشم از خودم پذیرایی کنم :82:به به یه فنجون چایی میچسبه بفرمایید
سلام ، سلام ، سلام و صد سلام
دوستان رفته بودم جمعه بازار ، بلال دیدم ( فکر می کردم دیگه تموم شده بلالها ) خریدم آوردم ، حالا کی میاد کمک برای کباب ؟؟؟
بسم الله بیاین دور آتیش آسمان آبی عزیزمون بلال کباب کنیم .
ذرت از خانواده گندميان و در كشور مكزيك تكامل يافته و پس از گندم و برنج، قوت مردم را تشكيل ميدهد. اين غله سرشار از ويتامينهاي گروه C، B، A و املاح معدني كلسيم، پتاسيم، فسفر و آهن بوده و قسمت اعظم آن را مواد نشاستهاي تشكيل ميدهد. رنگ زرد ذرت به دليل وجود زئين و آنتياكسيدان بوده و آنزيمها و فيبر نامحلول آن براي محافظت از روده و پيشگيري از يبوست و بواسير مفيد است.
اين خوراكي معمولا به اشكال متنوعي مثل كنسروي، بخارپز، كبابي واخيرا مكزيكي مورد استفاده قرار ميگيرد كه بهترين نوعآن بخار پز خانگي است. پختن ذرت نه تنها باعث كاهش مواد مغذي آن نميشود بلكه خاصيت آنتي اكسيداني آن را نيز افزايش ميدهد. در ذرت خام مواد آنتياكسيداني به فيبرهاي غيرمحلول متصل شده و غيرفعال هستند، ولي عمل پخت موجب شكستن اين اتصال و آزادسازي اين تركيبات مفيد ميشود. به همين دليل نوع بخار پز ذرت را انتخاب كنيد و كمتر سراغ نوع مكزيكي آن برويد.
البته خوردن ذرت كبابي يا همان بلال نيز توصيه ميشود، ولي بايد توجه داشت كه بلالها هنگام كباب شدن نسوزند؛ چرا كه با سوختن هر ماده غذايي احتمال سرطانزايي آن افزايش مييابد. بد نيست بدانيد كه بلال پس از
كباب شدن اگر در آب نمك قرار داده شود مقداري از خاصيت خود را از دست خواهد داد.حال شايد اين سوال مطرح شود، ذرت مكزيكي هم كه پخته ميشود پس چرا مضر است؟ در اين رابطه بايد گفت: اضافه كردن كره، نمك و برخي افزودنيهاي ديگر سبب افزايش كالري ذرت مكزيكي ميشود. اين تركيب غذايي بسيار پركالري، چرب، شور و تند بوده و مصرف آن براي بيماران قلبي ـ عروقي و مبتلايان به فشار و چربي خون و افراد داراي اضافه وزن بسيار مضر و خطرناك است. البته اگر اين غذا با كمترين ميزان نمك تهيه و به جاي كره و روغن جامد درصد اندكي به آن روغن مايع اضافه شود ميتواند خصوصا در فصول سرد سال كه استقبال، افراد به مصرف غذاها و خوراكيهاي گرم بيشتر ميشود يك تنقل خوب محسوب شود.( منبع )
راستی انار هم براتون چیدم از باغ ، بیان بخورین حالشو ببرین .
.
فکر کنم اینجا که میای باید اینجوری سلام کنی:سلااااااااااااااااااااااا ااام:D
درسته که من اولین باره رسما میام تو باغ ولی همیشه یواشکی می اومدم از بالای دیوار سرک میکشیدم و از جمع بودن دوستان ذوق میکردم
خواستم کل کل کنم دیدم اینجا جاشه :P
2،3 روزه یه عزیزی اومده تو تالار بدجوری داره گرد و خاک میکنه وتو این مدت کوتاه78 تا پست گذاشته و 4 تا رتبه گرفته و خیلی هم پر انرژیه
آقای آریکس،برادر خسته نباشی:104:همینجوری پیش بری قول میدم کمتر از یک ماه دیگه جزو اعضای فعال میشی :)اصلا بگو ببینم برادر دقیقا چه عنوانی مد نظرتونه؟:cool:اینجا همه بچه ها از خودن بگو بگو...
فقط حواستون باشه این دور و ورا یه چیزی هست به نام باند ضد زن...و یه سارا بانو خانوم گلی که حواسش به همه هست:160:
حالا که تا اینجا اومدین بده بیکار باشین:)دوست دارین هیزم جمع کنید یا آتیش رو راه بندازید؟:227:بفرمایید یه استکان چای داغ میل کنید و بعدش برید پشت باغ دنبال هیزم:82:فعلا فهلانا باید خاک همدردی بخورید تا بشید عضو فعال یا کارشناس افتخاری:310:
شیدا جان حق با توئه..من می گم یه نقشه خبیـــثانه برای آقای arix بکشیم:199:
یه بار تو پستشون گفته بودن که یه رفیق پولدار دارن و می خوان شرکت بزنن و برا این که حق و ناحق نشه تو خونه استراحت کنن و رفیقشون پول در بیاره و اینا به جیب بزنن:311:
که اون پست :160: شد چون خارج از موضوع تاپیک بود.
حالا من این جا دوباره آوردمش که یه روز اتفاقی اون رفیق پولداره از اینجا رد بشه و مچشون رو بگیره.:199:
فک کنم آقای arixاز اینجا رد نشده و گرنه تا الان جواب کل کل هامون رو می داد.
آقای arixاگر که تا یک روز دیگه نیاید شما رو بازنده کل کل با دخترا اعلام می کنیم..:58:
راستی yasaو tesokeکل کل هاتون رو می تونید بیارید اینجا:227:
سلااااااااااااااااااااااا ااام
خوبید؟
نقل قول:
آقای آریکس،برادر خسته نباشی.همینجوری پیش بری قول میدم کمتر از یک ماه دیگه جزو اعضای فعال میشی .اصلا بگو ببینم برادر دقیقا چه عنوانی مد نظرتونه؟
من به کمتر از مدیر همدردی راضی نمی شم:دی:163:
نقل قول:
و یه سارا بانو خانوم گلی که حواسش به همه هست
بله.حسابی در جریانم
:103:
نقل قول:
دور و ورا یه چیزی هست به نام باند ضد زن
ایول در جریان این یکی نبودم.کو، کی ،کجا؟
نقل قول:
فعلا فهلانا باید خاک همدردی بخورید تا بشید عضو فعال یا کارشناس افتخاری
ای بابا.این اولشه جو گیر بودم.خدا کمک کنه کمرنگ تر می شم
نقل قول:
حالا من این جا دوباره آوردمش که یه روز اتفاقی اون رفیق پولداره از اینجا رد بشه و مچشون رو بگیره
:311::311::311:از دست شما.اون اگر حال داشت بیاد اینجا این رو بخونه ، خودش می رفت تنهایی شرکت می زد
نقل قول:
فک کنم آقای arixاز اینجا رد نشده و گرنه تا الان جواب کل کل هامون رو می داد
اره.شانسی اومدم.یهو دیدم :163::163::163:
نقل قول:
آقای arixاگر که تا یک روز دیگه نیاید شما رو بازنده کل کل با دخترا اعلام می کنیم..
خدا رو شکر به موقع رسیدم.حالا صبر کنید. :227:من هم ....
:72: