سلام به همگی
شیدا جان ممنونم:72: دعات خیلی خوبه ومن خیلی به مستجاب شدنش محتاجم منم برای شما ونفر بعد همین دعا رو میکنم انشاءالله تاپایان ماه رمضان حاجتتون مستجاب بشه:321:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همگی
شیدا جان ممنونم:72: دعات خیلی خوبه ومن خیلی به مستجاب شدنش محتاجم منم برای شما ونفر بعد همین دعا رو میکنم انشاءالله تاپایان ماه رمضان حاجتتون مستجاب بشه:321:
سلام نیلوفر عزیز :72:
انگار به وقت رسیدم... چون منم خیلی دوست داشتم دعای شیدا جون رو :43:
ممنونم عزیزم...
برای نفر بعد از خداوند متعال میخوام که خدا یاورش باشه و بتونه خودشو بشناسه و در جهت رشد و کمال پیش بره تا خداوند رضایت مطلوب رو ازش داشته باشه:203:
- - - Updated - - -
سلام شیدا جان :72:
از بس تو این تاپیک اومدم و حرف زدم و رفتم که دیگه حواسم نیست برای نفر بعد دعا کنم...
ان شاءالله عزیزم ، خدا گره از کارتون باز کنه و به آرامش برسین :43:
چه دعای قشنگی کردی شیدا جان ! کاش این دعا در حق من هم مستجاب بشه :203:
:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::7 2::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72: :72::72::72::72:
مرسی خانم 7
ان شا الله محترم شما و تمام بچه های گل همدردی ،،،، به آرامش مد نظرشون برسنند ( با تلاش و توکلی که می کنند ) و راضی باشنند به رضای خدا :72:
.............................
چند وقتی از خانم کیت کت خبری نیست
ان شالله سلامت باشند
برای نفر بعد دعای خانم کیت کت را از خداوند خواستارم :
آمین .:72:
http://www.hamdardi.net/avatars/memb...ine=1417357699
سلام ممنونم. این دعا یکی از بهترین دعاهاست. آرامش خاطر. من خیلی خواستارش هستم.خیلی.
به امید اجابت.
خدایا به هر کسی که این دعا رو لازم داره و نفر بعد کمک کن در آرامش و ایمان قلبی و قدرت روحی الهی و پایدار زندگی کنه.
خدایا همه جوره نگهبان و نگهدارش باش.
آمین.
سلام
زلال عزیز ممنونم از دعای خوب و مفیدتون،،، امیدوارم در حقم مستجاب بشه.
خدایا برای نفر بعد ازت میخوام که چنان حضور تو رو تو زندگیش احساس کنه و ایمانش قوی باشه که هیچ وقت نا امید نشه،،، با تمام وجودش حس کنه که هستی و هواشو داری :203:
سلام همدردی های عزیز!
دلتنگ همتون هستم
ممنون از دعای خیرت عزیزم
من همیشه حضور خدا رو باور داشتم و دارم
الانم که به شدت نیازمندم مراقب من و اون هدیه ای که خودش بهم داده باشه.
یعنی علاوه بر خودم ،حالا مطمینم هوای اونم داره !
برای همه دوستان قدیمیم اینجا (که تک هستن تو دنیا) ، و نفر بعدی دعا میکنم تو ماه مبارک رمضان دلش از همه ناراحتی ها زوده بشه.
علم و بینش جدیدی پیش روش باز بشه
و خداوند اونچه را که لایقش هست نه حتما اونچه رو که خواهانش هست! بهش بده
مطمینم لایق بهترین ها هستین :72:
درود بر دوستان گل و فرهیخته سایت وزین همدردی بخصوص استاد سنگتراشان و بانو فرشته مهربان
سپاس از بانو ریحانه گرامی دعات خدایی مناسب حال خودمه:72:
ایشالله نفر بعدی دلش همش پر آرامش و یاد خدا باشه و هرروز بیشتر نزدیک بشه به انسانیت:72:
به به، سلام و صد سلام به آقای خاله قزی، چقدر خوب که بعد مدتها میبینیمتون اونم توی این تاپیک زیبا و عزیز که میایم و برا همدیگه و خودمون دعا میکنیم. فکر کنم حسابی با کار جدید مشغولید. ان شاالله همیشه به شادی و سلامتی مشغول باشید.
امید که دعاتون در حق من و هر کسی که بهش نیاز داره مستجاب بشه.
برای نفر بعد دعا میکنم که برای خدا زندگی کنه و به اون توکل کنه و هیچ وقت دیگران و مال و .... رو شریک خدا قرار نده و در پرتو این نگاه، شاهد خوشبختی و سعادت و آرامشش رو در در آغوش بگیره.
آمین
یا رب العالمین
سلام
با آرزوی قبولی طاعات و عبادات...
برای نفرهای قبل و بعد و هر بنده ای که این پست را می بیند:
دعایم این است ، حاجت دلت با حکمت خدایت یکی باشد
سلام
چه دعای قشنگی بر داشتمش با امید و اعتماد
برای نفر بعد و هرکس که خواهان است از درگاه خداوند میخواهم که :
خداوندا در شبهای قدر بحق شاهد بی بدیلش مولا علی علیه السلام ، بهترین تقدیرها را برایش رقم بزن آنگونه که نداند که چگونه شکرت را در مقابل آنچه برایش رقم زده ای را بجا آورد تا قدردانی کرده باشد و غرق در شیرینی عجز و ناتوانی از شکر گذاریت به شبهای قدر رمضان بعدی برسد
امید به اجابتت دارم ای کریم که شنیده ام وعده شده اجابت دعای کسی در حق دیگری را
آمین به آمین ملائک هفت آسمانت
به به چه دعایی نصیبم شدممنونم از شما فرشته مهربانصد در صد همینطور میشه خدای خوبم شکرتمن واسه نفر بعد دل خوش میخوام و آرامشی بی نهایت
ممنون دوست عزیز
برای نفر بعد دعا می کنم لذت خواندن نماز اول وقت آن هم با حضور قلب نصیبش بفرما.
به نام خدا
سلام
بی نهایت محتاج این دعای خانم بی نهایت هستم.
ان شا الله که خدا برای همه مستجابش کنه.
برای همه همدردی ها عموما و برای نفر بعد خصوصا دعا میکنم که :
این رمضان و شبهای قدرش ، آغاز بهار دلش باشه ، و همه دنیا و متعلقاتش براش بی رنگ بشه و وجودش فقط به رنگ خدا بشه.
.
در پناه حق.
سلام وققتتون بخیر و خوشی
به! چه دعای زیبایی آرام عزیز :104:
ولی بعضی از متعلقات به نظرم نه تنها مارو از خداوند دور نمیکنند بلکه به خداوند نزدیکتر میشیم ( این نظر شخصی منه :)
من که دوست ندارم دنیا و متعلقاتش برام کمرنگ بشن با اینکه میدونم گذر زمان خودش چنان همه چیزو که دوست داشتی ازت میگیره که فکرشم نمیکنی...
دعای من برای نفر بعد:
دوست عزیز برات دعا میکنم که اگر در دلت از اشخاصی دلخور هستی که موجب ناراحتی تو شدند بتونی ببخشیشون چون میدونی ؟ خداوند متعال خیلی حواسش به تمام اعمال و رفتار آدم ها هست ... دنیا انعکاس داره اگر کسی سعی بر مهربانی داشته باشه مهربانی دریافت خواهد کرد،،،، اگر شخصی با سخنش موجب ناراحتی کسی بشود همان را خواهد ستاند... و...
گاهی حتی اگر کسی نا آگاهانه هم موجب ناراحتی کسی بشه باز هم انعکاس عملش بهش میرسه.
بدون خدا خودش حاضر و ناظر هست پس همه چیزو به خودش بسپار و بدون که میبینه همه چیز رو :203:
سلام
با آرزوی قبولی طاعات و عبادات...
برای همه ی اعضا ، نفرهای قبل و هر کسی این پست را می خواند
و نفر بعد :
الهی ایمان او را قوی بگردان و نور مهر و محبت را در قلبش روشن نگهدار.
و ان شاءالله هر گره ای که در کار و زندگی اش وجود دارد به یاری خداوند باز شود
سلام
با آرزوی قبولی طاعات و عبادات همه شما تو ماه مبارک رمضان
برای نفر بعد آرزو می کنم همیشه سلامت و شاد باشه و مال و زندگیش برکت فراوان داشته باشه
و دستگیری از مردم داشته باشه و عاقبت بخیر بشه
:72:
التماس دعا
با تشکر از شما بانوی زندگی موفق
از خدا میخوام به نفر بعد بینشی بده که قدردان نعمت هاش باشه و اونو از شاکرین قرار بده طوری که هرروز زمزمه خدایا شکرت ورد زبونش بشه. آمین:72::43:
- - - Updated - - -
و لازمه که خودم هم با افتخار و لذت بگم خدایااااااا شکرت بابت همه چی
سلام
امشب من را در دعاهایتان فراموش نکنید. التماس دعا
در این شب عزیز ، برای نفرهای قبلی و کسانی که این پست را می بینند و نفر بعدی :
خدایا اجابت کننده دعایش باش ، غم و اندوهش را بزدای و ایمانش را به کامل ترین درجه ایمان برسان
ممنون از رهگذر عزیز. چه دعای قشنگی. آمین.
خدایا در این شب های قدر، به همه مخلوقاتت و مخصوصا افراد شرکت کننده در این تاپیک و نفر بعد، نظر کن و همه مون رو هدایت کن به سوی کمال و شبیه تو شدن.
خدایا سلامتی، آرامش، شادی و انسانیت و مهربان بودن را روزی فرما.
آمین.
التماس دعا دارم.
دوستان من شنیدم دعا با زبانی که گناه نکرده ایم لطفش بیشتره پس ازتون میخوام با زبان خودتون واسم دعا کنید
من دعا میکنم واسه همتون واسه همه ی همدردی ها
واسه اونایی که با شوهرشون مشکل دارن واسه اونایی که با خانوماشون مشکل دارن... واسه اونایی که با فرزندشون مشکل دارن...واسه اونایی که عشق پدری و مادری یادشون رفته و واسه همه
نمیدونم چی ب صلاحشونه و نمیدونم چطور مشکلشون حل میشه اما خدایا تو بهتر از همه میدونی چطور همه چی تو زندگی آدما از این رو به اون رو بشه و به بهترین وجه تغییر وضعیت بده، واسه همه از اون معجزه ها طلب میکنم
سلامتی طلب میکنم واسه همه بیماران و دل خوش و لب خندون واسه همگی عزیزان
خدایا چه دلگرمی داره حس حضور تو...
سلام
ممنونم دوست عزیز از دعای خوبتون :72:
خدایا دلم گرفته ... حاجت دارم ولی دیگه یه جورایی خسته شدم... دارم بی تفاوت میشم.
همیشه ازت خواستم حاجتم رو بهم بدی تا برام اهمیت داره و نسبت بهش بی تفاوت نشدم.
خدایا این دعا نه تنها برای من و نفرات قبل و بالأخص نفر بعد:
الهی تو رو بحق پنج تن حاجت دلمون رو در این شبای قدر بهمون به بهترین نحو ممکن عطا کن :203:
الهی امین:203:
خانم سون عزیز :72:
دعا میکنم به حرمت این شب های عزیز خدا حاجت تون رو مستجات کنه
و اگرم به مصلحت نیست ارامشی شیرین تر از استجابت دعاتون بهتون عطا کنه ان شا الله:203:
برای خودم و نفر بعد دعا میکنم
این شب قدر نقطه عطفی باشه تو زندگیمون برای درک بیشتر حکمت های الهی
و تسلیم بودن در برابر فرامین الهی:203:
ممنون دوست عزیز
برای نفر بعد دعا می کنم خدایا رخوت و تنبلی چه در عمل ، چه در تصمیم گیری را ازش دور کن و بهش حرکت وپویایی در مسیر درست عطا بفرما.
سلام ممنون از دعاتون
از خداوند رحمان برای نفر بعد عاقبت به خیری در امور دنیوی و اخروی رو خواستارم
ممنون محمد رضا
دعای قشنگت را بر می دارم
و دعای زیبای شما را،،، برای شما هم آرزومندم:72:
...............
ای مهربان خدا
دعا می کنم ، نفر بعد ،،،، سبد سبد ،،،،اتفاقهای خوب و خوش تو زندگیش رقم بخوره
دعا می کنم ،،روز و روزگارش خوش ،،،،و دلش پر از شادی و آرامش باشه
آمین یا رب العالمین :72:
سلام وقتتون بخیر و خوشی باشه ان شاءالله :203:
امیدوارم نهایت استفاده و بهره را از ماه مبارک رمضان و به خصوص شب های قدر ( راز و نیاز با خدا) برده باشین :16:
الهه زیبایی عزیزم ،،، قربان این همه محبت و مهربانی شما :43: در پست قبلیتون هم برای من دعا کردین که بحق این شبای عزیز حاجتم مستجاب بشه.... خیلیییی سپاسگزارم از لطفتون ... امیدوارم همیشه لحظات زندگیتون سرشار از خوشبختی و شادی باشه :72:
خدای مهربون برای نفر بعد دعا میکنم که پاکی و صفای باطن پیدا کنه ( اگر هم داره بیشتر بشه :43:) و در تمامی مراحل زندگیش که تنها امیدش به توست یار و یاورش باشی و کمکش کنی (نا امید نشه الهی:16:)
سلام
طاعات و عبادات قبول
برای همه و نفر بعد :
پروردگارا ، غفار الذنوب و ستار العیوبش باش ، امیدش باش و او را از درگاهت ناامید بر مگردان
سلام به دوستان عزیزم این آخرین دعای من برای شماست
برای تمامی نفرات بعدی...
در زندگی صلح و آرامش
آسایش و خوشبختی
سلامتی و موفقیت
عمر طولانی و عزت
اعتبار و ارزش
بزرگی و اهمیت
مهر و عشق
بهروزی و پیروزی رو خواستارم.
امیدوارم به تک تک آرزوهای خودتون برسین و خدا رو هرگز فراموش نکنین، در زندگی با هم مهربان باشین و هرگز بد کسی رو نخواین.
تا میتونین به هم کمک کنین و دنیای بهتری برای خودتون و دیگران بسازین.
اگر قلب درمانده و غمگینی رو شاد کردین تنها اون روز به خودتون افتخار کنین.
آرزومند آرزوهای خوبتون هستم و شما رو به خدای گلهای خوشبو ، پروانه های رنگین بال و روزهای سپید میسپارم
خداوند امید قلب هاتون:72:
ممنون خانم یار مهربان
دعا بسیار زیبایی بود
متشکرم.:72:
اینکه فرمودید آخرین دعاتون هست ،،، یعنی دارید میرید ؟
یا به عبارتی یعنی بای بای؟
واقعیتش بعضی وقت ها به اسم هایی نگاه می کنم که یه زمانی بودند،،،ولی الان نیستند
می فهمم حکایت زندگی ماها همینه ،،،هممون رهگذریم و یه روزی باید بریم .
و مهم اینکه برای رویای خودمون تلاش کنیم در حد خودمون ،،،و آن را به دیگران هدیه بدیم
رویای کمک و همدلی و همدردی با دیگران .
لذا شما اینگونه بودید،،هستید و خواهید بود :)
.................................
خدایا تو معنای عشقی ،،،به ما معنا بده یارا
مشکلات و دغدغه های نفر بعد را ،،،برایش آسان کن ،،، اون هم با صبر - تلاش - توکل - امید - اندیشه ،،،،
ای یارا:72:
سلام دوستان همدردی
وقت همتون بخیر و خوشی باشه ان شاءالله :72:
نماز و روزه هاتون مقبول درگاه حق باشه
زیاد روبراه نیستم ،،، با یه صحبت نا امید شدم و انگیزم از بین رفت.
اینکه تقدیر هر انسانی ممکنه خیلییی به سختی تغییر کنه و عوض نمیشه... پس اینهمه دعا برا چیه؟
یکی از دوستام میگفت ما یه بار برای یکی از آشناهامون که مشکلی داشت جمع شدیم و دعا خوندیم و صبح همون روز مشکلش کامل برطرف شد ولی من میگم که این تو تقدیرش بوده و باید این اتفاق می افتاده. که مشکلش برطرف بشه با دعا.
ولی برا من چی؟ من چطور امید داشته باشم.
خدا برا هیچکس بد نمیخواد تو تقدیرش ولی حاجت من برام مهمه و وقتی دیدم هر چی که باید اتفاق بیفته خودش اتفاق می افته و ممکنه حتی بدترین لحظه ها رو تجربه کنم و غصه بخورم ،،، منم روحیم رو به طور کلی باختم.
چطور میشد امید داشت که عوض میشه؟ مگه معجزه برا من اتفاق می افته؟
سلام
این دعای زیبا بر دلم نشست گفتم در این پنج شنبه ی آخر ماه رمضان این دعا را شامل حالتان کنم.
برای نفر های قبل و نفرهای بعدی و همه ی اعضا :
بارالها...
شاد کن دلی را که گرفته و دلتنگه
بی نیاز کن کسی که به درگاهت نیازمنده
امیدوار کن کسی را که به آستانت آمده است
بگیر دستانی که به سوی تو بلند است
مستجاب کن دعای کسی که با اشکهایش تو را صدا میزند
حامی دلی باش که تنها شده
دستگیر کسی باش که بی کس شده
آمین یا رب العالمین
سلام
ممنون رهگذر آسمان :72:
برای نفر بعد:
امیدوارم خداوند بحق مقربین درگاهش دعاهای خوبت رو مورد استجابت قرار بده :203:
سلام وقتتون بخیر؛
دیدم کسی نیومد دعا رو برداره خودم اومدم دعام رو برا خودم بر دارم بهش محتاجم :18:
دعا برای نفر بعد :
ان شاءالله به حق این ماه مبارک خدا در تمامی لحظات زندگی یار و یاورت باشه ... با تمام وجود حضورش رو تو زندگیت حس کنی :43:
ممنون از دعای خوبت 7 عزیز
انشالله که اینطور باشه. من این ماه را با امید زیاد شروع کردم ... به امید باز شدن گره ی کارم.
به امید اجابت دعای دوستان همدردی برای همدیگه
امروز که به تموم شدنش فکر می کنم ... نمی تونم باور کنم که نشد. که من همچنان منتظرم و هر روز ناامیدتر.
دعات را برمی دارم به امید این که حضور خدا را در زندگیم بیشتر حس کنم و به آرامش برسم ...
امروز غروب که همه غرق شادی عید فطر هستن، دعا می کنم برای آرامش دل همه ی کسانی که توی این تاپیک التماس دعا داشتن
و برای نفر بعد دعا می کنم که رزق و روزی فراوانی در تقدیرش باشه :321:
ممنون شیدای عزیز
برای نفر بعد دعا می کنم خداوند همنشینی دوستان خوب و با ایمان نصیبش کند .
استشمام عطر خوش بوی عید فطر، از پنجره ملکوتی رمضان،، گوارای وجود پاکتان
و صد شکر که این آمد و صد حیف که آن رفت:72:
ممنون خانم بی نهایت
متشکرم :72:
......................................
خدایا ،،،،دریایی از آرامش و موفقیت و خود باوری ، برای همه بخصوص نفر بعد طلب دارم .
خدایا برای نفر بعد :
آرزو می کنم که آسمون تو شبها ،آمین یا رب العالمین:72::72:
برا اون ،،، یه سقف پر ستاره باشه ،،
روی طاقچه ماه براش مثل یه آینه ،،،
کهکشون هم براش،،، گهواره باشه ،،،،
سلام
برای نفر بعد :
از خداوند ازدواج خوب و فرزند سالم خواستارم
سلام :72:
این دعای خوب رو برای خودم بر می دارم ،،،، پول دوست دارم :18:
ممنون از الهه زیبایی ها :43:
دعا برای نفر بعد :