-
RE: زنان از شوهران چه می خواهند؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مي مي
من آدم حساسي هستم،تو دوران مجرديم تو روياهام هميشه با کسي دوست داشتم ازدواج کنم که:
علاوه بر داشتن اون ژست مردانگي همسرم،خيلي مهربون و آروم باشه منظورم اينه که سنگ صبور من باشه
و اون باشه که هميشه بهم اميد بده،
منو وقتي عصباني ام آروم کنه اصلا آدم عصبي نباشه و هميشه اون باشه که کوتاه مياد،
ديدين بعضي ها رو که همسراشون ميگن يه بار نديديم همسرمون عصباني بشه و يا سرمون داد بزنه و يا کوچکترين بي احترامي به ما يا خانوادمون بکنه؟
من دوست داشتم همسرم اينجوري باشه،راحت با زنش راه بياد نه اينکه براي هر چيزي که حقمه بايد از هزار ترفند و سياست استفاده کنم تا بالاخره آقا يه کمي به حقوق من توجه کنن،
اميدوارم متوجه منظورم بشيد، مثلا راجع به حق و حقوق من از خرج کردن،دلم ميخواست اون نظر منو ميپرسيد و دست منو باز ميذاشت نه اينکه طوري بکنه که من مجبور به انتخاب نظرش باشم.
-
با سلام
من چند روزيه كه اين سايتو پيدا كردم واقعا عاليه از زحمات تمامي مسئولين و دوستان كه پيام هاي آموزنده خودشان را مي گذارند قدرداني مي كنم:72:
اميدوارم تمامي دوستان در زندگيشان موفق باشند
يا حق
-
همانطور که مردان میخواهند زنان به خواسته آنان اهمیت بدهند و اگر ندهند ولو با زور هم که شده این خواسته را به کرسی مینشانند، زنان هم دوست دارند که همسرشان به خواسته شان اهمیت بدهد هرچند از نظر همسرش خواسته منطقی یا مهمی نباشد. درک کردن، مهم است که متاسفانه در بیشتر روابط یکطرفه است. کاملا یکطرفه البته چند سال بعد از ازدواج
-
سلام من تازه واردم ولي شايد بتونم كمكتوت كنم
علت بي توجهي مردان به زنان از روي عمد نيست زيرا بر اساس ديد كلي نگر انان است
به نظر شما در خريد يك منزل (بطور مثال) آقايان به چه چيز و خانمها به چه چيزهايي توجه مي كنند
:300::300::300::300::300::300::300:
-
چند توصیه به آقایان
*زنان نیازمند آنند که احساس ارزشمند بودن بکنند و ازهمسرشان بشنوند که مهمترین مهره شطرنج زندگی شان هستند و بدون او قطعا کمبود چیزی را در زندگی شان احساس خواهند نمود، حتی زندگی بدون او را نمی توانند تصور نمائید.
*به همسرتان بگوئید که شادی او در اولویت اول اهمیت برای شما قرار دارد.
*سعی کنید مواردی را که برای همسرتان دارای ارزش است را شناسایی کنید و تمام تلاش خود را به کار گیرید تا آن چیزها یا کارها را برایش انجام دهید.
*از او بپرسید چه کار کنید می توانید او را خوشحال کنید و حتی پرسش کنید که دوست دارد چه کارهایی را انجام دهد.
*به او بگوئید که به زندگی با او علاقمندید و زندگی با او برایتان عادی و یکنواخت نشده است.
* به او بگوئید که به او نیازمندید و برای نظرات و عقاید او ارزش قائلید.
*گاهی اوقات با یک پیام کوتاه و یا یک تلفن به او ابرازعلاقه نمائید و به او بگوئید دلتان برای او تنگ شده.
* به هنگام آمدن به منزل، با یک هدیه و یا شاخه گل ابراز محبت نمائید.
*به حدود و حقوق همسرتان تجاوز نکنید.
*همیشه، بالخص در حضور دیگران احترام او را حفظ کنید.
مردان جوان آگاه باشند که عشق تنها چیزی است که زن آن را از همسرش مطالبه می نماید و نیازمند شنیدن آن به طرق مختلف است لذا، دچار اشتباه نشوید و با دیدن این حالت در همسرتان متعجب نشوید و تمام سعی خود را بر درک همسر و بر اثرات این نیروی جادویی و شگفت انگیز عشق نمائید.
-
+خانم ها لطفا كمك كنيد و نظر بديد
سلام
من كمي مطالعه كردم و يه چيزايي ميدونم ولي الان ميخوام بدونم نظر خود خانم ها چيه؟
اين كه چه انتظاراتي از شوهرتون داريد يا خواهيد داشت؟
حداقل هاتون چيه؟
توقعتون از زندگي مشترك چيه؟
و اينا
ممنون
-
RE: +خانم ها لطفا كمك كنيد و نظر بديد
من که خیلی از همسرم انتظار دارم.ولی یک اصل برام خیلی مهمه و اونم اینه که :حتی وقتی پیشش نیستم طوری با خانوادش و همه رابطه و برخورد داشته باشه که انگار کنارشم و همیشه هوامو داشته باشه.
دوست دارم گاهی برای خوشحال کردنم برام کادو بخره یا گل.
دوست دارم گاهی تو کارای خونه کمک کنه
دوست دارم منو به رفتن به کلاس های سرگرمی و درس خوندن تشویق کنه
باهام صحبت کنه
دوست دارم بتونم باهاش مشورت کنم (دوست ندارم برای ایده هایی که دارم بزنه تو ذوقم)
دوست دارم نظافتو رعایت کنه
حرفای عاشقانه بزنه تا من هیچ وقت احساس عدم داشتن اعتماد به نفس نکنم
بامن رفیق باشه
-
به نظر من انتظارات زیادی می تونن مطرح بشن
ولی مهم ترین ها از نظر من این موارد هستند :
1. احترام
2 . رعایت انصاف
3 . حمایت و پشتیبانی
4 . ادب
5 . حفظ شءون خانم
-
علاوه بر نظرهای شاپرک جون و بنده خدا :
اینکه در کنار من باشه نه در مقابل من و چون زن و شوهر لباس هم هستند پس عیوب من (100%هیچ انسان کاملی وجود نداره) رو به رخم نکشه و کف دست نگیره و به همه نشون بده و خوش خلق باشه .
-
سلام همه خانم ها در درجه اول محبت و احترام و درك از طرف مقابل مي خوان اينه رو تامين كني با بالا و پايين زندگي كنارت مي مونن:43:
-
دوست عزيزم اين لينك رو مطالعه كن فكر كنم نظر خيلي از خانمها در اين لينك جمع شده.
زنان از شوهران چه مي خواهند؟
-
سلام دوستان گلم
من دوست دارم همسرم درک بالایی داشته باشه و مسائل رو خوب درک کنه و دیگه هر کی رو در جایگاه خودش ببینه و دیگه مدیریت داشته باشه توی روابط با دیگرون ، مسائل رو قروقاطی نکنه ،همیشه بوی ادکلن بده، خوش تیپ باشه، تغییرات ظاهری من رو که برای اون ببینه و خوشش بیاد، بهم احترام بذاره، مودب باشه ، گل برام بخره کمکم کنه تا به اهدافم برسم برنامه هام رو درک کنه و بهش اهمیت بده بعضی وقتها که احتیاج به خلوت دارم گیر نده،استعدادهام رو ببینه و من روتشویق کنه ،فیلم هندی دوست داشته باشه و یا حداقل اگه دوست نداره که اکثر آقایان همین طورند برام فیلم های جدید هندی رو بخره، دل زنده باشه ، اعتماد داشته باشه ، و کمکم کنه تا بفهمم باید چطور زنی واسه زندگیش باشم و از همه مهم تر دلسوز و خوش اخلاق باشه ، بعضی وقتها هم کمکم کنه کلکسیون پروانه هام رو تکمیل کنم ، شعرهام رو بخونه و نظر بده ، عاشق طبیعت و رنگ باشه ، و خیلی مهم که نماز بخونه و تفریحاتش سالم باشه و بعضی وقتها جشن های دونفره بگیره .[/code]
-
وای از همه مهمتر دوست دارم ایمانش قوی باشه طوری که سوالای احکامی رو ازش بپرسم وایشون بتونه جواب بده
و اینکه نظر بده و صحبت کنه بگه از چی خوشش میاد بگه چیکار کنم که خوشگلتر شم
-
سلام
از همتون خيلي خيلي ممنونم
يه دنيا تشكر
نكته جالبي كه بهش برخوردم اينه كه توي اين مطالعاتي كه داشتم عموما نوشته بودن استقلال شوهر براي زن خيلي مهمه
اينجا اين نكته كمتر ملموس بود، شايد اين نكته بعد از ازدواج مهم ميشه
و اينكه شوهر بتونه تكيه گاه محكم و مناسبي باشه خيلي خوب بيان شده بود و همچنين محبت و درك
راستي به اين تاپيك من هم سر بزنيد : ازدواج كنم يا نه؟
نقل قول:
خیلی مهم که نماز بخونه و تفریحاتش سالم باشه و بعضی وقتها جشن های دونفره بگیره
فكر نمي كنيد بهتر بود اين "خيلي مهم" رو اول مي گفتين :72:
شوخي ميكنم، اين نظر شماست
نقل قول:
وای از همه مهمتر دوست دارم ایمانش قوی باشه طوری که سوالای احکامی رو ازش بپرسم وایشون بتونه جواب بده
خيلي خوبه و عالي
اما صادقانه و دوستانه ميگم بهتون اين سوالا رو نپرسيد و ملاك مهم قرار نديد بهتره
حتي خيلي مذهبي ها هم ديدم كه احكام رو خيلي خوب بلد نيستن
ناگفته نمونه، خودم مذهبي هستم
مسئله ديگه اي كه من فهميدم و خدا رو شكر ميكنم كه فهميدم اينه اگه يه زن و مرد رو با درجه ايماني يكساني در نظر بگيريم، اون خانم بيشتر اهل عبادت هست تا اون آقا
چون طببيعت خانم ها كمتر تحرك دارن نسبت به آقايون
عوضش مي بيني مثلا توي چيزي مثل جهاد، خوب آقايون بهتر عمل و ميكنن و دين هم خوب اين مسئله رو گفته
اين رو از كسي شنيدم كه مشاور نبود اما مثل مشاور قبولش دارم
اينجا حرف خودم رو بگم
پس آقايي ممكنه با ايمان باشه اما احكام ضروري و روزانه رو بدونه
از دوستان كسي ديگه نظري نداره؟
يا حق
-
اقای احمد علی جا داره که بگم شما خیلی خوبید که از الان دنبال بهتر کردن زندگیتونید تبریک میگم:104:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط احمد علي
نكته جالبي كه بهش برخوردم اينه كه توي اين مطالعاتي كه داشتم عموما نوشته بودن استقلال شوهر براي زن خيلي مهمه
اينجا اين نكته كمتر ملموس بود، شايد اين نكته بعد از ازدواج مهم ميشه
و اينكه شوهر بتونه تكيه گاه محكم و مناسبي باشه خيلي خوب بيان شده بود و همچنين محبت و درك
شاید این دو به نوعی به هم مرتبطند. یک همسر وابسته نمی تونه تکیه گاه محکم و مناسبی باشه.
بحث استقلال از شدت بدیهی بودن مطرح نشده، نه بخاطر کم اهمیت بودن. مثل اینکه بگید هیچکدوم نگفتند همسرم مذکر باشد!
-
سلام
نقل قول:
اقای احمد علی جا داره که بگم شما خیلی خوبید که از الان دنبال بهتر کردن زندگیتونید تبریک میگم:104:
شما لطف داريد
بالاخره هم الان سني هست كه انسان راحت تر خودش رو ميتونه تغيير بده
هم اينكه هر كار مهمي مقدمه اي داره و نياز داره كه شرايط مطلوبش فراهم بشه
نميشه كه يه دفعه تصميم گرفت و بعد توي يه مدت كوتاه مثلا 6 ماه بخواي تمام رفتارهاي غلط رو اصلاح كني
تدريجي بهتره
يادمه چند سال پيش توي تلويزيون زوج جواني رو نشون ميداد
حالا نميدونم به عنوان زوج موفق يا اينكه تازه ازدواج كردن
يه چيز قشنگي گفتن : شعار ما توي زندگي اينه
ازدواج عاقلانه ، زندگي عاشقانه، حل مشكلات ماهرانه
من هم تصميم گرفتم اين شعار رو پياده سازي كنم
نقل قول:
شاید این دو به نوعی به هم مرتبطند. یک همسر وابسته نمی تونه تکیه گاه محکم و مناسبی باشه.
بحث استقلال از شدت بدیهی بودن مطرح نشده، نه بخاطر کم اهمیت بودن. مثل اینکه بگید هیچکدوم نگفتند همسرم مذکر باشد!
نكته جالبيه
من حواسم بهش نبود
مخصوصا بديهي بودن
اگه استقلال رو دو قسمت كنيم، مادي و روحي
با اين تعابير تاكيد بيشتر روي استقلالي روحي بود مثل محبت و حمايت و درك و ....
ممنون
-
سلام.باید رفتاری داشته باشه که همیشه بهت آرامش بده- اعتماد به نفس بده- بتونی باخیال راحت بهش تکیه کنی-احترامتو نگه داره- بشه همیشه بهش پناه ببری فقط به اون- ایمان و اعتقاداتشم در حد متوسط باشه
-
دوست دارم شوهرم این موارد رو رعایت میکرد
دوست داشتم احترام منو چه بین خودمون چه توی جمع رعایت میکرد
اینکه اینقدر ایراد گیر نبود و از همه چیز ایراد نمیگرفت
دوست داشتم یه بار هم شده با محبت با من صحبت کنه
دوست دارم همسرم رابطه اش رو با خدا بهتر کنه
دوست داشتم اینقدر سر من داد نزنه
دوست داشتم یه بار بگه بچه رو بده من تو غذاتو بخور نه اینکه من چند کار رو با هم اتجام بدم
دوست داشتم کمی توی خونه کمکم میکرد و فکر نمیکرد با اینکار از شانش کم میشه
دوست داشتم توی دوران بارداریم منو بعضی شبا تنها نمیذاشت و با دوستاش بره کوه :163:
دوست داشتم کمی هم محبت میکرد تا بدانم دوستم دارد
دوست داشتم که منو اینقدر تحقیر نمیکرد بخصوص توی جمع
دوست داشتم در موردن زندگیمون و خودمون حرف بزنه بجز ایراد وانتقاد که همیشه بر زبانشه حرفهایی که منو دلگرم کنه
دوست داشتم یه بار واسم گل بخره
-
سلام
در مسئله عشق ما همش نباید فکر کنیم از طرف مقابل چی می خواهیم
مسئله ای که امروز بیش تر دخترها درگیرش هستند همینه! که شوهر به عنوان یه ابزار برای رفع نیازهای ماست
در صورتی که ازدواج و هم قسم شدن دو انسان برای زندگی مفهومی خیلی عمیق تر از این حرفهاست
این که خواستن یک نفر به خاطر وجود خودش نباشه و فقط به خاطر توانایی اون در رفع نیازهای ما باشه باعث میشه بعد از یک مدت همه چی از بین بره
در عشق های اساطیری عاشق بدون هیچ قید وشرط معشوق رو دوست داره و این جدا از ظاهر وچهره و...است که دخترهای امروز به آن(چهره وزیبایی) می نازنند و هرگز به عشق واقعی نمی رسندهمانطور که لیلی قصه مجنون چهره خیلی زیبا و فریبنده ای نداشت
عشق های اول معمولا پاک و بی غل وغش است و اگر از عاشق بپرسی چرا معشوق را دوست دارد یقینا نخواهد گفت به خاطر چهره یا فلان ویژگی آن
این یک جذبه ی عمیق روحی است و عاشق در هر حال در هر شرایط معشوق را واقعا و عمیقا دوست دارد
کسی که می خواهد عشق واقعی را تجربه کند چیزی که بیش تر خانم ها دنبال آن هستند باید با این روحیه زندگی کند
البته شاید مطالبی که نوشتم زیاد به سوال مربوط نباشه ولی جواب همه سوالات در همین نکته پنهانه که دوست داشتن واقعی همسر فقط و فقط به خاطر خودش به خاطر چیزی که هست نه چیزی که ما می خواهیم باشه باعث میشه خیلی از این احساسات که فکر می کنیم همسر ما نسبت به ما بی توجه شده یا سردرگمییم از اینکه از ما چی می خواد تا محبوبش بشیم رو حل میکنه
شاید بگید طرف مقابل ما نمی تونه این احساس پاک دوست داشتن مارو درک کنه ولی من شخصا به این جمله اعتقاد دارم که" حس دوست داشتن دیگران محبت میاره"
فکر می کنم همه زن ها از شوهرانشان می خواهند که اونا رو درک کنه به حرفاشون با جون ودل گوش بده بهشون توجه داشته باشه
و باز نظر من اینه که اگه شوهری اون حس آرامش و عشق رو در کنار همسرش تجربه کنه سعی می کنه همیشه در کنار اون باشه حرف ها و درد دلاشو بشنوه از احساس وعلایقش بیش تر بدونه و به معنای واقعی زندگیشو با اون تقسیم کنه
تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی
گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش
-
دوست دارم به من ارزش بیشتری قائل شه.وقتی می بینه درس دارم و چند روزه نرفتم خونه مادرم اونم دعوت مادرشو رد کنه.اگه اون چند بار این طور کنه مادرش هم دیگه شبی که امتحان دارم مهمون دعوت نمی کنه.:302:
-
دوست دارم به من ارزش بیشتری قائل شه.وقتی می بینه درس دارم و چند روزه نرفتم خونه مادرم اونم دعوت مادرشو رد کنه.اگه اون چند بار این طور کنه مادرش هم دیگه شبی که امتحان دارم مهمون دعوت نمی کنه.:302:
[/quote]
به نظر من توجه زیاد مرد به همسرش باعث از دست رفتن اون میشه
-
دوست دارم وقتی قول می دی بهش عمل کنی.
-
RE: * زنان از شوهران چه می خواهند؟
مجله پردیس زندگی من - البته در ظاهر هیچ زنی شبیه زن دیگری نیست، اما با وجود انواع روحیه، خلق و خو، خیال و هوس هایی که خانم ها را از یکدیگر متمایز می کند، وجوه اشتراکی نیز وجود دارد که آنها را به یکدیگر پیوند می دهد. باور کنید و دوباره باور کنید که تمام خانم ها از مرد زندگی خود همین چیزها را می خواهند.
این مقاله 10 شاه کلید برای برقراری یک رابطه پایدار و سالم با همسرتان به شما ارئه می کند. پس خواندن آن را حتما به شوهران خود توصیه کنید. با این حال فراموش نکنید که زبان این نوشته طنز است و اگر یک وقت خدای نکرده یکی از این راهکارها جواب نداد، یقه ما یا همسرتان را نگیرید! برای دانستن این که یک زن از مرد زندگی اش چه می خواهد با ما همراه باشید.
اول از همه صداقت
خانم ها برای اعتماد و درک متقابل در زندگی ارزش زیادی قائل هستند. وقتی شما دروغ می گویید، اعتماد او را از خودتان سلب هستند.
مثلا وقتی همسرتان از شما سوال میکند فلان لباس چقدر به او می آید؟ در دل می خواهد شما با صدای بلند و رسا این موضوع را اعلام کنید که «عزیزم مثل ماه شب چهارده شدهای!» بله، این صداقت مورد انتظار خانمهاست... تا زمانی که از این نظر مراقب باشید، احساسات او جریحهدار نخواهد شد و او ممنون شما خواهد بود! همین یک جمله کافی است تا رابطه زناشویی شما حداقل برای چند سا عت، چند روز یا در خوشبیانه ترین حالت، چند هفته کافی باشد. البته خیلی روی بیشتر از یک روز حساب نکنید.
شوخ طبعی یک چیز شخصی است
می توانید گناه این را گردن هورمون ها بیندازید، اما دل ما خانم ها برای چیزهای کوچک و بی اهمیت شور می زند و بی مقدمه نگران می شویم.
چیزی که شما آقایان باید روی آن کار کنید این است که همسرتان را بخندانید و غم ها را از او دور کنید! حس شوخ طبعی و بذلهگویی شما به نفعتان خواهد بود. در این زمینه تذکر یک مسأله ضروری است؛ اینکه شوخ طبعی یک امر خصوصی و مخصوص همسر شماست و وای به حال تان اگر در جمع قصد مجلسگردانی (شوخطبعی) داشته باشید!
شما یک ستون هستید
خانم ها خیلی خوب از پس خودشان بر می آیند اما همگی در اعماق قلب خود دوست دارند کسی از آنها محافظت کند. هیچ چیز مانند اطمینانی که بابت همراهی او می دهید نمی تواند او را راضی و خوشنود کند. یادتان باشد او دوست دارد به شما تکیه کند و شما باید مثل یک کوه یا حداقل یک پشتی، مقاومت وزن او را داشته باشید! اگر لازم است جایی به دفاع از او برخیزید، تردید نکنید. همسرتان هر چقدر در کنار شما بیشتر احساس امنیت کند، بیشتر به شما احترام می گذارد. اصولا مردانی که تکیهگاه همسرشان بودهاند جای مهمی در تاریخ برای خود دست و پا کردهاند.
بابا باهوش!
خانم ها جذب مردانی می شوند که باهوش هستند و حرف های عاقلانه می زنند. وقتی قرار است تصمیم مهمی گرفته شود، همسرتان از شما انتظار دارد احساس مسئولیت کرده و گند نزنید! زندگی کردن با یک مرد باهوش، زن را مطمئن می کند که تمام نیازهایش برآورده شده و از ارتباط و درک متقابل بهرهمند خواهد شد. اگر شما جزو کسانی هستید که ضریب هوشیتان با یک پنکه برابری میکند، نگران نباشید. چون اصولا در زندگی زناشویی، مردان کم هوش زندگی راحت تری دارند!
وفادار باش ابله!
به زنی که او را ملاقات کرده و دارید با او آشنا می شوید، وفادار باشید. برای یک زن توهین است که مرد او به خانم های دیگر نیز توجه داشته باشد. وقتی خانمی را ملاقات می کنید، تمام توجه خود را به سخنان او معطوف کنید تا او احساس کند تنها کسی است که به او اهمیت می دهید. در این زمینه اصلا شوخی موخی نداریم!
حریم خصوصی کیلو چنده؟
اگر همیشه و همهجا چهار چشمی مراقب همسرتان باشید، او از کشیک دادن های شما خواهد ترسید. تلاش شما برای ورود به حریم خصوصی زندگی همسرتان، او را می ترساند و مجبور می شود به دنبال پناهگاه مطمئنی بگردد. باید با کنار گذاشتن سوءظن او را تشویق کنید گاهی با دوستانش باشد و به کارهای خصوصی خود بپردازد. بگذارید گاهی کجخلقی کند و او را سینجیم نکنید در غیر این صورت او از کوره در می رود. به او فضا و زمان بدهید. بگذارید خودش باشد.
نکته: البته اینکه تنها یک سمت ماجراست، او وقتی پای شما وسط باشد یک کارآگاه به تمام معناست. حریم خصوصی وقتی یک چیز قابل توجه است که پای شما وسط نباشد! چرا؟ چرا ندارد عزیزم. همینه که هست!
زن ذلیل باشید
چه کسی می گوید اخلاق مال آدم های ضعیف و بیبخار است؟ حقیقت این است که وقتی آقایان در این زمینه تلاش می کنند، احساس خاصی به خانم ها دست می دهد. در زندگی با یک همسر مهربان کارهای کوچک و ارزشمندی مانند باز کردن در برای او، کمک کردن به او هنگام پیاده شدن از ماشین یا ظرف شستن معجزه می کند. البته زیاد در این زمینه به دنبال اثبات خودتان نباشید چون ناگهان میبینید که شخصا تبدیل به خانم خانه شدهاید!
سوپرمن نباشید
همین که هستید خیلی هم بد نیست؛ یک آدم خوب و معمولی و دوست داشتنی. هیچ لزومی ندارد که شما رل ستارههای خوشقد و بالا و شاخشمشاد هالیوود را در زندگی ایفا کنید و لازم نیست هر لحظه و هر روز خودتان را به او اثبات کنید... تو اثبات شدهای استاد!
مرد خوش اخلاق نیک اندیش
موهای وز کرده و زندگی غیرمتعارف شما به تقلید از خواننده محبوبتان، ممکن است توجه دختربچه ها را جلب کند اما خانم ها، مردهای آراسته و پاکیزه را دوست دارند.
لباس های گشاد و نامرتب هیچ جذابیتی ندارند. یک آپارتمان کثیف و ماشینی که مثل حیاط خلوت پر از زباله است، طرف مقابل را کاملا سرد و بیزار می کند. خودتان را به زحمت بیندازید و عاقلانه لباس بپوشید و لطفا سرویس بهداشتی منزل تان را پاکیزه نگاه دارید. در مقابل خانم ها مراقب حرفزدن تان باشید.
دشنام دادن اصلا کار خوبی نیست. جواب ندادن به تماس های او یا قطع کردن تلفن یک توهین مستقیم است. اگر می دانید دیر به محل قرار می رسید، پیشاپیش تماس بگیرید و از او عذرخواهی کنید. شیرفهم شد؟
عاشق باش و عشق بورز
عاشق نیمهوقت و دوست تماموقت همسرتان باشید. این تمام آن چیزی است که یک زن از مرد زندگی خود می خواهد. با حرکات و هدایای کوچک، عشق و محبت خود را ابراز کنید. یک سخن فیالبداهه، یک یادداشت عاشقانه یا یک دسته گل هزینه زیادی ندارد اما همسرتان را عاشقتان می کند. البته به عقیده کارشناسان نسل مردهایی از این دست را ملخ خورده، اما شاید شما در درون خودتان یک شوهر عاشق پیشه باشید ...
منبع: مجله پردیس زندگی من - برترین ها bartarinha.ir
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آتنا
عشق خود را ثابت کنید:
زنها از آقایان می خواهندکه عشقشان را به گونه ای محسوس ثابت کنند . در واقع عشق را هر روز و از راههایی کوتاه باید بر زبان آورد و نشان داد. زن شما بارها از شما تقاضا می کند که برایش کاری انجام دهید . مانند آوردن یک لیوان آب، توقف در فروشگاه و خرید یک لباس برای اوهنگام برگشتن از سر کار یا وقتی که جایی می روید، وقتی به مقصد می رسید به او تلفن کنید و ........
وقتی درخواست زنتان را بدون اعتراض و بهانه ای اجابت می کنیداو می پندارد که دوستش دارید. از سوی دیگر اگر شما با این جملات پاسخ دهید«خیلی خسته ام، خیلی دور است، خیلی گرفتارم» او تصور می کند که دوستش ندارید. حتی ممکن است بارها شما عشقتان را به او ثابت کنید ولی چون خاطره ای خوب از شما در ذهن ندارد ممکن است نتوانید عشقتان را ثابت کنید.
اما به یاد داشته باشید که ثابت کردن عشق تنها به پول و مادیات نیست.بلکه به زمان و صرف کوششی لست که برای بوجود آمدن یک احساس خوب د روجود همسرتان از خود نشان می دهید.
-
سلام به همه دوستان
راستش من فكر ميكنم اقايوني كه به همسراشون كم توجه هستن دليلش اينه كه ياد نگرفتن به جزييات توجه كنن و هميشه كليات رو ديدن اين مهارت رو بايد از بچهگي به پسر ها ياد داد البته به اندازه چون زياده از حد هم باعث ميشه به خانم همسايه هم توجه كنن:P
-
سلام من از شوهرم انتظار دارم توانایی هامو ،مسئولیت پذیر بودنمو و عشقمو باور داشته باشه انتظار دارم براش با ارزش باشم انتظار دارم اجازه داشته باشم که خوده واقعیم باشم و هرگز فکر نکنه که من یه خمیرم که می تونه شکلم بده انتظار دارم حامی و پشتیبانم باشه انتظار دارم یه موقع هایی به خاطر من حتی جلوی خانوادشم وایسه انتظار دارم عاشقم باشه ....:43:
-
سلام
با خانمم دیشب صحبت میکردم میگفت من ازت عشق میخوام ، ازت توجه و مهربونی میخوام ، تو اگه منا راضی کنی من رام تو میشم و هرکاری بگی انجام میدم ، اما با اینکارات بهت بی توجهم و اگه کاریم میکنم از روی اجباره
بهش گفتم خیلی کارها کردم و البته همش از روی خواستن و دوست داشتن بوده ، اما میگی هیچکاری تا حالا برام نکردی و بچشمم نیومده ، بهش گفتم تو راهنماییم کن چکار کنم ، بگو چه توجه و کارایی را میخوای ، گفت خودم هم نمیدونم فقط میدونم اینکارهایی که میکنی منا راضی نمیکنه و خودت باید راهش را پیدا کنی !!!!:303:
در سایت و پیش افراد دیگر بسیار مشورت و مطالعه کردم و راههای بسیاری را امتحان کردم اما خانمم میگه این کارها منا راضی نمیکنه !!!
لطفا خانم های محترمه و آقایون محترم راهنمایی بفرمایند
با تشکر
-
سلام دوست عزیز بنظر من اگر برای شما تولد نمیگیره یا کادو براتون نمیگیره شاید بخاطر اینه که نوع تربیتش این طوره مثلا شاید تو خانواده همسرتون آقایون برای خانوماشون کادو نمیگیرن یا تولد برای خانوما معنایی براشون نداره بنظر من بجای خجالت زده کردن همسرتون بهتره باهاشون صحبت کنید.
__________________________________________________ ___________________________________________ر
راه اندازی فروشگاه اینترنتی با سئوی فوق العاده
-
آنچه من از همسرم انتظار دارم:
۱. حال من برایش مهم باشد. برای شاد کردنم تلاش کند. وقتی ناراحت هستم به من توجه کند و برای بهتر شدن حالم کنارم باشد و یاریام کند.
۲. در خانهداری شریک و همراهم باشد.
۳.هر روز وقتی را برای گفتگوی دونفره اختصاص دهد.
۴. در نزدیکی شرایط و آمادگی من را هم در نظر بگیرد و به آن اهمیت بدهد.
۵. شنوندهی خوبی باشد. نظراتم را بشنود و به آنها فکر کند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
meghdad
سلام
با خانمم دیشب صحبت میکردم میگفت من ازت عشق میخوام ، ازت توجه و مهربونی میخوام ، تو اگه منا راضی کنی من رام تو میشم و هرکاری بگی انجام میدم ، اما با اینکارات بهت بی توجهم و اگه کاریم میکنم از روی اجباره
بهش گفتم خیلی کارها کردم و البته همش از روی خواستن و دوست داشتن بوده ، اما میگی هیچکاری تا حالا برام نکردی و بچشمم نیومده ، بهش گفتم تو راهنماییم کن چکار کنم ، بگو چه توجه و کارایی را میخوای ، گفت خودم هم نمیدونم فقط میدونم اینکارهایی که میکنی منا راضی نمیکنه و خودت باید راهش را پیدا کنی !!!!:303:
در سایت و پیش افراد دیگر بسیار مشورت و مطالعه کردم و راههای بسیاری را امتحان کردم اما خانمم میگه این کارها منا راضی نمیکنه !!!
لطفا خانم های محترمه و آقایون محترم راهنمایی بفرمایند
با تشکر
به احتمال قوی این یک مشکل شناختی هست و بسیاری از آدمها نمیدونن که واقعا از زندگی چی میخوان و حتی از خودشون هم نمیدونن چی باید بخوان و بحران های هویتی رفته رفته داره بیشتر میشه و چاره ش خودشناسی و خود تعریفی دوباره هست و همینطور تعریف دوباره ارتباطات خودش با دیگران و خانواده:72:
-
خانوم من همیشه میگه تو برام هیچ کاری نکردی و دوس دارم فعالتر باشی.میگه تو کارت ،تو درست ،تو درامدت تلاش کن اگه اینجوری کنی یعنی دوستم داری.جالبش اینه که صبح که سرکارم گاهی عصرها هم میرم بیرون میاد بهم میگه تو که همش دنبال کاری پس من چی !؟! یکم پیشم باش..
واقعا تو این تناقضاتش گیر کردم و دارم دیوانه میشم.بیشتر از این ناراحت میشم که میگه تو منو دوس نداری و هیچ کاری واسم نمیکنی! در حالی که من سرکار میرم تو خونه همش کمکش میکنم و سعی میکنم تا من هستم نذارم دست به چیزی بزنه. و همیشه ازش به خاطر کوچکترین کارش ازش تشکر میکنم.ولی اون یه بارم به خاطر سر کار رفتنم و همینقد فعالیتی که دارم ازم تشکر نکرده و همش توقع فعالیت بیشتر داره
-
خیلی دوست دارم وقتایی رو که همسرم:
بعد چند روز خونه موندن خودش بهم پیشنهاد تفریح میده.
احترام پدرومادرم رو نگه میداره و حتی اگر از بزرگتری حرفی میشنوه سکوت میکنه .
چهره ی آدم ناراضی به خودش نمیگیره و خوش بین میشه، میخنده و شاده.
وقتی منو به دیدن خانوادم میبیره و من خوشحال میشم قند توی دلش آب میشه .
بهم گیر نمیده، منو به خاطر خودم میخواد و بابت رفتار و گفتارم مؤاخذه ام نمیکنه.
وقتی دوتایی میریم بیرون لباس خوشگلاشو میپوشه .
وقت محدودی رو به گوشی و تلگرام و گروه های دوستانه و خانوادگی اختصاص میده .
حتی توی خونه آراسته هست .
برای کار و آینده خودش برنامه ریزی داره هرچند خیلی بلند مدت.
برای خودش ارزش قائله ،برای سلامتی جسم و روح خودش و از خودش مراقبت میکنه.
بهم نشون میده بدون من هم از پس کارهای شخصی اش بر میاد، گاهی میتونه آشپزی کنه و در صورت لزوم مدت کوتاهی تنها باشه .
ملاقات با دوستاشو شب نمیگذاره و خودش رو ملزم میکنه که شب ها سر وقت بیاد خونه.
به مناسبت و بی مناسبت برام کادو میگیره حتی شده یه کش موی گوگولی.
پیش خانوادش خویشتن داره و از مسائل جزئی و برنامه های آینده ما در صورت لزوم فقط حرف می زنه.
به من پیش خانواده دوستان و فامیل احترام میگذاره.
معمولا شاده نه افسرده و گرفته و دلمرده.
برای تفریح کردن منتظر پول گنده یا وقت خیلی زیاد نیست و گاهی پیشنهاد تفریح رو میده و سوپرایزم میکنه.
وقتی حالم خوب نیست فکر نمیکنه دنیا خراب شده و با ملایمت باهام حرف میزنه ،این جور وقت ها فکر میکنم تنها مسئول شاد کردن جو خونه من نیستم و همسرم هم خیلی پایه هست.
وقتی باهم بحثمون میشه سریع نمیره توی گوشی و بحث رو یه لنگه پا رها نمیکنه.
بعضی مواردی که اینجا نوشتم رو شاید بعضی هاش فقط 1بار تجربه کرده باشم اما همونو دوست داشتم...
شاید از نظر بعضی اقایون خانوم ها موجوداتی پیچیده به شمار بیان . البته شاید درست باشه چون بعضی از خانوم ها یاد نگرفتند شفاف و صریح خواسته ی دلشون رو بیان کنند و از کودکی
بهشون گفته شده وقتی خواسته ای دارید داد نزنید، جیغ نزنید گریه نکنید چون دختر هستین. کم کم دخترای ما در انکار خشمی که موجب جیغ زدن میشه یادشون رفت تمرین کنند تا علت
این خشم و ناراحتی رو پیدا کنند . شاید بتونن جور دیگه ای بروزش بدن. شاید علت بعضی رفتارهاشون ساده بود اما کم کم خودشون هم دیگه دنبال ابرازش نرفتند .
شاید از نظر بعضی خانوم ها ، آقایون کم احساس و کم توجه هستند و حتی واضح ترین علائم رو نمیبینند. شاید توی بعضی موارد حرفشون درست باشه، آخه بعضی مردها از کودکی
یادگرفتند که ریز بین بودن ، درک احساس دیگران و ابراز همدردی و درک لطافت زنانه یعنی سوسول بازی و این از مردانگی کم میکنه و ابهت مردانه رو میشکنه. یاد گرفتند پسر باید تو خونه
ماشین و تفنگ داشته باشه نه عروسک . با ماشین و تفنگ حمله کنه تا جنبه مردانه اش تقویت بشه اما هرگز دلتنگ عروسکی نشه و با عروسکی حرف نزنه.
الان دیگه اون روزها گذشته، دیگه جنبه مرد بودن و زن بودن محض بدون ورود به قلمرو دیگری افتخاری نداره ، انسان امروز انسانی هست که اهل گفتگوست،نیازهاشو میشناسه و میتونه
خودشرو رشد و تعالی بده و جنبه های زنانه و مردانه وجودش رو به حسب نیاز تقویت کنه. کلی هم کتاب و مطالب مختلف در دسترسش هست. امروز ما مردان آشپزی داریم که بهتر از هر
زنی آشپزی بلدند و این به مردانگیشان ذره ای لطمه نزده، مردان پرستار مهربان، مردان خیاط و... و در کنار آن زنان راننده، مهندس ،پزشک و... .
دیگه وقت اون رسیده که دنیای جنس مخالف رو بیشتر بشناسیم و درک کنیم و این مهارت اساسی رو یاد بگیریم و البته قبل اون لازمه که خودمون رو خوب بشناسیم.:72: