آقای باغبان ممنون که به تمام سوالاتم پاسخ دادید
خواهش می کنم - ممنون از حضور گرم شما .
مرسی .:72:
.............................
چون همچنان پرونده شما بازه میخام یه کوچولو دیگه بپرسم
--سوال خانم عشق آفرین رو از شما میپرسم ، 2سال بعد ، 10سال بعد و 20سال بعد زندگیتونو بفرمایید (زیر سایه خدا بودم یا آسمون همین رنگیه و.. قبول نیست)
کارآفرین خوب - باغبان خوب - دوست دارم پدر و همسر و برادر نمونه ای باشم - اگر عمری داشتم پدربزرگ مهربون -
خانم گیسوکمند ان شالله شما هم به اهدافتان برسی + مادربزرگی خوبی هم بشی برا نوه هات ( عجب دعایی ) :72:
باغبانی یه اندیشه ست !
قبلا یه بنده خدایی گفت خودت را معرفی کن ، گفتیم باشه :
اسم : باغبان
فامیلی : باغبانی
شغل : باغبونی
علاقه : باغچه پر از گل
بنده خدا دیگه کلافه شده بود .
البته بچه های همدردی مهربونند .:72:
......................
--در تربیت شما و شکل گیری شخصیتتون به این چیزی که الان هستید ، چی خیلی نقش داشته ، پدر مادرتون چقدر تاثیرگذار بودن؟ یا خودتون کلا فطرتا اینطور بودید؟ یا شرایط ؟ یا .... اگه میشه هر کدومو بگید
وقتی بچه بودم - پدرم بهم گفت من به تو اطمینان دارم ! - چون بازی کردمون زیاد طول می کشید - و مادرمون هم یه کمی ما را دعوا میکرد
من تصمیم گرفتم به باور پدرم ، باور کنم ! و این باور معنا ببخشم .
خانم گیسو کمند درسته تو باور و شخصیت یه بچه - خانواده تاثیر داره ولی تا کی ؟ - یه روزی اون بچه بزرگ میشه
یه روزی به این باور میرسه که باید خودش مسیر را تغییر بده - خودش باورهایش را به سرانجام برسونه !
من تو زندگیم اشتباه کم نداشتم - ولی به یه نتیجه ای رسیدم، اینکه بهترین مربی زندگی ، خود زندگیه !!
پدر و مادر عزیزمون هم ، داخل این زندگی هستند - ولی همه اش نیستند !!
حالا مگه ما چه شخصیتی داریم ؟
................
-- شخصیت پدر مادرتون
پدرم : مهربون - قاطع - اهل ورزش بخصوص کوهنوردی - خانواده دوست
مادرم : دلسوز - احساسی - پسر و عروس دوست واقعی .
......................
--جمله بسازید: (همسر، خدا ، تغییر ، فرزند ، موفقیت )
تغییر و تحول ، مسیرست ، مسیری در پیچ و خم زندگی ، مسیری که باید تلاش کنیم به خدا برسه ، در کنار همسر و فرزند ، آرامش و موفقعیت این مسیر چه زیباست !
....................
-- نظرتون در مورد عادل فیردی پوس (ببخشید فردوسی پور)
پرتلاش و آپدیت - عاشق فوتبال - شخصیت مردمی و دوست داشتنی
.........................................
--نظرتون در مورد عکس زیر:
سئوالات عکسی خیلی خوبه - هم جذاب تره - و هم چالشی تر - و هم آموزنده تر
مرسی .:72:
http://www.hamdardi.net/imgup/59249567f9952b1b63.jpg
ایا تا به حال گیر اون چنان افرادی افتادید ؟ چیکار کردید؟ بله :311:
منظورتون این نیست که : قدیما دنیا دست آقایون بوده - زمان حال دست خانوم ها :311:
دور از شوخی : چیزی که در دو عکس قابل مشاهده هست اینکه که : عدم رعایت حقوق هم - عدم رعایت احترام
ببینید من یه مستندی داشتم میدیم که دانشمندان می خواستند برم یه سرزمینی - این دانشمندان عزیز ، حجاب بازی داشتند
خیلی جالب بود - وقتی در نزدیکی اون منطقه رسیدند - گفتنند باید پوشش خودمون را عوض کنیم - و این کار را کردند . این یعنی احترام ( ربطی به دین و ایمان نداره )
تو هر جمعی هستیم ، به نظرم سعی کنیم عرف اون جمع را حفظ کنیم - اندازه و حق خودمون را بدانیم !
......................
-- اگه خانم بودید ماشینی که صندلی جلوش خالی باشه گیرتون نمی اومد و پشت مینشستید با یه مسافر آقا که خییییلی راحت نشسته وشما مثل ببخشید مارمولک چسبیدید به در ، عکس العملتون چی می باشد؟
برای خودم که پسر هستم اتفاق افتاده - یه بار یه خانمی نشانه هایی از خودش نشون داد - ولی خب ما آدم این کار نیستیم - به راننده گفتیم نگهدار عزیز
اگر خانم هم بودم همین کار را می کردم - ولی شاید با قاطغیت یه تذکر می دادم و پیاده می شدم .
متاسفانه شرایط برا خانم ها خوب نیست در جامعه - ولی .....؟؟؟
....................................
-- اگه خانم بویدید همسرتون کتکتون میزد چیکار میکردید؟
نمی دونم (سئوال سختیه )
خانم ها احساسی هستند - شاید نتونند خودشون را کنترل کنند .
..............................
--شما یه پزشک محقق هستید ، خیلی دوندگی میکنید و به رئیس اداره های مختلف رو میزنید هییچ کس برای حرفتون تره هم خورد نمیکنه ، مجبورید برید سوئد ، اونجا به پیشرفتهای چشمگیری میرسید 10تا جایزه و افتخارات... ، بعدش برمیگردید اینجا حتی بهتون وام 2ملیونی هم نمیدن و رئیس اداره بووق میگه مگه شما چه فرقی با بقیه داری ، دستت نمیرسه بگیری خفش کنی چون اون رئیسه ، چی کار میکنی؟ وایمیسی به مردم خدمت میکنی؟ اینکه اونجا باشی داروهایی که به شدت بیمارا بهش احتیاج دارن رو کشف کنی خدمت بهتری نیست؟ چرا باید وقتی یک دست صدا نداره و نه تنها راه پیشرفتی نشونمون نمیدن تازه جلومونم میگیرن برای ساختن کشور بمونیم توی کشورمون ؟
باید ببنید هدف اون پزشک واقعا چیه !
اگر هدف داره که می خواد خدمت جهانی کنه - سرزمین خداوند وسیع هست !
...........................
--تا حالا خودتونو جای کسی از خانمهای تالار گذاشتید که بگید اگه جاش بودم این کارو با همسرش میکردم؟ کی و چه کاری؟ میتونید اسم نیارید
بچه های تالار همدردی شاخک های تیزی دارنند - اگر اجازه بدید پاسخ ندم .:72:
....................................
--در مورد عکس زیر :tickled_pink:
http://www.hamdardi.net/imgup/59249567f9952e9e51.jpg
به به ، عجب گوشی ای دارم من - کار راه انداز و خوب
.............................
--و زیر
http://www.hamdardi.net/imgup/59249567f9952de50a.jpg
شما معمولا کدوم گزینه بودید؟ (البته ببخشید روم به دیوار، اون نوشته های سبزو نخونید باید بازم میبردمش توی paint ، دیروز واسه عکس "دختر مناسب ==تاپیک بوستان کل کل" خیلی توی paintبودم الان خودتون فکر کنید اون سبزا نیستن )
من به بعضی از درس ها خیلی علاقه داشتم - مثلا فیزیک - جغرافیا و ...... تو سال می خوندم
ولی اگر بخوام کلی پاسخ بدم عکس وسطی