غلط کرده که بهت توهین کرده و هر چی از دهنش دراومده گفته تو هم رفتی بغلش کردی پست زده؟؟؟؟؟!!!!!!!!:97: رفتی پیشش بخابی؟؟؟؟جاشو عوض کرده!!!!!!
اون فقط نگات میکرده؟؟؟؟ بله نگات میکرده که چقدر ضعیفی به ضعفت نگاه کرده دختر یکم بخودت بیا
من معمولا پستات رو فقط میخونم اما این یکی اش رو نتونستم تحمل کنم جواب ندم چون یکم شبیه رفتارای خودم تو دعوا با شوهرمه اما من دیگ انقدر کشش نمیدم مثلا یبار اگ رقتم طرفش پسم زد دیگ محل سگ هم بش نمیزارم انقدر سنگ میشم ک انگار وجود نداره نگاشم نمیکنم اونوقته ک خودش کم میاره و میاد سمتم
دختر یکم محکم باش میتونم حدس بزنم ک شوهرت چقدر حق به جانبه مث شوهر خودمه اونا حتی اگ حرف احمقانه و ناحقی رو بخان بگن چنان بیان میکنن ک انگار واقعن حق باخودشونه و تو رو مقصر جلوه میدن تازه بدهکار هم میشن و باید بری ازشون عذر خواهی کنی نه عزیزم لطفا جاهایی ک حق باتوست کوتاه نیا اما نه با قلدری و نه با ضعف بازی در آوردن و حرف منطقی
یه پیشنهاد برات دارم یه ورق قرص آرام بخش ک ضررش زیاد نباشه بگیر بزار تو خونه هر وقت دیدی شرایطی مث همین برات پیش اومد ک نتونستی خودت رو کنترل کنی و بدنت میلرزید برو سریع یکی بخور البته همیشه اینکارو نکنی ک اعتیاد آوره
بعد ک آروم شدی بشین منطقی فکر کن که باید چکار کنی
موفق باشی