فکر میکنی شما اولین کسی هستین که کسی رو دوس دارین که حاضرین براش جونتونو بدین ولی بهش نمیرسید؟
ای کاش یه جایی بود همه کسایی که درد عشق رو تجربه کردن میومدن از حالو هوای اونموقعشون میگفتن
میگفتن یه زمانی مثل شما بودن که حاضر بودن تمام جونشونو بدن واسه یه لبخند واسه یه ممنونم خشک و خالی واسه یه نگاه عاشقانه
اما براحتی با همه ی از خود گذشتگیشون با همه ی عشقی که با تمام وجودشون نثار طرف کردن اما بازم نشد که نشد
همه ی ماها یه بار بخاطر یکی از همه ی وجودمون گذ شتیم بخاطر یکی ازین رو به اون رو شدیم چیزایی روقبول کردیم که برامون خط قرمز بود تغییراتی کردیم که اگه پدرمون ازمون میخواست بادرشتی جواب میدادیم اما بخاطر عشقمون همه چیزو قبول میکردیم اما بازم نشد که نشد
همه ی ماها تجربه ی این سوزو گدازها رو داریم حداقل یه بار واسه عشقمون قورمه سبزی درست کردیم و از خوشیه اینکه الان اون داره از غذایی که تو درست کردی میخوره ذوق مرگ شدیم
پس دختر خوب عشق فقط مال تو نیست فقطم تو تجربش نکردی
فقطم تو شکست نخوردی
تا دلت نشکنه نمیفهمی واسه خوشبخت شدن لازم نیست عاشق باشی
میدونی با عشق های جانسوز هرچقدرم جذاب باشه هرچقدرم به اون زجر کشیدنه معتاد شده باشی نمیشه زندگی کرد
میدونی که نهایت تحمل این عشقها چند ساله
اینکه حس کنی اون مال توه اون عشق توه فقط با اون زنده هستی توروخوشبخت نمیکنه
یواش یواش میفهمی چقدر خودتو خوار کردی یوهو چشمتو باز میکنی میگی اینکه اصلا در حد من نبود من چرا اونقدر دیوونه بودم؟
کم کم میفهمی دوس داشتن از عشق بالاتره میفهمی که دوست داشتن ودوستداشته شدن از همه چیز جذابتره
فقط گذر زمان اینارو بهت اثبات میکنه
گذر زمان دلتو اروم میکنه یه روزی میرسه میبینیش اما دیگه دلت نمیلرزه حتی اونقدر واست مهم نیست که چند ثانیه بیشتر نگاش کنی براحتی ازش میگذری ودست کسی که کنارته محکمتر فشار میدی و خدارو شکر میکنی که کنارته و اون نیست
این حرفام شاید برات شبیه یه داستانه یا شاید شبیه یه ارزو اما اینطورنیست مطمئن باش این روزهارو میبینی
ارامش دلتو حس میکنی
دیگه ضربان قلبت با شنیدن صداش نمیره رو 500
و اصلا بودو نبودش واست مهم نیست
یه واقعیت تو زندگی زنها هست و اونم اینه که زنها به مرور عاشق کسی میشن که کنارشونه پس مطمئن باش که دوباره عاشق خواهی شد
اما یه حرفی رو از من خواهرانه گوش کن هیچ کس تو این دنیا ارزش اینونداره که بخاطر دوریش جونتو از دست بدی کم کم باید یاد بگیری که همه چیز رو نمیشه به دست اورد و بعضی وقتها چیزهایی رو باید از دست داد
اما برای به دست اوردن چیزهای بهتر باید بیشتر تلاش کرد باید باشی وتلاش کنی
کم کم یاد میگیری واسه ادما اونقدری که ما واسه خودمون مهمشون میکنیم مهم نیستیم
کم کم یاد میگیری چیزهایی که داریو بیشتر دوس داشته باشی و خوشبختی رودر کنار اونها حس کنی
با خودت کنار بیا با خودت دوست شو اگه یک دهم اونی که سامانو دوس داشتی خودتو دوس داشته باشی زندگیت زیرو رو میشه
صبر کن صبر کن سحر نزدیک است